Ok yaydan çıkmış şansınız bol olsun 🍀🍀🍀🙏🏻🙏🏻 gönlünüzdeki hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah…kendinizi sorgulamayın hiç.. bundan sonrası kader kısmet 👼
Aynen öyle. Bundan sonrasında da olumlu düşünüyorum güzel sonuçlar alacağız. Elimiz boş dönmeyeceğiz

Yaa aylarca burda niye olayım ki,üye olmadan yorumları gayet okuyabiliyorum ,ilk kez bu durun için üye oldum,aylarca niye kalayımm?Nasip olur transferden olumlu cevap alırsam giderim onubla ilgili seyler okurum baska sitede.Ben nisan da karar verdim,araştırdım,anlastım.Ne yani siz mi iizn veritorsunuz merkez ismi yazılmasına,Beb kendi tecrubemı paylastım..Yaptıgınız da yanlıs,hocası kim baktın mı?Hocanın calıstıgı yerlere geçmısıne embrıyoluguna neler yaptıgına??Gelmıs burda herkes ya baku menekse hanım demıs yada dr hıt..Ben hıt e de yazmıstım..Sonra doktor yuzunu bıle gormuyosun,nıye gıdeyım...Adam ada da ılkmıs bu ısı yapan,ama yogun,benımde bu surecte daha butık bır yere ıhtıyacım vardı..İspat mı istiyorsun :) mesela dekont paylasayımmı ,yada acık telefon bumaralı eskı yazısma,kafanıza kazımıssınız sahte hesap sanıyprsunuz herkesı..koca kurum boş boş orda hasta olmadan veklıyormu kımse gıdemez mı tedavıye,ayrıca anlaradan baglantısı var..
Merhaba canım, bence bu sayfaya yazmayida aciklama yapmayida birak çünkü belliki canlari çok yanmış yani sıkılmış onlarda haklı çok ama çok sıkıntı bir süreç maddi manevi hemde. Ben 4yillik uyuyeyim ve çok kez yazdım 4kendiliginden düşük 2 tup bebek biri acibadem biri başkent en iyi doktorlar olmadı kimi sucliim degilmi olmayabilir. Sonra istanbul Bülent trasa gitmek istedim bir ogrencimin annesi kibrista selen hanimi onerdi mart ayindan temmuz ayina kadar tedavi edildim onca gun her hafta arandim çok şükür 25temmuzda transferim gerçekleşti şimdi 6.gunum ve pozitif inşallah pazartesi kan verme günüm moral olsun diye yazdım sana kibrista 10yillik arkadaşım dr hit e gitti ilki olumsuz sonra ayni doktoruyla devam etti ve çocuğu suanda 2yasina girecek rabbim herkese nasip etsin lütfen arkadaşlar 43yasimdayim ve 4yildir uğraşıyorum bu sitede onca insanla yazistim kirici olmak yada birilerini baskasinin sucunu ustlenmesini istemek hiç hoş değil sağlıcakla kalın iyi araştırın ama lütfen her kliniği arayın icinizin sindigine gidin rabbim kucagimizi boş bırakmasın dualarinizda olayim 💜

Back
X