Rowina sana eşine ve bebeklerine sağlıklı, mutlu uzuuuuun bir ömür diliyorumm canım.... Mutluluğunuz daim olsun inşallah...Anneliğin ve bebeklerin tadını çıkar. Kendine ve bebeklerine iyi bak........Sevgilerimle.....

sagol canim benim..........benim esim duydu hemen gözleri doldu...........sevincten tabii..bizde daha sanki inanamiyoruz.

esin isinsin olaya tabii :) gerekirse benim esimle yazissin :))

tüm kalbimle benim de dualarimda sizlersiniz!!!!

Bu ne güzel haberler böyle...Allah anali babali yasatmak nasip etsin. Ikizlerin oldu demek :)) yasasinnnnn

Canım çok güzel musmutlu oldum.şimdi ultrasana mı çağıracaklar . annelererini birakmasın minik mucizelerimizz Tekrar tebrik ediyorum hamilelerin duası Kabul olurmuş .bizlerede duanı esirgeme canımmm

elbette dualar ederim sizlere..aynisini ben hamile arkadaslarima hep derdim "ne olur dua edin, hamilelerin dualari kabul olurmus diye". emin olun dualarimda eksik olmuycaksiniz benim !!!!

nasıl mutluyum uçuyorum yarabbim nasılda dualarımız yetişti kurban olduğum yaradanım yüzüne güldü ALLAH SENİ NAZARLARDAN KORUSUN

GÜZEL ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA VERMEYİ NASİP EDER İNŞALLAH VE SONRA BERABERCE YAŞLANIN İNŞALLAH NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM HEYECANDAN OKUYUNCA NASIL SEVİNDİM BENİM NEGATİV DEN SONRA EN GÜZEL HABER BUYDU BUGÜNE KADAR İNŞALLAH BENDE FİRDEVS HANIMI DÜŞÜNMÜYOIR DEĞİLİM.

SANA BİRŞEY SORUCAM SENİN ASILK SORUN NEYDİ BİRDE GEBELİK YAŞADIN MI?

bebek şimdi okudum güzel hcg değerlerini...inan senin gebeliğine o kadar mutlu oldum ki..Allah tamamına erdirsin..
sanki üstümdeki ölü toprağını attı bu haber...umutlandım..hemen kıbrısa gidip denemek geldi içimden..hatta eşime kredi çekelim diye baskı yapmaya bile başladım..
bize bol bol dua edermisin bebek..bu forumdaki kaderdaşların hepsi bu duyguları yaşayalım..

Rowinacığım çok sevindim.. Forumda dört gözle haberini bekliyorduk...
Bir kız bir oğlandı değilmi???
Allah analı babalı büyütsün.... Ailen ve mutluluğun daim olsun...

Çok sevindim... Progesteronda yükselmiş. Yusufdenize ve tüm arkadşlara katılıyorum... Hayırlsı olacak ve doğum haberlerini buradan yinepaylaşacağız...

breeze bu mucizeyi okuyunca belki benimde inşallah öyle olur dedim.yaş 33 genç değilim ama olsun bi umut diyorumm..tüp olmazken donasyonu düşünürken belkide kendiliğinden olurr..

inşallah arkadaşım neden olmasın hastamın çocuğu 37 sinde olmuş düşünsenize 40 ında da kendiliğinden 2,si,yıllar önce bizim bir akrabadada aynısı olmuştu kadıncağızın denemediği tdv kalmamıştı vazgeçtiler evlat edindiler 40 ından sonra 2 çocuğu daha oldu :) valla ne yalan söyleyeyim 45 yaşındayım ama hala donasyona gidene kadar olur mu olur yüce allahımdan ümit kesilmez ben bile olabilir diyorum:)))

birde arkadaşım daha ne kadar genç olacaksın eğer belirgin bir sorunun yoksa neden olmasın inşallah diyorum arkadaşım allahım gönlüne göre versin
benim annemde tabii yıllar önce dr a gittiğinde dr eğer senin çocuğun olursa ben bileklerimi keserim demiş şükür 3 tane sağlıklı çocuk dünyaya getirmiş,insan vücudu mucizelerle dolu olmayacak hiçbirşey yok

Allah razı olsun...inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur...breeze bu güzel olayları okudukça içimde bi umut oluyo ama işte benimde yumurtalar tükenmiş....ve kendiliğinden olması imkansız..annene doktorun dediği gibi bi doktorda bana 'ben bunca yıl tüp bebek yaptım bu değerleri hiç görmedim, senin bu değerlerle cocuğun olursa demekki hiçbirşey bilmiyomuşum der mesleği bırakırım dedi'...sayemde mesleği bırakmasını çok isterdim ama....

canim cok sagol benimle birlikte sevindigin icin.......inanmazsin bilhassa burda yazmadan önce seni düsündüm, ne var Allahim yusufizilan da positif olsaydi dedim...Ama insallah emin ol, yakinda seni de böyle kutluycagiz bebislerinle - insallah Allahim büyüktür....

sagol o güzel dileklerin icin canim benim!!!

benim sorun 1. esimin spermleri normal yoldan hamile kalmaniz cok ama cok güc dediler, 2. benim yasim dan dolayi. cok gec evlendim 39 yasindaydim, iste üniversite, kariyer derken sonrada bir kac yil dogru insan karsima cikmadi, oldu yas 39. yoksa hic bir sorun yok. yumurtalarimda oluyordu ama iste yasimdan dolayi genetik bozukluklar oluyor biliyorsun yüzde 90larda. bir kez gebelik yasadim tüp bebekde bu sene 1. mayis da transfer olmustu yumoslarim, 1. haziran da maaelesf kurtaj olmam gerekti, kesenin ici bosdu, embyro falan olusmamisti...

şimdi face e girdim bir arkadaşım ''arkadaşlar dün öğrendik bugün kesinleşti baba oluyorummmm'' diye yazmış,işte bu dedim eşime,gençler hamileliklerini öğrendiklerinde hemen anne oluyorum baba oluyorum diyorlar bense 3 hamilelik yaşadım allahım olacak mı acaba allahım tutar mı acaba derken düşürüyorum
galiba en önemli etken anne olacağımıza olan inancımız

canim benim, sagol cok sagol.......amin amin...insallah önemlisi birde tamamini erdirmek tabii..daha yolun cok ama cok basindayim. Emin ol bu forumdaki arkadaslarimin hepsine hep dua edicem.

elbette UMUTLAN, umutlarini hic bir zaman yitirme......inan benim de ayni senin gibi umutsuz kaldigim cok anlar olmustu..acaba donasyon iyimi kötümü diye celiskilerim..kendi yumurtalarim daha var diyordum (ama genetik bozukluk cok oluyordu yasim 42 oldugu icin)...yani bu karari verene kadar biraz sürdü, o kadar da cok sürmedi, bu forumdaki arkadaslar bana cok yardimci oldular, bu sayfalarin hepsini bastan sonuna kadar okudum ve bende UMUTLANDIM........öyle basladim kibris olayina...

insallah sende en kisa zamanda ulasirsin hayallerine, hayallerinin pesini hic birakma.....insallah hepiniz bu duyguyu yasiycaksinizu buna cok eminim...amin...

valla bukadar kesin konuşan dr için benimde dileklerim aynı senin gibi:) biliyorsunuz dişhekimi koltuğu aynı zamanda insanların dertlerini anlattığı içii dışını döktükleri yerlerdir valla öyle hikayeler var öyle şaşılası olaylar var ki hani genç olsam hepsinin dediklerini yapardım ama benim zamanım kalmadı koşa koşa donasyona gidiyorum ama sen hem alternatif tedavileri dene hemde tabiiki önerilen tedavileri yap,bana tüp bebek merkezi biri 10 tane yumurtlasın birsi 1 tane önemli olan kaliteli yumurta demişti bakarsın bir tane olur kaliteli yumurtan çıkar neden olmasın

benim sorunumda yumurta kalitesi iyi değil 3 tüp bebek 4 aşılama denedim yaş 35
eşimin sperm sonuçlarıda 60 milyonlarda morfoloji 5 sorun yok yani genetil tahliller ikimizede yapıldı şunu sorucam arkadaşım
aslında ben doğru adrese gitmek istiyorum .

arkadaşlar hepinizden tecrübelerinizi özelliklede doğuş firdevs uğuz la ilgili bilgi almak istiyorum.
bana Firdevs hanımla ilgili yazabilirmisiniz ne dersiniz arkadaşlar firdevs hanımda şanşımı arttırabilirmiyim acaba?

arkadasim, vallahi ne diyim..ben cok memnun kaldim dr. firdevs hanimdan...onlarin embyrologlarindan..firdevs hanimin fazla vakti olmasa bile tüm sorularimi hep irem hanima ilettim, kendisi hemen en gec ertesi gün cevap veriyordu. firdevs hanimla bir telefonlas derim..bende karar vermeden önce hem berk beyle hemde firdevs hanimla telefonlastim. berk beyde cok iyi bir doktor benim gözümde, ama nedense firdevs hanim beni daha cok cekti. belkide bayan olupa daha cok anlayisli olur diye icimden düsündüm..birde biliyordum firdevs hanim gerekirse bana 4 tane embyro vericek diye...

bebek bende firdevs hanımı düşünüyorum ama mayısta aramaya cesaret edecem sanırım.benimde eşte bi sorun yok.bu tedavi ücretinin içinde konaklama dahilmi.özel hakkım yok ve firdevs hanıma verdiğin ücret içinde yol+ konaklama+ klinik ücreti + hepsi içindemiydi.başka ilaç için ücret varmı verdinmi..çok soru sordum canım..aydınlatabilirmisin...

Arkadaşım ALLAH İZİN VERİRSE KISMETSE ben görüşmeye karar verdim ama 2 ay sonra tekrar denemek istiyorum.

yusufdeniz hadi hayırlısı...inşallah bu denemende herşey gönlünce olur..bende mayısta düşünüyorum..az önce trkye kıbrıs uçak biletlerini inceledim..:) sanki doktoru herşeyi halletmiş gibi ilk ordan başladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…