biz yarın kıbrıs yolcusuyuz inşallah bebişlerimi alıp gelicem :) dua edin bana lütfen
günaydin kizlar bugun 10. günüm evde test yaptim bu sabah negatif cikti cokkk üzüldümmmmm....
gerçekten öyle oldu menapoza mı girdim ben yoksa donasyon öncesi allah kahretsin neden allahım olmadı diye gitti. ayın 18 inden beri dua ediyordum allahım ne olur ilaçsız hastalanayım diye.
birde baktı ki doktor minicik kese var dedi. YANİ HAMİLE KALIVERMİŞİM :)
canim aglamaktan gozlerim sisti ayin 19 nda cumartesi gunu transfer yapildi ..yaptigim test kibristan almistim laboguick diye bir test
BEBEK insallah canim jaa artik inan dayanamiyorum benim tekrar denemeye paramda yok gucumde yok bu aciyla uzuntuyle yasamaya bile gucum yok esim duydugunda biliyorum gunlerce aglayacak ve ben ona her baktigimda kahrolucam rabbim neden beni bu kadar aglatiyo bilmiyorurum acaba bilmeden cokmu gunah isledim.. canlarim ben bir sure olmuycam hamile olanlari tekrar tebrik ediyorum hepinize bolll sanslar ALLAHIM hepinizi guldursun insallah, BEBEK gercekten harika bir insansin kalbinin guzelligi yazilarina yansiyo ALLAHIM sorunsuz ikizlerini kucagina almayi nasip etsin insallah canim
günaydin kizlar bugun 10. günüm evde test yaptim bu sabah negatif cikti cokkk üzüldümmmmm....
Umarım tekrar buraya girersin ve okursun bunları.
Çok değil bir ay önce aynı şeyleri yaşadım çıktım donasyon oldum tutmadı son paramdı ..
Rica ediyorum sonuç gerçekten negatifse 3 gün üzül..
Neler hissettiğini biliyorum. seni çok ama çok iyi anlıyorum.
Fakat herşey insanlar için biliyorsun.
Ne yazık ki dün bir arkadaşım 2 memesini de aldırdı. çünkü kanser lenflerine sıçradı.. Ve tamemen üzüntüden..
Allah önce sağlık versin. Sana eşine ..
Umudunu lütfen kaybetme..
Yüce rabbim tez zamanda kucağında sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.
Umudunu asla kaybetme..
Sevgiler
ben ilk forumu okumaya başladığımda bilginisa sen yeni gebelik haberini almıştın..tam benim 3. tüp bebeği deneyip negatifi aldığım zamanlardı..toparlanmamda senin haberlerini okumak etkili oldu..sen bana umut olmuştun..şimdi online olduğunu görünce paylaşmak istedim hislerimi..birdaha nezaman denemeyi planlıyosun??
seni online gördüm sevindim toparlanmada ayrıyeten sevindim..neler yapıyosun varmı ufukta yeni planlar canım..
arkadaşlar lütfen pıhtılaşma tahlili yaptıranlar bana yardım edin.....tahlilimi bugün aldım.ama hiç bişey anlamadım..sayı değeri falan yazmıyor.sadece genel olarak yazıyorum birinde normal yazıyor birinde tek alelde mutasyon taşıyor yazıyor birindedde iki aleldede mutasyon taşıyor yazıyor.ben nasıl anlıycam..yanlışmı yaptılar acaba..lütfen yardım edin..normal kadındoğum oktoru anlar mı acabaaaaaaaaaaaa
merhaba zeytin ,
kesinlikle önceliği laporoskopiye vermeni isterim.
ben de de çok youn kist vardı .iki ameliyat oldum.seneler önce.kistler yumurta gelişimi etkiliyor.ayrıca kist ameliyatı sırasında dr.iltihapları da temizliyor .belki tüpleri açıyorlar.
yalnız dr çok önemli .
benim bütün şansızlığım ilk ameliyatımın kötü geçmesinden . belki daha deneyimli veya araştırılmış bir dr olsaydı .daha iyi olurdu diye düşünüyorum. lpaoroskopiden sonra tüp bebek yaptık ama o kadar azalmış ki yumurtlama hep tek yumurta elde edildi.yani dr.kistleri temizlerken yumurta yapıcı hücreleri de kazımış dedi diğer dr.lar.
ama benim kistler faylaymış herkesin öyle olmayabilir.çok ağır bir ameliyat geçirdim.
kardeşim benden bir sene sonra ameliyat oldu hemen tedavilere gerek kalmadan hamile olmuştu şimdi kızı 10 yaşında.yani ben 11 sendir ilk ameliyatımdan bu yana uğraşıyorum.
benim bu konularda güvendiğim dr .dr.cihangir çakıcıdır.araştır.ankara da ama bilmiyorum nerdesin sen.laporoskipeden hemn üç ay sonra tüp bebek denenmeli diye biliyorum. bu arada rahim filmi mutlaka çektirmelisin diye düşünüyorum.
ameliyattan korkma sakın. benim ikinci ameliyat gerekti ama o hafif geçmişti.iki gün dinlenmem yetrli oldu.
moralini yüksek tut,yaşını hatırlamıyorum ama önemli olan tedbirleri elden bırakmamak.
bol şans
merhaba evet benim bir kistim vardı, laparoskopi olmadım..doktorum laparoskopi sonrası çikolata kistlerinin büyük ölçüde tekraraladığını söyledi. içi boşaltıldı.senin çikolata kisti mi?kaç tane ve büyüklüğü ne kadar?donasyon yapacak olana doktor mu laparoskopi olman gerektiğini söyledi?doktorun kim?
nolur kendini yıpratma ayyy çok üzüldüm durumuna .hamile olup olmadığını kesin bilmeden bu kadar üzlmene üzüldüm.yapma tatlım ya yapma.
Nerde yaptırdın trombofili testini:-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?