ben doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi. o bittikten sonra ne kadar sürede hastalanırım bilmiyorum, hastalanınca bizi arayın dediler.donör bulunmuş:)sagol canim benim..2-3 saate kadar doktor arar..telefon yani basimda bekliyorum :)
firdevs hanim sevindi ne desin, erken test yapmissiniz dedi, yine sabirsizlandiniz diye irem hanim dedi :) aldigim igneler devam ayni, progesteron 500lük lerden aliyorum 4 günde bir, birde progestan kapsulleri 3 den 4 e cikardi - yani sabah -öglen-aksam-gece yatmadan
almanyadaki doktorum progesteron 250lik ampul da yeter dedi (500lük burda yokmus), ben ama firdevs hanimin dedigini uyguluyorum. ignem kalmamisti fransadan hemen cok iyi bir fiyata ismarladim bugün geldi
zeytincigim, umutlu ol tabii.......senin tarih yaklasik ollarak ne zamandi simdi?
Arkadaslarim günaydin,
bugün 2. kez kan vericem, dua edin progesteron degerim cikmis olsun ve hcg ikiye katlanmis olsun. Insallah hersey iyi gider. Daha yolun tabii eeeen basindayim..ama bebeklerime güveniyorum - ilk basta Allahima siginiyorum hakkimda ne hayirliysa olsun diye.........
Sizlere güzel bir gün diliyorum - iyiki varsiniz
tunanehir durumunu biliyorum..yukarda yazmışsınya..bana hep derdiki senin bi evladın olmadan asla 2.ciyi düşünmem demişti...diye.ŞİMDİ O SENİN EVLADININ OLACAGINA KESİN GÖZÜYLE BAKTIGINDAN HEMEN HAMİLE OLMAK İSTİYO.ve çok iyi olsanızda kendince hırs yapmış gibi hissetdim.arkadaşının konuşmalarından laf çarpar gibi bebek çalışmalarından bahsetdiğini anlamışsın zaten...
boşver o en samimi olsanda arkadaşın sonuçta.ben kendi ananemdem laf yedim...
diğer torunu ikiz erkeklere hamile kalınca çok şükür çocuğu olcak,Allah senin gibi kapı kapı aratmadı dedi..ve yanımda yüzüme dedi 2 ay ağladım..neyse..
tunanehir arkadaşın senin UZAKLAŞIP KONUŞMADIĞINI ANLAYINCA HATASINI ANLAR UMARIM,BAKTINKİ HALA AYNI TAVIRLARA DEVAM EDİYO SENDE NAZİKÇE ÜZÜLDÜĞÜNÜ BELİRTİRSİN...
.Allah yardımcın olsun..zaten sıkıntımız büyük,bide böyle insanlarla muhahttab olmak dahada yıpratıcı oluyor...
ben doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi. o bittikten sonra ne kadar sürede hastalanırım bilmiyorum, hastalanınca bizi arayın dediler.donör bulunmuş:)
Bebekcim değerlerin inşallah çok güzel bir şekilde yükselicek.burada burada ikiz haberinide alıcaz hep beraber Allhım tüm isteyenlere yaşatsın Anneliği...:)
Bebekcim Vitamin haplarının isimlerini bana verirmisin Bende gitmeden önce eşiime ek takviye bir şeyler yapmak istiyorum.canım artık gebelik else ettin ya sana sorularımız bitmez artık ....sen düzenli adet görüyormuydun canım
..
Anishacım senin ve Bilginisa'nın hamileliğini o kadar çok istemiştim ki anlatamam.Bilginisa bir şansızlık yaşadı ama en kısa zamanda tekrar bizim neşe kaynağımız olarak aramızda yerini alacaktır.Anisha senin bu güzel gidişin beni çok mutlu ediyor.İnşallah o dünyalar tatlısı olacağına inandığımız yavrunla çok mutlu olacaksın.
insallah......birde iki kese gözükürse varya..........ben naparim bilemem artik :)))) insallah hepimizin haberlerini tek tek alicagiz burda........amin canim amin :)[/QUO
inşallah Rabbim herşeyi gönlüne göre verir.hayallerin gerçek olur...ikizlerin olur inşallahhhh....
Sevgili arkadaslarim,
ikinci kan degerni aldim. beta hcg 41 den 172ye cikmis, progesteron 9 a cikmis......!!!!!! Doktor hepsi cok iyi dedi.........Arkadaslarim benim sevindigim gibi Allah sizinde hepinizi sevindirsin!!!!!!!!!!
Dr. Firdevs hanimna ve Irem Hanima da haber verdim, onlarda benimle cok ama cok sevindiler. Dr. Firdevs hanim "sanki benim bebegim olacak kadar sevindim dedi".........
Arkadaslarim yolun elbette taaaa basindayim, insallah Allah devamini getirir.......ama sizlere sunu diyebilrim: ne olur vazgecmeyin, devam edin, savasin, geri ayaga kalkin, ben yillardir 7. kez tüp bebekde hayal kirikliklarina ugradim, demek istedigim VAZGECMEYIN
Sevgili arkadaslarim,
ikinci kan degerni aldim. beta hcg 41 den 172ye cikmis, progesteron 9 a cikmis......!!!!!! Doktor hepsi cok iyi dedi.........Arkadaslarim benim sevindigim gibi Allah sizinde hepinizi sevindirsin!!!!!!!!!!
Dr. Firdevs hanimna ve Irem Hanima da haber verdim, onlarda benimle cok ama cok sevindiler. Dr. Firdevs hanim "sanki benim bebegim olacak kadar sevindim dedi".........
Arkadaslarim yolun elbette taaaa basindayim, insallah Allah devamini getirir.......ama sizlere sunu diyebilrim: ne olur vazgecmeyin, devam edin, savasin, geri ayaga kalkin, ben yillardir 7. kez tüp bebekde hayal kirikliklarina ugradim, demek istedigim VAZGECMEYIN
Sevgili arkadaslarim,
Biraz önce bir hastam geldi konuşurken çocuğunuz var mı yok mu muhabbeti açıldı donasyonu söylemiyoruz tabii şu şu tüp bebek merkezinde deniyoruz dedim,kadıncağız 14 yıllık evliymiş çocukları olmayınca yumurtalar zayıf demişler 3 defa tüp bebek denemiş,sonra şansınız çok az bir de kıbrısa gidin demişler ama hastam yorulduk artık olmazsa olmasın demiş ve 2 ay sonra hamile kalmış,o çocuk 3,5 yaşındaykende 2,çocuğu olmuş:) ben yaş olarak ileriyim ama aramızdaki genç arkadaşların olur mu olur diyorum resmen mucize
Sevgili arkadaslarim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?