şu an merkezin müşteriye yönelik bsayarından yazıyorum,bizler için düşünmüşler bence çok güzel bir yaklaşım bu teknoloji çağında.isterseniz wireless kullanabilirsiniz kendi dizüstü blgisayarınızdan.biz altınkaya oteldeyiz,merkezin önerdiği otel yani.
uçaktan indiğimiz gün otelin aracı getirdi otele,havaalanında bekliyordu bizi hemen buluverdiler.
dün yumoşlar toplandı (11 taneymiş,8 tanesi olgun çıktı,6 tane döllendi)
merkeze otelden götürdüler araçla ,aynı araçla döndük.firdevs hanım ve irem hanım çok tatlılar,her sorumuzda yanıt verdiler.irem hanım işlem öncesi ve sonrası hep yanımdaydı,bol bol sohbet ettik.
otel 3 yıldızlı ayarında.anlayacağınız çoook lüks değil ama o paraya göre yemekler,oda servisi,çalışanların ilgisi güzel.
otelde turistler ve bizim gibi tüp bebekçiler var,doluluk oranı yüksek yani.kalabalık bir otel.
başka sorunuz varsa yanıtlarım.
bu arada transfer perşembe yapılacak.
şimdilik bu kadar havadisler,otelin yemek salonunda eşim beni beklemekte.
öptüüüüm sizi şekerler:)))
tam dediğin gibi olsun :))
tatildeyiz moduna girelimm:))
aslında mayısta orda hava sıcak olmazmı bileğimize heryerde satılan bişey taksak,ama şöyle işiltili bişey ki dikkat çeksin:)))
Ben 2aydır adet göremedim 15gün öncede kadındoğumcuya gittim benden hormon tahlili istedi bana gynelle diye bi doğum kontrol hapı başladı 4gün önce tedavim bitti ama hala adet olmadım bugün sonuçları aldım dra gösterdim.fsh 83.9 estrojen 5inaltı bana menapoza girmişsin dedi ultrasonda yukarıdan baktı çok az olabilirsin yada olmayabilirsinde dedi benim donasyon yaptıracağımı biliyor adet olmasanda olur bu önemli değil ona göre drun sana ilaçlar verecek dedi ama benim içim rahat etmedi biraz daha beklicem adet olmazsam yada bundan sonra bi ilaç kullansammı acaba menapozda olan arkadaşlar siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?...
Ben 2aydır adet göremedim 15gün öncede kadındoğumcuya gittim benden hormon tahlili istedi bana gynelle diye bi doğum kontrol hapı başladı 4gün önce tedavim bitti ama hala adet olmadım bugün sonuçları aldım dra gösterdim.fsh 83.9 estrojen 5inaltı bana menapoza girmişsin dedi ultrasonda yukarıdan baktı çok az olabilirsin yada olmayabilirsinde dedi benim donasyon yaptıracağımı biliyor adet olmasanda olur bu önemli değil ona göre drun sana ilaçlar verecek dedi ama benim içim rahat etmedi biraz daha beklicem adet olmazsam yada bundan sonra bi ilaç kullansammı acaba menapozda olan arkadaşlar siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?...
baharim öncelilke gecmis olsun atlatmissin ...evet malesef bebek istemeyip aldiran ona kiyanlar hatta dogurup sokaga atanlar var nelerini goruyoruz tv de bizde tirim tirim bebek ariyoruz bebegimiz gelse sansli cocuklar olacaklari kesin ..ama ben hep ALLAHIN sinavi bu diyorum birgün olacak sadece rabbim sabrimizi deniyor diye düsünüyorum...
canım otel merkein aradığı bir otel(altınkaya otel-girnede)4 Ekim siz oteli kendiniz mi ayarladiniz?
canım ben tatil modundayım.dün yumoş toplandı,buğün için sizi arayıp yarın haber vereceğiz embriyolar için dediler.ben hiç beklemeyelim oturup otelde dedim eşime.girneyi gezdik yürüyerek 10.00-16.00 arası gezdik bu arada fotoğraflarımız oldu bol bol(isteyene çarşı merkezine günde 2 sefer sefer var.yarın onunla gideceğiz geziye-otel merkeze yürüyerek20 dk falan tutuyor.)gündüz irem hanım aramış oteli,embriyolardan haber vermek için.ben hep salladım.eşimin ısrarıyla 17.00 de öğrendik durumu.çok mu rahatım sizceee?:))4 ekim inşallah embriyolar sana sımsıkı tutunur...bol şans..
tatil modundamısın??yoksa benim gibi her daim gergin..heyecanlı...
merkez nasıl?embriyolog nasıl,gördünüz mü?
Kalbımız senınle ınsallah bebeklerınıde alıp gelıceksın.
Allah dualarını kabul etsın canım
Kendıne ıyı bak oralarda.
canım çok sevindim hayırlısı inşallah. bende msj attım banada aynı tahlilleri göndermiş ama son üç tanesi bende yok
•Faktör 5 Leiden
•Faktör 2
•MTHFR
neden olabilir?
geçmiş olsun bende yaptıracağım ama ne zaman yapılıyor yani adetin kaçıncı günü?
ne ilaçları verdi merak ettim?
canım otel merkein aradığı bir otel(altınkaya otel-girnede)
canım ben tatil modundayım.dün yumoş toplandı,buğün için sizi arayıp yarın haber vereceğiz embriyolar için dediler.ben hiç beklemeyelim oturup otelde dedim eşime.girneyi gezdik yürüyerek 10.00-16.00 arası gezdik bu arada fotoğraflarımız oldu bol bol(isteyene çarşı merkezine günde 2 sefer sefer var.yarın onunla gideceğiz geziye-otel merkeze yürüyerek20 dk falan tutuyor.)gündüz irem hanım aramış oteli,embriyolardan haber vermek için.ben hep salladım.eşimin ısrarıyla 17.00 de öğrendik durumu.çok mu rahatım sizceee?:))
canım Alllah söyletti bebek---lerrr.ahhh harikasın.hepimizin muradı olsun,kucaklarımız dolsun.
dualarınız ve dilekleriniz hepimize şans ve bolluk getirsin.
donasyon + konaklama + ulasim paketi olarak mi odediniz?
bilmiyorum ki canım benimde yaşım 43 ama kist problemim yoktu belki ondandır ben temmuzda gidebilicem malum okul varfaktor 5,faktor 2 ,mthfr sanırım genetik testler ..yaşım 42 olduğu için istemiş olabilirler.bi de endo kistlerim vardı .tüplerim alınmıştı.belki onun içindir. bilmiyorum ama söylemediler .
bebek nasılsın bebekler nasıl?????
Alpiknurcum pembe t shirt e tamam ama ben gri eşofman altı giyeyim bari tamam hatırın için beyaz spor ayakkabı da olur! Waltkrayburg ya şifre dedin de aslında aynı otelde kalmak bile yeterli. Biz oteldekileri merkezde gördükten sonra otele döndüğümüzde konuşmuştuk. Kınrıs'a yaz erken geldiği için burayı seviyorum a ne dersin?
Şifreyi bana da gönderin bari çünkü ben de geliyorum! :)
canım forumda rüzgar gibi esmişsin maşallah senin bebeciğin gelmesine az kalmış ne güzel:)ben buraya kaydolduğumda sen yeni gebeydin :)umarım birgün bende senin gibi yeni gelen arkadaşlara tecrübe olurum ama yeni katılanlara seni örnek gösteriyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?