Yaaa çok sevindim cnmmKeseyi 2 hafta önce görmüştük bugün Kalp atışı için gittim 2 minikle karşılaştım bize sürpriz oldubiri saklanıyormuş. 6+5 haftamız.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok sevindim cnmmKeseyi 2 hafta önce görmüştük bugün Kalp atışı için gittim 2 minikle karşılaştım bize sürpriz oldubiri saklanıyormuş. 6+5 haftamız.
Sen daha önce donasyon yaptın mı cnm?Tek tek eczaneleri arayıp ellerinde var mı kıyıda köşede kaldı mı?diye az sormuyorduk…her aşaması sıkıntılı Allah yardımcınız olsun sonu güzel tüm zahmetlere değmiş olsun![]()
Üzüldüm cnm. Sen donasyon düşünüyor musun?Evet kendi yumurtam di tutmadı maalesef
Sizin test gününüz ne zaman?Merhaba. Aynı sorunu dün ben yaşadım. Depolarda yoktu iki ilaçta sağolsun eczacım buldu 5 kutu aldım. Günde 2*1 kullanıyorum. Pozitif olursa 8. Haftaya kadar devam dediler korkuma aldım yani. Olmadı küçük şehirlerdeki eczanelere sorun kargo yapsınlar
Çok geçmiş olsun cnm. Neden tutmadığı ile ilgili birşey söylediler mi? Hangi merkezde yaptırdın sen? Benim durum sıkıntılı. Bu tedaviyi düşünmeye başlayalı neredeyse 9 desene oldu ama bir türlü para ayarlayamadimCanimm malesef bende negatif aldım sonuç inşallah Rabbim o güzel duyguyu tekrar yaşatır canlı doğum ile sonuçlanır tedavilerimiz. Herşey sil baştan yeniden başlayacağız Maddi manevi hazirlanacagiz inşallah bakalım ama klinik aynı devam etmek istemiyor eşim birde o çıktı şimdi sizler ne durumdasınız![]()
Hayır… maalesef kendi yumurtalarımla yıllarca boşa kürek çektim.. maddi anlamda zorlanmayacak olsak 10 kez değil 20 kez deneyebilirdim.. sonuçta 40 yaş üstü o altın yumurtayı yakalayıp kucağına alan canlı örnekler var ancak çok yekün bizim gücümüz yetmedi açıkçası..Sen daha önce donasyon yaptın mı cnm?
2 Eylül benim . Beklemedeyim. İnşallah katlanarak artar ve yüksek değer ile öğrenirim . Kimyasaldan korkuyorum o yüzden değer yüksek çıksın inşallahSizin test gününüz ne zaman?
İnşallah Rabbim kolaylıkla hazır etsin maddi manevi canım hepimiz zor biriktiriyoruz yemeden eksiltiyoruz neredeyse inşallah nasip eder Rabbim. Aslında şundan olmadı diyerek bir açıklama yapılsa da inanmazdım çünkü transfer öncesi bütün önlemleri aldım histereskopi bile oldum embriyo iyi rahim iyi ama Rabbim nasip etmedi benim için tek açıklama bu olur galiba. Bu 3. Deneme idi bakalım Rabbim ol desin olsun 4.denemede inşallahÇok geçmiş olsun cnm. Neden tutmadığı ile ilgili birşey söylediler mi? Hangi merkezde yaptırdın sen? Benim durum sıkıntılı. Bu tedaviyi düşünmeye başlayalı neredeyse 9 desene oldu ama bir türlü para ayarlayamadimsenelerdir uğraşıyorum, e yaşta gidiyor. Bilmiyorum nasıl olacak? Şimdi toparlamaya çalışıyorum işte, bu aradada merkeze karar vermeye çalışıyorum, hayırlısı bakalım
biz şuan yapamıyoruz ama burdan pozitifleri duyunca kendimizin gibi seviniyoruz
inş Rabbim hepimize nasip eder sağlıklı ve hayırlı evlat
![]()
Kesinlikle katılıyorum cnm, sende benim gibi yenisin bu işlerde deseneHayır… maalesef kendi yumurtalarımla yıllarca boşa kürek çektim.. maddi anlamda zorlanmayacak olsak 10 kez değil 20 kez deneyebilirdim.. sonuçta 40 yaş üstü o altın yumurtayı yakalayıp kucağına alan canlı örnekler var ancak çok yekün bizim gücümüz yetmedi açıkçası..
2 Eylül benim . Beklemedeyim. İnşallah katlanarak artar ve yüksek değer ile öğrenirim . Kimyasaldan korkuyorum o yüzden değer yüksek çıksın inşallah![]()
Ay inş yaa.. pozitif haberlerinizi bekliyoruz hepinizin2 Eylül benim . Beklemedeyim. İnşallah katlanarak artar ve yüksek değer ile öğrenirim . Kimyasaldan korkuyorum o yüzden değer yüksek çıksın inşallah![]()
3 denemeyide aynı merkezde mi oldun cnm?İnşallah Rabbim kolaylıkla hazır etsin maddi manevi canım hepimiz zor biriktiriyoruz yemeden eksiltiyoruz neredeyse inşallah nasip eder Rabbim. Aslında şundan olmadı diyerek bir açıklama yapılsa da inanmazdım çünkü transfer öncesi bütün önlemleri aldım histereskopi bile oldum embriyo iyi rahim iyi ama Rabbim nasip etmedi benim için tek açıklama bu olur galiba. Bu 3. Deneme idi bakalım Rabbim ol desin olsun 4.denemede inşallah
Kesinlikle katılıyorum. 10 yıldır uğraşıyorum. Yumurta sayım yaşıma göre gayet iyi olmasına rağmen o altın yumurta birtürlü denk gelmedi. Bunlara nasıl denk geliyor bilemiyorum.Kesinlikle katılıyorum cnm, sende benim gibi yenisin bu işlerde deseneAma acikcasi benim düşüncem şöyle; tabi Rabbim ol der ve olur o ayri ama 40 yaş üstü doguran çok var ve ben bunların hepsinin altın yumurtayı yakaladığını düşünmüyorum. Bu kadar altın yumurta vardida biz mi yakalayamadik? Lanetlenmiş olamayız öyle değil mi?
Benim şahsi düşüncem, ileri yaş bu kadar doğum varken, bunların %90 ı donasyon. Yani bu kadar şanssızlık sadece bu gruptakilere vurmuş olamaz
Güzel müjdeli haberlerle gel inşallah2 Eylül benim . Beklemedeyim. İnşallah katlanarak artar ve yüksek değer ile öğrenirim . Kimyasaldan korkuyorum o yüzden değer yüksek çıksın inşallah![]()
Amin aminGüzel müjdeli haberlerle gel inşallahRabbim emeklerini boşa çıkarmasın sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin
![]()
Burda sonucunuzu merakla umutla bekliyoruz… iyi kötü yok mu bir haber, paylaşmak istemez misinizAmin aminsağlıkla ilerlesin
Dün verdim test paylaşmıştım diğer sayfada burda da yazdım birine zannediyorum Sayfalar karışmış olabilirBurda sonucunuzu merakla umutla bekliyoruz… iyi kötü yok mu bir haber, paylaşmak istemez misiniz
Amin inşallahDün verdim test paylaşmıştım diğer sayfada burda da yazdım birine zannediyorum Sayfalar karışmış olabilir368 geldi ama dün yani 9. Gün. Karnım çok ağrıdığı için erken verdim testi. Yarın yenileyeceğim: inşallah katlanarak artar
![]()
Heyecanla artık transfer , doğum , şu ay anneleri gruplarına dalıyoruzAmin inşallahçok sevindim gerçekten
sağlıklı güzel haberlerinizi almaya devam edelim inşallah
bizleri unutmayın lütfen
![]()
Tabii çok anlaşılır heyecan zirvedeHeyecanla artık transfer , doğum , şu ay anneleri gruplarına dalıyoruz![]()
Hayir düşünmüyorum. Çünkü donasyonda bebegin annesi bir başkası oluyor arti eşim bir başka bayan ile bebek yapmış oluyor . Çok etik gelmiyor bana açıkçası. Yani herkeze saygım var fakat ben cok sıcak bakmıyorum.Üzüldüm cnm. Sen donasyon düşünüyor musun?