• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

merhaba bebek ciğim tekrar tebrik ediyorlum Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşlh .

bir şey soracaktım hani bu atessn arkadasimiz girmiyor yazmıyor.

nasıl merak ettim her şey yolunda gider umarım.

çok iyiydir bilgin haberin varsa anlatırmısın canım teşekurler.

selam canim, sagol tesekkür ederim...darisi insallah tüm isteyenlere!!!

atessn den bende haber almadim, mesaj da yazdim, geri dönmedi bana. bende merak ediyorum vallahi. insallah hersey yolundadir...

Merhaba cesur kadinlar. Ben 43 yasina girdim, 2009'da evlendim ve o zamandan 5 tup bebek denemesi, 3 HSG, 1 histeroskopi yaptirdim. Her denemede 2 iyi kalite embriyo yerlesti, tutunma olmadi. Sebebi belirlenmeyen infertilite demislerdi senelerce. AMA 4. denememden sonra, rahim yapisikligi buldular, zaten hamilelik olamazmis ve histeroskopi yaparak actilar. Tabi bu arada kaybettigim senelere ve yumurtalarima yaniyorum. Bu zaman icinde AMH degerim 0,16'ya dusmus. FSH de 30 cikti. Menapoz dediler.
Gercekleri kabul etmeye calisarak, sizinle paylasmaya geldim. Ilk kez donasyonu aklima sokmaya calisiyorum -henuz kesin karar veremiyorum. Simdi elimde 0,16 AMH ve ayrica dar bir rahim var (T sekli). Gerci mucizevi hamile kalanlar varmis, ancak iki kotu faktor biraraya gelince; doktorumun tavsiyesi su oldu: once -eger yumurta toplanirsa- embriyolari dondurmam, sonra da hem kendi embriyolarimi tasiyici annede kullanmam, hem de daha genc bir yumurta donasyonu ile kendi rahmime sans vermem. Kendi zayif embriyolarini, kendi dar rahminde kullanirsan, sadece zaman kaybedersin dedi. Galiba dogru da dedi.
Bunlarin hepsi bana cok yeni. Sizi okumaya basladim. Anladigim kadariyla hemen herkes Kibris'a guveniyor ve oraya gidiyor. Gercekten iyilermi yoksa Kibris bize en yakin, Turkce konusuluyor diyemi, merak ettim. Donor secme sansiniz varmi?
Efsune12, Ispanya demis, benim de aklimdan orasi geciyordu. Neden orayi tercih ettin Efsune, daha once yazdiysan da bulup okuyamadim.
Bir de Hope73, Cek Cumhuriyeti ile ilgili bilgi verdi. Ben yurtdisinda yasadigim icin, Kibris bana diger ulkelerden daha yakin degil. O yuzden farklarini iyi anlamaya calisiyorum.
Merak ettigim bir sey daha var: Turkiye'de embriyo dondurulunca, yurtdisina cikarmak yasakmi?
Hepinize sevgiler.

Hosgeldin aramiza Kampa,
hemen hemen ayni yasdayiz, bende 7 defa tüp bebek yaptirdim (kendi yumurtalarimla), bir defa düsük ve sonunda donasyona karar verdim ve su an gebeyim..hersey daha cok erken ama insallah iyi giderse ikizlerimiz olucak.
ben yurtdisinda yasiyorum, kibris veya ispanya bizim icin olabilicekti. ispanyayi cok isterdim ama cok pahali geldi bize acikcasi - yaklasik 10.000 euro kesin tutacakti - ondan haric kibirs da oldugunu bilmiyordum zaten, cok tesadüfen internetden buldum ingilizi forumlarinda kibrisi cok bahsediyorlardi. sonra bu foruma yazildim derken, nitekim dili, kültürü bize yakin oldugu icin kibrisa karar verdik biz.
cek cumhuriyetini hic düsünmedik, ki almanyadan orasi cok yakin arabayla gidilebilinir. orda daha cok sarisinlar oldugu icin istemedik. ben ise kara gözlü kara sacli oldugum icin daha cok kibrisi veya iste ispanyayi tercih etmistim.
kibris elbette bence cok iyi, cünkü o kadar bütün dünaydan gidenler olmaz. bilhassa ingiltere, amerika, hindistan, arap ülkeleri derken bayagi giden varmis - tabii birde türkiye.
sana bol sanslar.

Arkadaslar nerdesiniz :)

merak ediyoruz sizleri, hadi gelin bir haber verin durumlarinizdan.

Zeytin sanrim dönmüs olman gerek Kibris da...

bekliyoruz haberlerinizi..........

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım bu gün gittim cihangir beye evet çok sıcakkanlı iyi bir doktor kendimi çok rahat hissettim.ben muayenehanesi olduğunu bilmiyordum.çalıştığı bir tüp bebek merkezine gittim.muayene etti.bir takım tahliller istedi .yanlız bana gitmeden mutlaka bir sorun yokmuş gibi gözüksede histereskopi yapalım dedi.bide onlar sanırım başka merkeze yönlerdiriyorlarmış.benim gidicem kıbrıstaki merkez farklı.hemşire var orda sizi kıbrısta çalıştığımız merkeze gönderelim diye çok ısrar etti.ben başka merkeze gidicem dersem cihangir bey ilgilenmez mi acaba canım yaa yani sen hangi mekezde denemiştin sana böyle bir teklifte bulundular mı kendi muayehanesine mi gitsem..merkezdeki hemşire çok ısrarcı gelddi

onlar savaş bey e göndermek istiyorlar sanırım. ben de gittim çok iyi bir dr. ve çok ünlü. diğer arkadaşlara da sorabilirsin. sen hangi dr a gitmek istiyordun.

Kibris'taki donor yumurta ile tedavi fiyatlari nasil? Bir de en cok begenilen doktor / klinik hangisi?
Cek'de 4.500 euro (2 iyi kalite embriyo yerlestiriliyor. diger embriyolarin dondurulma fiyati haric). Taze toplanan (dondurulmamis) yumurta ile basari sansi %60 diyor.

Son düzenleme:
aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..

bebek kaç haftalık oldun allahım nazarlardan korusun.

tres histerokopi nasıl geçti?

yusufzilan kaybolma burlarda ol özletme kendini

mucuze kadın atesn nerlerdesin

zeytin umarım transferim iyi geçmiştir. olumlu sonuç bekliyoruz senden. bir ses ver.

eee diğer arkadaşlar keyifler yerindedir umarım.

he ben var ya işi bıraktım: patron bana fazla cahil geldi. yaw biliçli ve bilgili olmak zor iş valllaha :)

Hosgeldin aramiza Kampa,
hemen hemen ayni yasdayiz, bende 7 defa tüp bebek yaptirdim (kendi yumurtalarimla), bir defa düsük ve sonunda donasyona karar verdim ve su an gebeyim..hersey daha cok erken ama insallah iyi giderse ikizlerimiz olucak.
ben yurtdisinda yasiyorum, kibris veya ispanya bizim icin olabilicekti. ispanyayi cok isterdim ama cok pahali geldi bize acikcasi - yaklasik 10.000 euro kesin tutacakti - ondan haric kibirs da oldugunu bilmiyordum zaten, cok tesadüfen internetden buldum ingilizi forumlarinda kibrisi cok bahsediyorlardi. sonra bu foruma yazildim derken, nitekim dili, kültürü bize yakin oldugu icin kibrisa karar verdik biz.
cek cumhuriyetini hic düsünmedik, ki almanyadan orasi cok yakin arabayla gidilebilinir. orda daha cok sarisinlar oldugu icin istemedik. ben ise kara gözlü kara sacli oldugum icin daha cok kibrisi veya iste ispanyayi tercih etmistim.
kibris elbette bence cok iyi, cünkü o kadar bütün dünaydan gidenler olmaz. bilhassa ingiltere, amerika, hindistan, arap ülkeleri derken bayagi giden varmis - tabii birde türkiye.
sana bol sanslar.
Hayirli olsun Bebek, insallah saglikla dogarlar. BEnim de rahmim saglam olsa, hemen donor deneyecegim. Fikrim cok hizli degisti, 2 gun once doktorla konusup sok olmustum. 2 gundur neredeyse uyumadan okuyorum internetten. Galiba fikre alisiyorum.

onlar savaş bey e göndermek istiyorlar sanırım. ben de gittim çok iyi bir dr. ve çok ünlü. diğer arkadaşlara da sorabilirsin. sen hangi dr a gitmek istiyordun.

Canım biraz uzun olucak ama senin fikrine çok ihtiyacım var....Ben ya dünyada yada doğuş klinikte deniycem..seni donasyona cihangir bey mi hazırladı..sadece muayene ücreti mi ödedin.özel muayenehanesine mi gitsem acaba..cihangir bey Ben başka yerde Donasyon yaptıracağım desem ilgilenmez mi acaba......
Alpiknur Ben cihangir beyin çalıştığı bir klinik varmış ankarada oraya gittim.cihangir bey çok ilgilendi..çıkışta hemşireye ödeme yapmaya geçtim.Hemşiresi bana cihangir beyin sizi hazırlaması için 1500 tl ödüyceksiniz dedi.sende böyle bir ödeme yaptım mı...
Ben donasyondan önce cihangir beyin Beni hazırlamasını çok istiyorum ama açıkçası bana pahalı geldi...cihangir beyin sürekli hastası olarak senin fikrine çok ihtiyacımmmm varrr.yardımların ve ilgin için çoook teşekkür ederim..umarım sende emeğinin karşığını alırsın.Annelik hasretin sona erer.Allah hepimizin yardımcısı olsunn sevgiyle kall......

aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz..

bebek kaç haftalık oldun allahım nazarlardan korusun.

tres histerokopi nasıl geçti?

yusufzilan kaybolma burlarda ol özletme kendini

mucuze kadın atesn nerlerdesin

zeytin umarım transferim iyi geçmiştir. olumlu sonuç bekliyoruz senden. bir ses ver.

eee diğer arkadaşlar keyifler yerindedir umarım.

he ben var ya işi bıraktım: patron bana fazla cahil geldi. yaw biliçli ve bilgili olmak zor iş valllaha :)

Canım ben henüz histereskopi olmadım.adetimi bekliyorum.sen yaptırmış mıydın.iş konusunda hangi sektördü .daha iyi bir yer elbet vardır.araştır biraz canım öyle karar getirsin inşallah.bu arada paracıklar ne zaman geliyor.belki aynı zamana denk gelir canım...bu arada Ben her ne kadar mesleğimi icra edemesemde giyim öğretmeniyim ....

Hosgeldin aramiza Kampa,
sana bol sanslar.

bebek senin donsayon firdevs hanımda mıydı,kaç embriyo verdiler.ben de firdevs hanımın hastasıyım artık:)))

kızlar hepinize sorayım bilenler cevap verir mi lütfen ?firdevs hanım (doğuş)kaç embriyo veriyor normalde?özelden de yazabilirsiniz ;)))

kızlar hepinize sorayım bilenler cevap verir mi lütfen ?firdevs hanım (doğuş)kaç embriyo veriyor normalde?özelden de yazabilirsiniz ;)))

canım tam bilmiyorum ama 3 yada 4 embriyo veriyor diye hatırlıyorum. benim dr aynı merkezden verda idi ban 4 verilmişti.
firdevse sorsana.. transfer zamanın belii mi ..
hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

kıbrısdaki merkezler
lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: şevket alptürk (klinikk şefi), verda tunçbilek(benim doktorum) firdevs uğuz,
lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
girne; dünya tüp bebek, berk aygün
mağusa, mağusa yaşam hastanesi, halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)

BATUM
Batum ivf

kıbrısta genelde donasyon ücreti 4500 euro..
bazı doktorlarla pazarlık yapabiliyorsunuz. fakat burdan bir doktor sizi yönlendiriyorsa oda pay alıyor pek pazarlık şansınız kalmıyor.
ayrıca 5. gün embriyosu, pgt isterseniz fiyat yükseliyor. yumurta paylaşılmasın isterseniz yine fiyat değişken ..

geçmiş olsun yeneresin, çok zorlu yollardan geçmişsin sen de inşallah bu uğraşların en kısa zamanda sağlıklı bir bebekle sonlanır. ben de 1 hafta önce kalp atışları alınamadığı için 4. kez kürtaj oldum. bu kadar fazla operasyonda sonra rahmimde bi sıkıntı çıkmasından korkuyorum. geçen yıl da kürtaj olmuştum yine sıkıntılı bebekten dolayı ondan sonra çektirdiğim rahim filmim temizdi ama artık her kürtajdan sonra rahim filmi çektirmek istemiyorum. zaten genetik sıkıntım da var. yumurtalar kalitesiz oluyor. ben de dusunuyorum bi daha bu riski almadan direk donasyona mı girsem diye. bi de rahme zarar gelmişse onunla uğraşmam gerekicek ya da taşıyıcı anne bulmam gerekicek. ya da evlat edinmeyi dusunuyorum. açıkçası kafam fazlasıyla karışık. verdiğin bilgiler için teşekkürler.

sanada geçmiş olsun hayırlı evlat versin allahım inş. hepimize.

merhaba arkadaşlar çok uzunn süredir forumu takip etmiyodum,, 46.sayfada ilk sevincimi paylaşmıştım,,, zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra çok şükür ikizlerime kavuştum,, kıbrısa gidicek arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallahh,, benm dktrm hit. ti memnun kaldımm,, dua çok önemli birbirimize dua edelim inşşallhhh,,:1:

ewt canım aynı şeyleri yaşamışık.senin kistlerin çikolata kistimiydi?donasyonu kaç yaşında denedin birde rahimde problem varmıydı iki kez donasyon denemişsin olmamış ya bendede olumsuz olursa diye korkuyorum benimde ilk ve son şansım olucak heralde çok paralar gidiyo.ben bursada oturuyorum benim burdaki dr um dünya tüp bebeği önerdi bana orası iyi dedi bilmiyorum bakalım.şu an belim çok arıyo kistlerden dolayı heralde sendede oluyomuydu bel ağrısı kasıklarım ağrıyo yapışıklık da olabilir heralde laporoskopi olmam lazım ama korkuyorum olumsuzluklardan artık.

selam culii.. bana özelden mesaj yazmışsın ama ben yeni olduğum için cevap kabul etmiyor .. neyse soruna cevap vereyim. bursa art de histereskopi ile yapışıklık acılamadı çok yapışık yeterli araç gereç yok olduğu için tıp fakültesinde daha sonra tekrar histereskopi yaptı.tek ücret aldı 1750tl. ama istanbulda 3500tl ye yaptırdım son histereskopiyi.. daha 2 ay önce arkadaşım acıbademde oldu 1750tl ödedi.. ücretler böyle .. tüp bebek içinde acbademde şahin zeteroğlu toplam 6000tl istedi ilaçlar dahil..

merhaba arkadaşlar çok uzunn süredir forumu takip etmiyodum,, 46.sayfada ilk sevincimi paylaşmıştım,,, zor ve sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra çok şükür ikizlerime kavuştum,, kıbrısa gidicek arkadaşlar Allah yardımcınız olsun inşallahh,, benm dktrm hit. ti memnun kaldımm,, dua çok önemli birbirimize dua edelim inşşallhhh,,:1:

allah uzun ömürler versin sizlere canım hit e ön görüşme için gittin mi,kaç kere gitmek gerekiyo mesela tedaviye başlıycaksın hemen gittiğin gün sperm veriliyormu yoksa donörden yumurtalar toplandıktan sonra tekrar gidip mi veriliyor.

selam culii.. bana özelden mesaj yazmışsın ama ben yeni olduğum için cevap kabul etmiyor .. neyse soruna cevap vereyim. bursa art de histereskopi ile yapışıklık acılamadı çok yapışık yeterli araç gereç yok olduğu için tıp fakültesinde daha sonra tekrar histereskopi yaptı.tek ücret aldı 1750tl. ama istanbulda 3500tl ye yaptırdım son histereskopiyi.. daha 2 ay önce arkadaşım acıbademde oldu 1750tl ödedi.. ücretler böyle .. tüp bebek içinde acbademde şahin zeteroğlu toplam 6000tl istedi ilaçlar dahil..

canım benim allah yardımcın olsun inşallah bu tedavin olumlu sonuçlanır ve son tedavin olur.bu histeroskopi ssk ile anlaşmalı devlet hastanelerinde yapılmıyormu çok pahalı?ben de tedavi görmüştüm şahin zeteroğlunda ama benim yumurta gelişimim olmamıştı.

alp ilknur diğer arkadaşların bazılarına sordum özelden cihangir beye senden ve benden başka giden yok. o yüzden senden bilgi almak istedim canım

Back
X