Merhaba guler_85. Aynı sorunu bende yaşıyorum hatta benim durumum seninkinden daha vahim.benim hiç yumurtam yok( kesinlikle tedavi olamayacağımı söylüyo doktorlar.yumurta donasyonunu düşünüyorum ama aileler bu konuda hassas pek yanaşmıyolar. benim psikoloijmi anlamaya çalışmıyolar ben anne olmak istiyorum çok yoruldum doktor doktor gezmekten
(( bu işin çaresi sadece bu.ben kabullendim ama benim ve eşimin ailesi kabullenmiyo.biliyosun bu uygulama ülkemizde yok.bu uygulamayı yapan yurtdışında hastanelere bakmak lazım. bize en yakın kıbrısta var.sende araştır ve birbirimizi bilgilendirelim olurmu canım?? Allahım yardımcımız olsun
(
meltemciğim bizim durumumuzu yaşamayan anlayamaz...ben artık kimsenin beni anlamasını beklemiyorum...hamile olmak 9 ay o sevinci yaşamak ne muhteşem şeydir kimbilir...bu forum bence kendi seçtiğimiz bir sürü kardeşlerimizle dolu...hepimiz kader ortağıyız..birimiz hamile ise hepimiz hamileymiş gibi seviniyoruz...her olumsuz denemede kendimizinde olumsuz olmuş gibi üzülüyoruz..sen dış seslere kulaklarını tıka ve inandığın yolda devam et...ben kendi adıma şunu söyleyebilirim ki yıllar sonra çevremdekiler çocuklarıyla torunlarıyla yaşamına devam ederken ben kimseyi karşıdan seyretmek istemiyorum...yıllar sonra yaşlandığımda neden daha fazla çaba harcamadım diye pişman olmak istemiyorum ...allahım izin verdiği sürece devam edicem...biz eşimle donasyon konusunu kimseyle paylaşmadık..çünkü ileride bu ağızdan ağıza dolaşır ve şayet evlat sahibi olursak bundan etkilenir. ailerimiz bizim çocuğumuza faklı davranır diye...ama herkesin seçimine saygım var hakkımızda hayırlısı...araştırma içindeyim...ve öğrendiklerimi sizlerlede paylaşıcam....