Arkadaşlar biraz önce sonucumu öğrendim. Çok şükür pozitif ve büyük olasılıkla çoğul gebelik. İnşallah 3 yada 4 değildir. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
cnm burada her merkeze gidip olumlu yada olumsuz olan var elbet .cnm tam emin değilim sen bi kadın doğumcuyla görüşerek işe başla derim ondan sonra merkez araştır yavaş yavaş kendisi gelişir olaylar zaten
Arkadaşlar biraz önce sonucumu öğrendim. Çok şükür pozitif ve büyük olasılıkla çoğul gebelik. İnşallah 3 yada 4 değildir. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Sizlere daha önce haber vereyim diye çiş çubuğu da almıştım ama 1 saat boyunca çubuk bana ben çubuğa bakakaldık bembeyazdı. Eşimin ısrarı olmasa kan tahliline gitmeyebilirdim de. Kadın doğum dr u na adet gecikmesi deyince bana ne dese beğenirsiniz menepoz başlangıcı olabilir. Ya diyorum bu hemcinslerimiz bazen çok acımasız olabiliyorlar. Neyse süklüm püklüm labaratuara gittim zorla drun yazdığı beta hcsgs yada her neyse tahlil isteği ile ve sonucun 1 saat sonra çıkacağını söylediler e çişte de çıkmadı ne yapalım yine de bekledim ama var ya o duvarlar üztüme geldi ellerim üşüdü dahası oturduğum koltuktan can bölmenin arkasındaki laborantın bakışlarına bir anlam yüklemeye çalıştım ki benim ona bakışımı farketmiş olacak ki gözlerini benden kaçırmaya çalıştı ve ben de bu sefer nasıl söyleyeceğini bilemiyor of onların da işi zor diye düşünürken kapı açıldı ve tebrik ederim hamilesiniz sözcüklerinden sonrasını hatırlamıyorum. Hemşireyi öpücüklere boğdum. Ve sonuçla dr hanıma gittim hani menepozumla bozana bana ne dese beğenirsiniz 50 sonuç azmış. Yaşım gereği çok fazla beklentiye girmemeliymişim. Hevesimi kursağımda bıraktı. Ama olsun sizlerle paylaşınca rahatladım valla bana göre bir tanecik bile olsa güzel bir haber bu arkadaşlarım bu arada diğerlerini düşünmeden edemiyorum hayır bende 4 tanesinin telefonu var diğer arkadaş mı abartıyordu yoksa onun telini aldıkları belki de hamile olduklarını söylemek istememiş olabilirler kendilerine göre vardır bir bildikleri. Ama bana sözünü tuttu berk bey ne diyeyim darısı tüm isteyen arkadaşların başına!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?