Sevgili waltbray
Üüzlmemek elde değil biliyorum ama üzülme . Hep diyorum hiçbir şey için çok geç değil Bu konuda 50 ye dek yolun var. Biraz sindir olayı ve yeniden denemek için enerji topla. Yeniden denemeden önce hayata bakış açını değiştirmeye çalış hatta bayağı değiştir.Seni üzen şeyleri çıkart at hayatından ne olursa olsun o şeyler atamıyorsan azıcık uzağa koy,
Portakal ve duru Sizleri de tebrik ediyorum.
Yalnız bir şey söylemek istiyorum. Şimdi burada yazışıyoruz paylaşıyoruz da bazı arkadaşlar neden sonucu alınca sus pus oluyorlar anlamıyorum. Yani nazardan korkuluyorsa o kadar paylaşım yapılmasın. Konuyu transfere dek bizimle omuzla, konuş paylaş neresi iyi neresi ucuz neresi kaç tane vs vs vs sonra ortadan aniden kaybol bir sonucu paylaşma zahmetine bile girişme . Yani hani sözüm meclisten dışarı diyeceğim de ......... Duru arkadaşımız Aymen ve bana elimden tuttunuz da girdim transfere demiş sağolsun yardımcı oluysak ne ala Transfer öncesi hatat transfer dönemi de görüş alışverişinde bulunduk. Hatta Kıbrıstan kesesine acımadı beni aldığı kartlardan aradı 2 3 kez. Tamam ala Son birkeç gündür paylaşım yapamadım Takdir edersiniz ki biz daha sonra farlı alanlara kayıyoruz Darısı başınıza yani bebek, amma, bakcı, bez , düşmesi hastalığı daydaylaması vsvs derken arık vay efendim TC de yasakmış yasaklanmış vay acaba dr embriyo koydu mu koymadı mı yok işte esmere sarışın donör teklifi vs gibi konulara artık hassasiyetimiz kalmıyor hatta gayet gereksiz buluyorız. Bir kere dr neden embriyo koymasın anlamadım ki. Her dönör en az 10 en fazla 24 embriyo veriyor. Bunlardan max 4 ünü koyuyor diğerleri elinde kalıyor. 2 yılın sonunda da haydi çöpe atıyor niye sizi boş göndersin zaten elinde gani gani var. Sadece bazı detaylarda sözünü tutmayabilir. Çok titiz çalışan bir grup değiliz. Bana söz verieln yeşil gözler olmadı elinde kara varmış o oldu. Olsun sağolsun kimbilir başka uygun gördüğü bir meziyeti vardı Sayısalcı olur mu demiştim belki en sayısalcı oydu. Kısmet deyip gözünü kapayacaksın Bu işler böyle Öyle çok titizleneceksen seni alayım Amerika'ya. Fazla dağılmayayım sonuçta ( bunları genel konuşuyorum ) bir kaşıkta fırtına koparmaya uğraşmayalım . Durmadan yasak masak vurgulamayalım sinir oluyorum . Siz öyle eli böğründe beklerken millet aldı bbeklerini büyütüyor bile. O dr bu dr didik didik deşmeye de gerek yok. Dr hastane bahane Herşey kısmet. Her neyse sonuçta başka yoğunluklarım olduğundan cevaplayamadım diyelim. Ama sonucu paylaşmayı haketmemiş miyidk? Neyse paylaştı arkadaşımız sağolsun Allah tamamına erdirsin öyle çekip gidebilirdi de . Ama benim dileğim bari köprüyü geçinceye dek paylaşımlarımızı kesmeyelim. Kendimi kötü hissediyorum.
sevgili arkadasim sana katilmamak elde degil ben dahil gercekten öyle düsündüm acaba daha iyi dr ami gitseydim vs ama biraz sakinlesip dusununce gercekten tamamen sans diyorum cunku her dr dan var negatif olanda pozitif olanda bunun nedeni bizdeki bir problemde olabilir onlarin ihmalkarligida ama her harukarda biz ciktiysak bu yola bunlari göze aliyoruz kim istemezki hepsi pozitif olsun herkes mutlu olsun ama nasip diyorum..ben örn cok acele ettim diyorum tup bebek tedavisini yarimda biraktim ki 2 defa ust uste denemistik ara vermedik malesef yumurtalar gelismedi 2. tedavinin bitmesine 3 veya 4 gun kalmisti biraktik ve hemen 15 gun sonra kibrisa gittim vücüdümün kendini toparlamasini beklemedim..troid vs testleri hic yaptirmadim bilmiyordum bile bu formdan ögrendim..negatif aldiktan sonra testleri yaptirmaya basladim ...yaaa oradaki dr lar tabiki ayrintili herseyi anlatsa mükemmel olur ama bunu hic birinin yapacagini dusunmuyorum sonucta birilerinin birseyler eksik olacakki para kazanip o cark dönsün dedigim gibi biz bu yola ciktiysak kürkcu dukkani misali bugun degilse yarin yine gidecegiz biliyorlar ama siz söz veriyorumm ben bir gun pozitif alirsam her dakikami yazicam cunku gercekten sizlerden cok seyler ögrendim hepinize bildigini paylasan herkese tskr ediyorum ...