bendenresim falan duymuştum ama nebilim benim doktor istemedi burdaki gerek yok dedi dediğin gibi tüm bilgilerimi aldıda...merak ettim burda sorayım dedim doktoru kimdi cnm kaçırmış olabilirim söylediysen kusura bakma
benim doktorum sefket beydi canim sanirim her dr un farkli yöntemi var .
..BLEZE35 arkadaşım sendemi başvuracaksın çok sevindim hayırlısı inşallah .burda tek hissediyordum kendimi.
eşinin evladı varmış inşallah seninde olur.bu haksızlık sana.inşallah ikna olur.artık ya donasyonla olur ya evlatlık sende anneliği tatmalısın arkadaşım.
amin canım allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,sen niye kendini şanslı hissetmiyorsun inan çok güzel olacak düşünsene valla ben sevinçden uçardım herhalde,annemin yazlık komşunun çocuğu olmuyormuş 2 kardeşi evlat edinmişler 3-4 yaşında iki kız annem bile yazın bana valla nasıl tatlılar kadın nasıl güzel bakıyor nasıl ilgileniyor çocuklar nasıl güzel nasıl kibar diye bayıla bayıla anlatıyordu,düşünsene onları görünce annem bile uçmuş sevgiden o anne nasıldır kimbilir sen nasıl olacaksın kimbilir bence süper bir duyguarkadaşım ağzın bal yesin.kendimi hiç şanslı hissetmiyordum.sen öyle görüyorsun senin yüce kalbin.bizde ısrarla eşim istiyor evlatlık.sizdede sen annadığım kadarıyla.allah gönlüne göre versin.bu yeni yılda bebişine kavuşursun inşallah.
AMİN .AMİN arkadaşım .sanırım onun çocuğu olduğuna göre problem sende .herelde o yüzden kabul ediyor.bizde ikimizdede problem var .eşim artık asla diyor donasyona.
kendi adıma değilde onu parmakla gösterirler bak işte bu evlatlık diye .sonra ben kahrolmaktan korkuyorum
canım benim ya yapma lütfen,göğsünü gere gere sahip çık,artık öyle düşünceler tarihe karıştı eski türk filmlerinde kaldı,bizim akrabalarımızda benim bildiğim 3 tane evlatlık çocuk var ve hiçbiride parmakla gösterilmiyor,olur mu öyle şey,siz parmakla gösterilecek gıpta edilecek örnek alınacak bir aile olacaksınız
sen beni çok mutlu ettin bu gece allahta sana muradını versin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?