Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar @Makaron bu aralar cevap vermeyebilir . Cenazesi varmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar @Makaron bu aralar cevap vermeyebilir . Cenazesi varmış![]()
Hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsinZazam dün 12.günumdu buraya girmeye firsat bulamadim kan verdim dün sonucum pozitif![]()
Ağlatın beni
İnşallah o günde olur![]()
Gözün aydin cnm rabbim tamamina erdirsin saglikli ilerlesin sag saglim kucaginiza alin insallahZazam dün 12.günumdu buraya girmeye firsat bulamadim kan verdim dün sonucum pozitif![]()
Rabbim gönlüne gore versin cnm insallah hayirli haberlerini alirizAyy inşallah pozitif olurkusmaya razıyım
belki biraz zayıflarım
![]()
Amin inşallah canımRabbim gönlüne gore versin cnm insallah hayirli haberlerini aliriz
Ben kusarak kilo aldim![]()
Rabbim yüzünüzü güldürsün insallahMerhaba kızlar yarın Kiev’de ilk transferim var. İkinci de 27’sinde inşallah. Pozitif enerjinize, duanıza talibimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
![]()
MaşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Ve bugun bir oglumuz olacagini ögrendikRüya gibi hersey
Allahim isteyen herkesin kucagini doldursun insallahh
Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
![]()
canım benim gözün aydın testin güzel gelmesine çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına almak nasip etsinMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
Gecen hafta yaptirdigim Nifty testimin bugün sonucu geldi. Cok sükür hersey yolunda
Herzaman dualarimizdasiniz. En yakin zamanda Hepinizden güzel haberler almayi nasip etsin Rabbim
![]()
Beyzoşum Allah evladını kurusunMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
![]()
Tesekkur ederim darısı başina insallah❤Hayırlı olsun canım![]()
Burdaki herkesten güzel haberler aliriz insallahGözün aydın canımmmm
Gelsin güzel haberler![]()
Amin zazam rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmasinOleeeeeyyyy
İşte bu
Çok şükür
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
Zaman ne çabuk geçiyor gerçekten çok şükür sağlıkla prensini kuçağına al canımMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
![]()
MaşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
![]()
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kizlarTransferi olup sonucu bekleyen ve transferi olacak olan arkadaslarimizin Rabbim yüzünü güldürsün insallah
![]()
andamı bende merak ediyorumBu Arada pandaaa dan ve zirkadan haber var mı![]()