teşekkürler aykızım....arkadaşlar kafam çok karışık....donasyona gitmeden önce fshın düşmesi gerekli mi?merkezler hakkında fikirlerinize çok ihtiyacım var...nereden ve nasıl başlayacağımı bilemiyorum...mayıs ve ya haziran gibi düşünüyorum gitmeyi..inşallah hepimizin hayallerinin gerçeğe dönüşmesi dileğiyle....iyi ki varsınız...bu sayfayı açıp bizi buluşturan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler....
Daha sonucumu almadan olumsuz sonuç alan arkadaşlarımı duyduğumdan onlarla empati kurduğumdam içimi size dökeyim dedim. Transfer öncesi kadar transfer sonrası neler hissettiklerimiz inanın çok önemli gücünüz kırılabilir psikolojik destek almanız gerekebilir. Ben şu an tek bir arkadaşın teldeki sesinden o kadar etkilendim ki orddayken de gördüğüm yanlışları yazmak istedim. Zeytinciğim senin güzel haberlerini bekliyorum canım Bebekcim allak ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kolay doğumlar diliyorum ki sen bunu fazlasıyla hakettin uzun süre verdiğin mücadele ile. Aykızım acele etme ki doğru karar veresin.
cnm burada her merkeze gidip olumlu yada olumsuz olan var elbet .cnm tam emin değilim sen bi kadın doğumcuyla görüşerek işe başla derim ondan sonra merkez araştır yavaş yavaş kendisi gelişir olaylar zaten
Arkadaşlarım ben geldim.Bir aydır evimden 1100 km uzakta başka bir şehirde hastanedeydim.Böbreklerimdeki rahatsızlığım iyiye gitmişken karaciğerimdeki rahatsızlığım kötüye gitmiş.gelecek ay sonunda karaciğerimden biopsi olacağım.İnsanın kendi evinde olması ne kadar güzel bir şey.Bu arada sizler neler yaptınız?Forumu geriye dönük biraz okudum hızlı hızlı.
Rüzgarselin;Canım hamileliğin umarım yolunda gidiyordur.az kaldı büyük kavuşmaya değil mi?
Bilginisa;Efsane ne zaman geriye dönüyor?
Atessn;çok güzel bir haber almışsın bu belkide birşeylere işaret.Mücadeleyi bırakma diyor birşeyler sana sanki.
Somtik;Kaderin getireceği bir evlat belki de senin yapacağın bir çocuktan daha büyük bir mutluluk getirecek sana İnşallah.
Walktrayburg; İlk denemenden sonra daha da bilinçlenerek ikinci denemende 12'den vuracaksın canım.
Bebek;Şu ara herkes senin mutluluğunla ayakta duruyor.İkizlerin bizim gözbebeğimizdir.Aman kendine çok dikkat et.
Potakal,Arkadaşım birkaç gün daha temkinli ol.Sonra İnşallah havalara uçacağız zaten.
Durugen,Sen bizim akıl danışmanımızsın.Umudunu hiçbir zaman kaybetme.Sen ümit edersen biz de ümit edebiliyoruz.
Diğer tüm arkadaşlarım eğer farkedemediğim bir gelişme,haber varsa kusura bakmayın.Hepinizi çok özlemişim ya,
Bu arada ben de bu bir ay içinde Kıbrıs'ı düşündüm ve ön görüşme yapmadan yumurta donasyonu yaptırmak istemiyorum çünkü benim ciddi hastalıklarım var hem onlarla ilgili detaylı görüşmek hem de kafamdaki tüm soruları yüz yüze konuşmak istiyorum.Şimdi planlamaya yapıp mart sonuna kadar gideceğim.Bu arada arkadaşlarım şu anda Savaş Bey ve Firdevs Hanım olmak üzere şıkları ikiye düşürdüm.ikisiyle de görüşüp karar vereceğim.
saol cnm. değerlendircem kafam halen karışık ama bi yerlerden başlamak lazım. berk beyi düşünüyorum ama. herkesin yorumu farklı. bi doktor birine iyi geliyo. diğerine kötü. sonuçta tutmayan tüp bebek kıbrısta donasyonda tutacakmı oda belli değil. Allah'ımın takdiri ilahisi. Herşeyin hayırlısı...
Gunaydin herkese. Brno maceramizi kisaca anlatmaya basliyorum. Dun oglen arabaya atlayip Brno'ya geldik, burada iki tane cok iyi klinik varmis, birinden hemen randevu verdiler (Centrum asistované reprodukce - klinika reproduk) , digeri ise 2 hafta sonraya verdi. 3 saatlik yoldan sonra, otele yerlestik, sehirde yurumeye basladik. Tatli kucuk bir sehir, aslinda Cek'in 2. buyuk sehri. Icimizden turistik gezi yapmak gelmedigi icin, sadece 1-2 saat ara sokaklarda yuruduk biraz fotograf cektik, bir kilise gorduk, neticede meydani goren bir kafede oturup kahvelerimizi yudumlarken, doktora doracagimiz sorulari dusunduk. 3 sayfalik bir soru listesi cikti onumuze.
Sabah erkenden geldik randevuya, henuz 1 saat var. Cok buyuk tarihi bir ev, bahce icinde, huzurlu bir bina, tertemiz, klinik degilde daha cok guzellik merkezi havasinda. 4 metrelik tavanlar, modern koltuklar, kibar reserpsiyonist. Bize kahve ismarlayip bekleme salonuna aldilar. Uc cift daha geldi biraz sonra, sanirim Ingiltere'den geliyorlar. Bir de genc bir kiz gordum, yalniz basina -donor olabilir mi? Orta boylu, cok tatli bir yuzu var, koyu kahverengi sacli. Yasasin kahverengi sacli! Kahve sacli burada azdir, bana uyan donor bulunmaz diye dusunmustum. Ciftler bir bir iceriye gidiyor. Bakalim yaklasimlari ne olacak, sorularimiz biraz fazla, zaman olacakmi sormaya...
Simdilik bu kadar raporum :) Randevudan sonra tekrar yazarim. Sevgiler.[
donasyon içinmi başladın cnm görüşmelere hayırlısı olsun inşallahgüzel ve içine sinen haberlerle ayrılırsın
online görünce sormak istedim berk beyle görüştünüz mü?durugenin anlattıkları bana ilginç geldi doğrusu bence detaylı görüş için rahat etsin
Gunaydin herkese. Brno maceramizi kisaca anlatmaya basliyorum. Dun oglen arabaya atlayip Brno'ya geldik, burada iki tane cok iyi klinik varmis, birinden hemen randevu verdiler (Centrum asistované reprodukce - klinika reproduk) , digeri ise 2 hafta sonraya verdi. 3 saatlik yoldan sonra, otele yerlestik, sehirde yurumeye basladik. Tatli kucuk bir sehir, aslinda Cek'in 2. buyuk sehri. Icimizden turistik gezi yapmak gelmedigi icin, sadece 1-2 saat ara sokaklarda yuruduk biraz fotograf cektik, bir kilise gorduk, neticede meydani goren bir kafede oturup kahvelerimizi yudumlarken, doktora doracagimiz sorulari dusunduk. 3 sayfalik bir soru listesi cikti onumuze.
Sabah erkenden geldik randevuya, henuz 1 saat var. Cok buyuk tarihi bir ev, bahce icinde, huzurlu bir bina, tertemiz, klinik degilde daha cok guzellik merkezi havasinda. 4 metrelik tavanlar, modern koltuklar, kibar reserpsiyonist. Bize kahve ismarlayip bekleme salonuna aldilar. Uc cift daha geldi biraz sonra, sanirim Ingiltere'den geliyorlar. Bir de genc bir kiz gordum, yalniz basina -donor olabilir mi? Orta boylu, cok tatli bir yuzu var, koyu kahverengi sacli. Yasasin kahverengi sacli! Kahve sacli burada azdir, bana uyan donor bulunmaz diye dusunmustum. Ciftler bir bir iceriye gidiyor. Bakalim yaklasimlari ne olacak, sorularimiz biraz fazla, zaman olacakmi sormaya...
Simdilik bu kadar raporum :) Randevudan sonra tekrar yazarim. Sevgiler.
cnm benim daha görüşmedim berk beyle şöyleki doktorum verda hanımla ve berk beyle anlaşmalıymış bu hafta sonu adet olucam inşallah 15 yada 20 güne kadar gidicez bide doktor ozaman kim musait ise seni daha iyi ilgilenmeleri için ona göndericem dedi yani daha kime gideceğim belli değil önümüzddeki hafta sorucam bana da çok ilginç geldi valla cnm şaşırdım kaldım inan
bebekcim çok sevindim ama sen yine de çok dikkatli ol hafif egzersiz dışında bişi yapma bence.inşalllah bebeklerin 9 ay karnında bir ömür yanında olurlar canım gönlünü ferah tut:)biz hepimiz iyi dilek ve dualarımızla senin yanındayız kendini iyi hisset:))))
waltburg isim yanlış olabilir kusura bakma:)sonucunu merak ettim umarım olumlu olur.
durugen sen ne zaman kan testi yapıyorsun merak ettim?bu arada yaşadıkların bencede normal değil 13 kişi olumsuz sonuç aldıysa üstüste nasıl %70 60 başarıdan söz ediyorlar olasılık gereği en az 7 sinin gebe olması gerekir bence burda ciddi bir ihmal var.maalesef çok para dönen işlerde insanlar etik yönünü kaybedebiliyor keşke bunu berk beyle konuşaydınız neden böyle?benim kafamda çok soru işareti oldu anlam veremedim.
öyleyse iyi canım ya gidince rahat rahat konuşursun içine sinerse seç tabii ama ben biraz içkillendim nasıl oluyor diye bence o 13 kişinin arayıp sorması gerekir nerde %70 diye çünkü çok yüksek bir ihtimal oraya gidince herkes gebe kalırım diye ümitleniyor olmayınca hatayı kendinde arıyor insanların duyguları ile oynuyorlar hiç bilemedim valla ama bana çok tuhaf geldi sana da soramadan edemedim bu kuruluşlar nasıl çalışıyo anlamadım nasıl olsa donasyon gizlilikte var ne olsa insanlar ses etmez diye mi bu rahatlık anlam veremedim sanki donasyon yapıyoruz diye herşeyi hakediyoruz neden donör bilgisi verilmiyor bunun gizlilikle ilgisi ne?mesela sarışın uzun boylu mavi gözlü dese peşine mi düşücez?embriyo kalitesi ile gizliliğin ne ilgisi var.gerçekten ilginç şeyler dönüyor bizim de elimiz kolumuz bağlı diye biliyorlar ama öyle değil biz bu platformun gücünü kullannabiliriz en azından çekindikleri bişeylerin olması gerek
bebekcim çok sevindim ama sen yine de çok dikkatli ol hafif egzersiz dışında bişi yapma bence.inşalllah bebeklerin 9 ay karnında bir ömür yanında olurlar canım gönlünü ferah tut:)biz hepimiz iyi dilek ve dualarımızla senin yanındayız kendini iyi hisset:))))
waltburg isim yanlış olabilir kusura bakma:)sonucunu merak ettim umarım olumlu olur.
durugen sen ne zaman kan testi yapıyorsun merak ettim?bu arada yaşadıkların bencede normal değil 13 kişi olumsuz sonuç aldıysa üstüste nasıl %70 60 başarıdan söz ediyorlar olasılık gereği en az 7 sinin gebe olması gerekir bence burda ciddi bir ihmal var.maalesef çok para dönen işlerde insanlar etik yönünü kaybedebiliyor keşke bunu berk beyle konuşaydınız neden böyle?benim kafamda çok soru işareti oldu anlam veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?