- 31 Ekim 2021
- 512
- 491
- 53
Donör seçtim reglisini bekliyoruz.Bende british diye düşündüm ama henüz kafam karışık hepiniz gibi. Ne zaman başlıyorsunuz tedaviye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Donör seçtim reglisini bekliyoruz.Bende british diye düşündüm ama henüz kafam karışık hepiniz gibi. Ne zaman başlıyorsunuz tedaviye?
Dr Erdal mı?Donör seçtim reglisini bekliyoruz.
Ok yaydan çıkmış şansınız bol olsunDonör seçtim reglisini bekliyoruz.
Hayır eylem hanımDr Erdal mı?
Aynen öyle. Bundan sonrasında da olumlu düşünüyorum güzel sonuçlar alacağız. Elimiz boş dönmeyeceğizOk yaydan çıkmış şansınız bol olsungönlünüzdeki hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah…kendinizi sorgulamayın hiç.. bundan sonrası kader kısmet
![]()
Merhaba canım, bence bu sayfaya yazmayida aciklama yapmayida birak çünkü belliki canlari çok yanmış yani sıkılmış onlarda haklı çok ama çok sıkıntı bir süreç maddi manevi hemde. Ben 4yillik uyuyeyim ve çok kez yazdım 4kendiliginden düşük 2 tup bebek biri acibadem biri başkent en iyi doktorlar olmadı kimi sucliim degilmi olmayabilir. Sonra istanbul Bülent trasa gitmek istedim bir ogrencimin annesi kibrista selen hanimi onerdi mart ayindan temmuz ayina kadar tedavi edildim onca gun her hafta arandim çok şükür 25temmuzda transferim gerçekleşti şimdi 6.gunum ve pozitif inşallah pazartesi kan verme günüm moral olsun diye yazdım sana kibrista 10yillik arkadaşım dr hit e gitti ilki olumsuz sonra ayni doktoruyla devam etti ve çocuğu suanda 2yasina girecek rabbim herkese nasip etsin lütfen arkadaşlar 43yasimdayim ve 4yildir uğraşıyorum bu sitede onca insanla yazistim kirici olmak yada birilerini baskasinin sucunu ustlenmesini istemek hiç hoş değil sağlıcakla kalın iyi araştırın ama lütfen her kliniği arayın icinizin sindigine gidin rabbim kucagimizi boş bırakmasın dualarinizda olayimYaa aylarca burda niye olayım ki,üye olmadan yorumları gayet okuyabiliyorum ,ilk kez bu durun için üye oldum,aylarca niye kalayımm?Nasip olur transferden olumlu cevap alırsam giderim onubla ilgili seyler okurum baska sitede.Ben nisan da karar verdim,araştırdım,anlastım.Ne yani siz mi iizn veritorsunuz merkez ismi yazılmasına,Beb kendi tecrubemı paylastım..Yaptıgınız da yanlıs,hocası kim baktın mı?Hocanın calıstıgı yerlere geçmısıne embrıyoluguna neler yaptıgına??Gelmıs burda herkes ya baku menekse hanım demıs yada dr hıt..Ben hıt e de yazmıstım..Sonra doktor yuzunu bıle gormuyosun,nıye gıdeyım...Adam ada da ılkmıs bu ısı yapan,ama yogun,benımde bu surecte daha butık bır yere ıhtıyacım vardı..İspat mı istiyorsun :) mesela dekont paylasayımmı ,yada acık telefon bumaralı eskı yazısma,kafanıza kazımıssınız sahte hesap sanıyprsunuz herkesı..koca kurum boş boş orda hasta olmadan veklıyormu kımse gıdemez mı tedavıye,ayrıca anlaradan baglantısı var..
Dilerim sizinde çektiginiz çileler biter,saglıkla mutlu cocuga ulasırsınız.Biz 13 haftalık olduk şükür.Yolun biraz zorlu kısmını atlattık,darısı size olsun insallah.Merhaba canım, bence bu sayfaya yazmayida aciklama yapmayida birak çünkü belliki canlari çok yanmış yani sıkılmış onlarda haklı çok ama çok sıkıntı bir süreç maddi manevi hemde. Ben 4yillik uyuyeyim ve çok kez yazdım 4kendiliginden düşük 2 tup bebek biri acibadem biri başkent en iyi doktorlar olmadı kimi sucliim degilmi olmayabilir. Sonra istanbul Bülent trasa gitmek istedim bir ogrencimin annesi kibrista selen hanimi onerdi mart ayindan temmuz ayina kadar tedavi edildim onca gun her hafta arandim çok şükür 25temmuzda transferim gerçekleşti şimdi 6.gunum ve pozitif inşallah pazartesi kan verme günüm moral olsun diye yazdım sana kibrista 10yillik arkadaşım dr hit e gitti ilki olumsuz sonra ayni doktoruyla devam etti ve çocuğu suanda 2yasina girecek rabbim herkese nasip etsin lütfen arkadaşlar 43yasimdayim ve 4yildir uğraşıyorum bu sitede onca insanla yazistim kirici olmak yada birilerini baskasinin sucunu ustlenmesini istemek hiç hoş değil sağlıcakla kalın iyi araştırın ama lütfen her kliniği arayın icinizin sindigine gidin rabbim kucagimizi boş bırakmasın dualarinizda olayim![]()
Güvenilir iyi hastaneler varYunanistan hakkında bilgisi olan var mı ? Kıbrıs biraz ticarete dönmüş yazılıyor. Güvenilir mi
Kıbrıs ?
Merhaba, Yunanistan deneyiminiz oldu mu ? Güncel fiyatı bilgisi nedir acaba?Güvenilir iyi hastaneler var
Yunanistan da olmadı kibris fiyatlari işleme göre 4500 ile 6000 euro aradı. Cinsiyet belirleme ve genetik test yapılırsa 6000 euro gibi fiyati var .Merhaba, Yunanistan deneyiminiz oldu mu ? Güncel fiyatı bilgisi nedir acaba?
Ben kibrisi öneririmMerhaba, Yunanistan deneyiminiz oldu mu ? Güncel fiyatı bilgisi nedir acaba?
Merhaba, Yunanistan deneyiminiz oldu mu ? Güncel fiyatı bilgisi nedir acab
Tabi sadece bunla bitmiyor ucak , otel, ilaçları ve iğneleri, orada yemek v s bayağı maliyetli ama inanın ilgi çok fazla var. Yani kibrisi öneririm.Merhaba, Yunanistan deneyiminiz oldu mu ? Güncel fiyatı bilgisi nedir acaba?
Ben yaptirdim şuan sonuç bekliyorum 1 hafta var beta hcg bastırmaya. Bende tek yumurta kaldı saglikli onu transfer ettiler. İnşallah sizinde şansıniz bol olur evladınız a kavusursunuzDönüş için teşekkür ederim…size de tedavinizde bol şans diliyorum![]()
Yanliz şunu söyleyeyim tup bebek merkezleri genel olarak aynı önemli olan hangi denemede kaçıncı denemede saglikli yumurta denk gelecek . Benim embriyolarım sağlıksız çıktı sadece 1 tanesi saglikli.Dönüş için teşekkür ederim…size de tedavinizde bol şans diliyorum![]()
Yunanistan’ın Kıbrıs’a göre daha güvenilir olduğunu düşünmüştüm. Olumsuz bi şey biliyor musunuz yunanistan hakkında ?Yunanistan da olmadı kibris fiyatlari işleme göre 4500 ile 6000 euro aradı. Cinsiyet belirleme ve genetik test yapılırsa 6000 euro gibi fiyati var .
Evet haklısınız öyle oluyor maalesef…10 tüp bebek tedavisi bıraktım ardımda merkezlerin doktorların tek açıklaması yaşa bağlı yumurta kalitesizliği…zamanı geri saramıyoruz evlat isteği çok baskın bir duygu.. farklı yolları denemek tek çareYanliz şunu söyleyeyim tup bebek merkezleri genel olarak aynı önemli olan hangi denemede kaçıncı denemede saglikli yumurta denk gelecek . Benim embriyolarım sağlıksız çıktı sadece 1 tanesi saglikli.
Ben yaptirdim şuan sonuç bekliyorum 1 hafta var beta hcg bastırmaya. Bende tek yumurta kaldı saglikli onu transfer ettiler. İnşallah sizinde şansıniz bol olur evladınız a kavusursunuz
Benim yaşım 42 ben 8 yıl mücadele ettim ve bu son denemem . Banada soylenen yas ile alakalı yumurta kalitesizlik. Sadece size 1 tavsiyem var yumurtalik prp ve eksozom yaptırın tup bebek oncesi çok etkili oluyor. Yıllar sonra geçen yıl dogal yol ile hamile kaldım bu islemden sonra fakat bebek down sendromu çıktı sonlandirdik maalesef. Ama tup bebek oncesi yaparsanız genetik test de yaparlarsa transfer oncesi saglikli yumurta çıkacağını düşünüyorum.Evet haklısınız öyle oluyor maalesef…10 tüp bebek tedavisi bıraktım ardımda merkezlerin doktorların tek açıklaması yaşa bağlı yumurta kalitesizliği…zamanı geri saramıyoruz evlat isteği çok baskın bir duygu.. farklı yolları denemek tek çare
Niye Yunanistan olumsuz bisey duymadım ama olumluda duymadım sadece şunu söyleyeyim kibris bu konuda iyi teknoloji de iyi başarı oranları yüksek çünkü tüm dünyadan oraya tup bebek icin gelenler varYunanistan’ın Kıbrıs’a göre daha güvenilir olduğunu düşünmüştüm. Olumsuz bi şey biliyor musunuz yunanistan hakkında ?