Sevgili Bebek çok çok güzel bir haber verdin hepimize,allahım tamamına erdirsin,sağsalim kucağına almayı nasip etsin,çok güzel bir duygu allahım hepimize yaşamayı nasip etsin,biliyorum yerinde duramıyorsun herkese hamileyim diye haykırmak istiyorsun nacizane tavsiyem 2 ayı geçir sonradan paylaş inan nazara inanmam ama sanırım azcık da değiyor (bizde paranoyak olduk azcık:))) ay çok güzel ya yaşasınnnnnnnnnn[/QUOTE
sagol canim benim, darisi hepinize, amin yüce tanrim hepimzi sevindirsin!!!
aynen icim kipir kipir, ama korkularimda cok hemde cok..
Allah tamamini erdirsin..ben hala sokdayim sanki.....yani kafa yerinde degil bugün :))))
bu gün bayrrmımız olsun.çok sevindim. allah tamamına erdirsin.çok doğru bir dr.gitmişsin firdes hn.ellerine sağlık
Arkadaşım sana bişey sorucam eşim (www.barcelonaıvf.com) e-mail atmış ordan cevap geldi ingilizce yazılmış fiyatı yazmamışlar ama eğer gebelik olmazsa paranın %75ini geri vereceklerini yazmışlar senin yaptırdığın yerle aynımı bu konu hakkında bilgin varmı birde rehber ücretin içindemi onu biliyomusun cevaplarsan sevinirim canım....
teşekkür ederim mail adresini kaydettim bir şekilde irtibat kurmaya çalışacağım bizim için maliyette çok önemli toplamda ispanyada bu işi yaptırmanız totalde ne kadara maal oldu sakıncası yoksa yazabilirmisin
bu arada cok sevindim bebeğin ve senin sağlığının iyi olmasına sağ salim kucağına almayı nasip etsşn alllah işallah...
zilancım doktorum bana 3 ay geçmesini önermişti tabi benim durum sana göre farklı, parayı bulursam hemen denerim ben :)
Tress, ah bu erkekler diyorum bende . eşim ilk kez sperm verceği zaman nasıl heyecan yaptı nasıl utandı anlatamam. üstelik muayenede olmuyordu. ben yıllardır doktorlarla haşır neşirim.. biz kadınlar napalım :)
Nil çok teşekkür ederim batumla ilgili verdiğin bilgilere.bende sitelerini araştırmıştım iletişime geçmek istiyordum
çok faydalı bilgiler paylaşmışsın. hatırladığım kadarıyla Kliğin sahibi karı-koca daha önce Rizede kadın doğum üzerine çalışıyorlardı. yada tüp bebek branşında (kliniğin açışılış medya haberleri var netde)
Anisha, bebişin iyi gidişatına çok sevindim. allaha emanet olun ikinizde.
Rüzgarselin ha gayret bakalım Mevlam korusun ikinizide..
sagol canim benim, darisi hepinize, amin yüce tanrim hepimzi sevindirsin!!!
aynen icim kipir kipir, ama korkularimda cok hemde cok..
Allah tamamini erdirsin..ben hala sokdayim sanki.....yani kafa yerinde degil bugün :))))
Kizlar,
bu sabah 4.30 kalktim erken testlerden yaptim, cünkü dün yine rahim bölgemde o kadar agri vardi, migdem bulaniyordu (ki bunlar ilaclardan geliyormus!) neyse. test cok aaaz silik cikti, rahat duramadim doktora gittim HCG ölctürmek icin...artik bilmek istiyordum........cikti hcg kanda - degerim 41, daha düsük ama cok erken dedi doktor.
yani hamileyimmmmmmmmmmmmm :)))))))))) bu kesin kizlar!!!!!!!!!!!!!!!
AMA progesteron degerim cok ama cok düsükmüs - sadece 6 - bu hic iyidegil tabii.......simdide korkular basladi tabii....
2 gün sonra tekrar kan vericem, HCG degeri ikiye katlanir umarim........katlanmazsa iyi degil demektir biilyorsunuz........
AMA BUGÜNÜN TADINI CIKARIYORUZ ESIMLE
HAMILEYIMMMMMMM
Canım nasıl da bam telimize dokunmuşsun.bende bu aralar formda bir boğukluk var diyorum.biraz olumsuz sonuçlardan kaynaklı sanırım.sende aynı zorluklardan geçip hala ohhh diyemeden mücadele ediyosunnn.Bizleride hiç yalnız bırakmadan en ufak sorunlarımıza yetişiyorsun.Allahım bu günlerini yavruna kucağına aldıgın gün unuttursun.Elbette en güzel desteğin bebeğin çok şanslı mücadeleci kocaman yürek bir anneye sahip olacağı için....
Merhaba , ben şuanda 11+4 günlük hamileyim 3 ayımızın dolmasına az kaldı çok şükür . Cumartesi kontrolüm vardı bebeğimin kolları bacakları oluşmuş artık bir bebeğe benziyor :) doktor Ramon ile reproduccion.bcn@quiron.es mail adresinden ulaşabilirsin . Bu asistanlarının maili onlar sana geri dönüş yapıyorlar . Biz dil konusunda sıkıntı çekmedik ama istersen rehber ayarlıyorlar. Doktor Ramon 35 yas altına 2 adet embriyo transfer ediyor daha fazlasının riskli olduğunu söyledi bende açıkçası üstüne ısrar etmedim ama siz 3 tane istiyorum diyip nir şansını denersin tabi .
sagol sagol sagol :)
darisi tüm bebek isteyenlere........darisi simdi bekleyenlere..darisi yakinda kibrisa gidenlere:)
öyle bir icim ucuyorki, anlatamam...........ayni zamanda tabii dikkatli de olyuroum..daha kimseye demedik, ne anneme ne kardesime.......progesteron degeri beklememiz gerek, bakalim kese gözükecekmi, kalp atisi vs. derken
AMA SU AN HAMILEYIM COCUK GIBI UCUYOR YÜREGIM
kızlar benim sorum biraz garip olacak ama gitdiğim tüp doktorlarından çoğu donasyonu önerdi ama aralarından biri donasyon+kilo vermemi hatda özellikle karın bölgesini inceltmemi önerdi.bende boy pos var diyim ama karşıdan bakınca çok olmasada birazcık göbek var.bu kan dolaşımı bebeğin tutunması için çok önemliymiş ve bu karın bölgeme özellikle dikkat çekti.SİZİN GİTDİĞİNİZ DOKTORLAR BÖYLE Bİ KONUYA DEYİNDİMİ.ya da hamile olan arkadaşlar zayıfmı..ben de mayıs başıyla kıbrıstaki doktorlarla iletişime gececem ama ondan önce bu bölgeyi baya bi eritmem gerek..arkadaşlar ne olur cvp verinn....
kızlar benim sorum biraz garip olacak ama gitdiğim tüp doktorlarından çoğu donasyonu önerdi ama aralarından biri donasyon+kilo vermemi hatda özellikle karın bölgesini inceltmemi önerdi.bende boy pos var diyim ama karşıdan bakınca çok olmasada birazcık göbek var.bu kan dolaşımı bebeğin tutunması için çok önemliymiş ve bu karın bölgeme özellikle dikkat çekti.SİZİN GİTDİĞİNİZ DOKTORLAR BÖYLE Bİ KONUYA DEYİNDİMİ.ya da hamile olan arkadaşlar zayıfmı..ben de mayıs başıyla kıbrıstaki doktorlarla iletişime gececem ama ondan önce bu bölgeyi baya bi eritmem gerek..arkadaşlar ne olur cvp verinn....
Anisha bebiş çok büyümüş maşallah :)artık rahatlayabilirsin. 11 haftayı geçtikten sonra pek sorun olmuyor. önümüzdeki haftalarda günlük sıkıntıların da geçecek. yani varsa mide bulantısı, tansiyon düşüklüğü, baş ağrısı vs. Artık en güzel döneme giriyorsun. sağlıkla tamamına ersin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?