Kızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
Çok geçmiş olsunn Rabnim seni ve evlatlarını korusunn Çok üzüldüm innşş iyisindir

Siz nasıl guzel yürekli insanlarsınız öyle. Ailem yoktu yanımda ama ilk size yazdim kocaman ailem varmis aslında yanımda. Sabah doktora gittim sukur bebis orada kalbini dinledim allahima binlerce şükürler olsun. Doktor dikkat et dedi. Sizlerden de Allah razı olsun umarım bi daha olmaz. Kiev grubu simdi dua etme sırası bizde. Dualsrim sizinle hepinizi çok seviyorum yegenlerimizi alın alın gelin

Şükürler olsun canım yavrunu sana bağışlasın Rabbim Kiev grubunu heyecanla dualarımızla bekliyoruz güzel haberlerini

Ayy gözlerim doldu yeminleŞükürler olsunn canımm çok sevindimmmmmRabbim sana bağışlasın kuzucuğunuÇok geçmiş olsunnn Kendine çok dikkat et bol bol dinlen ve güzel beslen canımm Tavsiyem hergün avokado ye Rahmi güçlendiren bir meyve

Çok şükür canım dikkat et kendine

Canım cok sevindim, aklım sendeydi
Dikkat et kendine, dinlenmeye calis

Allaha çok şükür kuzum
Çok mutlu oldum
Bol bol dinlen

Selam,
Büyük sehirlerde yasamak mi kasimizi kaldirtir oldu bilmiyorum gerci Uzerine yatacak değiller muhtemelen ama yine de kaldirdim.
Oncelikle protokol imzaladiniz mi ? imzaladiysaniz orada yazıyordur; bir bakin.
Yok eger protokolunuz yoksa göndermeyin derim.

Kedili haller : )
Gayet te güzel yaptın.
Ayni bölüme ikinci üniversite ile kayit yaptirdim ben de : ))

Kızlar nolur dua edin bana. Akşamüstü kahverengi lekeleme başladı. Simdi de wc ye gittim sildiğimde kırmızı geldi. Sanirim kanama olucak. Korkuyorum çok. Dua etmekten başka elimden bisi gelmiyor
Cok geçmiş olsun canim.
Bu gibi durumlarda duayi bırakma tabi ki fakat beklemeden acile gitmelisin.
Geriden okudugum için ilerideki yazismalar durumunu göremiyorum muhtemelen gitmişsindir.
Umarim bebeğinin birseyi yoktur

Çok şükür canım valla yüreğimiz ağzımıza geldi inş birdaha böyle yaramazlık yapıp korkutmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…