sağlıkla BÜYÜSÜN DOĞSUN KÜÇÜK ADAM İNŞALLAH.:emir_bebek::nazar::nazar::nazar:TRANSFER SONRASI SENDE İLAÇ KULLANDIN MI HALA KULLANIYOR MUSUN??

Ben transfer sonrası 3 ay estrofem ve düşük önleyici fitil kullandım,şuanda onlar kesildi ama Demir,folikasit,balık yağı ve D vitamini kullanıyorum . Bunlarda doğuma kadar kullanılacakmış.

cnm seni tebrik ederim ilk zamnalarda takip ettim pek fazla giremiodum ama bebişinle daha doğrusu küçük o yakışıklı oğluşunla birlikte rabbim huzurlu sağlık günler nasip etysin:D:D

Arkadaşlar biraz önce sonucumu öğrendim. Çok şükür pozitif ve büyük olasılıkla çoğul gebelik. İnşallah 3 yada 4 değildir. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

Arkadaşım çok ama çok tebrik ederim.Bugünlerin tadını çıkar hep mutlu ol.

Sizlere daha önce haber vereyim diye çiş çubuğu da almıştım ama 1 saat boyunca çubuk bana ben çubuğa bakakaldık bembeyazdı. Eşimin ısrarı olmasa kan tahliline gitmeyebilirdim de. Kadın doğum dr u na adet gecikmesi deyince bana ne dese beğenirsiniz menepoz başlangıcı olabilir. Ya diyorum bu hemcinslerimiz bazen çok acımasız olabiliyorlar. Neyse süklüm püklüm labaratuara gittim zorla drun yazdığı beta hcsgs yada her neyse tahlil isteği ile ve sonucun 1 saat sonra çıkacağını söylediler e çişte de çıkmadı ne yapalım yine de bekledim ama var ya o duvarlar üztüme geldi ellerim üşüdü dahası oturduğum koltuktan can bölmenin arkasındaki laborantın bakışlarına bir anlam yüklemeye çalıştım ki benim ona bakışımı farketmiş olacak ki gözlerini benden kaçırmaya çalıştı ve ben de bu sefer nasıl söyleyeceğini bilemiyor of onların da işi zor diye düşünürken kapı açıldı ve tebrik ederim hamilesiniz sözcüklerinden sonrasını hatırlamıyorum. Hemşireyi öpücüklere boğdum. Ve sonuçla dr hanıma gittim hani menepozumla bozana bana ne dese beğenirsiniz 50 sonuç azmış. Yaşım gereği çok fazla beklentiye girmemeliymişim. Hevesimi kursağımda bıraktı. Ama olsun sizlerle paylaşınca rahatladım valla bana göre bir tanecik bile olsa güzel bir haber bu arkadaşlarım bu arada diğerlerini düşünmeden edemiyorum hayır bende 4 tanesinin telefonu var diğer arkadaş mı abartıyordu yoksa onun telini aldıkları belki de hamile olduklarını söylemek istememiş olabilirler kendilerine göre vardır bir bildikleri. Ama bana sözünü tuttu berk bey ne diyeyim darısı tüm isteyen arkadaşların başına!

Evet beklenen gün geldi değil mi canım?demek ki nasip bugüneymiş.Seni canı gönülden tebrik ediyorum.Bu mutluluğu çok beklemiştin şimdi keyfini çıkar doyasıya

Sizlere daha önce haber vereyim diye çiş çubuğu da almıştım ama 1 saat boyunca çubuk bana ben çubuğa bakakaldık bembeyazdı. Eşimin ısrarı olmasa kan tahliline gitmeyebilirdim de. Kadın doğum dr u na adet gecikmesi deyince bana ne dese beğenirsiniz menepoz başlangıcı olabilir. Ya diyorum bu hemcinslerimiz bazen çok acımasız olabiliyorlar. Neyse süklüm püklüm labaratuara gittim zorla drun yazdığı beta hcsgs yada her neyse tahlil isteği ile ve sonucun 1 saat sonra çıkacağını söylediler e çişte de çıkmadı ne yapalım yine de bekledim ama var ya o duvarlar üztüme geldi ellerim üşüdü dahası oturduğum koltuktan can bölmenin arkasındaki laborantın bakışlarına bir anlam yüklemeye çalıştım ki benim ona bakışımı farketmiş olacak ki gözlerini benden kaçırmaya çalıştı ve ben de bu sefer nasıl söyleyeceğini bilemiyor of onların da işi zor diye düşünürken kapı açıldı ve tebrik ederim hamilesiniz sözcüklerinden sonrasını hatırlamıyorum. Hemşireyi öpücüklere boğdum. Ve sonuçla dr hanıma gittim hani menepozumla bozana bana ne dese beğenirsiniz 50 sonuç azmış. Yaşım gereği çok fazla beklentiye girmemeliymişim. Hevesimi kursağımda bıraktı. Ama olsun sizlerle paylaşınca rahatladım valla bana göre bir tanecik bile olsa güzel bir haber bu arkadaşlarım bu arada diğerlerini düşünmeden edemiyorum hayır bende 4 tanesinin telefonu var diğer arkadaş mı abartıyordu yoksa onun telini aldıkları belki de hamile olduklarını söylemek istememiş olabilirler kendilerine göre vardır bir bildikleri. Ama bana sözünü tuttu berk bey ne diyeyim darısı tüm isteyen arkadaşların başına!

merhaba tebrik ederim . inşlh sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebek diliyorum .

kaç yaşındazınız ? sakıncası yoksa.

Doğru formun en yaşı ileri bayanı ben oluyorum galiba. 4 sene sonra 50 yaşında olacak yaşımın benle hiçbir sorunu olmadı bugüne kadar ama bundan sonra çevremden arkadaşlarımdan fıskoslardan çekeceği var doğrusu. Amaaaaan ne derlerse desinler ben ve benim gibi arkadaşlarımın da canları sağolsun değil mi?

Arkadaşlar biraz önce sonucumu öğrendim. Çok şükür pozitif ve büyük olasılıkla çoğul gebelik. İnşallah 3 yada 4 değildir. Allahım isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

Maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

durugen çok sevindim, Allah tamamına erdirsin sağlıklı bebek-ler nasip etsin inşallah

Sonucun kaç çıktı yazmamışsın ama negatif demişsin.
Şimdi neden ben diye soracaksın? Ve cevabı da yok ..
Öfke gelecek zangır zangır ? Acizliği ve allah tarafından bile terkedilmişliği iliklerinde hissedecek ağlaycaksın..
Öfke eşine ailene kendine yönelecek..

Bu forumda bile sana negatifine bir cevap yazamamış kimse.
Durugen ve potakalın pozitifine sevindik.

İşte insan hep iyi halde olmak ister varoluşsal olarak.. Onun için kendine zaman ayır ve düştüğün bu sarmaldan çıkmak için farklı bakmaya çalış olaya..

Senleyiz unutma. Üzüntün üzüzntümüz sevincün sevincimiz ...
Rüzgardelin negatiften sonra birdaha denedi veşimdi hamile...

Sonucun kaç çıktı yazmamışsın ama negatif demişsin.
Şimdi neden ben diye soracaksın? Ve cevabı da yok ..
Öfke gelecek zangır zangır ? Acizliği ve allah tarafından bile terkedilmişliği iliklerinde hissedecek ağlaycaksın..
Öfke eşine ailene kendine yönelecek..

Bu forumda bile sana negatifine bir cevap yazamamış kimse.
Durugen ve potakalın pozitifine sevindik.

İşte insan hep iyi halde olmak ister varoluşsal olarak.. Onun için kendine zaman ayır ve düştüğün bu sarmaldan çıkmak için farklı bakmaya çalış olaya..

Senleyiz unutma. Üzüntün üzüzntümüz sevincün sevincimiz ...
Rüzgardelin negatiften sonra birdaha denedi veşimdi hamile...

canim tskr edrim burasi gercekten ailemden daha yakin oldu iyiki varsiniz..haklisin gercekten o kadar iyi anlatmisinki hislerimi yuregine saglik benim negatifti 2.00 cikti canim tekrar deniycem aslinda mart da diyordum ama cesaretde edemiyorum bilmiyorum yani biraz bekleyeyimmi yada tekrar hemen deneyeyimmi karar veremedim kafam karisik iyiki burasi var iyiki sizler varsiniz ve her pozitif haberi hepimizi umutlandiriyor kimbilir belki sira bizede gelir ... sevgiyle kalin....

canim benim sonuc negatifti malesef

Sevgili waltbray

Üüzlmemek elde değil biliyorum ama üzülme . Hep diyorum hiçbir şey için çok geç değil Bu konuda 50 ye dek yolun var. Biraz sindir olayı ve yeniden denemek için enerji topla. Yeniden denemeden önce hayata bakış açını değiştirmeye çalış hatta bayağı değiştir.Seni üzen şeyleri çıkart at hayatından ne olursa olsun o şeyler atamıyorsan azıcık uzağa koy,

Portakal ve duru Sizleri de tebrik ediyorum.

Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Şimdi burada yazışıyoruz paylaşıyoruz da bazı arkadaşlar neden sonucu alınca sus pus oluyorlar anlamıyorum. Yani nazardan korkuluyorsa o kadar paylaşım yapılmasın. Konuyu transfere dek bizimle omuzla, konuş paylaş neresi iyi neresi ucuz neresi kaç tane vs vs vs sonra ortadan aniden kaybol bir sonucu paylaşma zahmetine bile girişme . Yani hani sözüm meclisten dışarı diyeceğim de ......... Duru arkadaşımız Aymen ve bana elimden tuttunuz da girdim transfere demiş sağolsun yardımcı oluysak ne ala Transfer öncesi hatat transfer dönemi de görüş alışverişinde bulunduk. Hatta Kıbrıstan kesesine acımadı beni aldığı kartlardan aradı 2 3 kez. Tamam ala Son birkeç gündür paylaşım yapamadım Takdir edersiniz ki biz daha sonra farlı alanlara kayıyoruz Darısı başınıza yani bebek, amma, bakcı, bez , düşmesi hastalığı daydaylaması vsvs derken arık vay efendim TC de yasakmış yasaklanmış vay acaba dr embriyo koydu mu koymadı mı yok işte esmere sarışın donör teklifi vs gibi konulara artık hassasiyetimiz kalmıyor hatta gayet gereksiz buluyorız. Bir kere dr neden embriyo koymasın anlamadım ki. Her dönör en az 10 en fazla 24 embriyo veriyor. Bunlardan max 4 ünü koyuyor diğerleri elinde kalıyor. 2 yılın sonunda da haydi çöpe atıyor niye sizi boş göndersin zaten elinde gani gani var. Sadece bazı detaylarda sözünü tutmayabilir. Çok titiz çalışan bir grup değiliz. Bana söz verieln yeşil gözler olmadı elinde kara varmış o oldu. Olsun sağolsun kimbilir başka uygun gördüğü bir meziyeti vardı Sayısalcı olur mu demiştim belki en sayısalcı oydu. Kısmet deyip gözünü kapayacaksın Bu işler böyle Öyle çok titizleneceksen seni alayım Amerika'ya. Fazla dağılmayayım sonuçta ( bunları genel konuşuyorum ) bir kaşıkta fırtına koparmaya uğraşmayalım . Durmadan yasak masak vurgulamayalım sinir oluyorum . Siz öyle eli böğründe beklerken millet aldı bbeklerini büyütüyor bile. O dr bu dr didik didik deşmeye de gerek yok. Dr hastane bahane Herşey kısmet. Her neyse sonuçta başka yoğunluklarım olduğundan cevaplayamadım diyelim. Ama sonucu paylaşmayı haketmemiş miyidk? Neyse paylaştı arkadaşımız sağolsun Allah tamamına erdirsin öyle çekip gidebilirdi de . Ama benim dileğim bari köprüyü geçinceye dek paylaşımlarımızı kesmeyelim. Kendimi kötü hissediyorum.

İkinizi de tebrik ediyorum... Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınızda görmeyi nasip etsin. Tadını çıkarın..............

Doğru formun en yaşı ileri bayanı ben oluyorum galiba. 4 sene sonra 50 yaşında olacak yaşımın benle hiçbir sorunu olmadı bugüne kadar ama bundan sonra çevremden arkadaşlarımdan fıskoslardan çekeceği var doğrusu. Amaaaaan ne derlerse desinler ben ve benim gibi arkadaşlarımın da canları sağolsun değil mi?

merhaba süpersin ewt aynen bende katılıyorum.

çok şekersin ama yalnız değilsin !!

neeeee bende tam 46 yaşındayım bana da moral oldun wallahi.

sağlıklı hamilelik diyorum inşlh aminnn.

Duygularımıza tercüman olmuşsun.yorumlarınla bam telimize bastın yinee..evet bizler acısıyla tatlısıyla bu süreci beraber yaşıyoruz.doğal olarakta son noktasında başarı kadar başarısızlığıda paylaşmak ,öğrenmek istiyoruz.mesela Ben bu gün öğlen işten geldim ilk işim telefona sarılmak oldu.arkadaşların sonuçları ne oldu? Bide heycan yaptım.son sayfayı açıyorum formda ve(Allahım ne olur arkadaşlarımızın sonuçları pozitif olsun)diye..sevgili papatya formumuzda ilk Anne olanladan olmana ragmen hala burada tüm deneyimlerinle bize desteksin.umarım bayrağı bizlerde devralabiliriz...

arkadaşlar yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin zeytin arkadaşımızın da sonucunu alması gerekiyordu sanırım.olumlu olumsuz paylaşırsa çok seviniriz .olumlu olumsuz sonuçlar,gidilen merkezlerle ilgili her paylaŞIM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..

Durugen ve potakal hayırlı olsun tekrar testlerinizi dört gözle bekliyoruz..

Papatyam bir gelip pir gelmişsin... Diline sağlık;)))

Back
X