Kistin mi vardi Zaza,
Zoladex e baktim da yan etkisi bol ilacmis.
Cok geçmiş olsun, sonucu iyi olsun da yan etkiler geçer canim.

Hepinize Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim ,güzel haberlerinizi duymak bizi çok mutlu ediyor huzur buluyoruz inşallah hepimiz burdan kutlama mesajlarıyla ayrılcaz bizimde zaman yaklaşıyor heyecan var ama stresim azalıyor bunları okuyunca , sana tekrar tekrar çok teşekkürler canım iyiki varsın Allah sana ve hepimize tez zamanda gönlünün muradını versin

Amin kuzum
Senin tedavin ne zaman?

Bu arada kizlar dün gece bir rüya gördüm hayirlara gitsin.

Neden bilmem ama hamilelik testi yapıyoruz bir iki kisi. Abim mi onu da hatirlamiyorum geliyor senin testin pozitif diyor. O benim değil sanirim bir yeğenim icin diyorum. Ya da ugrasan biri icin onu da tam hatırlamıyorum. Sonra bakıyorum bitane daha yapmisim ama ona bakmamistim. Bakiyorum test gercekten pozitif. o kadar net ki..
Güya yumurtalar bir yerde. Yanımda o kisi var gidiyoruz bakıyorum kuş kapamış yeni dogmus bebekleriin üstünde . Topraktan küçük kuyu gibi bir yuva. Kuş yuvası düsünün. Toprak ama toprak duvar gibi set orada bir yerde kuş üstlerine oturmuş.
Kuş havalanıyor altında bakıyorum bebekler ufacik yeni doğmuş gibi iki tane ufacık hepsi benim. Digerleri ölmüş mü diye düsünüyorum onlari alip tisortumun etegine koyuyorum. Bıcır bıcır. Sonra bakıyorum yan tarafinda 3 tane daha aliyorum ama en altta bitanesi ölmüş. Meger 5iz değil 6ızmış. O kadar güzelki ufacik bembeyaz yüzü var melek gibi. 5 tanesini tisortumun etegine koyuyorum. Sıcacıklar, hissediyorum. Ve Sonra uyanıyorum hüsran.
Tabi akislardan etkilenmiş olma ihtimalim yüzde tamamı.
Ama Cok güzel bir histi sicakliklarini hissetmek.

Zaten ilk başta çok cici biciler hele ki şimdi pandemi sonrası av arıyorlardır. çok ince eleyip sık dokumak lazım 5000€ 50 bin tl git gel 60 bin insanların duyguları var yazıktır günahtır.

Ayyy çok güzel bir rüya
Allah hayırlara vesile etsin

B
Bebek kuş görmek güzeldir Rabbim rüyalarını hayırlara çevirsin inşallah minik minik yavrularının sıcaklığıyla mis kokularıyla uyuyup uyanırsın Rabbim rüyalarını gerçeğe çevirsin tez vakitte

Demek ki bunlar hep böyle dediğim gibi ben 1 değil 2 kez yaşadım bu durumu.sizin adınıza da çok üzüldüm.bende aynı şekilde uzun süreli psikiyatrik ilaçlar kullandım. O zaman %90 gebesin dediler bana üstelik bide ısrarla embriyolara CGH(genetik tarama) yapalım diyip garantiye alalım embriyoları dediler.sonuçlarda temiz çıkmıştı öyle transferim olmuştu. olmayınca da bi afra tafrayla karşılaştım. Yaşım çok genç belkide oynattılar bilmiyorum. Tekrar bir tedavi düşününce elim ayağım titriyor sanıyorum ki yine umutlarım uçup gidecek.

Amin canim inşallah,
Hepimizin kucaklari bos kalmasin tek dilegim.

Öyle düşünme
Ama ilk önce iyice rahimi didikle
Histeroskopi yaptır
Acaba polip falanmı var içinde

Bakıldı canım rahim filmi çektirdim histeroskopi yaptırdım hepsi temiz. Bende kendimde bir sıkıntı aradım bir neden bulamadık maalesef
Ozaman sorun embriyolarda
Demek şansınıza kaliteli embriyo gelmedi
İnşallah bu tedaviniz son bulsun
Ve mutlu son

Genetik taramadan da problemsiz gelen embriyoyla negatif almak..
Bilemedim rahim problemi mi acaba. Iyice hazirlayamamislarmiydi seni.
Ve Hic tiremesin canim elin ayagin,
Simdi daha guclu ve bilinçlenmiş bir sekilde sorarak öğrenerek , okuyarak tart bic merkezleri. Ona gore tekrar basla.

Ozaman sorun embriyolarda
Demek şansınıza kaliteli embriyo gelmedi
İnşallah bu tedaviniz son bulsun
Ve mutlu son
Kafamda tek bişey kaldı canım rahimden parça aldırıp naturel killer testi yaptıracağım savunma hücrelerini inceleteceğim o da temiz gelirse artık bilmiyorum sorun ne Çünkü eşimde sıkıntı yok rahim kalınlığı istenilen seviyeye ulaşıyor Kıbrıs tan nefret ettim

Zaten bende dondum kaldım. Rahim hazırdı kaç defa bakıldı hazır olunca gittim ve transfer oldu elimizde bi belge yok istesekte vermiyorlar gerçekten test yaptılar mı ona bile şüphe duydum Türkiyede ki gibi ne embriyo görüntüsü var ne baska bişey ne deseler ona inanıyoruz

Hayır olsun çok güzel rüyada kuş bebek yuva toprak hep güzeldir hayra yoralım hayrı çıksın sizinde hamilelik haberlerinizi alacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…