Merhaba guler_85. Aynı sorunu bende yaşıyorum hatta benim durumum seninkinden daha vahim.benim hiç yumurtam yok :(( kesinlikle tedavi olamayacağımı söylüyo doktorlar.yumurta donasyonunu düşünüyorum ama aileler bu konuda hassas pek yanaşmıyolar. benim psikoloijmi anlamaya çalışmıyolar ben anne olmak istiyorum çok yoruldum doktor doktor gezmekten:((( bu işin çaresi sadece bu.ben kabullendim ama benim ve eşimin ailesi kabullenmiyo.biliyosun bu uygulama ülkemizde yok.bu uygulamayı yapan yurtdışında hastanelere bakmak lazım. bize en yakın kıbrısta var.sende araştır ve birbirimizi bilgilendirelim olurmu canım?? Allahım yardımcımız olsun :((

meltemciğim bizim durumumuzu yaşamayan anlayamaz...ben artık kimsenin beni anlamasını beklemiyorum...hamile olmak 9 ay o sevinci yaşamak ne muhteşem şeydir kimbilir...bu forum bence kendi seçtiğimiz bir sürü kardeşlerimizle dolu...hepimiz kader ortağıyız..birimiz hamile ise hepimiz hamileymiş gibi seviniyoruz...her olumsuz denemede kendimizinde olumsuz olmuş gibi üzülüyoruz..sen dış seslere kulaklarını tıka ve inandığın yolda devam et...ben kendi adıma şunu söyleyebilirim ki yıllar sonra çevremdekiler çocuklarıyla torunlarıyla yaşamına devam ederken ben kimseyi karşıdan seyretmek istemiyorum...yıllar sonra yaşlandığımda neden daha fazla çaba harcamadım diye pişman olmak istemiyorum ...allahım izin verdiği sürece devam edicem...biz eşimle donasyon konusunu kimseyle paylaşmadık..çünkü ileride bu ağızdan ağıza dolaşır ve şayet evlat sahibi olursak bundan etkilenir. ailerimiz bizim çocuğumuza faklı davranır diye...ama herkesin seçimine saygım var hakkımızda hayırlısı...araştırma içindeyim...ve öğrendiklerimi sizlerlede paylaşıcam....

Merhaba guler_85. Aynı sorunu bende yaşıyorum hatta benim durumum seninkinden daha vahim.benim hiç yumurtam yok :(( kesinlikle tedavi olamayacağımı söylüyo doktorlar.yumurta donasyonunu düşünüyorum ama aileler bu konuda hassas pek yanaşmıyolar. benim psikoloijmi anlamaya çalışmıyolar ben anne olmak istiyorum çok yoruldum doktor doktor gezmekten:((( bu işin çaresi sadece bu.ben kabullendim ama benim ve eşimin ailesi kabullenmiyo.biliyosun bu uygulama ülkemizde yok.bu uygulamayı yapan yurtdışında hastanelere bakmak lazım. bize en yakın kıbrısta var.sende araştır ve birbirimizi bilgilendirelim olurmu canım?? Allahım yardımcımız olsun :((

canım aileler yanaşmıyor demişsin. neden böyle birşeyi ailelerinize sordunuz ki? aile sizsiniz. eşin ve sen. ve siz kendi aileniz adına sadece kendiniz karar verebilirsiniz. sakın dinlemeyin. söylemeyin ailelerinize. donasyon deneyin. aaa kendiliğinden oldu dersiniz.eşin de istiyorsa vakit kaybetme canım.

benim ailemde sadece teyzem ve annem biliyor. benim eşim çok paniktir. kıbrısta yanlız olmak istemedi ve annemle teyzemden kıbrısta bizim yanımızda olmalarını rica ettik. ama asla sormadık. bizim kararımız bu yönde. yanımızda olursanız seviniriz dedik ve onlar da sağolsunlar yanımızdaydı. birine söyleyeceksen de tavrın bu olsun.

senin ve eşinin yaşadıklarını, hissettiklerini hissedemez onlar. lütfen ailelerinizi halkanın dışına alın.
bu konuda aile : sen+eşin+doğacak çocuğunuzdan oluşmalı.

inşallah ilk denemede bebeğini kucağına alırsın.

Selam meltemdag,
Çocuk işi karı koca arasında bir olaydır. Sevişerek çocuk sahibi olabilseydik anne baba işin içindemi olacaktı???
Aileler kesinlikle dahil olmamalı.
Senin hayatın anne olacak sensin???
Bugün buna karışan ayrın neye karışır unutma???
Konuyu unutmuş gibi yap. Vazgeçmiş gibi yap biraz bekle sonra çaktırmadan git eşinle donasyon yaptır.
Ama utma eşinde bu konuda senle birolmalı!!!!

15 gündür sözleşmeyi imzalayıp ispanyadaki kliniğe göndereceğiz. Bir türlü akşam gelip konuyu açmıyor bizimki. En sonunda tamam bu akşam salı akşamı dedim ve belgeleri ona çıkarttırdım.
Tv önünde koltukta Metni okurken uyuya kaldı saat 21:20 horlamasını izledim siirlenmedim. Uyandırdım. Sonra dr ramona mail ayzalım soralım şunu bunu ne olacak derken ben harala gürele yazarken uyuya kaldı. 10 dak bekledim ve sonra uynadırıp ağızınla çocuk istiyorum demen benim için anlamsız sonuçta ne yaptığın önemli. Saat24 ten önce uyumayan adamın tamda bu işte uyuyakalması ilginç değilmi dedim.
Artık davranışları hakkında farkındlaığın olmalı bundan sıkıldım ve bende bu işe sensiz devam edebilirm dedim.
Çocuk istemeyen bir adam var karşımda zaten spermi olmayarak bunu bilinçaltından gerçekleştiriyor ama ağzından çıkanları dinelsen çoooooook çocuk istiyor ama davranışları kel alaka..
Sabırım tükeniyor.

Ne yersen o sun
Ne düşünürsen o gelir başına.
Beyindne geçen her düşünce gerçeğini hazırlar.
Korku panik tepki enerjini alır.
50 çok düşük dış gebelik riski biraz bana abartı geldi.
Kendiliğindne gidecek. Sakin ol bende 150 ile kendiliğinden kanamayla gitti.

Sakin sakin sakin ol. Beyninde YIKICI OLAN düşünceleir gönder.
İç sesin çok yüksek ve yıkıcı.. Bundan vazgeç kendi iyiliğin için..

Canım foruma hoşgeldin,rüzgarselin bu konudaki fikirlerini çok güzel dile getirmiş ama yinede bende yazmak istedim arkadaşım ailelerden niye niye izin alıyosunuzki hepimiz belli yaşa olgunluğa gelmiş insanlarız kendi kararlarımızı verecek yaştayız eşinle hemfikirseniz hiçkimseye sorma fikrinide alma derim ben daha denemedim donasyon düşünüyorum sadece anneme ve ablama önceden söylemiştim keşke söylemeseydim diyorum eşimin ailesinden hiç kimse bilmiyor. çünkü onlar bizi anlayamazlar ancak yaşayan bilir bide ilerde ağzından kaçırmıyacakları ne malum çocuğun bilmesi açısından iyi olmaz.inşallah hepimize denemek ve o güzel duyguları yaşamak nasip olur...

selam arkadaslar araniza yeni geldim , insallah sizinle burda güzel seyler paylasirim, bende bu sene olursa eger kibris olayini düsünüyorum yani embrio transferi ni .belkide sizin yasadiklariniz bana moral ve yol gösterir.

:72::72::72:

:nazar::nazar::nazar:

Yasasinnnnnnnn - tebrik ederim arkadasim!!! cok sevindim!!! darisi tüm isteyenlere insallah!!!!

ara sira lütfen bizi haberdar et

Allah tamamini erdirsin.............coook güzel haberler yaaa.....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm aramıza hoşgeld,in keşke ailenize söylemeseydiniz benimde yumurtalıklarım yok mesela eşime ben evlenmeden söledim böle bir durum var istersen ayrılabilirsin sorun olmasın dedim ve donasyondan bahsettim oda kabul etti ben seviyorum sonuçta dedi bırakmam dedi ve bende kimse duymasın annelerede söleme dedim sölemedikte sadece benim nnem babam bilior başkada bilen yok.sizde arkadaşların dediği gibi yaptığınızı gittiğinizi söylemeyin kendiliğinden oldu dersiniz ne olcak sanki.ama önemli oaln eşininle bir olamn arkadşım onunla birlikte olursan herşeyi başarırsınız eminim sana bol şanslar cnm şimdiden

Arkadaslar , bende Kibrisda embrio transferi düsünüyorum , nereleri tavsiye ederdiniz?????
Hangi tüp bebek merkezleri tavsiye edediniz.
tavsiyeleriniz icin simdiden tsk ederim.

Kizlar size bir sey danisayim. Onumuzdeki haftasonu Memorial Semra Hn. ile gorusup, bundan sonraki yol haritasina karar vermeye calisacagiz. Bu arada baska doktorlar da gorelim, mesela Memorial'in hos bakmadigi embriyo toplamayi falan konusalim istiyoruz. Hangi doktor olabilir? Soyle Semra Hanim'a denk biri? Ben daha once Amerikan Bulent Urman'a gitmistim, o iyiydi mesela. Ancak, dondun dolastin yine bana geldin dermi acaba diye cekindim birden. Bir de epey soguk bir adamdi. Baska kim olur?
Sevgiler.

Son düzenleme:
Durucuğum, kimyasal gebelik demişsin ama bunun nasıl tespit edildiğini yazmamışsın;doktormu söyledi , değerin yükselmedi mi? Şu an değerin kaç mesela? 50 dış gebelik için çok düşük bir değer, dış gebelikte normalin çok üstü olur...

Şayet değerin düştü ve kimyasal ise geçmiş olsun arkadaşım diyorum... Ümidini yok etme sakın,zamanı gelmemiş demekki . Önemli olan sensin......

Arkadaslar , bende Kibrisda embrio transferi düsünüyorum , nereleri tavsiye ederdiniz?????

canım bende yaza embriyo transferi düşünüyorum kıbrıs ta firdevs hanımı düşünüyorum şimdilik.
sen neden embriyo transferi düşünüyosun sorun ne

önceliklehepinizden özür diliyorum foruma giremedim evde kalmıyorum. Allah'a binlerce şükürler olsun hamileyim ve Allah tamamına erdirsin inşallah.
Fridevs hanım ve ekibine minnettarım. firdevs hanıma gideceklere şunları söyleyebilirim kesinlikle doktorunuza güvenin. o sizin için mutlaka en doğru ne ise onu yapıyor ben mesela 5.gün transferi istedim o 3. gün daha uygun olacağını söyledi. ayrıva firdevs hanıma aklınıza gelen herşeyi sorabilirsiniz, çok içten, samimi...İrem Hanım da öyle çok tatlı pozitif biri. tüm ekip çalışanlar çok iyiydi.
diğer arkadaşlar ne oldu bilmiyorum hiç okuyamıyorum işe de başladım.
inşallah onların da olumlu olmuştur.

:nazar::nazar:hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinn darısı tümm biz isteyenlere olsun inşallah

Kizlar size bir sey danisayim. Onumuzdeki haftasonu Semra Hn. ile gorusup, bundan sonraki yol haritasina karar vermeye calisacagiz. Bu arada baska doktorlar da gorelim, mesela Memorial'in hos bakmadigi embriyo toplamayi falan konusalim istiyoruz. Hangi doktor olabilir? Soyle Semra Hanim'a denk biri? Ben daha once Amerikan Bulent Urman'a gitmistim, o iyiydi mesela. Ancak, dondun dolastin yine bana geldin dermi acaba diye cekindim birden. Bir de epey soguk bir adamdi. Baska kim olur?
Sevgiler.

Söylediklerin dışında Bahçeci ekibi de iyidir..

hoşgeldin arkadaşımmm cnm burada gözlemlediğim kadarıyla her merkeze giden var bende yeni sayılırım deneyimim yok ama şu sıralar firdevs hanım rövanşta sanki.hepsinden olumlu yada olumsuz alan arkadaşlar var gördüğüm okuduğum kadarıyla ama şimdiden bol şans cnm

merhaba arkadaşlar
doktora göründüm,jinekolojik muayene yaptı,sorun yok ,ilk iğnemi de vurdum
bakalım iş bundan sonrasına kalıyor artık.bana ve hepinize bol şans...

canım geçmiş olsun...
ben de 3. tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım,
kimyasal gebelik şu:embriyo tutunuyor fakat gelişemiyor,yani kandaki değer artmıyor,ya düşük ya kürtajla gebelik sonlanıyor.benim düşük oldu.15 gün hem çok yoğun kanamam oldu,hem de ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı...
her şey insanlar için yani bizim için analık bundan kutsal işte neler neler yaşıyor analar çocuk büyütene kadar...
çok üzüldüm canım...
geçmiş olsun...

Back
X