Transfer olanlar, sırasını bekleyenler kalbim sizinle atıyor
Hepinizden sırayla çoook güzel haberler bekliyorumm.. Hadi hepiniz gebe kalın sıra bize gelsin
Kiev ekibi gümbür gümbür çok dinamiksiniz maşallah bu ekibin bebeleri de çifter çifter olacak hissediyorumm

Aynen katiliyorum canim

Canım arkadaşım çok duygulandırdın beni senin o güzel dualarından Allah'ım binlerce kez razı olsun.saglicakla oğlusunu kucağına alasin inşallah.dualrinizdan beni hiç eksik etmeyin

Insallah Allahin izniyle hepimiz güzel haberler verecegiz

La Lunam senin durumlar nasıl
Transfer oldunmu kuzum

Kızışşşlaaaaarrrrr güzel haber aldım az önce ve sizinle paylaşmak istedim
Hatırlarsanız benim nisan ilk kiev görüşümde genç çiftle karşılaşmıştım,kocası benim gizli takipcimdi
Bugün onların transferlerinin 10 günü veeeee sonuç pozitif
Az şekerim ve beyzacıma umut olsun diye onlara attım sonucu
Benim gizli takipçim helal edin lütfen
Dayanamadım paylaştım kızlarımıza umut olsun
Banada umut ve sevinç olsun

La Lunam senin durumlar nasıl
Transfer oldunmu kuzum
Pazartesi kontrolüm var Zazam rahim kalınlığına bakılacak, cumartesi de transfer inşallah Estrofem mağduruyum ondan sesim çıkmıyor. İlk günler ciddi karın ağrısı yaptı sürekli tuvalete koşuyordum. Dozu arttırdığımdan beride mide bulantısı başladı.. Ne zamana kadar kullanıcam pazartesi sorcam kontrolde

La lunam çok geçmiş olsun
Ama malesef estrofem en az gebeliğin 8 haftasına kadar kullanıcaksın
Acaba mide koruyucu bir şeymi içsen
Veya probiotik

La lunam çok geçmiş olsun
Ama malesef estrofem en az gebeliğin 8 haftasına kadar kullanıcaksın
Acaba mide koruyucu bir şeymi içsen
Veya probiotik

O kadar uzun soluklu kullanıcaksam kesinlikle mide koruyucu şart. Midem kasılmaktan bi hal oldu resmen.Pazartesi doktora danışacağım mutlaka. Belki vücut ilaca alışır yan etkileri azalır dedim ama biri bitti diğeri başladı. Sonu güzel olsun da çekmeye de razıyım napalım
Pazartesi başka ilaç eklemeleri de yapılacak sanırım. İnşallah onlarla aram iyi olur

Ben hit ile 18 eylülde yaptıracağım transferimi , pazartesi sperm için gideceğiz , 4500 euro

Bu fiyata konaklama ve uçak dahil mi?
Keşke dahil olsaydı , biletlerimiz 5 bin tuttu konaklama yapmayacağız 2 gün git gel şeklinde yapacağız biz , sizin neredeydi ne kadar tuttu acaba çok mesaj var kusura bakmayın anlayamıyorumda , denedinizmi siz yoksa düşünüyor musunuz sadece

O kadar stresliyim ki yola çıkacağız pazartesi sperm verip dönüş yapacağız sonra cumartesi günü birlik yine nakil için gideceğiz ödüm kopuyor olmazsa diye

Bana hit 5000 Euro demişti. Ama british 5500 +1500 euro da konaklama+uçak paketi dedi. Kasım gibi dusunuyorz

Bana hit 5000 Euro demişti. Ama british 5500 +1500 euro da konaklama+uçak paketi dedi. Kasım gibi dusunuyorz

Ya ben çok araştırdım yaptıranlarla iletişim kurma şansımda olamadı ama genetik taramayı en iyi yapan yer hit deniliyor donörde o yüzden ona karar kıldım ciddi bi konuşunda 4500 e indiriyorlar fiyatı , çoğu yer yumurta dondurmaya ek ücret istiyor hit ilk yıl ücretsiz ve kıbrısa ilk getiren donasyonu o yüzden ona karar kıldım ama insan korkuyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…