Sevgili waltbray

Üüzlmemek elde değil biliyorum ama üzülme . Hep diyorum hiçbir şey için çok geç değil Bu konuda 50 ye dek yolun var. Biraz sindir olayı ve yeniden denemek için enerji topla. Yeniden denemeden önce hayata bakış açını değiştirmeye çalış hatta bayağı değiştir.Seni üzen şeyleri çıkart at hayatından ne olursa olsun o şeyler atamıyorsan azıcık uzağa koy,

Portakal ve duru Sizleri de tebrik ediyorum.

Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Şimdi burada yazışıyoruz paylaşıyoruz da bazı arkadaşlar neden sonucu alınca sus pus oluyorlar anlamıyorum. Yani nazardan korkuluyorsa o kadar paylaşım yapılmasın. Konuyu transfere dek bizimle omuzla, konuş paylaş neresi iyi neresi ucuz neresi kaç tane vs vs vs sonra ortadan aniden kaybol bir sonucu paylaşma zahmetine bile girişme . Yani hani sözüm meclisten dışarı diyeceğim de ......... Duru arkadaşımız Aymen ve bana elimden tuttunuz da girdim transfere demiş sağolsun yardımcı oluysak ne ala Transfer öncesi hatat transfer dönemi de görüş alışverişinde bulunduk. Hatta Kıbrıstan kesesine acımadı beni aldığı kartlardan aradı 2 3 kez. Tamam ala Son birkeç gündür paylaşım yapamadım Takdir edersiniz ki biz daha sonra farlı alanlara kayıyoruz Darısı başınıza yani bebek, amma, bakcı, bez , düşmesi hastalığı daydaylaması vsvs derken arık vay efendim TC de yasakmış yasaklanmış vay acaba dr embriyo koydu mu koymadı mı yok işte esmere sarışın donör teklifi vs gibi konulara artık hassasiyetimiz kalmıyor hatta gayet gereksiz buluyorız. Bir kere dr neden embriyo koymasın anlamadım ki. Her dönör en az 10 en fazla 24 embriyo veriyor. Bunlardan max 4 ünü koyuyor diğerleri elinde kalıyor. 2 yılın sonunda da haydi çöpe atıyor niye sizi boş göndersin zaten elinde gani gani var. Sadece bazı detaylarda sözünü tutmayabilir. Çok titiz çalışan bir grup değiliz. Bana söz verieln yeşil gözler olmadı elinde kara varmış o oldu. Olsun sağolsun kimbilir başka uygun gördüğü bir meziyeti vardı Sayısalcı olur mu demiştim belki en sayısalcı oydu. Kısmet deyip gözünü kapayacaksın Bu işler böyle Öyle çok titizleneceksen seni alayım Amerika'ya. Fazla dağılmayayım sonuçta ( bunları genel konuşuyorum ) bir kaşıkta fırtına koparmaya uğraşmayalım . Durmadan yasak masak vurgulamayalım sinir oluyorum . Siz öyle eli böğründe beklerken millet aldı bbeklerini büyütüyor bile. O dr bu dr didik didik deşmeye de gerek yok. Dr hastane bahane Herşey kısmet. Her neyse sonuçta başka yoğunluklarım olduğundan cevaplayamadım diyelim. Ama sonucu paylaşmayı haketmemiş miyidk? Neyse paylaştı arkadaşımız sağolsun Allah tamamına erdirsin öyle çekip gidebilirdi de . Ama benim dileğim bari köprüyü geçinceye dek paylaşımlarımızı kesmeyelim. Kendimi kötü hissediyorum.

sevgili arkadasim sana katilmamak elde degil ben dahil gercekten öyle düsündüm acaba daha iyi dr ami gitseydim vs ama biraz sakinlesip dusununce gercekten tamamen sans diyorum cunku her dr dan var negatif olanda pozitif olanda bunun nedeni bizdeki bir problemde olabilir onlarin ihmalkarligida ama her harukarda biz ciktiysak bu yola bunlari göze aliyoruz kim istemezki hepsi pozitif olsun herkes mutlu olsun ama nasip diyorum..ben örn cok acele ettim diyorum tup bebek tedavisini yarimda biraktim ki 2 defa ust uste denemistik ara vermedik malesef yumurtalar gelismedi 2. tedavinin bitmesine 3 veya 4 gun kalmisti biraktik ve hemen 15 gun sonra kibrisa gittim vücüdümün kendini toparlamasini beklemedim..troid vs testleri hic yaptirmadim bilmiyordum bile bu formdan ögrendim..negatif aldiktan sonra testleri yaptirmaya basladim ...yaaa oradaki dr lar tabiki ayrintili herseyi anlatsa mükemmel olur ama bunu hic birinin yapacagini dusunmuyorum sonucta birilerinin birseyler eksik olacakki para kazanip o cark dönsün dedigim gibi biz bu yola ciktiysak kürkcu dukkani misali bugun degilse yarin yine gidecegiz biliyorlar ama siz söz veriyorumm ben bir gun pozitif alirsam her dakikami yazicam cunku gercekten sizlerden cok seyler ögrendim hepinize bildigini paylasan herkese tskr ediyorum ...

arkadaşlar yanlış hatırlıyorsam lütfen düzeltin zeytin arkadaşımızın da sonucunu alması gerekiyordu sanırım.olumlu olumsuz paylaşırsa çok seviniriz .olumlu olumsuz sonuçlar,gidilen merkezlerle ilgili her paylaŞIM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..

bende öyle hatirliyorum zeytinde bugunlerde test yapmis olmasi lazim umarim 3. pozitif haberini aliriz ...

Duygularımıza tercüman olmuşsun.yorumlarınla bam telimize bastın yinee..evet bizler acısıyla tatlısıyla bu süreci beraber yaşıyoruz.doğal olarakta son noktasında başarı kadar başarısızlığıda paylaşmak ,öğrenmek istiyoruz.mesela Ben bu gün öğlen işten geldim ilk işim telefona sarılmak oldu.arkadaşların sonuçları ne oldu? Bide heycan yaptım.son sayfayı açıyorum formda ve(Allahım ne olur arkadaşlarımızın sonuçları pozitif olsun)diye..sevgili papatya formumuzda ilk Anne olanladan olmana ragmen hala burada tüm deneyimlerinle bize desteksin.umarım bayrağı bizlerde devralabiliriz...

Sevgili Tress,

Bayrak kim onu isterse ve kalbini kirletmezse onun olur ama işte bir de Yratıcı cephesi de var hani açıklayamadığımız. Ama ben yine de inanıyorum o taraf da olur Mesela Walbray kendisi söylemiş beden hazır değilken zorladım. Bedeni afedersiniz bir at gibi tedaiden tedaviye koşturmak iyi değil. Tüp zaten başlı başına bir zorlama. 'Sen fonksiyonlarını yerine getiremiyorsun ben bunu dışarıda yapacağın sana da zorla enjekte edeceğim hadi sen de bunları dölle bakalım' demek. Bunu kabul etse bile 3. yarışında pes demiş garibim Walbray ın dediğine göre. Neyse biraz dinlenmekte fayda var. Efsune arkadaşa da kulak vermek gerek. Şimdilerde çok bilgi paylaşımı yapmıyor ama onun geçmiş yazıları ışık tutacaktır. Önce ilişkide ki günlük hayatta ki sorunlar en aza indirgenmeli En azından hayatta duruşumuza gölge düşürecek figürler - anne baba eş - ötelenmeli. Kışkış.

Walbray arkadaşım

Evet bizim için önemli paylaşımlar ama zaten biz dakika dakika alalım diye şart koşmuyoruz . Benim sitemim bu olayı dakika dakika paylaşıp da son gün bizi saatlerce pc yi açtırtıp açtırtıp bekletip sonuç için hadi hadi diye yalvartan arkadaşlar. <Mululuk paylaştıkça çoğalır dememişler miydi ? Nazar mazar ise iki dua okunur Gerisi yine teslim edilir Yaradan a. Her neyse ben buradayım özel tüzel buradan paylaşırız. yine . Ama son olaydan sonra tel ile paylaşım yapmamaya karar verdim. Herkese sevgiler

Nerde arkadas cevap gelmiyor mesajlara... Merak ediyoruz zeytin olumlu veya olumsuz bizlerle paylas lutfen...

cnm seni tebrik ederim ilk zamnalarda takip ettim pek fazla giremiodum ama bebişinle daha doğrusu küçük o yakışıklı oğluşunla birlikte rabbim huzurlu sağlık günler nasip etysin:D:D

Çok teşekkür ederim , Allah herkese kısmet etsin hep dua ediyorum buradaki herkes için . İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz. Bu öyle bişey ki endişelerin, stresin, korkuların hiç bitmiyor. Doktor hersey normalde dese sürekli aklın onda iyi mi , kalbi atıyor mu , gelişiyor mu , bir aksilik olur mu diye . İşte bu küçük beyfendiler veya hanımefendiler herseyin hatta kendinin bile önüne geçiyorlar canının canı oluyorlar ... Kimse endişelere kapılıp boşa zaman harcamasın gidip canlarını biran önce alsınlar derim ...

Sevgili dostlar dün papatyacımla da konuştuk doğrudur transfer sırasında eşimin işinden dolayı tek yalnız gelmiş bayan bendim ama Papatya ve Aysevi yanımdaydılar ve elimi tutarak bana cesaret veriyorlardı aslında buraya kadar da beni onlar hazırladı desem yalan olmaz. Çünkü işin ruhi boyutu var ki vücudu da hazırlıyor beraberinde. Canlarım bakın olumlu olumsuz haber alabiliriz burada yazalım ki bizden sonrakilere ışık tutup bir Allah razı olsunu hakedelim değil mi? Bazıları sonucu alır olumludur söylemez olumsuzdur küser her iki sonucunda zorlukları var. Biz olumlu haber aldık da sanki bitti mi işimiz? hiç olur mu esas bundan sonra başlıyor süreç( ultrason keseyi ve bebeği görmek, kontroller, tarama testleri kucağımıza alana kadar kalp çarpıntıları)
Bizden önceki arkadaşlardan bazıları da haberi alır almaz sırra kadem basmışlar olsun vardır bir bildikleri ama bu neye benzer biliyor musunuz hani bir arkadaşınızı dertlerinizle yorarsınız sorunlarınızı anlatır cevap bulmasını istersiniz kafasını da şişirirsiniz sonra işinizi hallettiğinizde yada mutluluk sürecinizde bir başkasının yanına gider arkadaşınızı yalnız bıraırsınız Aman Allahım ya size yapılsa bu ne hissederdiniz? Çevremizde yok mu böyle insanlar olmaz mı dolu ama hayat paylaştıkça anlamlı sadece sorularımızı sorunlarımızı değil mutluluklarımızı da! Sizleri seviyor elele, hep beraber daha güzel günlere diyorum.....

Papatya ve Aysevi ruhen yanımdaydılar demek istemiştim. Öyle bi yazmışım ki sanki gerçekten yanımdaymışlar gibi :)) Arık heyecanıma verin.

Zeytinim önüm arkam sağım solum sobe be arkadaşım çık artık. Üzüntünü de sevincini de paylaşmaya hazır bizler burdayız.

zeytin kıbrısa giderken söylemişti. eşim foruma girmemi istemiyor etkileniyormuşum demişti.
bazı kişiler nazara çok inanıyor. hatta bu forumda birisi anlatmıştı sanırım. bebek ziyaretine gitmiş. bebeğin annesi çok ağladı nazar değdi sanırım demiş. ve buradaki bebeği olmayan arkadaş da evine gelip çok ağlamıştı....

bizim toplumda böyle bi öğreti var. kimseye söyleme gözü kalır gözü değer nazar olur falan gibi...

ama burada herkes aynı dertten muzdarip olduğu için nazar falan olmaz umut olur sadece diğerlerine diye düşünüyorum...
ayrıca bu konu sokakta konuşamadığımız gizlediğimiz , ben donasyon yaptırdım diye ailemize bile söyleyemediğimiz bir konuyken burada en açıklığı ile paylaşabildiğimiz bir konu.

efsune dün sadece sevindik. waltkrayburg için üzülmediğimizi düşünmüşsün. ama onun negatifine üzüleli bayaa oldu sen kaçırdın sanırım. o toparlandı da yeniden yapmaya bile karar verdi. çok güçlü bir kadın onu yeniden kutluyorum....

burası özel bir platform foruma girdiğim gün keşke buluşsak tanışsak yazmışım:))) o kadar ihtiyacım vardı ki bu konuyu konuşabileceğim deneyimleri olan kişilere.. ilk yazdığım şey bu olmuştu sanırım... ama hiç cevap gelmemişti:(((

sonradan anladım ki güzel olan ve özel olan buradaki paylaşımlar. bu başka bişey buradaki kadar açık açık gerçek hayatta içimizi dökmek yıllar alabilir. buradaki kadar birbirimize yargısız yaklaşmak buradaki kadar birbirimize güvenmek yıllar alabilir gerçek hayatta. yani bu sanal bir paylaşım ve sanal kalmalı.

herkese paylaşımları için iyi düşünceleri için deneyimlerini anlattıkları için yıllar sonra teşekkür edenler mutlaka olacaktır.
ayrıca burada yazdıklarımız herbirimiz için birer günlük... yıllar sonra okumak çok hoşumuza gidecek bence... bu yüzden yazabildiğimiz kadar yazalım paylaşabildiğimiz kadar paylaşalım .......

sevgili arkadaslar verdiginiz mutluluk dolu haberler icin tesekkürler. ikinizi de cani gönülden tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin bebisleriniz /bebisiniz siki siki tutunsun sizi hic birakmasin. Yüce rabbim sonuna kadar koruyup gözetsin insallah.

Insallah hepimiz tez zamanda ahanda böyle oluruz :)

Eki Görüntüle 636745

Mrb aykızım. cnm saol desteğin için. seni takipteyim.dualarım seninle. inşallah güzel haberlerle dönüp bizede umut olacağına inanıyorum. doktorada başlıcam mart gibi bakalım. yavaştan şekillenmeye başlıyacak kafamızda. Berk Bey telefonda çok kibar biri. ilgili. % 70-75 başarı oranımız var diyor, koşup gidesim geliyo şimdi ama olmuyor işte. sonuç negatif olunca geriye dönüp bir bakıyoruz nerelerde hata yaptık. bunu şöyle yapmasamıydık. bu böyle olmasamıydı diye. hayırlısı bakalım.

saol cnm benim benimde dualrım seninle ve buradaki tüm kaderdaşlarımızla inşallah cnm inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız ve buradada paylaşırız rabbim hayırlısını verir inşallahj:D:D:D

cnm tekrar tebrik edrim dünde yazmıştım online görünce yazayım dedim sen kime gitmiştin ve kaçıncı gün embriyosuydu

Sevgili kangurum öncelikle çok teşekkür ederim. Ben özelden mesaj yazamıyorum.Evet ben Şevket Bey'e gittim. Sabrına hayran kaldım demek ki çok güçlü bir kadınsın.Ben ancak 4 tüp bebeğe dayanabildim.Ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum. Ben de donasyondan önce çok heyecanlı ve umutluydum. Çok şükür ki sonuç pozitif oldu. Ben donasyona değil tatile gidiyormuş gibiydim.Bunun da çok etkisi oldu diye düşünüyorum.Sana tavsiyem bu sürece kendini iyi hazırla rahat ol dr falan hikaye olacaksa oluyor Sana şimdiden bol şans diliyorum.

Tekrar teşekkür ederim Aykızım. Ben Doğuş'ta Şevket Beye gittim. 5.gün embriyosu idi ve 4 tane transfer edilmişti. 2 si benim 2 si doner yumurtası idi.

anladım cnm kusura bakma kaçırdım sanırım okudum giibiydi sen şimdi yazınca hatırladım gibi:D:D:D:Dsenin adına çok sevindim cnm rabbim kucağına almayıda nasip etsin cnm:D:D

Arkadaşlar yanlış hatırlıyor olabilirim ama zeytinin test günü bizden bir kaç gün sonra idi. Herkesin üzüntü ve sevinç tepkileri farklı olabilir. Bence arkadaşlarımıza biraz zaman tanımalıyız. Elbette bize tekrar döneceklerdir.

sevgili arkadaslar verdiginiz mutluluk dolu haberler icin tesekkürler. ikinizi de cani gönülden tebrik ediyorum. Allah tamamina erdirsin bebisleriniz /bebisiniz siki siki tutunsun sizi hic birakmasin. Yüce rabbim sonuna kadar koruyup gözetsin insallah.

Insallah hepimiz tez zamanda ahanda böyle oluruz :)

Eki Görüntüle 636745

Eyvaahh o resimde 3 tane bebek var. Ne yaptın ben üçüzden korkarken. Aynen o zavallı kadıncağız gibi olurum artık. Şaka bir yana Allah herkese nasip etsin. Herşeyin bir vakti zamanı varmış demekki.

canlar ya bize çifte düğün yaşattınız gerçekten çok sevindim her gebe haberi ile bende birgün bu haberi alabilirim diye yeniden ümitleniyorum:))Allah tamamına erdirsin inşallah:)

foruma girmeyen arkadaşlar bence nazardan çekinmeyecewğimiz tek yer burası ne bilim herkes aynı duyguları yaşıyor o yüzden daha çok destek için burdayız çekemeyenlerin ne işi olur burda içiniz rahat olsun

Eyvaahh o resimde 3 tane bebek var. Ne yaptın ben üçüzden korkarken. Aynen o zavallı kadıncağız gibi olurum artık. Şaka bir yana Allah herkese nasip etsin. Herşeyin bir vakti zamanı varmış demekki.

korkma korkma Yüce Rabbim herkesin gönlünde yatani versin insallah. bak resimde bir tek bir de ikiz var. simdi insallah ikiz sonra da tek bir tane gelir. aman köpegi de unutmayalim lütfen :)

burası özel bir platform foruma girdiğim gün keşke buluşsak tanışsak yazmışım:))) o kadar ihtiyacım vardı ki bu konuyu konuşabileceğim deneyimleri olan kişilere.. ilk yazdığım şey bu olmuştu sanırım... ama hiç cevap gelmemişti:(((

sonradan anladım ki güzel olan ve özel olan buradaki paylaşımlar. bu başka bişey buradaki kadar açık açık gerçek hayatta içimizi dökmek yıllar alabilir. buradaki kadar birbirimize yargısız yaklaşmak buradaki kadar birbirimize güvenmek yıllar alabilir gerçek hayatta. yani bu sanal bir paylaşım ve sanal kalmalı.

sevgili Atessn o kadar güzel yazmışsın düşüncelerini düşüncelerimizi o kadar güzel kelimelere dökmüşsün ki okurken tüylerim diken diken oldu,iyiki varsınız güzel insanlar:)

Back
X