Onu düşündük ama eşim bu kez yorulacaktı bir tık fazla oldu ama rahat olur diye aktarma yaptık

6 saat bekleme hic sorun değil de cok pahali değil mi uçak bileti yakitin tamami sizden

Kız onların daha dur 11-12 hafta olması lazım sen kendi bebeğinde nasıl sabreceksin çok merak ettim şimdi
İşler yoğun zor takip ediyorum burayı
o yüzden böyle karışıyor benim hatlar
Sen kese görmeye ne zaman gideceksin

İşler yoğun zor takip ediyorum burayı
o yüzden böyle karışıyor benim hatlar
Sen kese görmeye ne zaman gideceksin
Dün gittim aslında bir minik kese benimle inşallah
Bizim venedik otel Kızlar bu arada size kaç embriyo transfer edildi ? Kiev icin soruyorum. Yani standart 2 veya 3 mü ?
Kişiye göre ve çıkan AA kalite embriyonuza göre değişiyor aslında. Bende 4tane AA kalite embriyo vardı 3uz 4uzden korktum 3 yeter ben dedim birde benim 2 kürtaj 1 miyom ameliyatim var belki ondan bilmiyorum 2li transfer uygun gorulmustu.

Ohh maşallah 2 li transfer i gidince Elena ile konusucaz . Ptesi endo 6 mm dedi , Andrey ile görüstüm bölgesine göre değişiyor her bölge aynı değildir dedi , doğrudur çünkü doktorum kist aramaktan endo yu dogru görmemiştir dedim :)

.cok tatlisin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…