Çok teşekkür ederim, ya çay içiyorum ama oralet gibi çok açık… kahve hiç içmedim. İnanamıyorum içimde bir ya da iki bebek olacağınaHayırlı uğurlu olsun, 14 Şubat hediyesi bebeler geliyor.gönlünüzce olsun inşallah. Dua edicem. Çok tatlı heyecanlar biliyorum. İyi beslenin. Kendinizi yormayın. Kahve ve çaydan uzak durun. Ben ilk 3 ay hiç içmedim. Bol su, avokado, kabak çekirdeği,... Moralinizi yüksek tutun. Test günün öncesi test yapmayın. Sonra çıkmıyor falan insan stres yapıyor. Unutmayın ilk andan itibaren sizin duygularınız önemli. Güzel hissedince güzel oluyr.
Amiinnn inşallah hamile olduğunuzu düşünün pozitif olun inşallah hepimize sevgililer günü hediyesi müjdesi verirsiniz allah yardımcınız olsun dualarimdasinizÇok teşekkür ederim, ya çay içiyorum ama oralet gibi çok açık… kahve hiç içmedim. İnanamıyorum içimde bir ya da iki bebek olacağınaDaha önce hiç gebelik olmadı, inanamıyorum. Allah hayırlısıyla pozitif haberler alırım İnaşallah
Çok teşekkür ederim İnşallahAmiinnn inşallah hamile olduğunuzu düşünün pozitif olun inşallah hepimize sevgililer günü hediyesi müjdesi verirsiniz allah yardımcınız olsun dualarimdasiniz
Ahmet Eser Sevinç hastanesinde calısmiyormuMerhaba, çok teşekkür ederim.
Ben Doç Dr Ahmet Eser’den tedavi aldım, kendisi kolan british hastanesinde tedavimi yaptı. Asıl mesela hastane değil, doktor. Arkadaşlar Dr Ahmet hocaya direkt instagram üzerindeki tlf bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Ewt kabızlık başladı ya, dün 3 litre su içtimBende yeşil mercimekli salata yemeği düşünüyorum. Ya bugün yola çıkıyorum, 2 uçuş ile evime gideceğim. O zaman bir düzen oturturum. İnşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur
Hayır ordan ayrıldı. İnstagram hesabına bakın iletişim bilgileri orda var, direkt hocaya yazınAhmet Eser Sevinç hastanesinde calısmiyormu
Güneşimm tekrar başladın mı tedaviyeSu hiç kâr etmemişti bana doktorunuza danışarak dupalac şurup icebilirsiniz genelde öneriliyor çekmeyin o sanciyi derimsağlıcakla evinize varın ve keyfinizi çıkarın unutmadan havalanindan x-ray cihazından geçmeyin nede olsa hamilesiniz
Henüz hayır Caney yaza inşallah Rabbim nasip ederseGüneşimm tekrar başladın mı tedaviye
Hadi inşallah kuzum Allahım rast getirsinHenüz hayır Caney yaza inşallah Rabbim nasip edersesen en yaptın nasılsın doğdu mu cennet bahçen
Nazlı çıktı desene seninkiHadi inşallah kuzum Allahım rast getirsinYok sıpamın inadı tuttu gelmiyor beni öyle bekletiyor
Merhaba öncelikle hayırlı olsun insaalah RABBİM yardımcın olsun güzel pozitif haberler alırsınız...Merhaba, Ben de donasyon tedavisine başladım. 15 Şubat ta transfer olacak . Endometriym 8,3 mm suan . Progestan fiti kullanıyorum. Ayrıca bugün itibariyle göbekten de vuruluyorum . Kaç yumurta toplandı söylemediler bile. Değişik oldu
canım memnun kaldın mı?? sonuç ne olduVala kızlar ben Gynlife tedavi görüyorum ne bi kere Murat önal gördüm ne bisey herseyle Hemsire ve embirlog ilgileniyor o galiba sadece transfer aşamasında olucak
canım gittin mi sonuç ne olduKiev, british ve murat önal 3 ü arasinda kaldim
İnan her kezde aynı düşünüyor Genetik taramalı yaptır imkanın var ise Yani bende onu düşündüm ben yabancıyım ama yinede Allah biliyor ne olacak En azından tüp bebekle mi doğmuş ona dikat ederim dedim İleride evlenme çağına geldiğindeArkadaşlar merhaba burda da bu tarz bir konu açma konusunda çok kararsız kaldım ama fikirleriniz çok önemli.
2018 fen bu yana erken menopoz olduğumu öğrendiğim tarihten beri bu gruba üyeyim.
İlk günden beri yumurta donasyonu düşündüm ve hiç kararsız kalmadım.
o süreçte bekardim 2019 da evlendim sonrasında kariyer hayatım vs derken erteledim bu zamana kadar. Nisan gibi tedaviye gidecekken kafamda bin tane sorular döndü.
Eşim de donorun genetik olarak incelendiğinden emin olmadığı için diyor ki ya kadinin ailesinde genetik hastalıkları olan birileri varsa. Ne kadar inceliyorlar.
Donör bir sürü yumurta bağışlıyor 20-35 yaşına kadar. Genelde insanlar Türkiye’den gidiyor. DNA da dönerden geçiyor senden değil, çocuğun birsuru kardeşi olacak. Kardeşiyle evlenebilme ihtimalleri vs…
Pişman olabiliriz diyip kafamı Allak bullak etti.
Siz bu sorular için nasıl çözüm buldunuz.
Artık kimse tüp bebek olduğunu söylemiyor da.İnan her kezde aynı düşünüyor Genetik taramalı yaptır imkanın var ise Yani bende onu düşündüm ben yabancıyım ama yinede Allah biliyor ne olacak En azından tüp bebekle mi doğmuş ona dikat ederim dedim İleride evlenme çağına geldiğinde
Olabilir en azından çözümü olan birşey Dna yaptırın Benim mesela tüp bebeği saklama gibi bir durumum kalmadı Evlatlık kızımda var 18 yaşında kızımdan saklamaya çalışyom her şeyi Sürekli şüpheli durumda ve ço soru soruyor Normalde Allahdan hamileligim var erken doğumla kaybetdiğim ve 7 düşüğüm En azından sülalem bilmeyecek donasion olduğunu Birde ben kız kardeşimi çok düşündüm inan ondan bile istemedim bağlı olacak diye Ama en iyisi bilmediğin biri olunca daha rahat oluyorsunArtık kimse tüp bebek olduğunu söylemiyor da.
Tek çocuk olsa şüphelenirim o şekilde diyorum ama artık geneli tek çocuk istiyor.
kardeşi olmayabilir.
Çözüm bulamadım açıkçası kafamda.
Türkiye’den o kadar çok insan var ki orada tedavi olan.
Mesela evlatlık kızınızda varmış. Bunun bir kıstası yok yani. Tek çocuksa donasyon olabilir 2 ise olabilir vs.Olabilir en azından çözümü olan birşey Dna yaptırın Benim mesela tüp bebeği saklama gibi bir durumum kalmadı Evlatlık kızımda var 18 yaşında kızımdan saklamaya çalışyom her şeyi Sürekli şüpheli durumda ve ço soru soruyor Normalde Allahdan hamileligim var erken doğumla kaybetdiğim ve 7 düşüğüm En azından sülalem bilmeyecek donasion olduğunu Birde ben kız kardeşimi çok düşündüm inan ondan bile istemedim bağlı olacak diye Ama en iyisi bilmediğin biri olunca daha rahat oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?