bu gün bayrrmımız olsun.çok sevindim. allah tamamına erdirsin.çok doğru bir dr.gitmişsin firdes hn.ellerine sağlık

canim benim, sende sagol..ne güzel sizleride sevindirebildiysem...inanin burda sizlerele paylasmak cok ama cok güzel bir duygu..darisi insallah sanada somtik - insallah yüce rabbim seni bir gün kisa zaman icerisine öyle bir sevindirsinki.....Allahim ol derse oluyor..insallah sende yasarsin bunlari!!!

Canım para iadesiyle ilgili hiç bilgim yok öyle bişey hiç konuşmadık . Rehber muhtemelen fiyatın dışındadır diye düşünüyorum sadece bize bilgi anlamında söylemişlerdi ama ücreti hakkında hiç konuşmadık .

Ortalama 9.000 Euro'ya mal oldu canım .

Çok sağol canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin ...

sagol canim benim, darisi hepinize, amin yüce tanrim hepimzi sevindirsin!!!

aynen icim kipir kipir, ama korkularimda cok hemde cok..

Allah tamamini erdirsin..ben hala sokdayim sanki.....yani kafa yerinde degil bugün :))))

BEBEĞİM İÇİN;

“Her sabah uyandığımda evrendeki en güzel,en şifalı pozitif enerjiler vücuduma nüfuz ediyor.Her gün kendimi daha sağlıklı,daha enerjik,daha huzurlu,daha zinde hissediyorum.Her geçen gün artan enerjim ve sağlıklı vücudumla beraber hamilelik sürecim harika ilerliyor .Bebeğime gösterdiğim sevgi ve özen içerisinde o da sevgiyle ve huzurla karnımda gelişiyor .Yediğim leziz yemekler ,içtiğim şifalı su ve soluduğum temiz hava plesantaya ulaşıyor ve bebeğimi besliyor . Bebeğim ,sevgimle ve yediklerimle besleniyor , düzenli olarak gelişimini sürdürüyor.Karnımda taşıdığım Can'ımla beraber şimdi tüm benliğimle anne olmaya hazırım.

tüp bebek sürecinde yaşananlar diye bir başlık var hamilelik olumlamalarını yazmışlar uzun uzun,pozitif yüklenmen için okumanı tavsiye ederim arkadaşım ben çok beğendim:)

çok ama çok sevindim.bu aralar buna ihtiyacimiz vardi .nasil mutlu oldum anlatamam.hamileli%in tadini çıkar rabbim tamamına erdirsin.

sevgili bebek

sende benim gibi sabırsızlardan birisin:) bende hep erkenden test alıp yapmaya başlarım.hatta testler elimin altında olduğu için sürekli aklım oradadır çıkmayacağını bile bile yaparım..seninkide erkenden pozitif çıktığına göre test günü inşallah epeyi yüksek çıkar..progesteronun düşük olmasını hiç kafana takma,hap formu bazen vaginal yoldan çok iyi emilmez,iğne verirler ve sorun çözülür..zaten progesteron ölçümünü amacı bu.yani düşük yapacağını falan göstermez, sadece ilacın iyi emilip emilmediğini görmek için yapılır.
hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin...

bebekk haberini daha yeni okuyorum..çoooooooooooooook sevindim.. Allahım tamamına erdirsin...değerlerinde yükselir inşallahhh...çok mutlu oldum.darısı bizlerin başına...içim huzur doldu..banada umut oldun..firdevs hanıma içim dahada ısındı..:)

tebrik ederim:)Allah tamamına erdirsin...çok sevindim:)))

progesterona da iyi baktırmışsın..inşallah yükselir.

bebekcim bir de sen eve gidince bakayım demiştin bana zahmet olmazsa eşinin sperm sayısına bakabilirmisin?

tebrik ederim bebek :) çook sevindim. insan inanamıyor değil mi? ben pozitifi aldığımın ertesi günü acaba rüya mıydı diye anneme sorup teyit etmiştim :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Şimdi hayatında yeni bir dönem başlıyor :)
2 gün sonraki test, sonra keseyi görmek, sonra kalp atışı , ultrasonda elini kolunu oynatması, tarama testleri, ilk tekmeler vs. bazen zorlukları olabilen ama çooook keyifli bir yolculuk. Allah isteyen herkese bu yolculuğu tattırsın :)

tress ilginç bir şekilde başka topiklere ısınamadım.buradan kopamadım. mesela o ay hamile kalanların topikleri falan oluyor. ama beni hiç sarmadı onlar. konuştukları şeyler bana öyle yabancı ki. mesela kim kaç kilo aldı? bu forumdaki kimsenin bunu dert edeceğine inanmam. bana komik geliyor :)) bizim isteğimiz sağlıklı bir bebeğimizin olması.gerisi teferruat. burada bir hamile haberi alınca öyle seviniyorum ki. kendi ailemdenmiş gibi. kendi hamilelik haberime tekrardan sevinirmiş gibi. bu sevinç gerçek. bu yüzden hala bu topikteyim sanırım. duaların için teşekkürler :))

selam mormenekşe
benim ilk aylarda düşük riskim olmadı çok şükür. 14 haftalıkken yoğun kanamayla plasenta previa olduğumu öğrendim.çok ender rastlanan bir durum ama oldu. vardır mutlaka bir hayır deyip yatıyorum. çok şükür bebeğim tutundu. sorun plasentanın yerinde. gittiğim tüm doktorlar (biri hariç) prematüre doğacağını söylüyor. ama ben bebeğimin mayısa kadar karnımda kalacağına inanıyorum :) inşallah da öyle olur.
biz acıbademe hiç gitmedik oradaki doktoru da tanımıyorum ama bana ilaç vermemesi çok garip geldi. benim eşimin hormon değerleri normal olmasına rağmen her gittiğimiz doktor tese öncesi ilaç verdi. malesef ilk gittiğimiz doktor yanlış ilaç vermiş. 6 ay kullandı eşim.sonra memorial a da gidelim dedik. oradaki doktor bize ilacın yanlış olduğunu söyledi ve doğru ilacı 6 ay kullanmadan tese yapmayın dedi. ardından bir akrabamızın bahçecideki doktorla kanka olduğunu öğrenip oraya da gittik. emre bey hormonlar gayet iyi dedi ve hemen ameliyat etti. malesef bulamadı. o da gerçekten çook üzüldü. bence emre bey gayet iyi bir doktor. ama tekrar deneme şansımız olsaydı kesinlikle memorial da denerdik. zaman geçtikçe fark ediyoruz ki aslında memorial daki doktorun yaklaşımı daha doğruymuş. bence memorial a gidin. doktorun adını hatırlamıyorum ama bizimkiler dizisindeki dunkofu andırıyor çok ciddi bir adam. ama bence işinin ehli. ya emre bey e gidin ya da memorial a.en azından görüşlerini alın. sperm üretimini destekleyici hormon ilaçlarıyla başarı şansı artar diye düşünüyorum.
bir de olmazsa yıkılırım diye düşünme. olumsuz sonuçla dünyanın sonu falan gelmiyor.eşimin 2. ameliyatında ben de tüp bebeğe hazırlandım. tabii ki çok üzüldüm. ama yıkılmak yok. eşimin tarafında hep kalp sorunları, beyin damarlarında sorun vs var. belki de o yüzden eşimin spermiyle olmadı diyorum. Allah bize daha güzelini yazdığı için bunları yaşadığımıza inanıyorum.
sana bunları yazarken biri feci şekilde tekmeliyor beni :) inşallah sen de yaşarsın bunları ve inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
sağlıcakla kal...

Anisha bebiş çok büyümüş maşallah :)artık rahatlayabilirsin. 11 haftayı geçtikten sonra pek sorun olmuyor. önümüzdeki haftalarda günlük sıkıntıların da geçecek. yani varsa mide bulantısı, tansiyon düşüklüğü, baş ağrısı vs. Artık en güzel döneme giriyorsun. sağlıkla tamamına ersin inşallah :)

kızlar benim sorum biraz garip olacak ama gitdiğim tüp doktorlarından çoğu donasyonu önerdi ama aralarından biri donasyon+kilo vermemi hatda özellikle karın bölgesini inceltmemi önerdi.bende boy pos var diyim ama karşıdan bakınca çok olmasada birazcık göbek var.bu kan dolaşımı bebeğin tutunması için çok önemliymiş ve bu karın bölgeme özellikle dikkat çekti.SİZİN GİTDİĞİNİZ DOKTORLAR BÖYLE Bİ KONUYA DEYİNDİMİ.ya da hamile olan arkadaşlar zayıfmı..ben de mayıs başıyla kıbrıstaki doktorlarla iletişime gececem ama ondan önce bu bölgeyi baya bi eritmem gerek..arkadaşlar ne olur cvp verinn....

Bebek,

Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Bu haberleri duyunca insanın içi kabarıyo bir an önce gidip yaptırmak istiyor. Hayırlı zamanda hayırlı şekilde isteyen herkesin dilekleri gerçekleşsin inşallah:) :)

Mutlu kalın:)

Merhaba,

Ben de benzer bir doktora gittim. Bir sürü ilaç kullandım, bir buçuk ay gibi bir süre denedim. Kilolu değilim ama bir miktar kilo da verdim. Açıkçası kafama oturmadı bazı şeyler. Şuandaki doktorum dünyada yumurta kalitesini artıran bir şey henüz keşfedilmedi dediği için vazgeçtim. Bizler umut arıyoruz doktorlar da bize çeşitli alternatifler sunuyor. Şans mı kısmet mi bilinmez az sayıda da olsa bazılarında başarılı sonuçlar oluyor. Ama yine de belli bir miktar para harcamak durumunda kalıyorsunuz bu işlem içinde. Belki de insanın kafası bir süreliğine başka şeylere odaklandığı için çok az bir oranda da olsa hamilelik elde ediliyordur. Ama dediğim bu konu derya deniz......

Mutlu kalın:)

bunu bende duymuştum yıllarca bebeği olmayan bir arkadaşım 15 kilo verdi ve hamile kaldı. kilo hamile kalmayı engelleyen bişey sanırım. ama yazıkki bu süreçte aldığımız ilaçların etkisi ve yaşın etkisiyle burada kimsenin dümdüz karınlı olduğunu sanmıyorum. yaşla birlikte o can simitleri maalesef gelip bel bölgemize yerleşiyor yavaş yavaş.

ama önceki sayfalarda okumuştum yüz kilonun üzerinde hamile kalan bir bayan vardı burada.

yinede güzel bi konuya değinmişsiniz ben de merak ettim kiloyla hamileliğin bağlantısını eminim arkadaşların deneyimi ve bilgisi konuya açıklık getirecektir

Çok sağol , evet büyüdü baya inşallah sağlıcaklada devam eder , 2 hafta sonra testlere baslıycaz 2'li sonra 3'lü ense kalınlığı filan inşallah onlarda iyi çıkar . Bende o bas ağrısı mide bulantısı gibi şeyler var ama azaldı gibi . Hatta ilk günden beri olan kasık ağrılarımda bitti sayılır göğüs ağrım dışında şuanda hiç bir sıkıntım yok çok şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…