Özgür Deren.Ankarada en iyi periontolog kim?
24Başınız sağolsun
Kaç haftalık kayıp?
Neden yaşamadılar kuzum
Ucuzlamis demekki degismemis. senin dedigin fiatlari ben 2 sene once odemistim normal taksi tarifesi havaalanindan 150 tl lefkosaya yalniz soyle bisey var bunu duymustum kibris halkina 100 turist konumunda olan bizlere 1501000 degildir bence. Ben lefkoseye gittim havaalanindan 180 lira, donus 150 lira. Lefkose ercan arasi da 20 25 dk falan. Lefkose icinde de hep 50 liraya gezdim taksiyle.
Cok cok üzüldümZorunlu sezeryan oldum.7 ay bitti.son tedavimden kalan ngs li bir embriyom var.gerci o hamileligimde konulan embriyom da ngs li 5aa idi sonuç boyle oldu.
Olmayınca olmuyormuş işte.
Şimdi o embriyo artık kendi yumurtamla son şansım.o olmazsa kiev e gidicem.
Ama transfere cesaret edemiyorum bir türlü.
Işte sebep bilinmiyor.hani aynı kesede oldukları icin kordon dolanır vs dediler ama öyle bSy yoktuNeden yaşamadılar kuzum
Bebeklerin ngs de temiz
Bebekler içinizde mi öldü yoksa doğurduktan sonra?Işte sebep bilinmiyor.hani aynı kesede oldukları icin kordon dolanır vs dediler ama öyle bSy yoktu
Herşey sir gibi kaldı
Hayırlı olsun ,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar 12. Ve 14.gun kanda pozitif sonucumuzu aldık ,iki hafta sonra insallah ultrasonda kalp atışıyla mutluluğumuz devam eder şimdilik durumlar bende böyle:)
Z Zaza74 'cım ve diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum çok mutlu oldum .herkese sağlıkla kucağına almak nasip olsun
@bir hayalim var canim sağlıkla gelsin oğluşlarin
Rabbim en kisa zamanda acilarini unuttursun insallahhZorunlu sezeryan oldum.7 ay bitti.son tedavimden kalan ngs li bir embriyom var.gerci o hamileligimde konulan embriyom da ngs li 5aa idi sonuç boyle oldu.
Olmayınca olmuyormuş işte.
Şimdi o embriyo artık kendi yumurtamla son şansım.o olmazsa kiev e gidicem.
Ama transfere cesaret edemiyorum bir türlü.
Ilk bebek sebep yokken 17. Haftada içerde öldü.Bebekler içinizde mi öldü yoksa doğurduktan sonra?
Ay çok özür dilerim yaranızı kanatıyorum
Ama inanın bazı bilgi vermeler belkide ileride yardım amaçlı oluyor
Acinizi hafifletecek saglikli bebis gelsin insallah.Benimkilerde kan geçişi yoktu canım.ben kaybettim sebep belirsiz. Çok fazla kom0likasyonum vardı.
Ama Cihat hocaya gitmediğime pişmanım.mutlaka gidip gorunmeni öneririm
Çok acılar çekmişin canım kardeşimIlk bebek sebep yokken 17. Haftada içerde öldü.
Bu arada bebekler çok hareketliydi.fakat o bebegin olduğu gün anlamıştım ikisinin birden haraketleri kesilmişti. Kontrole gidince de dr a dedim hareket kesildi diye .
Baktı ve birisi olmuş dedi.
Tabii ikisi aynı plesentaya bağlı olduğu icin birinin ölümü diğerine zarar verebiliyor tek yumurta ikizlerinde .
Benim diğer bebek yaşıyordu zaten yaşamasına çok şaşırmışlardı.
Ama ölüm anında bebek zarar gördü mü görmedi mi bilmiyorduk tabi, özellikle beyin hasarı. Bunun icin 28. Haftada beyin mr i çekilecekti bebeğe.
Detaylı usg de de herşey normaldi.
Ama işte 24. Haftada ultrason ölçüleri geride çıktı ve suyu azalmsiti bebegin.
Sonlandıralım dediler ...boyle oldu.
Sezeryandan çıkınca doktor suyu hemen heme n hiç kalmamıştı ve kakasini yaPmisti dedi. Belki ben üzülmeyim diyedir bilmiyorum.iste böyle.
Hamilelik çok korkutuyor beni .sanki vücudum kaldırmıyor gibi bilmiyorum.
Bir de çok ihmale geldim.mesela sol bacağım tek taraflı şişmişti. Ama hiç-bir tetkik yapılmadı.
Normalde düşük tansiyonlayım 9-5 gibi .ama hamilelikte 8-12 olmuştu daha 30 lü haftaları bile girmeden. Bu normal mi yani ? 8-12 olunca normal sanıyorlardı ama değil 9-5 bir insanken böyle çıkması yüksekti bence.
Daha çok şey var ama neyse ...
Mesela tiroid e hangi haftalar bakılıyor? Bana hiç bakılmadı. Ameliyattan sonra ben tesadüfen endokrine gittim ve nodül çıktı. Oradaki dr hamilelikte değerler nasıldı dedi bsy diyemedim bile bakılmadı ki.
Ve ben herşeyi didik didik eden ben tüm bunlara nasıl sustum nutkum tutulmuş ağzım bağlanmış sanki hamileyken .
Ultrasonla girerken okadar gergin oluyordum ki ne diyecekler diye belki bu aşırı stresden kafam durmuştu bilmiyorum
Eşim zaten stresten konuşamıyordu bile eve gelene kadar
Sağol canım.benim.Çok acılar çekmişin canım kardeşim
Senin acının yanında ben baş eğmeliyim
Rabbim bir daha yaşatmasın
O söylediğin perinatolog demek çokta titiz değilmiş
Bazen prof adı alıp hastalara parmak arası bakıyorlar
Allah sana çok sağlıklı evlat vericek
Ben buna inanıyorum
Lütfen bıraya yaz
Acını paylaş kuzum
Canım kardeşim nakada mutlu oldum bu yazınaZaza ayrıca sana cok teşekkür ederim.cunku yumurta rezervim azdı eğer bu son embriyo olmazsa ne yaparım dediğim noktada Kiev i öğrenmeme sebep oldun.bana çok büyük umut ve moral oldu bu.simdi bu umutla ayakta duruyorum, artık bu sayede yumurta çıkmazsa napicam diye düşünmüyorum ilk defa.
O yüzden Allah yolunu açık etsin her zaman.
180 yapmislar havaalanini aslinda, donuste 150 odememin sebebi neredeyse ucagi kacirttiriyorlardi bana ondan. Sehir ici de günes otel zaten asiri merkezi oldugundan her yer cok yakin oldugundan. 50 liralik da kumar oynadımUcuzlamis demekki degismemis. senin dedigin fiatlari ben 2 sene once odemistim normal taksi tarifesi havaalanindan 150 tl lefkosaya yalniz soyle bisey var bunu duymustum kibris halkina 100 turist konumunda olan bizlere 150
Rabbim sana sabır versin güç versin kalan embriyon sana can olsun inşallah onunla anneliği tadarsın ne sana nede anne olmak isteyen hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın Rabbim çok büyük elbet bu kadar acının mükafatını verir yavrunu sağ salim kucağına alıp kokusunu içine çekmeyi de nasip etsinSağol canım.benim.
Ilk gebeligim de kürtaj olmuştu.bu 2. Siydi.
Eğer tutunursa 3. Gebeligim olacak.hepsi de tup bebek tedavisi ile.
Aynen öyle malesef.doktorlara inancım sıfır malesef.
Inşallah kalan embriyom tutunur saglikli gebelik saglikli bebek olur ne diyeyim.bunu çok isterim.
Düşünsene o son kontrolde plesentada kan pıhtıları görüldü ki bu ctecokhlikeliymis.yani her an bana da pıhtı atabilirdi adam acele acele bununla ilgili testler yaptırdı bana o gün. Ama sonucu degerlendirmedi bile birkaç gün sonra asıl doktorum olayı bitirmisti zaten .
Çok yıprandım o hamilelikte coK üzüldüm.babami kaybedeli 3 yıl oldu ve ben hamileligimde bu son olayları yaşarken son haftalarimda babam sürekli rüyama girip bana valiz hazırlıyordu. Ki çok nadir girer rüyama. Malûm oldu diyorum .
Neyse kızlar hicbirinizi etkilemesin yazdıklarım.ben uç bir örneğim.
Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yokmuş. Çoğul gebeliklerde ister istemez komlikasyon olasiligi yüksek. Her şey ince elenip bakılsa dahi yine bugün olduğunuz yerde olabilirdiniz. Ancak evet ne yazık ki ülkemiz sağlık sisteminde allaha emanetiz hepimiz. Bazen kendi durumumuzu kendimiz araştırıp test isdiğimizde dahi istediğimiz testler yapılmıyor. Benim basıma geldi bu. O yüzden siz sakin ve bilincli olsaydınız dahi yaşanacak olan yine yaşanabilirdi. Umarım bu embriyonuz size evlat olacak. Kaç yaşındasınız sormamda sakınca yoksaIlk bebek sebep yokken 17. Haftada içerde öldü.
Bu arada bebekler çok hareketliydi.fakat o bebegin olduğu gün anlamıştım ikisinin birden haraketleri kesilmişti. Kontrole gidince de dr a dedim hareket kesildi diye .
Baktı ve birisi olmuş dedi.
Tabii ikisi aynı plesentaya bağlı olduğu icin birinin ölümü diğerine zarar verebiliyor tek yumurta ikizlerinde .
Benim diğer bebek yaşıyordu zaten yaşamasına çok şaşırmışlardı.
Ama ölüm anında bebek zarar gördü mü görmedi mi bilmiyorduk tabi, özellikle beyin hasarı. Bunun icin 28. Haftada beyin mr i çekilecekti bebeğe.
Detaylı usg de de herşey normaldi.
Ama işte 24. Haftada ultrason ölçüleri geride çıktı ve suyu azalmsiti bebegin.
Sonlandıralım dediler ...boyle oldu.
Sezeryandan çıkınca doktor suyu hemen heme n hiç kalmamıştı ve kakasini yaPmisti dedi. Belki ben üzülmeyim diyedir bilmiyorum.iste böyle.
Hamilelik çok korkutuyor beni .sanki vücudum kaldırmıyor gibi bilmiyorum.
Bir de çok ihmale geldim.mesela sol bacağım tek taraflı şişmişti. Ama hiç-bir tetkik yapılmadı.
Normalde düşük tansiyonlayım 9-5 gibi .ama hamilelikte 8-12 olmuştu daha 30 lü haftaları bile girmeden. Bu normal mi yani ? 8-12 olunca normal sanıyorlardı ama değil 9-5 bir insanken böyle çıkması yüksekti bence.
Daha çok şey var ama neyse ...
Mesela tiroid e hangi haftalar bakılıyor? Bana hiç bakılmadı. Ameliyattan sonra ben tesadüfen endokrine gittim ve nodül çıktı. Oradaki dr hamilelikte değerler nasıldı dedi bsy diyemedim bile bakılmadı ki.
Ve ben herşeyi didik didik eden ben tüm bunlara nasıl sustum nutkum tutulmuş ağzım bağlanmış sanki hamileyken .
Ultrasonla girerken okadar gergin oluyordum ki ne diyecekler diye belki bu aşırı stresden kafam durmuştu bilmiyorum
Eşim zaten stresten konuşamıyordu bile eve gelene kadar
36 yim canım aralık da 37 olcam .Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yokmuş. Çoğul gebeliklerde ister istemez komlikasyon olasiligi yüksek. Her şey ince elenip bakılsa dahi yine bugün olduğunuz yerde olabilirdiniz. Ancak evet ne yazık ki ülkemiz sağlık sisteminde allaha emanetiz hepimiz. Bazen kendi durumumuzu kendimiz araştırıp test isdiğimizde dahi istediğimiz testler yapılmıyor. Benim basıma geldi bu. O yüzden siz sakin ve bilincli olsaydınız dahi yaşanacak olan yine yaşanabilirdi. Umarım bu embriyonuz size evlat olacak. Kaç yaşındasınız sormamda sakınca yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?