kızlar zaza74 beyza az şekerli Rabbim kucaklarınızı doldursun bizlere de dua edin uzaktan uzağa takip ediyorum ama hep duamdasınız burada ki her kadın bende dahil inşaallah birgün burada annelikten konuşalım hepinizi çok seviyorum

Araci doktorunuz her kimse sizden en az 1000 - 1500 Euro kazaniyordur.
Aracisiz daha uyguna tedavi göreceksiniz. Kendiniz arastirin ve yeniden ve (aracisiz) tedaviye baslayin derim.

Araci doktorunuz her kimse sizden en az 1000 - 1500 Euro kazaniyordur.
Aracisiz daha uyguna tedavi göreceksiniz. Kendiniz arastirin ve yeniden ve (aracisiz) tedaviye baslayin derim.
Haklısın ama baştan bilemedik işte herşeyle ilgilendiler ayarladilar

Herkesin gözünü $ bürümüş. Ordaki doktorunuz da almistir muhtemelen birseyler.
Burada birçok değişik merkezlerde tedavi görenler var. Okuyun secin birini.

Cok üzgünüm , Allah üzüntünü sevinçle sonlandirsin inşallah.

Kizlar ,
Aigle , Zaza , Az sekerli , Beyza
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin.
Yurtdisi cikisinda problem yasadiniz mi.
cok tesekkurler canım,ancak kendime geliyorum valla yorgunluktan
öncelikle ; uçak fulldu.ögrenci agirlikliydi egitim donemi basladi sanirim burda da.ve kontrol noktasina giris cok kalabalik oldu birden ama baktik hes kodu tarzi bir uygulama yapiyorlar ve asisizlarin biraz sıkıntısı oluyor.biz asili oldugumuz icin cok hizli giris yaptik.kontrol sirasinda da iki dakika icinde gectik.ama biz pasaportla giris yaptik,onun da etkisi vardir.

Canim benim iyiyim disim cekildi sabah 11 de cekildikten sonra cok agrim oldu o yuzden giremedim agri kesiciyle anca kendime geldim dolgu ve cekim ayni anda olunca dis agrisindan oluyorum zannettim
Çok geçmiş olsun canim zordur diş tedavisi Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…