- 25 Nisan 2021
- 154
- 747
- 18
- 48
İnsAllah olmazVala benim ki 3 falan dı galiba kullanıyorum işte estrofem ve progestron ins ins bi sıkıntı olmaz ouf bi de bu çıktı aklıma kurt düştü
Aynen öyle bu yola çıktık bakalım sizde Kıbrıs ta deneyin bir bakayım ne olacakİnsAllah olmazDoktor bana önemli olan beyin iyi düşüneceksin ki iyi olsun dedi. Tedavine başlamışsın artık kötüyü düşünme. Allah yardımcımız olsun tüm burdakı kadınların hem malımızdan hem canımızdan oluyoruz bu yolda
10 denenem kendi yumurtamla, 1 denemem Kıbrısda kendi yumurtam donor spermle. Kieve embryo donasyonuna karar vermişdik. Zaten fibroadenomlar kullandığım hormonların eseri söyledi doktorSiz hiç hormon almadınız mı ilk deneme mi acaba
Davetiye veriyor Andrey, evraklarımız tam polis kieve hoşgeldiniz dedi2 dk sürmedi merak etme onları
Evet ama benim durumum çok farklı buradakilerden. O yüzden olumlu veya olumsuz bir yorumda bulunamam kıbrıs içinTedavi gördünüz mü Kıbrısta?
Amin canım cümlemizinAy allah yardım etsin ablacım o kadar deneme o kadar ilaç hormon ben bunları kullanmadan öncede vardı zaten doktor dedi büyür ins kötü bişey olmaz allah şeninde bu yolda yüzünü güldürsün elini boş bırakmasın
Operasyonla alınıyorsa, bi doktorla görüşseniz. Belki durmaları bile zararlıdır.İnsAllah olmazDoktor bana önemli olan beyin iyi düşüneceksin ki iyi olsun dedi. Tedavine başlamışsın artık kötüyü düşünme. Allah yardımcımız olsun tüm burdakı kadınların hem malımızdan hem canımızdan oluyoruz bu yolda
Zararlı degil demişti bana her üreme çağındaki kadınlarda olur demişti operasyon olsa bile çıkar memenin yapısı yoğun dedi banaOperasyonla alınıyorsa, bi doktorla görüşseniz. Belki durmaları bile zararlıdır.
Görüşdüm meme uzmanıyla. Operasyon için küçüklermiş gerek yok dedi. 6 ayda bir kontrol önerdi sadece. Tek sıkıntı hormon ilacları. Onlarsız da donasyon tedavisi olmuyor malesefOperasyonla alınıyorsa, bi doktorla görüşseniz. Belki durmaları bile zararlıdır.
Kiev mi istemedi sizdenAllahtan benden istemediler benim göğsümde neler neler var
Kıbrıs canım benimKiev mi istemedi sizden
Ay bi de bunla uğraşmayalım
O zaman kafaya takma bu yola girdin artık. Ve iyiki embriyo transferi yapıyorsun o daha garanti bari defalarca deneyip daha da kötü hale gelmis olmayacakZararlı degil demişti bana her üreme çağındaki kadınlarda olur demişti operasyon olsa bile çıkar memenin yapısı yoğun dedi bana
Zararlı değilse o zaman kıbrısa gidersiniz tekrar. Embriyo transferi daha garanti nasıl olsaGörüşdüm meme uzmanıyla. Operasyon için küçüklermiş gerek yok dedi. 6 ayda bir kontrol önerdi sadece. Tek sıkıntı hormon ilacları. Onlarsız da donasyon tedavisi olmuyor malesef
İns tutar insO zaman kafaya takma bu yola girdin artık. Ve iyiki embriyo transferi yapıyorsun o daha garanti bari defalarca deneyip daha da kötü hale gelmis olmayacak
Kilosu ne kadardı bebeklerin
Canım benim yazdığın herşeyi okudum.Rabbim sana bu sabrının mükafatını kat kat versin.Benim ikizlerimden de küçük olan muhtemelen kalbi durdurulacak.Büyük olanın sürekli suyunu arttırıyor.2 kez su alındı karnımdan ama yine yükseliyor.Cihat Şen ‘e gidebilecek kadar dirençli değilim uzun yolculuklar yasak oraya ulaşana kadar başıma daha büyük işler gelebilir. Pazartesi günü herşey belli olacak.Rabbim bu yolculukta hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.Zaza ayrıca sana cok teşekkür ederim.cunku yumurta rezervim azdı eğer bu son embriyo olmazsa ne yaparım dediğim noktada Kiev i öğrenmeme sebep oldun.bana çok büyük umut ve moral oldu bu.simdi bu umutla ayakta duruyorum, artık bu sayede yumurta çıkmazsa napicam diye düşünmüyorum ilk defa.
O yüzden Allah yolunu açık etsin her zaman.
Her şey yolunda gidecek bu sefer , kalp atışı senin için dünyanın en güzel sesi olacakBen kalbi duyunca paylaşıcam kızlar
O çok önemli
Şu an çok şükür her şey yolunda
Canım allah yardımcın olsun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın dualarım seninle moralini yüksek tut iyi düşün iyi olsun bol dua et inşallah seninle kalır iki bebeğindeCanım benim yazdığın herşeyi okudum.Rabbim sana bu sabrının mükafatını kat kat versin.Benim ikizlerimden de küçük olan muhtemelen kalbi durdurulacak.Büyük olanın sürekli suyunu arttırıyor.2 kez su alındı karnımdan ama yine yükseliyor.Cihat Şen ‘e gidebilecek kadar dirençli değilim uzun yolculuklar yasak oraya ulaşana kadar başıma daha büyük işler gelebilir. Pazartesi günü herşey belli olacak.Rabbim bu yolculukta hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?