25 aralık ta doğum oldu ikizlerim dünyaya geldiler hiç te fırsat bulup yazamadım çok zor geçiyor ikizler bakımı gaz sancıları falan ama şöyle bişey varki çok güzel bi durum ikisi 2.240 kg dünyaya geldler küveze girmediler sarılık oldu oğlum çok şükür atlattı düştü test oranı evdeyiz gelen giden oooo kusura bakmayın wc bile annem gelince gidiyorum başlarından ayrılamıyoruz herkese rabbim bu günleri yaşatsın fırsat bulursam girerim ama şu sıralar ancak bebeklerle uğraşıyorum yardımcı buldum gelmedi tekrar etrafa bakınıyorum zor ama onlar evimize gelince aile olduğumuzu yeni anlıyoruz rabbim herkese yaşatsın diyorum hepinizi öpüyorum......
maaşallah maaşallah maaaaaşallah.
mutluluğun kelimelere yansımış.
okurken bizim de yüzümüze gülümsemeden öte harika bir gülüş geliyor. ben bile dudaklarımı kapatamıyorum mutluluktan.
eşim de okudu.
veee ilk kez oda güldü ne güzel dedi.:))))))
yaşasın ısınıyor olaya :))sayende bebek
sevincin ikizle ikiye katlanacak inşallah tüm kalbimle dua ediyorum sana
canım yaa sağlıkla devam etsin inşallah
25 aralık ta doğum oldu ikizlerim dünyaya geldiler hiç te fırsat bulup yazamadım çok zor geçiyor ikizler bakımı gaz sancıları falan ama şöyle bişey varki çok güzel bi durum ikisi 2.240 kg dünyaya geldler küveze girmediler sarılık oldu oğlum çok şükür atlattı düştü test oranı evdeyiz gelen giden oooo kusura bakmayın wc bile annem gelince gidiyorum başlarından ayrılamıyoruz herkese rabbim bu günleri yaşatsın fırsat bulursam girerim ama şu sıralar ancak bebeklerle uğraşıyorum yardımcı buldum gelmedi tekrar etrafa bakınıyorum zor ama onlar evimize gelince aile olduğumuzu yeni anlıyoruz rabbim herkese yaşatsın diyorum hepinizi öpüyorum......
Canım çok güzel musmutlu oldum.şimdi ultrasana mı çağıracaklar . annelererini birakmasın minik mucizelerimizz Tekrar tebrik ediyorum hamilelerin duası Kabul olurmuş .bizlerede duanı esirgeme canımmm
nasıl mutluyum uçuyorum yarabbim nasılda dualarımız yetişti kurban olduğum yaradanım yüzüne güldü ALLAH SENİ NAZARLARDAN KORUSUN
GÜZEL ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA VERMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH VE SONRA BERABERCE YAŞLANIN İNŞALLAH NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM HEYECANDAN OKUYUNCA NASIL SEVİNDİM BENİM NEGATİV DEN SONRA EN GÜZEL HABER BUYDU BUGÜNE KADAR İNŞALLAH BENDE FİRDEVS HANIMI DÜŞÜNMÜYOIR DEĞİLİM.
SANA BİRŞEY SORUCAM SENİN ASILK SORUN NEYDİ BİRDE GEBELİK YAŞADIN MI?
breeze bu mucizeyi okuyunca belki benimde inşallah öyle olur dedim.yaş 33 genç değilim ama olsun bi umut diyorumm..tüp olmazken donasyonu düşünürken belkide kendiliğinden olurr..
birde arkadaşım daha ne kadar genç olacaksın eğer belirgin bir sorunun yoksa neden olmasın inşallah diyorum arkadaşım allahım gönlüne göre versin
benim annemde tabii yıllar önce dr a gittiğinde dr eğer senin çocuğun olursa ben bileklerimi keserim demiş şükür 3 tane sağlıklı çocuk dünyaya getirmiş,insan vücudu mucizelerle dolu olmayacak hiçbirşey yok
nasıl mutluyum uçuyorum yarabbim nasılda dualarımız yetişti kurban olduğum yaradanım yüzüne güldü ALLAH SENİ NAZARLARDAN KORUSUN
GÜZEL ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA VERMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH VE SONRA BERABERCE YAŞLANIN İNŞALLAH NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM HEYECANDAN OKUYUNCA NASIL SEVİNDİM BENİM NEGATİV DEN SONRA EN GÜZEL HABER BUYDU BUGÜNE KADAR İNŞALLAH BENDE FİRDEVS HANIMI DÜŞÜNMÜYOIR DEĞİLİM.
SANA BİRŞEY SORUCAM SENİN ASILK SORUN NEYDİ BİRDE GEBELİK YAŞADIN MI?
bebek şimdi okudum güzel hcg değerlerini...inan senin gebeliğine o kadar mutlu oldum ki..Allah tamamına erdirsin..
sanki üstümdeki ölü toprağını attı bu haber...umutlandım..hemen kıbrısa gidip denemek geldi içimden..hatta eşime kredi çekelim diye baskı yapmaya bile başladım..
bize bol bol dua edermisin bebek..bu forumdaki kaderdaşların hepsi bu duyguları yaşayalım..
Allah razı olsun...inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur...breeze bu güzel olayları okudukça içimde bi umut oluyo ama işte benimde yumurtalar tükenmiş....ve kendiliğinden olması imkansız..annene doktorun dediği gibi bi doktorda bana 'ben bunca yıl tüp bebek yaptım bu değerleri hiç görmedim, senin bu değerlerle cocuğun olursa demekki hiçbirşey bilmiyomuşum der mesleği bırakırım dedi'...sayemde mesleği bırakmasını çok isterdim ama....
benim sorunumda yumurta kalitesi iyi değil 3 tüp bebek 4 aşılama denedim yaş 35
eşimin sperm sonuçlarıda 60 milyonlarda morfoloji 5 sorun yok yani genetil tahliller ikimizede yapıldı şunu sorucam arkadaşım
aslında ben doğru adrese gitmek istiyorum .
arkadaşlar hepinizden tecrübelerinizi özelliklede doğuş firdevs uğuz la ilgili bilgi almak istiyorum.
bana Firdevs hanımla ilgili yazabilirmisiniz ne dersiniz arkadaşlar firdevs hanımda şanşımı arttırabilirmiyim acaba?
arkadasim, vallahi ne diyim..ben cok memnun kaldim dr. firdevs hanimdan...onlarin embyrologlarindan..firdevs hanimin fazla vakti olmasa bile tüm sorularimi hep irem hanima ilettim, kendisi hemen en gec ertesi gün cevap veriyordu. firdevs hanimla bir telefonlas derim..bende karar vermeden önce hem berk beyle hemde firdevs hanimla telefonlastim. berk beyde cok iyi bir doktor benim gözümde, ama nedense firdevs hanim beni daha cok cekti. belkide bayan olupa daha cok anlayisli olur diye icimden düsündüm..birde biliyordum firdevs hanim gerekirse bana 4 tane embyro vericek diye...
Arkadaşım ALLAH İZİN VERİRSE KISMETSE ben görüşmeye karar verdim ama 2 ay sonra tekrar denemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?