Nevin hanımla bugün konuştum sizin söylediklerinizi onayladı sizden bahsetti siz Almanya'dan mi geliyordunuz

Merhaba dondurulmuş embriyonun size en az 4000 Euro ya verirler baküde 4000 dolara donasyon yapıyorlar ben yaptırmadım ama bakuye gidip donasyon yaptıracağım kesin karar verdim sadece maddi olarak ayarlamamiz gerek kendimizi

Merhaba dondurulmuş embriyonun size en az 4000 Euro ya verirler baküde 4000 dolara donasyon yapıyorlar ben yaptırmadım ama bakuye gidip donasyon yaptıracağım kesin karar verdim sadece maddi olarak ayarlamamiz gerek kendimizi
Bu arada bende 46 yasindayim

Ben eşimin speri ile yumurta donasyonu yaptırdım geçen sene tam tamına 6000 € artı 1 sene dondurtma ücreti içindeydi.

Rabbim utandırmasın inşallah herşey gönlünce olur

İnşallah canım Allah'ım isteyen herkese nasip etsin İnan burdaki 5000 ne yakın yorumu okudum tek tek herkesin bir hikayesi acısı mutlulugu var şuan M Menekse_Ivf_Baku hanımla görüşüyorum karar verdim aslında baküye sadece doğru zamanı bekliyorum

Aynen!!!

Canım çoktan beri girmiyordum foruma ikizlerin olacağını okuyunca çok sevindim Rabbim ikizlerini kucağınada almana nasip etsin inşallah
Canim bir kaç mesajına dek geldim bebeğin down sendromlu demişler hamile iken doğum oldu gakiba galiba nasil bebek sağlıklı mi dedikleri çıktı mi?

Merhaba kızlar bende kıbrısta donasyon düşünüyorum aklımda birkaç yer var tecrübe eden arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var merkez doktor, vs gibi.

Size donmuş ücreti dahil dendi mi? dondurma parası alınd mı çünkü benim bildiğim tüm merkezlerde dondurma ücreti esktra oluyor. Tüm konuştujlarımda öyle idi. Fiyatlar da değişkelik gösteriyor her merkezde 250 değil

Evet benden de 500 euro istediler her merkezin ki farklı olabilir yada pazarlik vs yapabiliniyorsa bilmiyorum dusuyor olabilir

merhaba kızlar; baktım ama göremedim sadece yumurta dondurma ücreti kıbrısta nedir? ben bekarım yumurtamı donduracağım.

Bende yaptrma kararı aldm baslaycz insalla bı nebze olsn rahatladm tşk ederm ilk denemede tuttu sizinki degilmi

Merhaba siz yaptrdnz mi nasıl geçti hastanedn memnun kaldnz mi

Bende yaptrma kararı aldm baslaycz insalla bı nebze olsn rahatladm tşk ederm ilk denemede tuttu sizinki degilmi
Benim ilk denemem kimyasal gebelik ile sonuçlandı hem embriyo kalitesi birinci sınıf değildi hemde transfer oldu ertesi gün direkmen yolculuk yaptım embriyo transfer edildikten sonra ilk 3gun içinde tutunuyor 4ve 5gun rahime gomulmeye başlıyor çok araştırdım ikinci seferimde transfer olduğum gün full dinlendim ertesi gün de öyle sonraki gün yolculuk yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…