ben doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi. o bittikten sonra ne kadar sürede hastalanırım bilmiyorum, hastalanınca bizi arayın dediler.donör bulunmuş:)

Bebekcim değerlerin inşallah çok güzel bir şekilde yükselicek.burada burada ikiz haberinide alıcaz hep beraber Allhım tüm isteyenlere yaşatsın Anneliği...:)

Rabbimden tek isteğim hayal kırıklığına uğratmasın inşallahhh herkesi...insanları anlamak okadar zorkiii(

ben doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi. o bittikten sonra ne kadar sürede hastalanırım bilmiyorum, hastalanınca bizi arayın dediler.donör bulunmuş:)

Cok güzel bulunduysa donör..hadi hayirlisi canim sanada. ilac bittikten sonra ben 4 gün sonra sanirim hastalanmistim, normal sartlarda 2-3 gün diyorlar

Bebekcim değerlerin inşallah çok güzel bir şekilde yükselicek.burada burada ikiz haberinide alıcaz hep beraber Allhım tüm isteyenlere yaşatsın Anneliği...:)

insallah......birde iki kese gözükürse varya..........ben naparim bilemem artik :)))) insallah hepimizin haberlerini tek tek alicagiz burda........amin canim amin :)

simdiden baslasin esin haplara hemen. normal sartlarda 3 ay sonra etkisini belirtiyormus haplar spermlerde. yinede hemen baslat derim

spermler icin benim bildigim en iyi vitaminler

vitamin E
folik asit
b-vitamnleri
zink almancasi...yani cinko mu türkcesinde?! bunlar en önemli vitaminler

birde omega 3 balik yagi varya onlardan ara sira aliyordu zorla, onlar onda sivilce yaptigi icin beyefendi pek icmezdi :) aaahhh bizler nelere katlaniyoruz esim sivilce cikiyo diye almiyodu - ben ise son iki senede tüm hormonlardan 15kg aldim..

çok sağol canım , inşallah hepimiz bebişlerimizle mutlu olacağız bugün yada yarın ama eninde sonunda kavuşucaz. hepimiz için dua ediyorum .

Tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin!. Formumuza güneşler doğsun inşallah kalplerimiz sevinçle mutluluklarla, kucaklar da bebekle dolsun!

Sevgili arkadaslarim,
ikinci kan degerni aldim. beta hcg 41 den 172ye cikmis, progesteron 9 a cikmis......!!!!!! Doktor hepsi cok iyi dedi.........Arkadaslarim benim sevindigim gibi Allah sizinde hepinizi sevindirsin!!!!!!!!!!

Dr. Firdevs hanimna ve Irem Hanima da haber verdim, onlarda benimle cok ama cok sevindiler. Dr. Firdevs hanim "sanki benim bebegim olacak kadar sevindim dedi".........

Arkadaslarim yolun elbette taaaa basindayim, insallah Allah devamini getirir.......ama sizlere sunu diyebilrim: ne olur vazgecmeyin, devam edin, savasin, geri ayaga kalkin, ben yillardir 7. kez tüp bebekde hayal kirikliklarina ugradim, demek istedigim VAZGECMEYIN

canımm ya nasıl mutlu oldum bilemezsin,allah tamamına erdirsin.bize de nasip etsin inşallah böyle güzel değerler.
maşallah bunlar 8.gün değerleri henüz...iştemisin şimdi..dikkat et kendine bebekcimmm...progesteron normal dimi, kaç olması gerekiyor acaba..eşimde çok sevindi:)

Tebrik ediyorum seni.Seni can-ı gönülden kutluyorum.Bunca yıl sonra Allah sana mükafatını vermeye başladı.Hep mutlu ol

maaşallah maaşallah maaaaaşallah.

mutluluğun kelimelere yansımış.
okurken bizim de yüzümüze gülümsemeden öte harika bir gülüş geliyor. ben bile dudaklarımı kapatamıyorum mutluluktan.

eşim de okudu.
veee ilk kez oda güldü ne güzel dedi.:))))))

yaşasın ısınıyor olaya :))sayende bebek
sevincin ikizle ikiye katlanacak inşallah tüm kalbimle dua ediyorum sana
canım yaa sağlıkla devam etsin inşallah

Sevgili bebek çok çok güzel bir haber bu,ne güzel dile getirmişsin mutluluğunu heyecanını,allahım tamamına erdirsin inşallah ikizlerin olur güzel anne seni çokkk tebrik ediyorum,hamilelerin duası geçerliymiş hemen otur bize dua et:)))) şaka şaka
kendine çok iyi bak darısı hepimizin başına.:))

Son düzenleme:
Biraz önce bir hastam geldi konuşurken çocuğunuz var mı yok mu muhabbeti açıldı donasyonu söylemiyoruz tabii şu şu tüp bebek merkezinde deniyoruz dedim,kadıncağız 14 yıllık evliymiş çocukları olmayınca yumurtalar zayıf demişler 3 defa tüp bebek denemiş,sonra şansınız çok az bir de kıbrısa gidin demişler ama hastam yorulduk artık olmazsa olmasın demiş ve 2 ay sonra hamile kalmış,o çocuk 3,5 yaşındaykende 2,çocuğu olmuş:) ben yaş olarak ileriyim ama aramızdaki genç arkadaşların olur mu olur diyorum resmen mucize

bebek canım bende merakla senden haber bekliyodum...değerlerin çok güzel maşallahh:)) aminnn canım aminn..senin sevindiğin gibi Allah zamanı gelince bizleride sevindirsin...inşallah Allahım devamınıda getirir,.. bebişin saglıkla gelirr..böyle güzel haberler aldıkça mutluluğum artıyo...benimde içimdeki sıkıntılar azaldı sayende...mayısta bizde görüşmelere başlıycaz bakalımm..şimdiden heyenlanmaya başladım:))

breeze bu mucizeyi okuyunca belki benimde inşallah öyle olur dedim.yaş 33 genç değilim ama olsun bi umut diyorumm..tüp olmazken donasyonu düşünürken belkide kendiliğinden olurr..

Canım çok güzel musmutlu oldum.şimdi ultrasana mı çağıracaklar . annelererini birakmasın minik mucizelerimizz Tekrar tebrik ediyorum hamilelerin duası Kabul olurmuş .bizlerede duanı esirgeme canımmm

25 aralık ta doğum oldu ikizlerim dünyaya geldiler hiç te fırsat bulup yazamadım çok zor geçiyor ikizler bakımı gaz sancıları falan ama şöyle bişey varki çok güzel bi durum ikisi 2.240 kg dünyaya geldler küveze girmediler sarılık oldu oğlum çok şükür atlattı düştü test oranı evdeyiz gelen giden oooo kusura bakmayın wc bile annem gelince gidiyorum başlarından ayrılamıyoruz herkese rabbim bu günleri yaşatsın fırsat bulursam girerim ama şu sıralar ancak bebeklerle uğraşıyorum yardımcı buldum gelmedi tekrar etrafa bakınıyorum zor ama onlar evimize gelince aile olduğumuzu yeni anlıyoruz rabbim herkese yaşatsın diyorum hepinizi öpüyorum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…