• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amin 🙏🏻🥰 yarın Türkiye ye dönüyoruz havaalaninda dikkat etmemiz gereken birşey var mı?
Ek bagaj hakkınız mutlaka olmalı kabin bagajinda ilaçları götürmeniz problem oluyor enjeksiyonları gördüklerinde sürekli dürdürüyorlar biz öyle bı hata yaptık bagaj hakkı almak içinde geç kaldık kabin bagajinda ilaçları igneleri gecirdik ama nasıl geçirdik yaşayan bilir siz böyle bı hata yapmayin gereksiz bir strese girmeyin

Merhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim🥰 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏
Hayırlı olsun şimdiden :dua:
Güzel haberlerinizi alalım inşallah

Merhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibim🥰 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🙏
Canına can olsunlar annelerine sımsıkı tutunsunlar inş canım rahat ol sakin sakin bebelerini al gel 🙏🏻🙏🏻😘

Ek bagaj hakkınız mutlaka olmalı kabin bagajinda ilaçları götürmeniz problem oluyor enjeksiyonları gördüklerinde sürekli dürdürüyorlar biz öyle bı hata yaptık bagaj hakkı almak içinde geç kaldık kabin bagajinda ilaçları igneleri gecirdik ama nasıl geçirdik yaşayan bilir siz böyle bı hata yapmayin gereksiz bir strese girmeyin
İlaçları valize koyduk akşam olanları ise içeceğim kadarını yanıma aldım sorun olmadı geçtik 👍🏻 teşekkürler

canım nekadar güzel bir düsünce.burda konuyu açmanda harika oldu,benimde aklımdaydı.ben bugun bir arkadaşimiza gönderdim ilaçlarımı.

ikili paket alan ve elinde ilac kalan tüm arkadaşlarım eminim ki bunu bir cagrı olarak alacaktır.

ülkenin hali içler acısı...tedavi icin para biriktiren arkadaşlarım tüm dualarım sizlerle🤲
hatta benim gibi bebeklerinin doğumunu bekleyenler icinde oyle...hersey atespahası...
Allah hepimizin yardımcı olsun :dua:
Ay harikasınız yaa el birliğiyle bebeklerimizi doğuralım inşallah :dua::dua::dua::dua: ilaç yardımlaşması çok güzel fikir malum euro aldı başını gidiyor Duruball Duruball başı çekti siz kıev ciler ilaç konusunda şanslısınız ilaçlarınız ücretsiz yardımlaşabiliriz

Hayırlı uğurlu olsunn 🙏işlerin su gibi aksınnn canına sımsıkı tutunsunlar inşşş🤲🤲🤲

rabbim kucağını boş bırakmasın hayırlı transferlerin olsun canım dualarım senınle :dua::dua::dua::dua:

Back
X