canım üstte ismini yazmamışım birde sana birşey sormak istiyorum sence acıbadem mi?yoksa memorial mi?biz bilemedik çok acıbademi tercih ettik.siz nasıl karar vermiştiniz?

Kizlar ben bu testi nerds yaptırıcam şaştım kaldım iki here daha sordum yok diyorlar lütfen bana bir fikir veriiin

Yusufdeniz merhaba,
Tekrar deneme kararın çok güzel... Bu senin toparlandığını gösteriyor,elbette hayat devam ediyor..... Aslında 2.deneme için 2 adet dönemi geçirmen yeterli diyor doktorlar. Hatta 1 adet dönemi diyenler bile var;çünkü negatif sonuçlandı düşük yapmadın.... Hazır hormonlar iyi durumda iken çok ara vermeyin diyor doktorlar... Tabii sen de maddi manevi hazırsan.... İnşallah bu kez şansın açık olur... Sevgiler

birçok erkek bunu kabul etmiyor yalnız değilsin. benim ki yumurta donasyonunu da kabul etmiyor

çalışmalar internet sitenizden iletişim formu doldurdum fakat mail olarakta detaylı bir şekilde anlatmak istedim
Yumurta donasyonu ile ilgili araştırma yaparken kıbıs, prag ve ispanya haricinde batumdada yapılabildiğini gördüm yumurta donasyonunu ile ilgili detaylı bilgi almak istiyorum öncelikle donasyon işlemi hakkında öğrenmek istediklerimi sıralı bir şekilde belirteyim :

1-donörö yapılan testler (etnik kökenii ve aile zeka ve zihinsel özür olup olmadığı araştırılıyor mu ?)
2-vericiler genel olarak türk mü yada hangi milletten
3-donörlerin daha önce dünyaya evlat getirmişlikleri varmı
4-kaç yaşlarında donör seciyorsunuz
5-eğitim düzeyleri ve meslek gruplarına dikkat ediliyormu
6-en az kaç yumurta garantisi veriliyor
7-yumurtalar paylaştırılıyormu
8-donmuş mu fresh mi tercih ediyorsunuz
9-döllenmeden sonra oluşan emriyolarda dondurma işlemi yapıyormusunuz yapıyorsanız bununla ilgili ücret talebiniz nedir.
10-alıcı kişiye donörle ilgili olark ne kadar bilgi veriliyor
11-yumurta donasyon işleminin ücreti nedir
12-başvurduktan sonra ne kadar sürede donör bulunabiliyor
13-döllenme işleminden sonra embrio üzerinde ptg yöntemi kliniğinizde yapılabiliyormu
14-kliniğinizde yumurta donasyonuna karar verildiğinde ön görüşmeye çağırıyormusunuz yoksa uzaktan telefon ve email yolu ile hazırlık sağlanabiliyormu
15-yumurta donasyonunda başarı oranınız % kaç?
gelen cevap

1-internet sitemizde donore yapilan testler yumurta donasyonu basligi altinda bulunmaktadir.

2-gurcistan'dan veya turkiyeden donorun etnik kokeni sizin tercihinize gore

3-gebelik yasamis donor kullaniyoruz

4-20-30 yas araliginda

5-sizin istekleriniz dikkate aliniyor

6-10-12 civarinda yumurta veriyoruz su ana kadar yaptigimiz islemlerin % 80 ine embriyo dondurduk

7-donorun durumuna gore karar veriliyor.

8-taze kullaniyoruz fakat klinigimizde dondurulmus yumurtalar ile yapilan uygulamalarda taze yumurta ile ayni basari oranina sahiptir.

9-donduruyoruz ucret 500 usd

10-egitim ve fiziksel ozellikleri disinda hicbir bilgi verilmiyor

11-5000 usd

12-sizin ozellikleriniz ve istekleriniz bize ulastiktan sonra bunu soyleyebiliriz

13-evet yapiliyor

14-isterseniz gelip gorusebilirsiniz yada isterseniz bulundugunuz yerde

15-bu islemlerde gebe kalma sansiniz yari yariyadir ya gebelik olusur y da olusmaz ama sunu soyleyebilirim klinigimizde yaptigimiz islemlerde 100 hasta uzerinden degerlendirme yaptigimiz vakit 85-88 tanesinde kanda gebelik hormonu pozitif cikmistir.

bende ispanyayı düşünmeye başladım araştırıyorum suanda öğrendiklerimizi paylaşalım arkadaşım..

Merhaba , ben şuanda 11+4 günlük hamileyim 3 ayımızın dolmasına az kaldı çok şükür . Cumartesi kontrolüm vardı bebeğimin kolları bacakları oluşmuş artık bir bebeğe benziyor :) doktor Ramon ile reproduccion.bcn@quiron.es mail adresinden ulaşabilirsin . Bu asistanlarının maili onlar sana geri dönüş yapıyorlar . Biz dil konusunda sıkıntı çekmedik ama istersen rehber ayarlıyorlar. Doktor Ramon 35 yas altına 2 adet embriyo transfer ediyor daha fazlasının riskli olduğunu söyledi bende açıkçası üstüne ısrar etmedim ama siz 3 tane istiyorum diyip nir şansını denersin tabi .

teşekkür ederim mail adresini kaydettim bir şekilde irtibat kurmaya çalışacağım bizim için maliyette çok önemli toplamda ispanyada bu işi yaptırmanız totalde ne kadara maal oldu sakıncası yoksa yazabilirmisin

bu arada cok sevindim bebeğin ve senin sağlığının iyi olmasına sağ salim kucağına almayı nasip etsşn alllah işallah...

Arkadaşlar ankarada ne kadar labaratuar varsa aradim CD56 yok yok çıldırıcam Aysevicim sen nerde. Yaptirmiştın.yaptırmadan önlem amaçlı ilaç kullanilabilir mi zararı olur mu lütfeeeen yaziiiinnn

zilancım doktorum bana 3 ay geçmesini önermişti tabi benim durum sana göre farklı, parayı bulursam hemen denerim ben :)

Tress, ah bu erkekler diyorum bende . eşim ilk kez sperm verceği zaman nasıl heyecan yaptı nasıl utandı anlatamam. üstelik muayenede olmuyordu. ben yıllardır doktorlarla haşır neşirim.. biz kadınlar napalım :)

Nil çok teşekkür ederim batumla ilgili verdiğin bilgilere.bende sitelerini araştırmıştım iletişime geçmek istiyordum
çok faydalı bilgiler paylaşmışsın. hatırladığım kadarıyla Kliğin sahibi karı-koca daha önce Rizede kadın doğum üzerine çalışıyorlardı. yada tüp bebek branşında (kliniğin açışılış medya haberleri var netde)

Anisha, bebişin iyi gidişatına çok sevindim. allaha emanet olun ikinizde.

Rüzgarselin ha gayret bakalım Mevlam korusun ikinizide..

Arkadaşlar ankarada ne kadar labaratuar varsa aradim CD56 yok yok çıldırıcam Aysevicim sen nerde. Yaptirmiştın.yaptırmadan önlem amaçlı ilaç kullanilabilir mi zararı olur mu lütfeeeen yaziiiinnn

canım bu cd 56 yı kim istedi sizden?? ben böyle bir tahlil yaptırmadım ve rutin olarak istenen bişey değil..maalesef bazı arkadaşlar burada kendileri doktor rolüne soyunmuş onuda bunuda mutlaka yaptırın diyor insanların aklını karıştırıyor.gereksiz şeylerle kafanızı yormayın lütfen...herkesin tedavisi farklı... doktor bunu istemedimi,yok şunu yaptırmadınızmı diye yazıyorlar herşeyi fazla biliyorlar bana göre...o halde doktora falan gerek yok siz kendi tedavinizi kendiniz yapın...

Ayseviye cani gönülden katılıyorum...!!!!!!!

Bu iş herkese özel elbise dikimi gibi ve terzide doktor...doktora güvenmek ve ona tüm soruları sormak en iyisi..

Birde bir başka konuda herkese uyarı yapmak istiyorum..

Burdaki herkes çok iyi niyetli ve acılar çekmiş insanlar. İyi niyetlerini kötü yönlendirmemek hepimizin sorumluluğu..

Buradaki paylaşımların yapıcı olması için kendi gerçek hikayelerimziden çıkmalı..

Lütfen dikkat edin... Ben hiçbir doktor için çok iyi mutlaka ona gidin demedim hiç bir doktorada çok kötü demedim..
Artı ve eksileri ile hepsini paylaştım.. Ve kakarı sizlere bıraktım...
Karar sizlerin....

Onun için reklam gibi paylaşımlar bize bir katkıda bulunmaz sadece tek bir ses tek bir renk oluşturuki herkesin sorunu farklı olduğu için YAPICI OLMAZ...

arkadaşlar cd56 testi için bende uğraştım ve testin adı monoklonal antikor olarak geçiyor düzen lab. yapılıyor ancak çoğu tüp bebek doktoru zaten tedavi sırasında başıklığı yavaşlatacak kortizonlu ilaç ver,yor bana vermişlerdi ve testi yaptırdığıma pişman olmuştum gerçi yüksek vir rakam değil ancak baya uğraştım bulana kadar.Bu kuulanılan ilaç organ nakillerinden sonrada veriliyormuş bilginize

canım kortizon kullanmak başlıbaşına bir sorun..yani biryeri düzeltirken diğer tarafı bozan bir ilaç. çok dikkatli kullanmak gerek.ancak birkaç düşükten sonra bu araştırmalar yapılır ve bu konuda araştırılır..çok sık görülen bişey değil o yüzdende rutin olarak cd 56 istenmez.

efsunenin dediği gibi bende her zaman bildiğim bütün kliniklerin iyi ve kötü yönlerini anlattım.genel olarak hepsi aynı işi yapıyor sadece hangisi içinize siniyorsa orada yaptırın diyoruz.lütfen yönlendirme yapmayın...

Ben kortizonun zaralarını tabi bilmiyorum ama kilo yapıyor:)Şu an olumsuz denemeden sonra stresten mi yoksa ilaçlardan mı vucudumda kırmızı kabarcıklar oluştu:)

Çok önemli Arkadaşlar lütfen bu konuya dikkat edelim....
yönlendirme istemeden forumdaşlara zarar verirki bunu ASLA İSTEMİYORUZ!!!!!

Kizlar,

bu sabah 4.30 kalktim erken testlerden yaptim, cünkü dün yine rahim bölgemde o kadar agri vardi, migdem bulaniyordu (ki bunlar ilaclardan geliyormus!) neyse. test cok aaaz silik cikti, rahat duramadim doktora gittim HCG ölctürmek icin...artik bilmek istiyordum........cikti hcg kanda - degerim 41, daha düsük ama cok erken dedi doktor.

yani hamileyimmmmmmmmmmmmm :)))))))))) bu kesin kizlar!!!!!!!!!!!!!!!

AMA progesteron degerim cok ama cok düsükmüs - sadece 6 - bu hic iyidegil tabii.......simdide korkular basladi tabii....

2 gün sonra tekrar kan vericem, HCG degeri ikiye katlanir umarim........katlanmazsa iyi degil demektir biilyorsunuz........

AMA BUGÜNÜN TADINI CIKARIYORUZ ESIMLE

HAMILEYIMMMMMMM

Son düzenleme:

adina coook sevindim ALLAHIM TAMAMINA ERDIRSIN BEBEK .. INSALLAH IYI BIR SONUCA VARACAKSIN KUCAGINA ALMAK NASIP OLSUN .
sevgiler

Bebek hayırlı olsun.!!!!!!!!!
Çok mutlu oldum...
Düşük progesterın değerini hemen smsle firdevs hanıma sor. O belki başka birşey önerir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…