bendenresim falan duymuştum ama nebilim benim doktor istemedi burdaki gerek yok dedi dediğin gibi tüm bilgilerimi aldıda...merak ettim burda sorayım dedim doktoru kimdi cnm kaçırmış olabilirim söylediysen kusura bakma

benim doktorum sefket beydi canim sanirim her dr un farkli yöntemi var .

..BLEZE35 arkadaşım sendemi başvuracaksın çok sevindim hayırlısı inşallah .burda tek hissediyordum kendimi.

somtik arkadaşım ben evlat edinmeye çoktan hazırım ama eşimi bu konuda ikna etmem zor,onun bir oğlu var ve evlat edineceğimize onu yanımıza alırız diyor ki oğlan 17 yaşında ve bir annesi var,ben bana anne diyecek,benim emeğimle büyüyecek benim yetiştireceğim bir çocuk istiyorum ama bunu anlatmak zor tabiki,şimdilik bir donasyon daha deneyeceğiz sonrası allah kerim...dr bir bayanın evlat edindiğini söylediler bugün bayanla tanışıp ailece görüşmeye çalışacağım,o aileyle tanıştığımızda kimbilir belki eşimde evlat edinme olayına sıcak bakar diye düşünüyorum

bu arada yalnız değilsin arkadaşım,biz bayanlara kalsa eminim birçoğumuz hemen evlat edinir valla eşimin hiç çocuğu olmamış olsaydı bayağı baskı yapar hatta mümkünse iki çocuk veya iki kardeşi evlat edinirdim ama maalesef tek kişinin kararıyla olmuyor sen şanslısın bence,hatta gör bak bir dönem sonra eşin tekrar donasyonu düşünecek

eşinin evladı varmış inşallah seninde olur.bu haksızlık sana.inşallah ikna olur.artık ya donasyonla olur ya evlatlık sende anneliği tatmalısın arkadaşım.

arkadaşım ağzın bal yesin.kendimi hiç şanslı hissetmiyordum.sen öyle görüyorsun senin yüce kalbin.bizde ısrarla eşim istiyor evlatlık.sizdede sen annadığım kadarıyla.allah gönlüne göre versin.bu yeni yılda bebişine kavuşursun inşallah.

eşinin evladı varmış inşallah seninde olur.bu haksızlık sana.inşallah ikna olur.artık ya donasyonla olur ya evlatlık sende anneliği tatmalısın arkadaşım.

erkekler bizden biraz daha farklılar ama bereket donasyon denemeye hazır bakalım sonrası nasıl devam edecek,allahım hepimize anneliği yaşatsın arkadaşım eminim çok güzel bir duygudur

amin canım allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,sen niye kendini şanslı hissetmiyorsun inan çok güzel olacak düşünsene valla ben sevinçden uçardım herhalde,annemin yazlık komşunun çocuğu olmuyormuş 2 kardeşi evlat edinmişler 3-4 yaşında iki kız annem bile yazın bana valla nasıl tatlılar kadın nasıl güzel bakıyor nasıl ilgileniyor çocuklar nasıl güzel nasıl kibar diye bayıla bayıla anlatıyordu,düşünsene onları görünce annem bile uçmuş sevgiden o anne nasıldır kimbilir sen nasıl olacaksın kimbilir bence süper bir duygu

AMİN .AMİN arkadaşım .sanırım onun çocuğu olduğuna göre problem sende .herelde o yüzden kabul ediyor.bizde ikimizdede problem var .eşim artık asla diyor donasyona.

AMİN .AMİN arkadaşım .sanırım onun çocuğu olduğuna göre problem sende .herelde o yüzden kabul ediyor.bizde ikimizdede problem var .eşim artık asla diyor donasyona.

canım evet sorun bende, yumurta var ama iki tüp bebek negatif oldu 2 de doğal düşüğüm var, donasyonda pozitif sonuç aldık ama 2.ayda düşükle sonuçlandı,daha öncede konuşmuştuk ya hergün değişiyoruz bugün asla dediğimize yarın sımsıkı sarılıyoruz bakalım gelecek nasıl şekillenecek karamsar olma lütfen

arkadaşım ben malesef tr.de yaşıyoruz .kendi adıma değilde onu parmakla gösterirler bak işte bu evlatlık diye .sonra ben kahrolmaktan korkuyorum .bizim toplumumuz çok cahil ben onu ilkgünden itibaren bağrıma basacağıma eminim yoksa.donasyonla insanlara hiç bir şey söylemiyecektim sır kalacaktı kısaca oda olmadı işte kısmetimde yokmuş çok sarsıldık ama yardım almasam yaşayamam sanırım.

evet arkadaşım aslaolmaz dediğimiz donasyona 5 yıl düşündükten sora yaptık ve 3 defa o yollara gittik geldik. seninde o düşüğün sana çok acı vermiştir allah sağlık versin sana .ne bu ya millet çatır çatır çocuk aldırıyor hamile kalcaklar diye ödleri patlıyor.biz ise nelerle uğraşıyoruz . kader işte.

bugün dedim ya bir hastam evlatlık edinen bir dr arkadaştan bahsetti,kadıncağız daha yenice çocuğu eve getirmiş ve bana anlatan bayan anlatırken gözleri ışıl ışıldı kendisi bekar ve belki birgün benimde bebeğim olmazsa bende alırım diye şimdiden kararını vermiş,evlat alan kadın hiç saklama gereği duymamış ki ben bir ilçede yaşıyorum bayan da devlet hastanesinde dr düşünsenize gururla söylemiş saklamamış üstelik bayan buralı da değil çok rahat saklayabilirdi,somtik lütfen elalemi boşver sen ne hissediyorsun sen yapabilecekmisin kim ne derse desin sahip çıkacakmısın buna yönlen boşver insanları

senin söylediklerini yapacağım.zaten bu yönde tedavi oluyorum.senin söylediklerinin aynısını bu gün terapistimde söyledi.yavaş yavaş bende ilerleme var.sağol arkadaşım

canım benim sağolasın sende çok güzel bir insansın yaşadıklarını tahmin edebiliyorum,hepimiz hamile olmak doğurmak,iliğimize kadar bu duyguyu yaşamak istiyoruz ama eğer çaresizsek de sonuca ulaşmanın başka yollarınıda bulmalıyız ki bunu siz başarablmişsiniz,umarım bizlerde denemekden vazgeçtiğimizde bizimde eşlerimiz bu kararı verebilecek yüreği gösterir,umarım anneliği bir şekilde yaşayabiliriz ve biliyorsun zaman herşeyin ilacı ve sen hala çok gençsin arkadaşım lütfen önüne çıkan bu güzel fırsata kollarını aç tüm benliğinle kabul et sonrası için tekrar yol aç heran herşey olabilir unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…