Culii, normal doktorlar FSH ile donasyon alakasi yok dedi, nasilsa kendi yumurtan degil. Fakat bu Cinli kadin -doktor diplomasi var ancak alternatif tip ile tedavi ediyor- nedense boyle bir laf etti bana. Ben de pek anlayamadim.canım merhaba fsh ile donasyonun ne alakası var neden öyle dedi açıklayabilirmisin?
Cok uzuldum ansu. Dua edecegim senin icin. Sen saglam ol, cocuk olayi senin sagliginin yaninda cok cok onemsiz.. Moralini yuksek tut canim.Tüm arkadaşlarıma merhaba,
Canlarım ben bu aralar çok rahatsızım.Karaciğerimde hasar daha da büyümüş.bundan dolayı 1000 km ötede 20 yıldır tedavi gördüğüm hastaneye acilen geldim.böbreklerim ile ilgili bir kaç hastalığım var.Tedavisinin mümkün olmadığı ve günde 12 civarı ilaç kullandığım hastalıklar.Böbreklerim ile ilgili almış olduğum ilaç karaciğerime hasar verdi ve daha da ilerlemiş.Bütün gün ağrılarım var.sanırım cuma günü belli olacak sonuçlarım.Doktorlarım yüzüme karşı çok kötü şeyler söylediler.Moralim çok bozuk.Şu anda canımla uğraşıyorum inşallah doktorlarımın bir zamanlar ömür biçerek 6 ay yaşarsın dedikleri gibi yine direneceğim.Bu aralar biraz foruma giremeyebilirim.herkes kendine çok iyi baksın.herşey gönlünüzce olsun.
Tesekkurler Tress. Haklisin, donasyona da ilk seferde olmayabilir. Benim Cinli bir doktorum var burada, FSH 40in ustune cikarsa donasyonu da unutmalisin dedi bana
Tüm arkadaşlarıma merhaba,
Canlarım ben bu aralar çok rahatsızım.Karaciğerimde hasar daha da büyümüş.bundan dolayı 1000 km ötede 20 yıldır tedavi gördüğüm hastaneye acilen geldim.böbreklerim ile ilgili bir kaç hastalığım var.Tedavisinin mümkün olmadığı ve günde 12 civarı ilaç kullandığım hastalıklar.Böbreklerim ile ilgili almış olduğum ilaç karaciğerime hasar verdi ve daha da ilerlemiş.Bütün gün ağrılarım var.sanırım cuma günü belli olacak sonuçlarım.Doktorlarım yüzüme karşı çok kötü şeyler söylediler.Moralim çok bozuk.Şu anda canımla uğraşıyorum inşallah doktorlarımın bir zamanlar ömür biçerek 6 ay yaşarsın dedikleri gibi yine direneceğim.Bu aralar biraz foruma giremeyebilirim.herkes kendine çok iyi baksın.herşey gönlünüzce olsun.
canım yaa inan çok üzüldüm.ama sen bir kere atlatmışsın artık bir daha da yaşamazsın inşallah doktorlar da aynı şeyi söylicektir karaciğer çok yenilenen bir organ inşallah etkili bir tedavi ile kısa sürede atlatırsın dualarımız seninle burdan iyi haberlerini beklicez umarım kısa sürede bize yazarsın.
canım hayırlı olsun çok sevindim inşallah olumlu haberinide burada hep beraber kutlarız.heycan sevinç ve merak olması gayet normal.inşallah herşey güzel gider.bizler dayanışma içindeyiz ve seninde yanındayız canımm
sen de mayısta mı gidiyorsun?hangi doktordu firdevs mi?benim şu an hiç ufukta bile yok ama firdevse içim ısındı olsa bende onu tercih ederdim gibi geliyor.
Alpiknurcum yeniden liste deyilde,belki sonradan katılan arkadaşlar ve ekstra bilgiler eklenebilir.canım doğuş klinikte sana ne kadar indirim yaptılar öğrenebilirmiyim
daha önce şevket bey de donasyon denemesi olduğum için yapmadılar.yapamayız dediler.ama gene şevket bey de deneseydik sanırım 1000 euro yapılacaktı.bu sefer firdevs hnm da deneyelim istedim ben çok.eşim itiraz etse de . O Halil ibrahim tekin e gidelim istiyordu ama sonunda firdevs hnm a ikna ettim:
irem hnm la telefon görüşmemizde iki gün önce ,menepozda olduğum için yasmin denilen ilacı almamı iki ay adet olduktan sonra tedavi ye tam denk geleceğini söylediler. inş. mayısın ikinci haftasını TUTTURURUZ.:))
Arkadaşım senin yumurtalıkların alınmıştı sanırım normalde adet görmek için ilaç kullandınmı yada ne kullandın?...
daha önce şevket bey de donasyon denemesi olduğum için yapmadılar.yapamayız dediler.ama gene şevket bey de deneseydik sanırım 1000 euro yapılacaktı.bu sefer firdevs hnm da deneyelim istedim ben çok.eşim itiraz etse de . O Halil ibrahim tekin e gidelim istiyordu ama sonunda firdevs hnm a ikna ettim:
irem hnm la telefon görüşmemizde iki gün önce ,menepozda olduğum için yasmin denilen ilacı almamı iki ay adet olduktan sonra tedavi ye tam denk geleceğini söylediler. inş. mayısın ikinci haftasını TUTTURURUZ.:))
Arkadaşım senin yumurtalıkların alınmıştı sanırım normalde adet görmek için ilaç kullandınmı yada ne kullandın?...
yumurtalıklarım değil de tüplerim alındı yani yumurtam olsaydı bile normal yoldan değil tüp bebekte şansım olabilirdi ama yumurta rezervim tükendiğinden ve 2 senedir adet olamadığımdan donasyona geldik ama o da olmadı bu üçüncü demnememiz olcak. dr lar menepoza girdiğimde ilaç la adet olmamı filan hiç tavsiye etmediler ben de hiç kllanmadım açıkcası ama irem hn geçen hafta kullanman daha iyi olurdu genç menepoz olmuşsun dedi yani kireçlenme için filan sanırım gerçelkten de beinm kemiklerim çok zayıftır bileklerimi falan görseniz kopacak gibi .ve ağrılar olur sürekli dizlerimde ayaklarımda.
adet görmek için yasmin dennilen ilacı söyledi.iki gün önce başladım.
21 gün içiyorsun 7 gün bekliyorsun . o 7 gün içinde adet oluyormuşsun zaten. 28.günü tekrar başlayacaksın dedi.2 ay içicem yani sonra tedaviye başlanacak .
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]ADI
[/TD]
[TD="align: center"]YAŞ
[/TD]
[TD="align: center"]TÜP DENEMESİ
[/TD]
[TD="align: center"]DONASYON
DENEMESİ
[/TD]
[TD="align: center"]YUMURTA/SPERM
[/TD]
[TD="align: center"]TRANSFER EDİLEN
EMBRİYO SAYISI
[/TD]
[TD]KLİNİK VEYA DOKTOR
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EFSUNE12
[/TD]
[TD="align: center"]42
[/TD]
[TD="align: center"]5
[/TD]
[TD="align: center"]0
[/TD]
[TD="align: center"]Yumurta
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İspanya DR.Ramon
[/TD]
[TD]MART 2013te
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AYSEVİ
[/TD]
[TD="align: center"]38
[/TD]
[TD="align: center"]3
[/TD]
[TD="align: center"]1. deneme HIT 2. deneme Dr BERK
[/TD]
[TD="align: center"]Yumurta
[/TD]
[/TD]
[TD]Dr BERK ANGÜN
[/TD]
[TD]ikizleri var bir prenses ve prens
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PAPATYA40
[/TD]
[TD="align: center"]45
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD="align: center"]embryo
[/TD]
[TD="align: center"]4
[/TD]
[TD]Kıbrıs DR.Firdevs
[/TD]
[TD]sağlıklı bir kızı var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BİLGİNİSA
[/TD]
[TD="align: center"]35
[/TD]
[TD="align: center"]yok
[/TD]
[TD="align: center"]1deneme
[/TD]
[TD="align: center"]yumurta
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[TD]Doğuş DRVERDA
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BREEZ35
[/TD]
[TD="align: center"]45
[/TD]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]Kıbrıs DR BERK
[/TD]
[TD]8 haftalık düşük mart2013te yeniden
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TRESS06
[/TD]
[TD="align: center"]33
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]??
[/TD]
[TD]berk gitmişti firdevsgidecek
[/TD]
[TD]mart2013te yeniden
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LALİTA
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]düşünüyor
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]~
[/TD]
[TD]Kıbrıs DR BERK
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLLLLL35
[/TD]
[TD="align: center"]29
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]DR BERK ANGÜN
[/TD]
[TD]mart2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BEBEK_
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]6 kere, bir hamilelik ama düşük
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]DOĞUŞ DR FİRDEVS
[/TD]
[TD]hamile ikizler geliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FBLI_
[/TD]
[TD="align: center"]43
[/TD]
[TD="align: center"]3 kere, bir hamilelik ama düşük
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]DOĞUŞ DR FİRDEVS
[/TD]
[TD] MART 2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RÜZGARSELİN
[/TD]
[TD="align: center"]31
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]2
[/TD]
[TD="align: center"]sperm
[/TD]
[TD="align: center"]1.deneme 2, 2. Deneme 3
[/TD]
[TD]1.Deneme SAVAŞ ÖZYİĞİT 2.FİRDEVS
[/TD]
[TD]hamile kızı olacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YUSUFZİLAN
[/TD]
[TD="align: center"]34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]berk beye gitmişti
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MOONROSE78
[/TD]
[TD="align: center"]34
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]????
[/TD]
[TD]SAVAŞ ÖZYİĞİT
[/TD]
[TD]sağlıkla geldi oğlu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DURUGEN
[/TD]
[TD="align: center"]44
[/TD]
[TD="align: center"]1 tüp ve 1 aşılama
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD] berk bey de denedi
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÖZLEM BARIŞ
[/TD]
[TD="align: center"]43
[/TD]
[TD="align: center"]8 mikro, 2 aşılama, birkere 8 haftalık düşük
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]3.gün 8 hücreli 4 embryo
[/TD]
[TD]ŞEVKET BEY
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATESSSN
[/TD]
[TD="align: center"]44
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]BEKLEMEDE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ROWİNA
[/TD]
[TD="align: center"]30
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]Dr. SAVAŞ ÖZYİĞİT
[/TD]
[TD]İKİZLER GELdi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]JADEX
[/TD]
[TD="align: center"]beklemede
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LEYLAKBABY
[/TD]
[TD="align: center"]???
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]xxxx
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SOMTIK
[/TD]
[TD="align: center"]38
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD="align: center"]SPERM
[/TD]
[/TD]
[TD]DR BERK ANGÜN
[/TD]
[TD]xxxx
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]baharım1980
[/TD]
[TD="align: center"]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]xxxx
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4 ekim
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]şu an kıbrısda
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miranda
[/TD]
[TD="align: center"]?
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]Doğuş tüp bebek Firdevs hn
[/TD]
[TD]çok yakında
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alpilknur
[/TD]
[TD="align: center"]42[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[TD]firdevs hanım[/TD]
[TD]mayısda gidecek
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arkadaşlar siz bana bilgilerinizi yazın ben düzenlemeye çalışıcam sonra efsune ilk sayfaya koyar bu tabloyu olmuşmu yanlışları eksikleri düzenleyebiliriz
not ettim bilgilerinizi yeni arkadaşlar bilgilerinizi yazarmısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?