Canım inan şaşırdım beddua sonrası hâlâ kendime gelemedim.. Ne yazsam diye okuyup okuyup bakıyorum cidden insafsızlık...
O kurum adına bir reklam çalışması herhalde ama bu kadar basit ve beddua içerikli olması kurumdan soğuttu reklam yapmaya çalışan biri böyle ise o kurumu düşünmek istemiyorum canim

O kurum adına bir reklam çalışması herhalde ama bu kadar basit ve beddua içerikli olması kurumdan soğuttu reklam yapmaya çalışan biri böyle ise o kurumu düşünmek istemiyorum canim
Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese doğru kişileri çıkarsın karşısına 🙏artık tek duam bu kim gerçek, kim yalan ,neresi iyi neresi kötü,ben hâlâ karar veremedim yakında kıbrısa gitmeme ramak kala hemde.

Canım benim bende seninle aynı şeyleri yaşadım. Bana da herşey mükemmel denildi. Ama ilki hüsranla bitti. Bende sebeb neydi dedim. Bağışıklık sistemimin embriyoyu reddetmiş olabileceği söylendi. Şimdi ikinci transfere hazırlanıyorum. Bu defa bağışıklık sistemini baskılayacak bir tedavi yapacaklarını söylediler. Sana da böyle bir tedavi uyguladılar mı yada uygulayacaklar mı? İnşallah bu defa mutlu sona ulaşırız.
Sebebi yok. Bizde şaşırdık dediler rahim iyi yumurtalar iyi dediler. Benim hiç sorunum yoktu aslında rahim geç kalınlaştı dediler ama takip eden dr tam zamanında kalınlaştı dedi 3 çizgi vs hepsi tamamdı. Bende sinirlendim siz bana ya transfer yapmadınız yada embriyo çok kalitesiz dedim. Takip eden dr 3. Embriyo bile transfer olsa bu rahim tutar dedi. 2 transfer oldum kimyasal gebelik bile olmadı. İnanmıyorum artık moralim çok bozuk. Takip eden dr bu iş bana 3 kağıt gibi geliyor moralini bozmak istemem ama sonuç buraya çıkıyor dedi.

Sebebi yok. Bizde şaşırdık dediler rahim iyi yumurtalar iyi dediler. Benim hiç sorunum yoktu aslında rahim geç kalınlaştı dediler ama takip eden dr tam zamanında kalınlaştı dedi 3 çizgi vs hepsi tamamdı. Bende sinirlendim siz bana ya transfer yapmadınız yada embriyo çok kalitesiz dedim. Takip eden dr 3. Embriyo bile transfer olsa bu rahim tutar dedi. 2 transfer oldum kimyasal gebelik bile olmadı. İnanmıyorum artık moralim çok bozuk. Takip eden dr bu iş bana 3 kağıt gibi geliyor moralini bozmak istemem ama sonuç buraya çıkıyor dedi.
Dertleri para ver euro al sonuç yok dalga dümen bahaneler vs gerçekten sıkıldım artık. Neden bu kadar umut veriyorsunuz kimse bu kadar parayı sokaktan toplanıyor %80 başarı hep yaln dolan.

Dertleri para ver euro al sonuç yok dalga dümen bahaneler vs gerçekten sıkıldım artık. Neden bu kadar umut veriyorsunuz kimse bu kadar parayı sokaktan toplanıyor %80 başarı hep yaln dolan.
Yine de müsterih ol. Kendini strese sokma. Yapacak birşey yok. Sultan Mahmut hikayesini bilirsin herhalde. Bizim ki o hesap. Vermeyince Mabut, neylesin Sultan Mahmut 😩

Benim yazımla ne alakaniz var sizin durumunuzun alay mı ediyorsunuz benimlebenimko kimyasal gebelikle sonuçlandı diyorum sen sırf hastanenizin reklamını yapmak için yazıma yorum yapmışsın. Bu çok ayıp ve insanların umutları duyguları ile oynamanız günah.. yazınızı okudum aşağıdaki gerçekten bir evlada sahip olmuş olsaydınız heleki bu bu kadar zorluklarla böyle rahat beddua meselesi yapamazdiniz evladinizi.

Bakın ben yeniyim sizin yazınız altına yazdığımın dahi farkında degılım ben okadar eninimki yani keşke gerçek hayatta şunları bana yazanlar karşıma çıksa utanırlar yemın edıyorum yemıne gelınce emin oldugum ve gerçek duygularımı dile getirdim üzüldüm yanı beni dolandırıcı yapmışsınız sahte bir reklam için asla itibarımı ezmem .. ölnene kadar da Kıbrıs clavise dua edeceğim çünkü önce Rabbimin sonra onların sayesınde şuan 4 aylık gebeyim ben unutmayalım ki herşeyi gören bilen ve herkesin nıyetınden haberdar olan bir Rabbimiz var inananlara tabiki inanmayan herkes kafasına göre yazar tabıkı ona binlerce şükürler olsun .. ben asla sahte reklam yapmadım yapmamda sizin yazının altına bilmeden yazdığım için özurdilerim bir yazıdan bu kadar rahatsız olacağınızı bilemezdım o bana kötü yorum yazanlar da Allah havale ettim

Senin Allah korkun olsaydı beddua etmezdin kimse sana beddua etmedi yaptığın beddua burdaki hamile olan transfere giden arkadaşları çok üzdü şimdi burda çıkıp kendini ispatlama git başka kapıya burda gerçekten birbirinin arkasından dua eden insanlar var beddua edenlerle işimiz olmaz

Bakın ben yeniyim sizin yazınız altına yazdığımın dahi farkında degılım ben okadar eninimki yani keşke gerçek hayatta şunları bana yazanlar karşıma çıksa utanırlar yemın edıyorum yemıne gelınce emin oldugum ve gerçek duygularımı dile getirdim üzüldüm yanı beni dolandırıcı yapmışsınız sahte bir reklam için asla itibarımı ezmem .. ölnene kadar da Kıbrıs clavise dua edeceğim çünkü önce Rabbimin sonra onların sayesınde şuan 4 aylık gebeyim ben unutmayalım ki herşeyi gören bilen ve herkesin nıyetınden haberdar olan bir Rabbimiz var inananlara tabiki inanmayan herkes kafasına göre yazar tabıkı ona binlerce şükürler olsun .. ben asla sahte reklam yapmadım yapmamda sizin yazının altına bilmeden yazdığım için özurdilerim bir yazıdan bu kadar rahatsız olacağınızı bilemezdım o bana kötü yorum yazanlar da Allah havale ettim
Bak şimdi elanefna, birde empati yaparak oku yazdıklarını arkadaşım, kimse sana beddua etmedi yada hamile değilsin de demedi, ama sen ne yaptın önce beddua .Birde bizim tarafından bak konuya KK ya giriyorsun ve ilk yazdığın konu bu , clavise övgü ve akabinde teşekkür. Sayfayıda komple okusan ,daha önce aynı merkezin reklamına defalarca rastlarsın, ve kendini bize anlatmak yerine, beddua ettin ben ise sana dua ediyorum. Rabbim kalbine göre versin, kim için ne düşünüyorsan ayrıca, aynısını kalpten yaşa isterim dua bu bed..dua değil.Rabbim evlat ile sınamasın kimseyi düşmanım dahi olsa, yaşayan bilir ve buradaki ben dahil çok arkadaşı üzdün ,heee bedduan tutmaz zaten ona üzülmedik konuşma uslübün üzdü insanlık öldü dedirttin resmen .Son yazdığın yazıda da, Allah'a havale etmişsin en sevdiğim bu oldu ,bende öyle yapıyorum çünkü...😉
Ve bir hamile olarak seni daha duygusal beklerdim hemcinslerin için ama göremedim.

"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir."
Albert Einstein...

Elanefna arkadas,, hamileymişsin allah sag saglim kucağına almayı nasip etsin diyorum.
Senden rica ettiğimiz şeyi belki tam olarak anlatamadık, bizler burda CLAVIS ile ilgili tek birsey OLUMLU OLUMSUZ duymak bilmek istemiyoruz anlatabildim mi? Burda bizlere merkezi aylarca öven, hamileyim diyen iki farklı rumuzdan bizleri sürekli kandıran hesap aslında tek bir kişiye ait mis kibrisdan. Hesapları iptal edildi. Üstelik de is ahlakına hiç yakışmayacak sekilde burdan kibrisa farklı merkezlere giden memnun kalan arkadaşların merkez ve doktorlarına da iftira atıp, işlem yaptirmadiklari halde kotulediler. Bak her birimiz hala bu konuya ofkeliyiz, ANLATABILDIK MI? CLAVIS ile ilgili birsey duymak istemiyoruz, senin de sevincin kursağında kaldı bizden tepki alınca, rica etsem sen mutluluğunu yasa, biz pek senin mutluluğun ile değil, o merkezle ilgili birsey duymak istemiyoruz, çok rica ediyorum lütfen.

Kısa keseyim, Merkezi bize OVÜP durarak merkez için iyi birsey degil aslında daha da kötü birsey yapmis oluyorsunuz, cunku bizim merkeze karşı olan NEGATIF bakış açimizin daha da fazlalasmasina sebep oluyorsunuz.................! Daha da birsey yazmaya gerek yok bu konuda.

Kısa keseyim, Merkezi bize OVÜP durarak merkez için iyi birsey degil aslında daha da kötü birsey yapmis oluyorsunuz, cunku bizim merkeze karşı olan NEGATIF bakış açimizin daha da fazlalasmasina sebep oluyorsunuz.................! Daha da birsey yazmaya gerek yok bu konuda.
Ben 41 yasındayım,yunurtalarım var ama ya kımyasal oluyor ya dusuyor,tup bebek normal gebelık hepsını yasadım.Merkez yeni fakat doktor eskı,cok okudum cok arastırdım avrupa baku kıbrıs.Kıbrısta tamamen buyuk market gıbı bır sıstem var,bu da hassas bır konu.Doktorla yazıstım ,daha oncekı kurunlarına baktım,bahcecının eskı doktorlarından,kıbrısa gecmıs merkez yenı.Ama eskı olanları da okuyorum doktor yuzu gormuyorlar,Catır catır transfer edıyorlar sonuclada ılgılenmıyorlar.doktorla telefonda konustum yarım saat anlattı,bırebır donor secımınde de konustum,ne ıstedıgımı anlattım,guzel bır donor bularak ısleme basladı,velhasıl pazartesı transferın var.5 embrıyo olustu,embrıyolog aradı 12 den saglıklı 5 kaldı donır genc oldugu ıcın pgt ıstemedım,2 embrıyo transfer edılecek.Doktorla yuzyuze tanısmadım ılk kez gıdecegım,ama 3 cocul sahıbı cv sı guzel,sohbetı yoblendırmesı dusuncesı motıvasyonu iyi benım acımdan .Ilur olmaz bılmıyorum bundan sonrakı surecı,ama sızlerde bu sekılde sankı her merjez cok iyi gibi emın olmaıdıgnz bır merkez hakkında karala a yapıyorsunuz,Olabılır sahte hesap ,oranın sahıbı ben olsam reklam amaclı bende yapardım bu tarz seyler.sonucta basıl reklam yapacak ısmını nereden bıleceksınız.Belki bende ılerleyen surecte hıc sevmedıgım seyler yasarım bılmıyorum ama su ana kadar ozellıkle doktorun bırebır ılgılenmesı ınanılmaz hosuma gıttı ve karar vermemde en etkılı durum bu oldu.Ankara anatolıa da tup bebek yaptım doktoru 2 kez hordum konusamadım bıle..Ben sorularıma cevap alabılecegım bırını ıstedım.yanı dıyecegım pazartesi transferın var o selen hocayı seçmişim,ama sanki işlem yaptırmısta hep olumsuz sonuc almıs gibi linçlemişsiniz.İnsallah iyi sonuc alırımda size yazarım..Herkesın derdi bu zorlu süreçte destek alabılmek maddı manevı cok yorulduk,son care buna basvuruyoruz bırde burdan gol yemek istemiyoruz.Kimse babamızın oglu kızı değil ki gözümüz arkada kalmasın,arastırıyoruz okuyoruz yorumlara bakıyoruz.Allah hepımızın emegını boşa cıkarmasın ınsallah .

İlgili merkez sahte hesap üstünden bizi burda aylarca kandırdı, dalga geçti, anliyormusun, burda bunu yapan geri planda ne yapmaz bu işin bir görünen birde görünmeyen yuzu var, sende simdi yeni üye olup merkezi anlatıyorsun, ben şahsen msj sonuna kadar bile okuma gereği duymadım, lütfen bir bırakın artık bizi burda aylarca aptal hesabına alan CLAVIS övmeyi, anlatmayı...bizi aptal yerine koydu burda, YETER AMA YAAAA...

Ne istiyorsunuz? Yeni üye olup olup burda bize sürekli CLAVIS anlatarak ne amacliyorsunuz? BIR KEREDEN BIRSEY OLMAZ MI DIYELUM NE DIYELIM??? Bu nasıl bir lş Ahlakıdır ben anlamadim ki? Aylarca burda bizleri aptal yerine koymadan önce düşünmek gerekmezmiydi?...

İlgili merkez sahte hesap üstünden bizi burda aylarca kandırdı, dalga geçti, anliyormusun, burda bunu yapan geri planda ne yapmaz bu işin bir görünen birde görünmeyen yuzu var, sende simdi yeni üye olup merkezi anlatıyorsun, ben şahsen msj sonuna kadar bile okuma gereği duymadım, lütfen bir bırakın artık bizi burda aylarca aptal hesabına alan CLAVIS övmeyi, anlatmayı...bizi aptal yerine koydu burda, YETER AMA YAAAA...
Arkadaşım konu aynı biz anladık. Sen hiç o tatlı canını sıkma. Bu arkadaşı da pusuda bekletmişler😅 destek çıksın diye 20 gün önce hesap açıp tek yazısı clavis yedik mi hayır.. Anlatsam anlarlar mı? Oda IQ Meselesi...!

Arkadaşım konu aynı biz anladık. Sen hiç o tatlı canını sıkma. Bu arkadaşı da pusuda bekletmişler😅 destek çıksın diye 20 gün önce hesap açıp tek yazısı clavis yedik mi hayır.. Anlatsam anlarlar mı? Oda IQ Meselesi...!
Gerçekten ben anlam veremiyorum 1yildir bir çok hastaneyle görüştüm burda iyisiyle kötüsüyle herşeyi paylaştım herbirimizin kafasında netleşmiş hastane var kimse ovmuyor ovebilirimde ovmekte sorun yokta onalr anlamıyor iki günde üye olup karar verip hemencik nasıl hamile kaldınız yahu ya paranı Z çoksa parasizluktan bekleyen arkadaşlarım ve ben özellikle bize de verimde hemencik anne olalim🤪

Gerçekten ben anlam veremiyorum 1yildir bir çok hastaneyle görüştüm burda iyisiyle kötüsüyle herşeyi paylaştım herbirimizin kafasında netleşmiş hastane var kimse ovmuyor ovebilirimde ovmekte sorun yokta onalr anlamıyor iki günde üye olup karar verip hemencik nasıl hamile kaldınız yahu ya paranı Z çoksa parasizluktan bekleyen arkadaşlarım ve ben özellikle bize de verimde hemencik anne olalim🤪
Sorma bir yıldır hem araştırıp hem para biriktiriyorum cidden az rakamlar da değil. Birde diğer arkadaşa sözüm 4 aylık hamile ama yeni aklına yazmak gelmiş nedense 😃
Valla ya dediğin gibi reklam yapacağına hayır yapıp bizlere bedeva yapsalar şu işi de bari sevaba girseler ne güzel olur. 😎

Ne istiyorsunuz? Yeni üye olup olup burda bize sürekli CLAVIS anlatarak ne amacliyorsunuz? BIR KEREDEN BIRSEY OLMAZ MI DIYELUM NE DIYELIM??? Bu nasıl bir lş Ahlakıdır ben anlamadim ki? Aylarca burda bizleri aptal yerine koymadan önce düşünmek gerekmezmiydi?...
Yaa aylarca burda niye olayım ki,üye olmadan yorumları gayet okuyabiliyorum ,ilk kez bu durun için üye oldum,aylarca niye kalayımm?Nasip olur transferden olumlu cevap alırsam giderim onubla ilgili seyler okurum baska sitede.Ben nisan da karar verdim,araştırdım,anlastım.Ne yani siz mi iizn veritorsunuz merkez ismi yazılmasına,Beb kendi tecrubemı paylastım..Yaptıgınız da yanlıs,hocası kim baktın mı?Hocanın calıstıgı yerlere geçmısıne embrıyoluguna neler yaptıgına??Gelmıs burda herkes ya baku menekse hanım demıs yada dr hıt..Ben hıt e de yazmıstım..Sonra doktor yuzunu bıle gormuyosun,nıye gıdeyım...Adam ada da ılkmıs bu ısı yapan,ama yogun,benımde bu surecte daha butık bır yere ıhtıyacım vardı..İspat mı istiyorsun :) mesela dekont paylasayımmı ,yada acık telefon bumaralı eskı yazısma,kafanıza kazımıssınız sahte hesap sanıyprsunuz herkesı..koca kurum boş boş orda hasta olmadan veklıyormu kımse gıdemez mı tedavıye,ayrıca anlaradan baglantısı var..

İnanın ayni şeyi düşündüm bende, her birimiz ne zorluklarla, belki borclanip, belki kredi çekip bu eurolari bir araya getiriyoruz, bunlar maşallah hemencecik hamile kalmış, ne mutlu🤣🤣🤣zaten çok paramız olsa bizde verir geçer bunca araştırma yapmayız, fakat o kadar zengin değiliz, canımızı biraz da sıkan bu durum, kusura bakma CLAVIS, kit kanaat biriktirdigimiz eurolari yalanlarınıza kaptirmaya niyetimiz yok🤣🤣🤣, paramızı almadan memnun bıraksanız bizi...mesela şöyle olabilir ödeme hamilelik elde edince merkeze yapılır deseniz, yok yumurta toplamadan once cebinize atip bizi de bir kenara atip, keyfinize bakmak derdiniz...bırakın bir yakamızı, ne yapiskanmis bunlar...Aslında gercekten niye yarısı yumurta toplamada yarısı da hamilelik elde edince olmuyor ki bu ödemenin, sözüm tüm Merkezlere aslında...yok ama buna kimse yanaşmaz, valla böyle bir uygulama yapılsa merkez dolar taşar...hangi merkez olursa olsun...

Back
X