Sen eşine konuyu açınca söyle dinimizde nikahla bu işi çözmekte var
Bir hocayla konuşsun seçtiyiniz donöre imam nikahı okusun
Olsun bitsin bu iş

Maddi acıdan sıfırdayız şuan kiew icin en az 1- 2yil içinde belki toplayabilirim parayi. o dediğin işler içinse maddi durumun rahat olması lazım.oda bizde yok.4yildir ne var ne yok merkezlere döktük. Benim için kiew çok büyük şans ama...valla kafayı yicem düşüne düşüne Allahim bir mucize verir inşalalh

Sen eşine konuyu açınca söyle dinimizde nikahla bu işi çözmekte var
Bir hocayla konuşsun seçtiyiniz donöre imam nikahı okusun
Olsun bitsin bu iş
Hahahaha zaza ya valla kırcam en son kafasını o olcak la sperm senin bebek benim rahimde olcak yumurta başkasının olsun napalim bizde yok işte helle helle yaaaw

Demek istiyor ki sorun senden sende parayı ayarla
Kız boş ver sinirlenme
Moralini bozma

Sen şimdiden parayı topla,yavaş yavaşta eşini bıktırmadan hazırla

Caneyyyy keleş kapam gelemmi sıkak topuklarına napcan güzelim insan oğlu her zaman düşünerek konuşmuyor o onun ayıbı insaniz herşey bizim için Allah verir vermez bu bizim elimizde degilki keşke sorun yaşamadan olsa bebeklerimiz ama bu bizim suçumuz değil Allahın takdiri sabret güzelim

Ya bu kaynanalar niye karisirki bende onu anlamadim ayni benim kaynanam seninkide ben yuzkere telefonda tup bebek yaptircaz dememe ragmen her aradığında daha benim sesimi duyar duymaz hamilemisin diye soruyor yuzkere hayir bu isler oyle olmuyor dedikçe oglumda sorun yok ya cok şükür deyip duruyor birgun fena bozucam tutuyorum kendimi arada esim var susuyorum. Artik arsizlastim hicbir igneleyici sözünü duymamazliktan geliyorum. Benim gorumcelerim bile ayni surekli abimde sorun yok ya cok şükür deyip duruyolar bunlara gülüp geciyorum artik ben. Laflari beni yaraliyor farkinda deiller bende kendimi geri cektim mesafeliyim arayip sormuyorum kavinvalidemide aklima gelirse anca ariyorum bide bana soruyolar hayirdir arayip sormuyosun diye vaktim yok diyorum . Anlasinlar azcik. Bende ayniyim canim o hirs benide yiyip bitirecep yakinda. Bide bana akil veriyolar neymis efendim erkekler cocuk olmazsa giderlermis bunu bana soyledilerya bende tamamen bittiler. Anca bayramdan bayrama ararim rabbim bizlere cocuk versin insallahda bunun gibilerin gozunun icine baka baka hamileyiz diyebilelim rabbime hergun dua ediyorum hepimiz icin.

İran da muta nikahı ile donasyon yasal

cehalet en buyuk dusmanimiz iste.. Allah size sabirlar versin. Siz onlara hic takilip moralinizi bozmayin
biz kimseyle paylasmiyoruz ,paylasmak istemiyoruz bizim ozelimiz sonucta kimseyi ilgilendirmez ,cunku bugun iyi oldugunla yarin kotu oluruz insanoglu nankor malum :) bu arada biz donorleri sectik Andrey e gonderdik insallah oncelikli istediklerimiz bize uyar

Vallahi al gelllll sıkalımmm 🗡
Hatta ne varsa topla gel :)

Yaa varya bunların hepsini benim elime versinler hepsine yetişmezsem ne olayım.
O kadar sinirliyim yani.
Benimki acayip uyanıktır işini bilir.
Bende salak değilim nerde ne yaptığını anlarım ama belli etmem.
Onun değilse de rahmetli kayınbabamın hatırı var.
Dişlerimi sıktım dün resmen.

Allah sabir versin,
Tedavi sürecinde ilaciydi , hormonuydu , stresi , beklentisi , oldu olmadi üzüntüsü , stresi..
Bir de …. (Kusura bakma canim ama laçlar yüzünden fena agresifim terör estiriyorum , cok sinirlendim anlatamam.. )
Deme kadin böyle seyler ; kizina tutar bilemezsin..

Al bendende o kadar 5 e bes cevap vermesini bilirimde iste saygidan susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…