- 14 Ağustos 2021
- 225
- 1.715
- 63
- 46
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin canımBiz yeni geldik kizlar otele giris yaptik kendimi yataga attim yorgunum uykusuzm
Ay ne güzel inşallah bizede nasip olur oraya gelmekBeyzoş bizde az şekerle şimdi girdik
Yarın kahvaltıda görüşürüz
Herşey gönlünce olsun canım bebislerini alip gel inşallahBiz yeni geldik kizlar otele giris yaptik kendimi yataga attim yorgunum uykusuzm
Canım Rabbim seninde yüzünü güldürsün sağlıkla ilerler inşallah herşeyinbeyzoş un 21:30 daydi ucuşu
görüsürüzz kizlaar
Eftaliosum nasılsın pek girmiyorsun merak ettim❤❤❤❤❤❤❤❤❤
güle güle git , güle güle dön insallahayy yola ciktik streste bittifull heyecaan aldi yerini valla ortaya karisik bir bavul yaptim,terlikte var spor ayakkabida,baharlik botta
Araci doktorunuz her kimse sizden en az 1000 - 1500 Euro kazaniyordur.Kızlar lütfen bana fikir verin kafam çok karışık...
Kıbrıs'taki hastaneyi burda ki doktor ve aracı kişi ayarladı paket olarak ödedik ücreti herşey içinde sonuc negatifsonra aracı olan kişi aradı 9 kişiden 2 pozitif hastane başarısızlığı başka hastaneyle devam edicez dedi...
Bugün Kıbrısla konustum aracı olan yüksek fiyat aldığı için şikayet ediliyor biz bu yüzden artık o kişiyle çalışmıyoruz dedi biri böyle diyo diğeri öyle...
Aracı olan kişi paket olarak ayarlıyor daha fiyat vermedi bize Kıbrısta pakete gerek yok 2-3 gün kalman yeter bileti de indirimden takip edersin daha uygun olur diyo...
Negatif olduğu için güvensizlik oluştu o hastanede aracı kişi başka hastane olcak diyo kafam çok karıştı
Haklısın ama baştan bilemedik işte herşeyle ilgilendiler ayarladilarAraci doktorunuz her kimse sizden en az 1000 - 1500 Euro kazaniyordur.
Aracisiz daha uyguna tedavi göreceksiniz. Kendiniz arastirin ve yeniden ve (aracisiz) tedaviye baslayin derim.
Herkesin gözünü $ bürümüş. Ordaki doktorunuz da almistir muhtemelen birseyler.Şöyle anlatıyım canım burdaki doktorum çok ilgilendi tanıdık bildik arkadaşlar var Kıbrıs için yardımcı olucam dedi sonra bizi aracı diyorumda İstanbul mu artik Türkiye mi ne sorumlu falan diye biriyle tanıştırdı herşeyle o kişi ilgilendi arada bizim doktor olduğu için güvendik çünkü hiç bilmediğimiz konular durumlar kimseyle de paylaşamıyoruz işte... hastaneyi onlar ayarladı şimdi başka hastaneyle devam edicez diyo
Cok üzgünüm , Allah üzüntünü sevinçle sonlandirsin inşallah.Sevgili kader arkadaşlarim kendimi tam olarak toplayamasam da ayağa kalmak zorundayım hayat devam ediyorSonucumda, üzüntümde yanımda olan özelden yazan herkese çok teşekkür ederim. Çok zor bir süreçti. Artık yaşamam sanmıştım ama maalesef yine yaşadım. Ağustos ayı grubunda 11 kadından 2 kişi negatif olduk. Bazen neden diye sorgulamadan yapamıyorum.Bende yada bizde sorun olan şey neydi.9 kadın pozitif görürken biz neden göremedik. Bizde mi dönor demi sorun vardı diye kafamdan deli sorular geçmiyor değil bir haftadır. Ama sonra bize nasip değilmiş deyip kendimi avutmaya çalışıyorum.
Ama şunu yazmadan da geçemeyeceğim tekrar negatif alacağımı bilsem yine Kiev e giderdim. Başarı şansı çok yüksek.Orada buradaki çoğu merkezden daha çok insanca karsilandik, davranış gördük. Keyifli huzurlu zaman gecirdik. Ahhh birde o pozitiflerin arasında da olabilseydik. Darısı Eylül ekibinin başına olsun inşallah. Hiç kimse negatifi görmesin. Allah'ım bu duyguyu düşmanıma bile yaşatmasın. Diğer arkadaşın bir şansı daha var o ikili paket almış ve onun içinde canı yürekten duaciyim bu sefer olacak . Şimdilik benim için bu sayfa kapandı. Ama bu sayfa benim için Baki kalacak hepinizi takip edeceğim özellikle de zazamin da anne olacağını göreceğim inşallah. Hayırlı haberler le dönün Eylül ekibi, sonra Ekim sonra Kasım. Bundan sonraki herkes hep en güzel haberlerle dönsün. Ben o olumsuz sonucu gördüm Allah'ım başka hiç kimseye göstermesin.
Pozitif haberi alan canım arkadaslarmi da tek tek yazamasamda hepsini aglarak canı yürekten tebrik ettim ve sağ salim saglikla da dogurmalari içinde duaciyim. Hepinizi seviyorum
Sen de güle güle git güle güle gel insallahBende ordayımm9 Eylül
Canim benim iyiyim disim cekildi sabah 11 de cekildikten sonra cok agrim oldu o yuzden giremedim agri kesiciyle anca kendime geldim dolgu ve cekim ayni anda olunca dis agrisindan oluyorum zannettimEftaliosum nasılsın pek girmiyorsun merak ettim
cok tesekkurler canım,ancak kendime geliyorum valla yorgunluktanKizlar ,
Aigle , Zaza , Az sekerli , Beyza
Öncelikle Allah gönlünüze göre versin.
Yurtdisi cikisinda problem yasadiniz mi.
Çok geçmiş olsun canim zordur diş tedavisi Allah şifa versinCanim benim iyiyim disim cekildi sabah 11 de cekildikten sonra cok agrim oldu o yuzden giremedim agri kesiciyle anca kendime geldim dolgu ve cekim ayni anda olunca dis agrisindan oluyorum zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?