4 Ekim siz oteli kendiniz mi ayarladiniz?

tam dediğin gibi olsun :))
tatildeyiz moduna girelimm:))
aslında mayısta orda hava sıcak olmazmı bileğimize heryerde satılan bişey taksak,ama şöyle işiltili bişey ki dikkat çeksin:)))

eğer hava sıcak olursa yani eşofman için bile kıyafetleri değiştirebiliriz tmm:)) nisan sonunda tekrar kostüm dizayn yaparız. siz merkezin ayarladığı otel de mi kalacaksınız..daha planlamadık ama eşim internetten bir sürü seçenek çıkaracaktır gene. neyse onu da sonra konuşuruz.
bugün birkaç test hariç hepsini yaptırdım. geçen sene hetereskopi filmni bulamıyorum annemlerde de kalmış olabilir onu arayacam olmazsa lab. dan isteyecem ank.dan.burdaki dr.ben gebnetik test isteyemem ,tromboli testi yazamam diye tetkikleri geri çevirdi sadece bu testleri özel lab. da yaptıracam .gıcık oldum kadına .tüp bebek dr um istedi dedim ist. dan ama kabul etmedi. canımı sıktı .neyse daha vakit var yaptırırım. diğerlerini fakslayacam irem hnm a
görüşürüz iyi geceler

Canım bende erken menepozum.cilde yapıştırılan östrejen bandı kullanıyorum.adetin 16.cı günü de progesteron isimli ilaç alıyorum.her ay adet oluyorum.bandın adı calimara forte cilde yapıştırılıyor ve direk kana geçiyor.endişe etme eğer olmadı farnutal kullanırsın

canım ben yıllardır cyglo prognova ile adet görüyorum.. bu ay drum clemene başlattı daha var hapın bitmesine.
seninde görmen gerekirdi.. sonuçta aldığın hormonlar rahimde hergün tabaka oluşmasına yol açıyor. sonrada çekilme kanaması bekleniyor.
yanlız şu var ki; donasyona gitmeden önce adet olmanı sağlayan ilaçlarda rahimde istediğimiz endometruim kalınlığı için etki sağlıyor. bana donasyon öncesi 2 ay kulllandırdılar..

çok geçmiş olsun temiz çıkmasına sevindim.bana antibiyotik vermedi doktorum. Allah bizlerede nasip edicek inşllah

4 Ekim siz oteli kendiniz mi ayarladiniz?
canım otel merkein aradığı bir otel(altınkaya otel-girnede)
4 ekim inşallah embriyolar sana sımsıkı tutunur...bol şans..

tatil modundamısın??yoksa benim gibi her daim gergin..heyecanlı...
merkez nasıl?embriyolog nasıl,gördünüz mü?
canım ben tatil modundayım.dün yumoş toplandı,buğün için sizi arayıp yarın haber vereceğiz embriyolar için dediler.ben hiç beklemeyelim oturup otelde dedim eşime.girneyi gezdik yürüyerek 10.00-16.00 arası gezdik bu arada fotoğraflarımız oldu bol bol(isteyene çarşı merkezine günde 2 sefer sefer var.yarın onunla gideceğiz geziye-otel merkeze yürüyerek20 dk falan tutuyor.)gündüz irem hanım aramış oteli,embriyolardan haber vermek için.ben hep salladım.eşimin ısrarıyla 17.00 de öğrendik durumu.çok mu rahatım sizceee?:))
Kalbımız senınle ınsallah bebeklerınıde alıp gelıceksın.
Allah dualarını kabul etsın canım
Kendıne ıyı bak oralarda.

canım Alllah söyletti bebek---lerrr.ahhh harikasın.hepimizin muradı olsun,kucaklarımız dolsun.

dualarınız ve dilekleriniz hepimize şans ve bolluk getirsin.

faktor 5,faktor 2 ,mthfr sanırım genetik testler ..yaşım 42 olduğu için istemiş olabilirler.bi de endo kistlerim vardı .tüplerim alınmıştı.belki onun içindir. bilmiyorum ama söylemediler .

donasyon + konaklama + ulasim paketi olarak mi odediniz?

faktor 5,faktor 2 ,mthfr sanırım genetik testler ..yaşım 42 olduğu için istemiş olabilirler.bi de endo kistlerim vardı .tüplerim alınmıştı.belki onun içindir. bilmiyorum ama söylemediler .
bilmiyorum ki canım benimde yaşım 43 ama kist problemim yoktu belki ondandır ben temmuzda gidebilicem malum okul var((

bebek nasılsın bebekler nasıl?????

Sagol canim insallah iyilerdir canim... Bugun 11+5 olduk insallah bu cuma iyi haberler alicam. Ense kalinliari olculcek. 3 hafta ultrasona girmedim ozledim bebeklerimi insallah buyumuslerdir.. Ama migde bulantim hala bitmedi. Inanin kizlar hala bazen inananmiyorum... Bu sabah surekli agladim sevincten... Allahim insallah bu guzel duygulari hepinize yasatir.. Insallah.. Allah buyuktur diyorum kader arkadaslarim.

valla cok güzel sifre canim herkese gerek hastanede gerek otelde söylüycem bakalim formdan kimseyi bulabilecekmiyim :)

sevgili kaderdaşım sık sık giremiyorum çünkü üyeliğim siliniyor her seferinde yeniliyorum ne oluyor anlamıyorum.sosyal hizmetlere haftaya çarşamba gideceğiz 2 saat mulakat yapacaklarmış benden bu kadar arkadaşım sen nasılsın mesajlarınızı okuyorum her gün.donasyona hazırlanıyormusun.biliyorsunuz biz evlatlık bebek alacağız ona konstre olmuş durumdayız.3 defa dan sonra biz pes ettik bıraktık biz o işleri çok yorulmuştuk zaten.

somtik sana hissettiğim bir şeyden bahsetmek istiyorum..ben kendim için donasyon hazırlığı yaparken,düşünürken,plan yaparken nedense hep sen aklıma geliyosun..sanki içimden bir ses bana senin başka bir merkezde donasyonu bir daha denemen gerekir diyor..sanki mesela firdevs hanımda denesemiydin bir daha..ama sakın beni yanlış anlama..sonuçta siz evaltlık işlerini beklerken bir kez daha donasyonu deneyebilirsin diye düşünüyorum..evlatlıkdan vazgeç demiyorum yanlış anlama..beklerken başka merkezde bir deneme...gerçi sen takılma bana...ben garip garip düşünürüm..kurarım böyle..

sevgili arkadaşım beni düşündüğün için sna çok teşekkür ederim bende sizi düşünüyorum biz burda büyük bir aile olduk.ama ben donasyon işini kaçırdım eşim asla diyor.geçen hafta bitkisel ilaçlar almak için çok uzaklara gittik.ben çok inanmıyorum ama eşim inanıyor.kullanıyoruz şuanda bakalım hayırlısı allahtan umut kesilmez.eşim azosperm bende yumurta azaldı nasıl olur bilmiyorum.canım arkadaşım sağol beni düşündüğün için

belki de sen ilk micro tesede olmayan ama 2. de pozitif olan tecrübelerden olursun :))
yani inşallah...

Arkadaslar eylulde gidicek olaniniz var mi Dogus a???QUOTE=waltkrayburg;29181426]valla cok güzel sifre canim herkese gerek hastanede gerek otelde söylüycem bakalim formdan kimseyi bulabilecekmiyim :)[/QUOTE]

Arkadaslar dun Dogustantan Firdevs Hanim in asistanina mail gondermistim konaklama, ulasimla ilgili. Cevap geldi.
Sizlerle paylasmak istedim.
Donasyon sabit fiyat zaten €4500
Tr den gidicek arkadaslar Tr- Kibris gidis donus bileti ve konaklama ile birlikte fiyat toplam €5100 oluyor.
Yurtdisindan gidicekler icin ulasim size ait olmak uzere otel icin 600 tl odeniyor eger hastanenin anlasmali otelinde kalinirsa.
Otel- hastane ulasiminin hepsini hastane sagliyor...

Herkese merhabalar, ben donasyon konusunda bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz? 1970 doğumluyum geç evlendim ve şimdi de çocuğum olmuyor ( çok araştırdım çok okudum sanırım donasyon tek çare..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…