Arkadaşlar biraz önce sonucumu öğrendim. Çok şükür pozitif ve büyük olasılıkla çoğul gebelik. İnşallah 3 yada 4 değildir. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

Arkadaşlar biraz önce sonucumu öğrendim. Çok şükür pozitif ve büyük olasılıkla çoğul gebelik. İnşallah 3 yada 4 değildir. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

Hayırlı olsun darısı başımıza. İnşallah sağlıklı kucağına alman dileklerimle. Allah analı babalı büyütsün.

cnm burada her merkeze gidip olumlu yada olumsuz olan var elbet .cnm tam emin değilim sen bi kadın doğumcuyla görüşerek işe başla derim ondan sonra merkez araştır yavaş yavaş kendisi gelişir olaylar zaten

Mrb aykızım. cnm saol desteğin için. seni takipteyim.dualarım seninle. inşallah güzel haberlerle dönüp bizede umut olacağına inanıyorum. doktorada başlıcam mart gibi bakalım. yavaştan şekillenmeye başlıyacak kafamızda. Berk Bey telefonda çok kibar biri. ilgili. % 70-75 başarı oranımız var diyor, koşup gidesim geliyo şimdi ama olmuyor işte. sonuç negatif olunca geriye dönüp bir bakıyoruz nerelerde hata yaptık. bunu şöyle yapmasamıydık. bu böyle olmasamıydı diye. hayırlısı bakalım.

senin adına çok sevindim. bu haberleri duydukça içimde kelebekler uçuşuyor adeta .acaba birgün ben de böyle şeyleri yazabilecekmiyim diye çok ümitleniyorum.
bebek bekleyenlerin bizi terketmemesi yanımızda olduklarını bilmek de çok mutlu ediyor insanı.
lütfen bizim için de dua edin.
kendinize iyi bakın . ve başardığınız için kendinizi herkesten çok sevin.
içinizdeki bebeklerin tadını doya sıya yaşayın.

tekrar kutluyorum.
ALLAH seni ve bebişini korusun.

Sizlere daha önce haber vereyim diye çiş çubuğu da almıştım ama 1 saat boyunca çubuk bana ben çubuğa bakakaldık bembeyazdı. Eşimin ısrarı olmasa kan tahliline gitmeyebilirdim de. Kadın doğum dr u na adet gecikmesi deyince bana ne dese beğenirsiniz menepoz başlangıcı olabilir. Ya diyorum bu hemcinslerimiz bazen çok acımasız olabiliyorlar. Neyse süklüm püklüm labaratuara gittim zorla drun yazdığı beta hcsgs yada her neyse tahlil isteği ile ve sonucun 1 saat sonra çıkacağını söylediler e çişte de çıkmadı ne yapalım yine de bekledim ama var ya o duvarlar üztüme geldi ellerim üşüdü dahası oturduğum koltuktan can bölmenin arkasındaki laborantın bakışlarına bir anlam yüklemeye çalıştım ki benim ona bakışımı farketmiş olacak ki gözlerini benden kaçırmaya çalıştı ve ben de bu sefer nasıl söyleyeceğini bilemiyor of onların da işi zor diye düşünürken kapı açıldı ve tebrik ederim hamilesiniz sözcüklerinden sonrasını hatırlamıyorum. Hemşireyi öpücüklere boğdum. Ve sonuçla dr hanıma gittim hani menepozumla bozana bana ne dese beğenirsiniz 50 sonuç azmış. Yaşım gereği çok fazla beklentiye girmemeliymişim. Hevesimi kursağımda bıraktı. Ama olsun sizlerle paylaşınca rahatladım valla bana göre bir tanecik bile olsa güzel bir haber bu arkadaşlarım bu arada diğerlerini düşünmeden edemiyorum hayır bende 4 tanesinin telefonu var diğer arkadaş mı abartıyordu yoksa onun telini aldıkları belki de hamile olduklarını söylemek istememiş olabilirler kendilerine göre vardır bir bildikleri. Ama bana sözünü tuttu berk bey ne diyeyim darısı tüm isteyen arkadaşların başına!

Eki Görüntüle 636369 Eki Görüntüle 636370 Eki Görüntüle 636371 Eki Görüntüle 636373 Eki Görüntüle 636374 Eki Görüntüle 636375

LÜTFEN ARTIK ONA BUNA DİĞERLERİNE BAKMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....................
HAMİLESİNNNNNN.....
FORUMUN İLERİ YAŞ HAMİLESİSİN (KIZMA SAKIN AMA ÖYLEYİZ BİZ BİKAÇ KİŞİYİZ....:)

UMUT OLDUN HERKESE HARİKASIN....
SADECE KENDİNE BEBEĞİNE VE GELECEĞE BAK LÜTFEN O ŞUNU DEDİ BUNU DEDİ KİMSEYLE KONUŞMA (BUNU ÇOK KIZGIN SERT SÖYLÜYORUM SAKIN DİYORUM KİMSEYLE KONUŞUP OLUMSUZLUKLARI ÇAĞIRMAAA:)))

GÜLE GÜLE BÜYÜSÜN BEBİŞİN.... NE GÜZEL BİR GÜN ALLAHIM KİMSEYİ ÜZME NEOLUR İSTEYEN HERKESE VER LÜTFEN NE OLUR ....

Portakal, Durugen TEBRIKLER!!! Insallah hepimiz sizin gibi seviniriz bir gun.

Brno'dan donduk ancak o kadar yoruldum ki, izlenimlerimi yarin yazacagim. Sevgiler.

Merhaba arkadaşlar .... sizleri yeni takip ediyorum bende 43 yaşındayım ve ne yazıkki artık sonlarda sayılırım ve eşimle bizde farklı arayışlara girdik sizlerin yol göstermenize yardımcı olmanıza ihtiyacım var.
portakal çok sevindim allah tamamına erdirsin....
drugen kaçıncı gün değerin 50? Ben 30.gün 65 değeriyle hamile kalmıştım ben senide canı yürekten tebrik ederim inşallah sonuna kadar sağlıkla gider....

Sevgili durugen öncelikle tebrik ederim sonucun negatif olsaydı sevincim yarım kalırdı. çok çoook sevindim. bence sonucun gayet güzel bugün dr. Um beni aradı ve sonucumun yüksek olduğunu 50-100 gibi normal bir değer beklediğini söyledi. Bu da 50 nin normal bir değer olduğunu gösterir.

Ayyyyy inanamiyorum ne guzel :)))) ikinizide tebrik ediyorummmmm Allah tamamini erdirsin insallah.

Coook sevindim adiniza anlatamam..... Harika haberler bunlar :)))))

portakal ve duru ikinizide tebrik ediyorum ALLAH kucaginizada almayi nasip etsin insallahhhhhhhhh

arkadaşım çok sevindim senin adına rabbim sağ salim devam etmeyi nasip etsin şükür diyelim darısda bize diyelimcnm ya sen n ereye gitmiştin ve kaçıncı gündü kaçırmış olabilirim cnm kusura bakma aklıma geldi hatırşayamadımda

cnm ya süper şükür rabbime bak ne güzel bi sonuç aldın inan benimde aklımda karışmıştı valla ne biliyim şimdi rahatladım biraz daha bu haberi duymak iyi geldirabbim devamını getşrsşn sağsalim alırsın inşallah kucağına

bu negüzel haberler böyle..çok sevindim..... embriyolar size sımsıkı tutunup büyüsünler inşallah.. ..Allah kucağınıza almayıda nasip etsin...düşünsenize kızlar bu ilkbahar sizler için çok farklı geçecek...umut dolu...heyecanlı,kıpır kıpır...

inanın burdaki her pozitif test diğer forum kızlarınında başarabileceği yönünde bir umut oluveriyor...şimdi hemen kıbrısa gidesim var..:::))

atessn hcg pozitif olanlara yaptığın animasyonlardan bende istiyorum..
bak söz ver..olurda Allah nasip ederde bende pozitifi görürsem bana aynı atraksiyonlardan yapacaksın...heveslendimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…