günaydin kizlar bugun 10. günüm evde test yaptim bu sabah negatif cikti cokkk üzüldümmmmm....

duramadın yine di mi :) erken yapılan testler yüzünden ne kadar çok kişi üzüldü. ben de dahil.
dur daha hiçbirşey bitmedi. 2 gün sonra kanda baktır bakalım.
belki de bebeğin seninle.

Eğer değilse, o zaman üzülürsün.birlikte üzülürüz.
üzülürsün. sonra isyan edersin. hayallerin yıkılır.
Sonra yine kalkarsın. yine gülersin, yine umud edersin, planlar ve tekrar bebeklerini almaya gidersin.birlikte umud eder, seviniriz.

Ama şimdi bebeğin seninle ise, boş yere üzüyorsun kendini.
hadi git yüzünü yıka arkadaşım.

Çok çok tebrik ediyorum. Harika bir haber bu. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Çok mutlu oldum senin için. Allah kalbini gördü demekki. Harikasınnnnnn. Yazdıkların için de çok teşekkür ederiz.

canim aglamaktan gozlerim sisti ayin 19 nda cumartesi gunu transfer yapildi ..yaptigim test kibristan almistim laboguick diye bir test

bak canim ne olur uzaklasma buralardan ve kendini yipratme bu kadar.......

bak güzelim KIBRIS DA ÖZELLIKLE EROL BEY DEN SORDUM ERKEN TESTLER SATILIYORMU DIYE CÜNKÜ ALMANYADA BIR TANESI BILIYOSUN COK PAHALI

VE KIBRIS DA ÖYLE ERKEN TESTLER YOK DEDI

YANI SENIN O TEST NORMAL GEBELIK TESTI - HCG DAHA O TESTLERDE ZATEN GÖSTERMEZ COK ERKEN

ach be canim...bak Rüzgarselin in dedigi gibi, ya hamileysen??? sen simdi o bebegini veya bebeklerini üzüyorsun simdi?? önce dur sakin ol, kan testini yaptir ondan sonra negativ cikarsa agla, bagir cagir, acini cikar ama Theo nun da dedigi gibi 3 günden fazla aglama!
Hayatta ne kadar önemli durumlar var bunu hepimizi biliyoruz..herseyin basi saglik canim!! senin, ailenin, esinin sevdiklerinin..Allah cözülmeyen dert vermesin yeterki!!

Sen yine güc de kazanirsin, para da biriktirirsin, ve olmadiysa bile simdi bir daha denersin...yüzde 90 ikinici denemede gebe kaliyor donasyonda biliyorsun....ne olur üzme kendini....

üstelik bak iste su hcg degerlerine lütfen!! Döllendikten 12 gün sonra o aldigin test göstermez bile!!!!!

http://www.wunschkinder.net/forum/file/3/file=34680/filename=SST-HCG-Tabelle.pdf

biliyorsun kac kisi idrar dan negativ alip da kanda positif aldi.

günaydin kizlar bugun 10. günüm evde test yaptim bu sabah negatif cikti cokkk üzüldümmmmm....

waltkrayburg 10. günde yaptıgın test bu ve daha kanda bakmamışsın...
inşallah kanda pozitif çıkar....formada girmiyceni yazmışsın... arkadaşım acılar paylaştıkça azalır..burda içini döküp rahatlardın...çoook üzüldümmm ....

arkadaşlar lütfen pıhtılaşma tahlili yaptıranlar bana yardım edin.....tahlilimi bugün aldım.ama hiç bişey anlamadım..sayı değeri falan yazmıyor.sadece genel olarak yazıyorum birinde normal yazıyor birinde tek alelde mutasyon taşıyor yazıyor birindedde iki aleldede mutasyon taşıyor yazıyor.ben nasıl anlıycam..yanlışmı yaptılar acaba..lütfen yardım edin..normal kadındoğum oktoru anlar mı acabaaaaaaaaaaaa

seni online gördüm sevindim toparlanmada ayrıyeten sevindim..neler yapıyosun varmı ufukta yeni planlar canım..

arkadaşım daha kandan baktırmadan niye üzülüyorsun dur bakalım hele.
zaten erken test yapmışsın, idrar estleri yanıltıyor biliyorsun.
lütfen üzme kendini kan testi yaptır konuşuruz yine.
eğer negatif çıkarsa da çok yıpratma kendini.
bak bende yıllar sonra tek deneme imkanımdı herşey yolundaken bebeği kaybetim inanki gebelikten sonra kaybetmek çok daha hırpalayıcı.
hem benimde maddi imkanım yok eşimin ve kendi genel sağlığım yerinde ya şükür.
gün olur Rabbim yine kısmet eder. sağlığımız yerinde olsun yeterki

hadi bakalım kan tahlil sonucunu bekliyoruz. Allahım hayırlı olan neyse onu karşına çıkarsın

ben ilk forumu okumaya başladığımda bilginisa sen yeni gebelik haberini almıştın..tam benim 3. tüp bebeği deneyip negatifi aldığım zamanlardı..toparlanmamda senin haberlerini okumak etkili oldu..sen bana umut olmuştun..şimdi online olduğunu görünce paylaşmak istedim hislerimi..birdaha nezaman denemeyi planlıyosun??

Ah canım gülfemak kıyamam. birimizin sevinci sırasında diğerimiz hüzün yaşıyor olabiliyor yinede burda birbirimize destek olmaya çlışmamız motive edici.. iyi ki varsınız.

canım kırkım daha yeni çıkıyor. tekrar denemeye maddi imkan yok şuan için.
nisan mayısta borçlar bitecek ondan sonra ellerimi ulu göklere açıp bekliycem kısmet yani..
sen ne zaman düşünüyorsun

arkadaşımmmmm ne diyeceğimi bilmiorum üzüldüm ama üzülmek için arkadaşların dediği gibi erken sanki yapma böle yıpratma kendini inşallah buraya girersinde bunları okursun.ya bebeğin sesninleyse şuanki stresin sana ve bebeğine nekadar zarar veriyordur.kan testine bi baktır umarım orda pozitif olur arkadaşımm

seni online gördüm sevindim toparlanmada ayrıyeten sevindim..neler yapıyosun varmı ufukta yeni planlar canım..

Var. Para bulmaya çalışıyorum.. Bu defa berk bey i tercih edeceğim.. MArt Nisan gibi tabii parayı bulabilirsem .. Bu ara tekrar histereskopi oldum bişey çıkmadı.Trombofili testini olacağım fakat ssk ya mı gideceğim üniversite hastanesine mi gideceğim henüz karar vermedim.. Hangisi kaç para bilmiyorum..

60 kilo olmuştum oströjenden 55 kiloya tekrar düştüm. bol oksijen yürüyüş ve yoğun çalışma temposuna geri döndüm..
Saçımın rengini değiştim )) yakıştığını söylüyorlar..
Hayat devam ediyor be hayatım)
Paratı bulursam herşey süper olacak ya ; hadi bakalım

Nerde yaptırdın trombofili testini:-((

bana da zaten buradaki doktorlarımın laparoskopi yapmak istememelerinin nedeni buydu, yumurtaya zarar verip yumurta üretimi olmaz dendi. şimdi zaten donasyon deneyeceğimden yumurtaya gerek yok aslında ama yine de tavsiye edilmeyen birşeyi yaptırmak istemedim.çünkü zaten normal yoldan gebe kalamıyorum.

sevgili culii, ben de senin durumunu merak ettim ama sorularımı görmedin herhalde.senin durumun nedir çikolata kisti konusunda. bizimle paylaşırsan sevinirim.

Tahlilin içeriginde sayı falan yok nasıl anlıycam pıhtılaşma olup olmadığını yaptıranlar bir yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…