• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba, hayırlı olsun. Kaç haftalık oldunuz. Ne gibi belirtiler yaşadınız. Tek mi çift mi bu arada bebeğiniz.
Teşekkür ederim 🙏8 hafta olduk 🥰 çift transfer edildi ama tek tutunmuş. Belirtilere gelirsek ilaçların etkisi ile çifte etki hissettim ben, sıcaklar ile birlikte çekilmez oldu tansiyon düşüklüğü mide bulantısı sabahları daha yoğun.Meme hassasiyeti, endişe kaygı😂ne varsa yaşadım. Ama ilaçlar zaten hamile kalmadan da bu etkileri hissettiriyordu.
Herkese nasip etsin Rabbim bu duyguları inşallah🤲

Teşekkür ederim 🙏8 hafta olduk 🥰 çift transfer edildi ama tek tutunmuş. Belirtilere gelirsek ilaçların etkisi ile çifte etki hissettim ben, sıcaklar ile birlikte çekilmez oldu tansiyon düşüklüğü mide bulantısı sabahları daha yoğun.Meme hassasiyeti, endişe kaygı😂ne varsa yaşadım. Ama ilaçlar zaten hamile kalmadan da bu etkileri hissettiriyordu.
Herkese nasip etsin Rabbim bu duyguları inşallah🤲
Maşallah 🧿 Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin 🤲 teşekkür ederim cevabınız için.

Maalesef negatif beta hcg değeri 11 gun 2 cikti. Yinede iyi dileklerin için sağol umarım. Sen hayallerine kavuşursun.
Olsun cnm sıkma canını hayırlısı, yine olur inş 🤲🏻 ben daha yaptırmadım malesef😔 ama yaptırabilirsem süreci burda ayrıntılı bir şekilde paylaşacağım. Sen hangi merkezde olmuştum?

Beklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadar.

Beklemek ne zormuş, geçmek bilmeyen iki haftanın Hala 4 günü var.
Sabah öğle akşam gece belirti peşine düştüm birşey hissetmeyincede acabalarla boğuşuyorum.
Doktor kanama olursa bizim için tehlikeli diyor ama gelişimi durunca kanama olmuyor ki.
Bu kafada kurma işlerini ne zaman bırakacağız acaba.
Elişi yapmaya başladım o da biryere kadar.
İyi yapmışsın kafayı başka yerlere vermek her anlamda iyi 👍🏻 zaman daha çabuk geçer… kuruntu yapmamaya çalış lütfen günlerini zehir etme hiçbir şey bizim elimizde değil nede olsa, kaygının faydası yok

İyi yapmışsın kafayı başka yerlere vermek her anlamda iyi 👍🏻 zaman daha çabuk geçer… kuruntu yapmamaya çalış lütfen günlerini zehir etme hiçbir şey bizim elimizde değil nede olsa, kaygının faydası yok
Teşekkür ederim gerçekten de kaygı bizim düşmanımız. Sizin durum nedir acaba? Yakınlaştı mı transfer zamanınız.

herkese iyi akşamlar,
14 yıllık evlat hasretimiz dr. Ahmet Eser ve şahane ekibi ile son buldu diyelim. henüz çok yeni transferim ama Ahmet hocam ve ekibi daha transfer işlemi sırasında sevinçlerini ve tebriklerini paylaştılar benimle. Transfer başarısı %85-90 oranında bir hekim. kesinlikle gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. kendisinden ve ekibinden o kadar emin ki, transferin 5.günü sabahı arayıp kan tahlili verip vermediğimi heyecanla soran bir doktor. bizim kadar heyecanlı, bizim kadar mutlu.
henüz 5 haftalık hamileyim, rabbim sağlıkla ve huzurla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, dileyen tüm kadınlarımıza bu duyguyu yaşatsın rabbim. bize Ahmet Eser hocamı vesile kıldı. yormadan, strese sokmadan, her türlü konuda destek olan doktorum Ahmet Eser ve ekibinin başarılarının devamını dilerim. (Kolan British hastanesi)

Burada yorum yazan bütün arkadaşlarım sayenizde çok şey öğrendim. Fakat hala o kadar kararsızım ki dediğiniz gibi pozitifi alan kaçıp gitmese her şey daha net olacak. British konusunda çok eminken şuan çok kararsız bir hal aldım. Sınavımız hiç kolay değil onca para biriktirip emeklerin boşa gitme ihtimali o kadar zor ki.. Hepimizin Allah yardımcısı olsun bebeklerimize kavuşalım inşallah.
British derken clavis çıktı sonra yazanların sadece övmek için yazdığı izlenimi oldu sonra ventus oraya da çok yorum yok insan çok defa tecrübe edinmiş çok sayida insanın çocuk sahibi olmasına vesile olmuş bir yer olsun istiyor. Lefkoşa yakın Doğu uni sicak geldi üniversite neticede büyük bir kompleks diye düşündüm fakat bu defa orada çok sıkıntı yaşamış bir arkadaşın yorumlarını okudum. British iyi derken yine para tuzağı diye yazan bir arkadaş olmuş. Canları yanan arkadaşlar gayet samimi zaten o belli. Ama sadece merkez övmek için yazan hesaplar şunu anlamiyor gideceğimiz varsa da daha şüpheli hale geliyor o merkezler. Gördüğüm Hit buraya çok yorum yazdırıyor. Bariz artık her yerinden belli oluyor. Oysa onu daha olumsuz bir hale getiriyor gözümde bu durum.
Velhasılı kelam çok çaresiz hissediyorum. Sanki her türlü avımda en vicdanlı avciyi arıyorum. İçimden geçenleri paylaşmak istedim. Merkezleri arayıp bilgi aldıkça da daha aktif yazacağım. Hepinize kolaylıklar diliyorum canım kaderdaşlarım.💕
merhabalar, 14 yıllık evlat hasreti çeken bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum. maddi manevi çok zor bir süreç, kredi çekerek yaptırdık bütün tedavilerimizi. kolan british hastanesi Ahmet Eser doktorumu şiddetle tavsiye ederim. %85-90 başarı oranı var, ilk transferimde tuttu. şuan 5 haftalık hamileyim. rabbim sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı ve size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. süreç öyle zorlu ve pahalı ki, tüketiyor insanı. dualarım sizinle olacak. inşallah güzel haberinizi benimle de paylaşırsınız. Ahmet hocamı tek geçiyorum. lütfen işinizi şansa bırakmayın derim. salıcakla kalın.

Teşekkür ederim gerçekten de kaygı bizim düşmanımız. Sizin durum nedir acaba? Yakınlaştı mı transfer zamanınız.

Henüz tedaviye başlamadım…biraz daha vakte ihtiyacım var…inşallah sizlerin ardı sıra aynı heyecan, korku ve mutlulukları yaşayacağız 🙏🏻 şu an sahne sizlerin 😍💞

Amin 🙏🏼
Benim İstanbul’daki doktorumun tavsiyesiyle miracle hospıtal da oldum. Benden önce yakın arkadaşımda transfer oldu. Onun ikizi tuttu.
İnşallah sizde doğru hastanenizi bulursunu🌺
İnş 🙏🏻 orayı hiç bilmiyorum, doktorunuz kimdi ve tedavi toplam ne kadar tuttu ?

Back
X