• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım öncelikle inşallah teşekkür ediyorum , hit diye yola çıktım ama ne muayene etti nede transfer .. başkalarına ilgili midir bilmiyorum ama ben hit diye oraya gitmiştim bilsem ilgilenmeyeceğini daha uygun bir yer tercih ederdim açıkcası
Derya kuzum sen sonucuna odaklan
Artık olan oldu
İnşallah sonucun güzel olsun ve yaşadıklarını unut
Eskilerde ben anlatım benim başıma gelenleri o merkezde
Keşke başlamadan sabırla 3 binlerden okusanız
Ama tabii insanız
Zaman çok değerli bunuda anlıyorum
İnşallah sonun iyi olsun unut her şeyi
Halil ibrahim tekinin merkezinde hastaya özel tedavi yok
Sadece embriyo oluşturup transfer ediliyor
İlaç tedaviside her kese aynı
Hee gebe kalanda var negativ alanda
O artık şansa kalmış❤️

Uyusak uyansak eylül sonu olsa dimi 😬
Bakalım ne kadar dayanabilcez derya891 🤣
Ben cuma başlarım test yapmaya 🙈
Benden perşembe progesteron istediler onu verirken bi baktırayım diyorum ya😂

Günaydın herkeseee 🤗
Dün transferim oldu şükürler olsun 🙏🏻 2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur 🥺🥰 Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm 🙈🙈
Hayırlı olsun, transferiniz.. sımsıkı tutunsunlar inşallah.. artık, bundan sonrası tatlı heyecanlar azıcık kaygılı bekleyişlerle geçiyor.. bu da sürecin içinde ne yapalım, azıcık daha sabır.

Bende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
Maşallah 🥰 Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🙏 darısı diğer transferlerimizin başına

Bende size güzel bir haber vereyim 17 Ağustos da Kiev de transferim oldu ve çift kese gördük kalp atışlarını da duydum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰
Süperrrr maşallah 🧿 darısı başımıza oldun inşallah 🙏 ne güzel haberler alıyoruz bugun böyle 🌺💕💕

Oohh çok şükür kuzulara
Allah anne babalarına bağışlasın
Çok güzel günler sizi sarsın❤️

Günaydın herkeseee 🤗
Dün transferim oldu şükürler olsun 🙏🏻 2 tane blast embriyo transferi yapıldı.. Umarım 1 taneciği bana tutunur can olur 🥺🥰 Tabi ikisine de asla hayır demem.. Şimdi günler nasıl geçicek bilmiyorummm 🙈🙈
Hayırlı olsun transferiniz, inşallah sımsıkı tutunsunlar annelerine 🙏 bizde seninle heyecanla güzel haberler bekliyoruz 🙏🙏❤️

canım hayirli uğurlu olsun insallaah🥰sabrettiin ve kavustun yavrularina🧿insallah sonu da cok guzel olsun.günler gectikce,sonuc yaklastikca daha da heyecanlaniliyor ama söyliyim🙈😍benim aklima geldikce kalbim agzimda atiyor😄
Canimmmm güzel bekleyişler bu Allah'ın izniyle doğumunu da heyecanla bekleyeceğiz, inanıyorum ki o gün orada olan herkes hamile bak söylemedi deme 🙏❤️❤️

Back
X