mimoza40, aymen, yosunnn, eylül08, schanthi, bahardalı, simayyy, zümrüt, turbice, nisan, iremelif, karbeyazı, saba55,nilya , gezgin, miraceldonation
kızlar hadiiii....
ve tüm biizim gibi kaderdaşımız olan kadınları bekliyoruz.. :)
Selam
Bizim henuz bir denememiz olmadi. Kismet olursa eylulde donasyon icin kibrisa gidicegiz.
Ama dilimin dondugunce aciklamaya calisayim.
Turkiyede yasak bu islem onun icin Kibris a gidiliyor genelde.Israil, belcika, yunanistan ve ingilterede... yapiliyor bu islem bildigim kadariyla ama fiyat acisindan en uygunu Kibris.
Uygun bir donorden alinan yumurtalar esinden alinan spermlerle birlestirilerek senin rahmine yerlestiriliyor. Hamilelik sureci, dogumdan sonra emzirme hepsini yasiyorsun.
Tabiki deneyimli arkadaslar daha iyi ifade ederler.
Ben de internette okudugum kadariyla biliyorum:))
faktor 5,faktor 2 ,mthfr sanırım genetik testler ..yaşım 42 olduğu için istemiş olabilirler.bi de endo kistlerim vardı .tüplerim alınmıştı.belki onun içindir. bilmiyorum ama söylemediler .
Herkese merhabalar, ben donasyon konusunda bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz? 1970 doğumluyum geç evlendim ve şimdi de çocuğum olmuyor( çok araştırdım çok okudum sanırım donasyon tek çare..
Herkese merhabalar, ben donasyon konusunda bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz? 1970 doğumluyum geç evlendim ve şimdi de çocuğum olmuyor( çok araştırdım çok okudum sanırım donasyon tek çare..
Hosgeldın canım
Hıcbır şey ıcın moralını bozma, sana tavsıye edıyorum sayfa bırden başla yavaş yavaş tüm sorduğun soracak olan sorularım oralarda , okuyabılırsın.
Sevgıyle kal .
ben de 42 yaşındayım .hemn üzülme. burda herkes aynı derdi paylaşıyor birlikte üzülüp birlikte çare arıyoruz .donasyon tek çare derken bize biraz hikayenden bahsedermisin-yumurtlama probleminiz mi var-eşinde mi problem nedir...tüp bebek denediniz mi ..
ne derler bilrsin derdi veren ALLAH dermanı da bulacak olan O dur . yürekten inanıp dua edip istemek çok istemek çaba göstermek bu işin direnç noktası.
bizimle ol.herşey inşallah düzelecek.
sizce de bir liste yapılmalı mı
ben çok arzu ediyorum .efsune hnm ın en başta yaptığı listeyi güncelleyebilirmiyiz
eskilerden deneyimli ve bu işi bilen bir arkadaşımız bir tablo yapabilir mi biraz vaktini alır ama :
son iki senedir 2012 den beri bildiğiniz bebek sahibi olmuş -(cinsiyeti,hkayesi,kaçıncı denemesi )
veya tedaviye yeni başlamış ya da başlayacak olanları gösterir,
ne zaman nerde hangi dr da yumurtamı sperm mli yoksa embriyo transferi mi yaptırmış
hepimize moral kaynağı olur , canlanmamızı sağlar .
şimdiden teşekkürler
Merhaba kızlar dün doktorumun istedigi tüm test sonuclarımı aldım ve can beye gönderdim. Doktor Şevket bey değerlendirdi ve tedaviye engel olmadıgını söyledi çok şükür. Adetimin 21. gününde lucrin 3.75 iğne yapıyorum. Yeni adetimle beraber tedavi hazırlığına başlıyoruz. Çok heyecanlıyım. İçimde garip bir sevinç ve merak var. Sizinlede paylaşmak istedim. Lütfen beni yalniz bırakmayın. :))
Tesekkurler Tress. Haklisin, donasyona da ilk seferde olmayabilir. Benim Cinli bir doktorum var burada, FSH 40in ustune cikarsa donasyonu da unutmalisin dedi banacanım ben erken menepozum .benimde ilk zamanlar fsh 30 larda falandı sonra tedaviyle düşürdük sonra tekrar yükseldi.ben bu konuda çok doktor gezdim.genel fikir fsh bir kere yükselince bunun bir anlamı var.yani fsh düşse bile ilaaçların etkisiyle..nacizane fikrim bizim için geçen zamanın çok önemi var.ona göre düşün tart...önemli olan anne olmak başarı şansı yüksek olanı tercih et derim..ben 32 yaşaındayım 23 yaşından beri erken menepozum ilk zamanlar donasyonu duymamıştım.duysaydım şayet hiç zaman kaybetmezdim.donasyondada tutmama ihtimali var bu da zamandan çalıntı bunuda hesaba katarsak canımm
Tesekkurler Tress. Haklisin, donasyona da ilk seferde olmayabilir. Benim Cinli bir doktorum var burada, FSH 40in ustune cikarsa donasyonu da unutmalisin dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?