merhabalar, 14 yıllık evlat hasreti çeken bir kadın olarak sizi çok iyi anlıyorum. maddi manevi çok zor bir süreç, kredi çekerek yaptırdık bütün tedavilerimizi. kolan british hastanesi Ahmet Eser doktorumu şiddetle tavsiye ederim. %85-90 başarı oranı var, ilk transferimde tuttu. şuan 5 haftalık hamileyim. rabbim sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı ve size de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah. süreç öyle zorlu ve pahalı ki, tüketiyor insanı. dualarım sizinle olacak. inşallah güzel haberinizi benimle de paylaşırsınız. Ahmet hocamı tek geçiyorum. lütfen işinizi şansa bırakmayın derim. salıcakla kalın.
O kadar güzel bir mesaj ki bu geç gördüğüm için çok kızdım kendime. Size çok teşekkür ediyorum. Sağlıkla bebeğinizi kucaklayın dualarım hep sizinle olacak. Çok güzel gitsin her haftanız inşallah sağlıkla büyütün çok sevgilerimi gönderiyorum size..

Dün verdim test paylaşmıştım diğer sayfada burda da yazdım birine zannediyorum Sayfalar karışmış olabilir ☺️ 368 geldi ama dün yani 9. Gün. Karnım çok ağrıdığı için erken verdim testi. Yarın yenileyeceğim: inşallah katlanarak artar 🤲
Yaaa çok sevindim cnm, sağlıkla kucağına al inş 🌸 darısı başımıza 😊

O kadar güzel bir mesaj ki bu geç gördüğüm için çok kızdım kendime. Size çok teşekkür ediyorum. Sağlıkla bebeğinizi kucaklayın dualarım hep sizinle olacak. Çok güzel gitsin her haftanız inşallah sağlıkla büyütün çok sevgilerimi gönderiyorum size..
Siz ve anne olmak isteyen tüm kadınlarımıza dualarım. Ben çok aylar ağladım, Rabbim lütuf etsin ve kolaylıkla alalım kucağımıza. Sizin de çok güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah. Haberinizi paylaşmayı unutmayın. Allah'a emanet olun 💓 😘

Şu an ne aşamadasınız Özelden iletişime geçebilir misiniz Benim de Donasyon tek çarem
Profil cezalı zannedersem kapatılmış… maalesef bu platformda sahte profiller de var bu konuda dikkatli olmanızı öneririm… donasyon tedavisi ücretleri çok yüksek işin içinde bu kadar para olunca işler çirkinleşebiliyor

Bağışçıyı seçerken dikkat etmemiz, sormamız; sorgulamamız gereken şeyler.
Tecrübeli olanlar yol gösterebilir mi

Kızlar Donasyonla doğan bebek ileri yıllarda bunu anlar mı? Söylemek gerekir mi ılerıde

Sürece gireceğim ama aslında ben taşıyıcı annelik istiyordum tutmuyor bende konu buraya geldi süreç getirdi buraya beni desem yanlış olmaz

Bağışçıyı seçerken dikkat etmemiz, sormamız; sorgulamamız gereken şeyler.
Tecrübeli olanlar yol gösterebilir mi
Merhaba bende bu konuda bilgi sahibi olmak istyorum acikcasi, yasim 34 5 tup denemesi yaptm hicbir sorun yok iken embriyolarim pgt den saglikli gelmiyor. Bende yasim cok ilerlemeden donasyon dusunuyorum.13 senelik evliyim.gorustugum kibristaki merkez benden resimlerimi falan istedi ne kadar guvenilir donasyon bulunur bilemiyorum.. acaba belgeler ile dunacaklar mi bana bi sekilde guvenebilmem icin bilemiyorum.

Merhaba bende bu konuda bilgi sahibi olmak istyorum acikcasi, yasim 34 5 tup denemesi yaptm hicbir sorun yok iken embriyolarim pgt den saglikli gelmiyor. Bende yasim cok ilerlemeden donasyon dusunuyorum.13 senelik evliyim.gorustugum kibristaki merkez benden resimlerimi falan istedi ne kadar guvenilir donasyon bulunur bilemiyorum.. acaba belgeler ile dunacaklar mi bana bi sekilde guvenebilmem icin bilemiyorum.
Tecrübesi olan arkadaşlarım kız kardeşlerim haydi paylaşımda bulunun lütfen 🙏🏻 deneyimleriniz çok kıymetli…burada sanal bir platformada kimse kimsenin gerçek kimliğini bilmiyor ancak aynı süreçlerden geçen aynı acıları sevinçleri yaşayan canlı kanlı varlıklarız… dualarda da deneyimlerde ve önerilerde de buluşalım 🙏🏻💜🌸

Yumurta donansyonu oldum. Resimlerimi boyumu kilomu yolladım. Gerisini onlar halletti. Bana benzeyen birinin yumurtasını kullandık. Bütün testlerden geçiriyorlarmış, geçmişinde ailesinde kalıtsal hastalık olmadığına, uyuşturucu kullanmadığına kadar bilgi almıştım. Gerisi onların takdirine kaldı.

Tecrübesi olan arkadaşlarım kız kardeşlerim haydi paylaşımda bulunun lütfen 🙏🏻 deneyimleriniz çok kıymetli…burada sanal bir platformada kimse kimsenin gerçek kimliğini bilmiyor ancak aynı süreçlerden geçen aynı acıları sevinçleri yaşayan canlı kanlı varlıklarız… dualarda da deneyimlerde ve önerilerde de buluşalım 🙏🏻💜🌸
Arkadaşım böyle yazınca yazayım dedim.
Ventusta seçimimizi yaptık. Şimdi haber bekleyeceğiz. Başladık yani.
Ayrıca şunu da belirteyim ben önceden gittim gördüm doktor hemşire ordaki çalışanlar embriyologla bile tanıştım sohbet ettim herkesle. Her şey çok güzeldi sonrasında da güzel olur mu bilemem. Sabah gittik akşam çıktık. Yemek bile ordan yedik öyle diyeyim. Temiz sakin bi klinik. Kimseyi etkilemek istemiyorum ama gidip gördüğüm için kesinlikle gidin derim. Ama tedaviyi bilemiyorum neler yaşanacak

Merhaba. Aynı sorunu dün ben yaşadım. Depolarda yoktu iki ilaçta sağolsun eczacım buldu 5 kutu aldım. Günde 2*1 kullanıyorum. Pozitif olursa 8. Haftaya kadar devam dediler korkuma aldım yani. Olmadı küçük şehirlerdeki eczanelere sorun kargo yapsınlar
Hangi merkezde yaptırdınız

Arkadaşım böyle yazınca yazayım dedim.
Ventusta seçimimizi yaptık. Şimdi haber bekleyeceğiz. Başladık yani.
Ayrıca şunu da belirteyim ben önceden gittim gördüm doktor hemşire ordaki çalışanlar embriyologla bile tanıştım sohbet ettim herkesle. Her şey çok güzeldi sonrasında da güzel olur mu bilemem. Sabah gittik akşam çıktık. Yemek bile ordan yedik öyle diyeyim. Temiz sakin bi klinik. Kimseyi etkilemek istemiyorum ama gidip gördüğüm için kesinlikle gidin derim. Ama tedaviyi bilemiyorum neler yaşanacak
Paylaşım için çok teşekkürler 😍seçiminiz hayırlı olsun Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bize güzel haberlerle dönün inşallah 🙏🏻🍀

Yumurta donansyonu oldum. Resimlerimi boyumu kilomu yolladım. Gerisini onlar halletti. Bana benzeyen birinin yumurtasını kullandık. Bütün testlerden geçiriyorlarmış, geçmişinde ailesinde kalıtsal hastalık olmadığına, uyuşturucu kullanmadığına kadar bilgi almıştım. Gerisi onların takdirine kaldı.
Çok teşekkürler 😍🙏🏻sağlıkla kucağınıza alın evladınız inşallah🙏🏻🧿

Merhaba ben britishte yaptırdım.
Arkadaslar Donasyonla yapmaya karar verince bu ne kadar zaman aliyor. Donorun Bizim adet tarihimizle ayni zamanda tedaviye baslamasi gerekiyor sanirim .ben bu hafta regl olacagm ve hemen donasyon bulur regl baslangicinda rahmi hazirlariz dediler. Fakat donoru nasil hemen bulabileceklerki ?

Arkadaslar hastanenin size uygun donor bulmasi ne kadar surdu ?? sizin adet tarihinize donoru denk getirmek uzun zaman almaz mi?? hani bize benzeyenlerden aliyorlarya o yonden soruyorum.

Back
X