Aynen katiliyorum canimTransfer olanlar, sırasını bekleyenler kalbim sizinle atıyor
Hepinizden sırayla çoook güzel haberler bekliyorumm.. Hadi hepiniz gebe kalın sıra bize gelsin
Kiev ekibi gümbür gümbür çok dinamiksiniz maşallah bu ekibin bebeleri de çifter çifter olacak hissediyorumm
Canım arkadaşım çok duygulandırdın beni senin o güzel dualarından Allah'ım binlerce kez razı olsun.saglicakla oğlusunu kucağına alasin inşallah.Güzel içten dileklerin için çok çook sağolCanımmm Zumrom Evet, darısı dileyen isteyen herkesin başınaa Rabbimin izniyle inşaallah bu süreci sağlıkla atlatırız benim gönlümden geçen o güzel yürekli kadınlardan biri de sensin Zamanı var, farkındayım amaaa hissediyorum senin bedeninde de minik bir beden yakın bir zamanda nefes bulacak çok çok isterim sevgiyle kal, arkadaşım
Sağol zazacim AMİNNNNNN İnşallah. Maalesef zazam hiç o çift çizgiyi göremedim.Zumronum Rabbim madi ve manevi sana güç versin evladına kavuşasın
Kuzum hiç gebe kaldınmı?
Insallah Allahin izniyle hepimiz güzel haberler verecegizTransfer olanlar, sırasını bekleyenler kalbim sizinle atıyor
Hepinizden sırayla çoook güzel haberler bekliyorumm.. Hadi hepiniz gebe kalın sıra bize gelsin
Kiev ekibi gümbür gümbür çok dinamiksiniz maşallah bu ekibin bebeleri de çifter çifter olacak hissediyorumm
La Lunam senin durumlar nasılTransfer olanlar, sırasını bekleyenler kalbim sizinle atıyor
Ayy Allahım inşallaha tez zaman göresin o çizgiyiSağol zazacim AMİNNNNNN İnşallah. Maalesef zazam hiç o çift çizgiyi göremedim.
Pazartesi kontrolüm var Zazam rahim kalınlığına bakılacak, cumartesi de transfer inşallahLa Lunam senin durumlar nasıl
Transfer oldunmu kuzum
La lunam çok geçmiş olsunPazartesi kontrolüm var Zazam rahim kalınlığına bakılacak, cumartesi de transfer inşallahEstrofem mağduruyum ondan sesim çıkmıyor. İlk günler ciddi karın ağrısı yaptı sürekli tuvalete koşuyordum. Dozu arttırdığımdan beride mide bulantısı başladı.. Ne zamana kadar kullanıcam pazartesi sorcam kontrolde
La lunam çok geçmiş olsun
Ama malesef estrofem en az gebeliğin 8 haftasına kadar kullanıcaksın
Acaba mide koruyucu bir şeymi içsen
Veya probiotik
British ivf de donasyon yaptıran var mı? Görüşme olumlu geçti bizde ama ücret kafamızı karıştırdı . Dr hit te ne kadar yumurta donasyonu yaptiranlar yardımcı olabilir mi?
Bu fiyata konaklama ve uçak dahil mi?Ben hit ile 18 eylülde yaptıracağım transferimi , pazartesi sperm için gideceğiz , 4500 euro
Keşke dahil olsaydı , biletlerimiz 5 bin tuttu konaklama yapmayacağız 2 gün git gel şeklinde yapacağız biz , sizin neredeydi ne kadar tuttu acaba çok mesaj var kusura bakmayın anlayamıyorumda , denedinizmi siz yoksa düşünüyor musunuz sadeceBu fiyata konaklama ve uçak dahil mi?
Bana hit 5000 Euro demişti. Ama british 5500 +1500 euro da konaklama+uçak paketi dedi. Kasım gibi dusunuyorzKeşke dahil olsaydı , biletlerimiz 5 bin tuttu konaklama yapmayacağız 2 gün git gel şeklinde yapacağız biz , sizin neredeydi ne kadar tuttu acaba çok mesaj var kusura bakmayın anlayamıyorumda , denedinizmi siz yoksa düşünüyor musunuz sadece
Bende çok stres yapıyorum .Yapmamamız lazım ama elde değilO kadar stresliyim ki yola çıkacağız
Gidiş dönüş zor olmaz mı ?O kadar stresliyim ki yola çıkacağız pazartesi sperm verip dönüş yapacağız sonra cumartesi günü birlik yine nakil için gideceğiz ödüm kopuyor olmazsa diye
Bana hit 5000 Euro demişti. Ama british 5500 +1500 euro da konaklama+uçak paketi dedi. Kasım gibi dusunuyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?