canim arkadasim,gunlerdir aklimdasin..acini yüregimde hissediyorum.cok zor gercekten.ozellikle bukadar basari orani yüksekken neden ben demen cok normal.ayni endise kaygi daha transfer olmadan benim aklimdan da cikmiyor.
ama kiev nededi bu konuda,bu cok onemli.neden negatif almis olabileceginin sorunun cevabini verebiliyorlar mi?

sana ve esine güc sabir diliyorum.umarim en kisa zamanda toplar kendinizi tekrar baslarsiniz.dualarim seninle zumrom

Sana sabır diliyorum, kendine zaman tanı acele etme daha vakit var. Eminim tekrar anne olmak için adım atacaksın, içimden öyle geliyor. Sevgili Zumrom, iyi insanlara vicdan sahibi topluma ihtiyacımız var ve sen yüce gönlünle böyle bir anne olacaksın, caniş gönülden inanıyorum sevgilerimle

Kızoşlaaaarrrr Zirkamın bugün transfer sonrası 11 gün ve buda sonucu
Bir ağızdan maşallah diyelim
Darısı bizlere
İnşallah ikiz oğlan geliyor Zirkama
Ay şahane çok güzel zirkacim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, aminnnn bize de nasip olsun Zazam

Kuzum adetin kaçıncı günü 2 mm çıkmış?
Estrofeme başladınmı
Ayın 2si veya 3 ünde adet olmam gerekirdi olmadım ama benim stressden ve uçak yolculuğu sonrası hep geciktiği olurdu , Andrey e söyledim verdikleri ilaçlardan vs olabilir dedi , bugün muayne sonucunu gönderince yine söyledim siz ona takılmayın dedi , dr da sorun değil muhtemelen de aktif adet olmayacak bi lekelenme görecek demiş , estrofem ve diğer ilaçlara 8 inde başlıcam daha başlamadım ama bu sabah nar suyuna başladım bu arada burdaki dr umda adet olmazsın belki kahverengi bi lekelenme olur demişti pekişmiş oldu …

Merhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder
Canım inşallah sağlıkla canına yapışsınlar. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım hiç kötü düşünme kötü çağırma kötü de olmayacak tabiki sende anne olacaksın hemde en kısa zamanda sadece bu sefer senin sıran değildi ve kesinlikle Allah sana daha güzel yazılar yazdı daha güzel kapılar açtı öyle düşün , bizde seni çok seviyoruz , dualarım seninle

İnçe olduğu için rahim onunçin lekelenme olur demişler
Ama nar suyunu acaba bekletsen
Estrofeme başla ve 5-7 gün sonra ultrasonda bakılınca eğer rahim ince kalırsa nar suyu iç
Andrey özelikle ilave ne içeceğimizden haberdar olmamızı istedi
Lütfen buna dikkat et

Canim aracı dediğin nedir anlamadım? Sen direk merkez seçip görüşsen daha iyi olmaz mı? Buradaki arkadaşlarım hiç bir aracidan bahsetmedi ben de Kıbrıs ta tedavi gördüm ama aracı falan bilmiyorum. Canım bir merkezde karar kıl ve kendin direk görüş. Öyle aracilara paranı kaptırma hem maddi hem manevi hem de sağlığını koru lütfen.

Zumromcugum,ilk haberi verdiginden beri uzuntunu hissedebiliyorum sorguluyorsun , haklisin …ama zaman gercekten herseyin ilaci. “Simdilik…” demissin, maddi / manevi toparlanip bu gunleri asinca sen de guzel haberler ver diliyorum,sevgiler

Canlarımmm sevgili Eylül ayı Kiev yolcularııı hayırlı müjdeli haberlerle dönmeniz için dualarımız da yüreğimiz de orada sizlerle olacak Emeğinize sabrınıza belki günler belki saatler kaldı İnşallah hep birlikte sizlerle daha da çok sevineceğiz.. hepinizin yolu açık olsun, işiniz su gibi aksın, hiçbirinizin tek dönmemesini diliyorum sevgilerimlee

Şöyle anlatıyım canım burdaki doktorum çok ilgilendi tanıdık bildik arkadaşlar var Kıbrıs için yardımcı olucam dedi sonra bizi aracı diyorumda İstanbul mu artik Türkiye mi ne sorumlu falan diye biriyle tanıştırdı herşeyle o kişi ilgilendi arada bizim doktor olduğu için güvendik çünkü hiç bilmediğimiz konular durumlar kimseyle de paylaşamıyoruz işte... hastaneyi onlar ayarladı şimdi başka hastaneyle devam edicez diyo

Canim seni çok iyi anlıyorum bende bir ay önce aynı durumu yaşadım o kadar uğraştım ama sonuç 0 çıktı. Zazam biliyor nasıl üzüldüğümu bana çok destek verdi bir de omayram çok destek verdi Allah ikisinden de razı olsun. Aynı şeyi söyledim ben de 30 transfer yapılmış o ay 3 kişi negatif almis biri benim şimdilik dinlen hem bedenini hem ruhunu dinlendir. Zamani geldiğinde olacak inşallah ben buna çok inanıyorum canım lütfen sen de inan Allah büyük

Kalan embriyolarim var canim başka hastaneye gidersek bisey olur mu yada orayı birakicaz diye zarar verirler mi diye düşünmeden edemiyorum bugün Kıbrısla konuştuk ama sizinle devam etmicez demedim şimdilik aracı kişi ordan alıcaz kalan embriyolari dedi

Canım zazam tüm yüreğim dualarım seninle sen anne olmalısın ve bunu Kiev başaracak bence. Dediğin gibi maddi manevi toparlanma zor ama insanız biraz borç ödeyip elimiz biraz para görürse yine belki deneriz deriz de içimde o korku dolu ya g ne aynı olursa. Şimdilik Kiev den hiçbir açıklama yok yada yapacaklar mi onuda bilmiyorum. Sen güzelliklerle dön inşallah

Ben de depotdan sonra bu ay regl olmadim, usg de baskilamis menopoza sokmus ama regl olmasanda rahim incelmis dendi,olabiliyormus ,estrofeme baslayinca belki az kanama olabilir dendi.kaygilanma , Latex alerjim cikti ultrasound yapan kadin dedi usgden sonra idrar yollari iltihabi oldum antibiyotik aliyorum hala ben de 8 inde baslicam

15 inde tekrar muayne olucam ama haklısın belkide muayneden sonraki 4 gün gerek varsa içmeliyim bende bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…