Canim benim rabbim sabir versin rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah pandacimmKızlar , kızımı kaybettim.
Sozun bittigi yerdeyim ogluna omur versin rabbim canim pandacimmKızlar , kızımı kaybettim.
Ne diyeceğimi bilmiyorum bu acı karşısındaKızlar , kızımı kaybettim.
Kurban olduğum Allah sana ve eşine sabırlar versin. Yüreğine su serpsin çok üzgünümKızlar , kızımı kaybettim.
rabbim sabır versin rabbim sabırların en büyüğünü versin sanaKızlar , kızımı kaybettim.
Allah sabırlar versin …Kızlar , kızımı kaybettim.
Allahim Peygamber sabri versin , dayanma gücü versin.Kızlar , kızımı kaybettim.
Melek evlatlarin icin sana ve esine sabir ,dayanma gucu diliyorum.En kisa zamanda da oglun hastaneden saglikla cikip yuvaniza donunKızlar , kızımı kaybettim.
Ne yazsak bos, acin nasil hafifler, alaaddin sihirli lambasi olsa keske elimiZde, kaybettigin kuzular 3 dilekte geri gelse..Kızlar , kızımı kaybettim.
Ya panda kuzum valla yüreğimiz dağlandı rabbim sabır versin diyecek yazacak cümle yok artık rabbim o yavrunu sana bağışlarında yaralarını sarmana yardım etsin inş sınavların büyüğünü veriyorsun ama sen çok güçlü bir kadınsın yavrunla hastaneden çıktığın günün haberini duyacagiz inşKızlar , kızımı kaybettim.
Çok üzuldüm Allah sabırlar versin güc versin.bebeginizi size bağışlasınKızlar , kızımı kaybettim.
Çok üzülüyorumCanım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
İnanın ne yazacağımı bilemedim okuduğumdan beri, başınız sağ olsun Allah sabırlar versin. Hastanedeki evladınıza sağ salim kavuşun inşallahCanım kızlar , yüreğim dayanmıyor çok yorgun ve üzgünüm.Dualarınızda beni unutmadığınız için teşekkür ederim.Hepinizi seviyorum.
Allah sabır versin çok üzüldümKızlar , kızımı kaybettim.
Kızlar , kızımı kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?