merhaba arkadaşlar
doktora göründüm,jinekolojik muayene yaptı,sorun yok ,ilk iğnemi de vurdum
bakalım iş bundan sonrasına kalıyor artık.bana ve hepinize bol şans...

hayırlı olsun canımm inşlallah mutlu sona ulaşırsınn sen nerde yaptırıyorsun canım

Arkadaslar , bende Kibrisda embrio transferi düsünüyorum , nereleri tavsiye ederdiniz?????
Hangi tüp bebek merkezleri tavsiye edediniz.
tavsiyeleriniz icin simdiden tsk ederim.

canım bende yaza embriyo transferi düşünüyorum kıbrıs ta firdevs hanımı düşünüyorum şimdilik.
sen neden embriyo transferi düşünüyosun sorun ne

Zeytin ve potakal hamilelikleriniz hayırlı olsun..
Sürecinizi hamileyken de paylaşmanız dileğiyle.
Rüzgarselin ve diğer hamile arkadaşlarımız bu anlamada en iyi örnek..

Son düzenleme:
Eslemsema ve runya neden embryo transferi?
Çünkü bende kocayı bekleyeceğime embryo yolunumu seçsem diyorum.

Eslemsema ve runya neden embryo transferi?
Çünkü bende kocayı bekleyeceğime embryo yolunumu seçsem diyorum.

canım benim eşimdede ancak iğne ile testislerden sperm buluyorlara ama o da ne kadar kaliteli tartışılır bende riske atmak istemiyorum bendede 2 -3 yumurta ancak oluşuyor ama sonuç negatif iki kez eşimde illa ben den iğne ile sperm alsınlar yumurta donasyonu olsun diyor ya da hem donor spermi hemde benim spermlerle karışık olsun diyor bakalımm

sen ne zaman başladın ilk iğneye?bizim sperm donasyonu sizin ne ?yaş kaç?ben 37 yim

cnm benim yumurtalıklarım yok yaş 28 yumurta donasyonu olcak hayırlısı ile bizim doktor verda yada berk olcak bakalım ben hap kullanıorum cnm buradaki doktorum onu verdi bişi demedi yrn bitio bi iki güne adet görürüm sonra tekrar hap vericek rahim kalınlaşınca gidicez inşallah

Tüm desteğinizle beraber güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Benim de temennim hepimizin yolunun hayırlı olana açık olması sevgiyle ve gönlünüzdekilerle mutlu kalın!

sen ne zaman başladın ilk iğneye?bizim sperm donasyonu sizin ne ?yaş kaç?ben 37 yim

cnm benim yumurtalıklarım yok yaş 28 yumurta donasyonu olcak hayırlısı ile bizim doktor verda yada berk olcak bakalım ben hap kullanıorum cnm buradaki doktorum onu verdi bişi demedi yrn bitio bi iki güne adet görürüm sonra tekrar hap vericek rahim kalınlaşınca gidicez inşallah

canım hayırlısı olsun gönlünce olsun her şey.önce göbüşlerimizin sonra da kucağımızın dolması dileğiyle...

canım bende yaza embriyo transferi düşünüyorum kıbrıs ta firdevs hanımı düşünüyorum şimdilik.
sen neden embriyo transferi düşünüyosun sorun ne

selam canim, bizim sorunumuz azosperm, ve bu son senelerde benim yumurtlarimda tembellesdi yani zor olusuyor , o yüzden bu sene yazin kibris da embryo donasyonu düsünüyoruz 9 sene evliyiz. firdes hanim hangi tüp bebek merkezinden

Merhaba kızlar 1 hafta foruma giremedim, girdiğimde uyuz leptopum arıza verdi yazamadım. mesajlara da dönemedim özür.
aaa buarada görümce oldum .. :)

Potakal ve Zeytin tebrik ederim . Allahım kucağınızda görmeyi nasip etsin.

durugencim senin pozitifinide tebrik ediyorum ve anlayamadıklarım var
canım bu kimyasal gebelik dış gebelik düşünceleri nerden çıktı. anladığım kadarıyla kesin bir şey yok ortada sen niye kendini bu kadar üzdün anlamadım.

kimyasal gebelik ev gebeliklerindede oluşabiliyor. hatta bir çok kadın hamile kaldığını bilmeden düşürüyor bile. bu konuyu araştırmıştım biraz bilgim var.
doktorlar temkinli davranıp bu risklerden bahsediyorlar hatta benim doktorumda demişti ama ben pozitif düşünüp öyle bir şey olmayacak demiştim. Doktorun söylediği her risk başımıza gelecek diye bir şey yok. bunlar olasılık.
ilk hcg değeri kimi arkadaşlarımızda düşük çıkmıştı sonra yükselebiliyor. hatta anishanın değeri benden çok daha düşüktü biliyosun ki gebeliği devam ediyor.

seni çok panik halde gördüm. lütfen bu kadar telaşlı olma arkadaşım hep diyoruz ya iyi düşünelim iyi olsun diye. iyi taraflarını gör.
olumsuzluğu düşünürsen hayat sana olumsuzluk getirir.
hem orda tanıştığın kişilerin negatifliğini neden kendine taşıyorsun. senin üzülmemem gerekiyor. stres bizim düşmanımız. uzaklaş stersden.

anlıyorum bu sıra heyecanlı olmamak elde değil ama panik yaparsan kendine ve henüz oluşmaya çalışan bebeğe zarar verirsin .
sakin ol canım benim..

hoşgeldin arkadaşımmm cnm burada gözlemlediğim kadarıyla her merkeze giden var bende yeni sayılırım deneyimim yok ama şu sıralar firdevs hanım rövanşta sanki.hepsinden olumlu yada olumsuz alan arkadaşlar var gördüğüm okuduğum kadarıyla ama şimdiden bol şans cnm

hosbulduk canim , insallah hepimize hayirli olur,
iyi veya kötü seyeri paylasiriz, ins hep iyi seylerimiz olur :-)

selam canim, bizim sorunumuz azosperm, ve bu son senelerde benim yumurtlarimda tembellesdi yani zor olusuyor , o yüzden bu sene yazin kibris da embryo donasyonu düsünüyoruz 9 sene evliyiz. firdes hanim hangi tüp bebek merkezinden

canım bizdede aynı sorunlar var sayılırr eşimde tek tük sperm bendede tek tük yumurta :) denedeik 2 kez ama negatif firdevs doğuş ta

canım geçmiş olsun...
ben de 3. tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım,
kimyasal gebelik şu:embriyo tutunuyor fakat gelişemiyor,yani kandaki değer artmıyor,ya düşük ya kürtajla gebelik sonlanıyor.benim düşük oldu.15 gün hem çok yoğun kanamam oldu,hem de ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı...
her şey insanlar için yani bizim için analık bundan kutsal işte neler neler yaşıyor analar çocuk büyütene kadar...
çok üzüldüm canım...
geçmiş olsun...

GECMIS OLSUN ; hayatta gülümseyi birakma günün birinde sende anne olucaksin ins.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz umarım sizlerinde olumlu sonuçlarınızı paylaştığınızı görürüz.
geriye dönük okuyabilirseniz beklediğinizden fazla bilgiyle karşılaşırınız.
burda kimse kolay kolay şu doktora git demez tavsiyede bulunuruz. doktora kendiniz karar verirseniz daha mantıklı olur düşüncesindeyim.

Kıbrısta genelde geçerli ücret 4500 euro. kimi merkezin paket programı var otel ulaşım ayarlıyorlar onlara artı ödersiniz. bazı doktorlarla pazarlık yapma şansınız var. sizi burdan yönlendiren doktor olursa oda kıbrısdan pay alabiliyor.
pgt isterseniz fiyat yükseliyor.

bildiğim merkez ve doktorları tekrar paylaşıyorum

Kıbrıs:
Lefkoşa; doğuş tüp bebek merkezi: Şevket Alptürk (klik şefi), verda Tunçbilek(benim doktorum) Firdevs Uğuz,
Lefkoşa: kıbrıs tüp bebek merkezi, Savaş özyiğit
Girne; dünya tüp bebek, Berk Angün
Mağusa, mağusa yaşam hastanesi, Halil ibrahim tekin (kısaca H.İ.T)

BATUM
Batum ivf

Son düzenleme:
canım bizdede aynı sorunlar var sayılırr eşimde tek tük sperm bendede tek tük yumurta :) denedeik 2 kez ama negatif firdevs doğuş ta

bizde iki kere amaliyat olduk yani esimde sperm arandi ama negatif , bizde bu yolu sectik, bende artik deli gibi arastirmalara girdim, bu sene bizde denemek istiyoruz , hayirlisi artik 7 ayda allah nasip ederse. bende daha hangi merkez iyi hangisi uygun ,konaklama vs gibi seyleri arastiriyorum. sen nasil oraya kara verdin?????

Back
X