B Bluemoon78 senin adına çok sevindim, kendi adıma ise pozitif sonucu almanda vesile olduysam ne Mutlu bana :) ayrıca senin de düşünüp teşekkür etmendeki "inceliğin" için bende sana tşk ederim, senden de razı olsun cnm
Yaşadıklarımız aslında benzer ve de herkesin anlatacak elbet bir hikayesi var!! ben sadece en baştan beri tedavilerimi Kiev'de oldum. Kıbrıs, Rusya, Batum, Bakü, İspanya klinikleriyle yaptığım görüşmeler sonrasında hiç birini tercih etmemiştim. İlk ve son tercihim oldu Kiev; Dünya Tatlısı miniğimize kavuşmamızda... öncesinde tüp bebek denemeleri, histeroskopik polip, hsgler, usgler, Kiev ilk transferim sonrası kürtaj, sonra toplamda 13cm olan myomlara laparoskopik operasyon, sonra ikinci transferde 4 embriyodan 1e redüksiyon ve sonucunda canımdan bir can ile birlikteyiz Diliyorum ki bu güzel haber sonunda, sen de benim gibi sağlıkla yavruna kavuşacaksın, canından bir cana doya doya sarılacaksın sevgilerimle...

Pozitif alanları tebrik ediyorum :) Tedavi öncesinde, tedavide ve tedavi sonrasında olan herkesin, sağlıkla evladını bir an evvel kucağına almasını ve gönlünden geçenlerin gerçekleşmesini diliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…