aramıza hoş geldin arkadaşım.bende eşimi 2kere sperm donasyonuna 1 defada emriyo donasyonuna ikna ettim.ama şimdi daha fazka denemek istemiyor.sebebi ise inaç meselesi eğer donasyonla bebeğimiz olursa başımıza bir şey gelir diyor yoksa genetik meselesi değil diyor.iyiki 3 denememizde olmamış diyor.of bu erkekler çok zor .biliyorsundur evlatlığa başvurduk biz.hakkında hayırlısı canım.

merhabalar ,

siteye yeni üye oldum ama daha önceden de benzer bir siteyi uzun yıllar takip etmiştim.
Infertilite tedavisinde uzun ,zor ve olumsuz bir geçmişim var. iki kere de kıbrısta yumurta donasyonu yaptırdım ama sonuç alamadık .
42 yaşına gelmeme rağmen umudumuz hala tükenmedi ve tekrar denemeyi düşünüyoruz .
Bu sancılı yolda bu işe gönül vermiş insanların birbirlerine destek olmalarının, moral bulmak ,deneyimlerden yararlanmak ve yeni gelişmelerden haberdar olmak adına çok önemli olduğunu düşünüyor ve kalben çok inanıyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sevgiler ,

merhabalar ,

siteye yeni üye oldum ama daha önce benzer bir siteyi uzun yıllar takip ettim.
42 yaşındayım. uzun,zor ve olumsuz tedavi süreçleri yaşadım ve iki kere de yumurta donasyonu.sonuç alamadıysak da yine de umudumuz tükenmedi ve tekrar denemeye karar verdik.
şunu söylemek istiyorum ;
yalnız olmadığını bilmek,yeni gelişmelerden haberdar olmak,deneyimlerden faydalanmak bu sancılı süreçte en büyük moral kaynağı ve destek.
bu yüzden iyi ki bu site ve siz dostlar varsınız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sevgilerimle

aramıza hoşgeldin arkadaşım doğru yerdesin. hangi merkezde donasyon yapıldı. sonuç negatif oldu sanırım.

benim doğuşta yapıldı ilk denememdi 8 haftalıkken kalbi durdu alındı. allah kısmet ederse tekrar denemeyi istiyorum.
Umudunu kaybetmemen güzel. olumsuzluğun nedenlerini saptamak gerekiyor. yolun açık olsun

Son düzenleme:

Hoş geldin sorunun neydi canım.hangi merkezde denemiştin.başarısızlık nedenine ne dediler.umarim 3.cüde başarirsin...

bende gecen cumartesi dogusta sevket bey tarafindan transferim yapildi bugun 5 gun oldu dayanamadim test yaptim evde henuz yok cikiyor ama insallah vardir diye dua edip sadece bekliyorum ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

bende gecen cumartesi dogusta sevket bey tarafindan transferim yapildi bugun 5 gun oldu dayanamadim test yaptim evde henuz yok cikiyor ama insallah vardir diye dua edip sadece bekliyorum ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

Bizde seni merak ediyorduk canım...az kalmış.test için henüz erken bence..
Kaç embriyo kaçıncı gün transferi oldu...

canım bana kalırsa eşinin zamana ihtiyacı var. bir an önce başlayalım demesi, sanki bir an önce yaptıralım da bitsin şu iş der gibi. yani ben öyle algıladım.
benim fikrimi sorarsan ona zaman ver derim. en azından birkaç ay. o bile farkedecektir. önce sindirsin eşin.

ben de firdevs hanımda sperm donasyonu yaptırdım. ben eşime çok zaman verdim. o bana tamam deneyelim dedi ama ben yine de biraz daha düşün emin ol dedim ve bekledim. karar vermek ayrı, kararı sindirmek ayrı birşey.

bahar aylarında eşin daha iyi olur diye düşünüyorum. hem birkaç ay geçmiş olur. hem de kıbrısta tatil havasında geçer. bahar, neşeyi getiriyor. eşin de daha iyi olur bence.

merhaba waltkrayburg,
transferin hayırlı olsun. pozitif sonuçlarla gel inşallah.
bence erken test yapıp enerjini, motivasyonunu düşürme. beklemek en zor süreç ama zamanı gelmeden test yapınca, yükseltmen gereken enerjiyi düşürüyorsun. boşver testleri. olacağına inanmak daha güzel.

durumlarımız arasında benzerlik var.benimde eşim azospermi 4 yıllık evliyiz teseden sonuç alamadık 2.sini deniycez bu yaz inşallah olumlu sonuç alırız ama lamazsak ne yaparız bilmiyorum eşim donasyon konusunda gidip geliyo bi tamam yapalım diyor bide olmaz hiç yapmayalım diyor şuan hiç konuyu açmıyorum umarım teseden olumlu sonuç alırız ama olmazsa erkekler daha zor benimde kafamda çok soru işareti var donasyonla çocuğumuz olursa kabullenir mi? ilerde aramızda sorun teşkil eder mi?eşimin yapısı da seninki gibi çok sakin ama çoğu zaman melankolik takılıyor buda bizim enerjimizi düşürüyor hayattan zevk almıyormuş gibi herşey boşmuş gibi davranıyor o öyle davrandıkça ben çözüm olacak adımlar için acele ediyorum ama onda tık yok mesela yaza kadar beklicez .zaman var anlıyacağın bizim için.ama sen artık vakit kaybetmek istemiyorsan bence eşinle detaylı konuş neden bu kadar acele ettiğini sonra sorun yaşamak istemediğini falan söyle biraz daha düşünsün bencede 2 aydan bişi olmaz.umarım senin de güzel sonuçlarını alırız bana daha çok zaman olduğu için forumdaki arkadaşlardan haber bekliyorum:)

canım çok sevindim keseyide görmüşsün maşallah nazar değmesin umarım çift olur:)rabbim bu cuma gününün hatırına inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder bir taraftan üzülürken bir taraftan sevidiniz.sevinciniz bol olsun arkadaşım:)eşine ilaç gibi gelmiştir.güzel haberlerini bekliyoruz kopma bizden unutma asıl destekçiler sizlersiniz.

ben deki sorun büyük. ben de endometriosis vardı . yumurtalık ta çikolata kisti ve bol miktardas iltihap tüplerde tıkanıklık dolayısıyla .
iki büyük ameliyat oldum. ilk ameliyatın kurbanı gibiyim sanki.zor ve başarısız geçti. kistler temizlenirken yumurta yapıcı hücrelere de zarar vermiş dedi daha sonraki dr.lar.ve yumurta rezervim ameliyattan sonra düşmüş bayağı.
5 kere normal tüp bebek yaptık ank ve ist da bir deneme. arada ikinci ameliyat gerekti.velhasıl 10 sene denedik.
sonra erken menepoza girmeye başlayınca artık kıbrısta deneyelim dedik.
kıbrıs ta ilk denemem şevket bey de oldu.3 embriyo transfer edildi . sonuç olumsuz.
2.deneme savaş özyiğit te 4 ebriyo transfer edildi o da başarısız.

ama bu demek değil ki herkeste aynı olacak. dr.lar ın yapabileceği şey sınırlı bence. yapı meselesi biraz diye düşnüyorum.

3.denemeyi nerde yapacağımızı araştırıyorum.

sizin deneyimleriniz,önerileriniz veya duyduklalrınızı paylaşırsanız sevinirim.

iyi günler.

hoşgeldin aramıza forumda bilgisinden faydalanabileceğin tecrübeli çok arkadaş var bence altta yatan sebepleri araştır birkaç tetkik yaptırsan belki gözden kaçan bişeyler olabilir umarım forumumuz sana şans v tatlı bebekler getirir:)

hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.sizin neden olmuyormuş ne dedi doktor donasyon neden başarısız olmuş?yaşın kaç?sorun neydi sizde?
evlatlık başvurusunda ne aşamadasınız?

ben de acele etmek istemiyorum zaten,mart ya da nisanda olur ancak diyordum.az önce aradı.bu aya planlanmış izni vardı onu şubat sonuna kaydırdığını söyledi.kendini kapana sıkışmış gibi hissetmesini de istemiyorum.bizim 2. evliliklerimiz.evlenirken ben ona çocuk sorunu olur mu dedim oda ben de sorun yok eski eşimdeydi dedi.14 yıl sürmüş ilk evlilik ve çocuk yok.benim 1.5 yıl sürmüştü ilk evlilik.sanırım eşim şimdi o yüzden böyle.annemler uyardı "bak onun çocuğu olmuyordur eşi de ondan ayrılmak istemiştir" demişlerdi.ben eşimin yalan söylemeyeceği konusunda hep onu ssavunmuştum,ama durum annemlerin dediği gibi çıktı.bunu eşime sordum "bana doktorlar spermlerin sorunlu" demedi,ben de bilmiyordum" dedi.bizim bir de böyle bir durum var?benim anne olma hakkım da var mı ,yok mu sizce?içim burulup duruyor düşündükçe...

yukarıda anlattıklarımdan dolayı onun da kafası karışık olabilir.6 yıllık evlilik, 2 aşılama ,6 mikro ve ben spermlerimin bozuk olduğunu bilmiyordum.ben bu işlerin neresindeyim?eşime şöyle sorum geçende tedavi konusunu konuşurken "tamam hiç olmasın,uğraşmayalım diye düşünüyorum ama aradan 10 yıl geçip de donsayon şansım bile kalmyınca keşke donasyon da olsa denesemiydik der miyiz ?"diye sordum."evet o da doğru ben de öyle düşünüyorum."dedi.
hal_i pür melalim bu kızlar?????bana ne yorum yaparsınız bilemem artık???

transferin hayırlı olsun ,bol bol komedi filmi izle kafanı dağıt düşünme,iyi sonuçlarını bekliyoruz.

tress06 canim 3 gun sonra transfer yapildi.5 embriyo transfer edildi .. ruzgar selin haklisin canim erken test gercekten moral bozuyo ama aklim hep acaba varmi yokmu diye dusunuyorum az kaldi haftaya ogrenicem insallah olumlu olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…