daha önce çek de yaptıran oradan bilgi alan hiç yok benim bildiğim kıbrısın tercih edilmesinin en büyük sebebi dil türkler için. yabancılar içinde ucuz oluşu sanırım. ama çek de çok ucuzmuş. vakit kaybetmeden dene orada bence. inan işlem heryerde aynı işlem olacağı varsa oluyor. sadece içine sinsin gıcık olma oradaki herhangi bir kimseye yeter bence.
başarının menapozdaki kişilerde daha iyi olacağını bende okumuştum bi yerlerde mantıklı da geliiyor. zira normal yumurtası gelişen bir kişi kendi yumurtasını atmaya çalışırken donörü kabul edecek nasıl oluyor bu anlayamıyorum ben. ne bilim valla bu iş allah işi doktorlar vesile ol derse oluyor her türlü..

can beyle iletişimdeyim doktorum şefket bey daha .sizin doktorunuz kim . ilk denemenizmi?

ben doğuşla iletişimdeyim oraya gitmeyi düşünüyorum nasıl iyiy değil mi neden olmadı sizinki şevket bey nasıl bir doktor
canim ocakta bizde 5 kisiydik ankaradan mersinden istanbuldan vardi digerlerini hatirlamiyorum simdi ayni gun transfer olduk sevket beyde 5 mizde negatif gorustuk telefonlastik ve hic birine aciklama yok malesef

merhaba arkadaşlar kadınlar gününüz kutlu olsun...listeye benide ekleyin...37 yaşındayım.5 aşılama 4 tüp bebek denemem var.1 kimyasal gebeliğim var...düzenli adet oluyorum ama fsh yüksek ve amh düşük...2 ve ya 3 yumi oluşuyor tüp bebekte...ama tutturamadım bir türlü...bende yumurta donasyonuna karar verdim...mayıs ve ya haziran gibi gidecektim ama tayin çıkınca askıya almak zorunda kaldım...eylül ayı gibi olacak...hem taşınma hem donasyon zor olacaktı benim için...hepimiz için hayırlısı...merkezler ve doktorlar hakında araştırmadayım.netleşince hepinizle paylaşıcam...

Merhaba canım benimde başımdan negatif donasyon geçti ve tahmin edemeyeceğinz şeyler yaşadım ölümden döndüm. Burdaki herkesten ricam donörlerin sağlık durumu... Donörlere yapılan belli testler varmış.sonra onların aldığı ilaçlar, iğneler vs. bunların yapılıp yapılmadığından emin olun öyle transfer yapın. ben bunları bilmiyordm iyikide hamile kalmamışım çünkü benim donöre hiçbir tahlil falan yapılmadığnı öğrendm Allah bilir bebekte neler olacaktı.. Yumurta yada sperm donasyonu olsun bebeğimize onlar can verecekler. Nolur bunları iyice araştırın, sorun, sorgulayın öyle karar verin. Parası daha ucuz diye aldanmayın lütfen...Allahım cümlemizin yardımcısı olsun.

merhaba aryadicle,
ben azospermi nedeniyle sperm donasyonu yaptırdım. şu anda 7 aylık hamileyim. inşallah bir kızımız olacak.
doğuş tüp bebek firdevs hanımda. şevket beyi tanımıyorum. aynı merkezdeler ama ayrı çalışıyorlar.
firdevs hanımı tavsiye edebilirim. hamileliğim esnasında donasyonla alakası olmayan rahatsızlıklar geçirdim. firdevs hanım her aşamada benimleydi. geriye dönük okursan tüm detayları bulacaksın.
ayrıca selam8 arkadaşımız vardı. o da sperm donasyonu yaptırdı. halil ibrahim tekin in merkezinde. o da memnundu. bir oğlu oldu :)),sormak istediğin birşey olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.
en yakın zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle...

ansu çok geçmiş olsun. ağrıların ilaçlarla dinmiyor mu? inşallah kısa zamanda iyileşirsin.
cuma sonuçlar belli olacak demişsin. durumundan haberdar et bizi.
biz burada aile olduk. tek konumuz donasyon değil ki.
yanındayız.

yine 8 gün geçti ve en ufak regl belirtisi yok. ama hamilelik belirtisi de yok..test mest yapmıcam bu defa .. geçen defa göğüslerimde ağrı vardı şimdi hiç bişi yok. ama çok mutsuzum özellikle bugün. inşallah bu adet belirtisidir. hiç bişey yok aslında ama mutsuzum enerjim düşük. kadınlar günü diye hiç tanımadığım biri karanfil verdi ağlaya ağlaya bi hal oldum :))))
çok yoruldum beklemekten artık olacaksa olsun olmayacaksa olmasın. hayata dönmek istiyorum.
hatta buraya bile gelmek istemiyorum. sadece bu konuyla yatmak bu konuyla kalkmak kimin sonucu ne olmuş diye düşünmek bile istemiyorum. bebeği olunca yada olmayınca gidenleri anlıyorum galiba...

burada olmak yazmak paylaşmak hem iyi geliyor insana. hem de hayattan, daha önce hayatınızda olanlardan koparıyor insanı. varsa yoksa kimin olmuş kimin olmamış kaç çıkmış artmışmı düşmüş mü... offf kendimden sıkıldım valla....
şu an kendime soruyorum dile ne istersen diye.. beni şu an bebekten başka mutlu edecek hiçbişey yok. dünya turu verseler mutlu olmam sanki şuan...

dilerim bugün böyledir..(havanında etkisi vardır inşallah)
yarın yine mutlu olurum belki..
hepimiz herzaman mutlu olalım inşallah...

uyarın için teşekkürler...ciddi şekilde araştırma içerisindeyim...bizler maddi ve manevi yıpranmış insanlarız...sağolsunlar burdaki tüm arkadaşlar deneyimlerinin bizlerle paylaşıyorlar.hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz...bende birkaçgün sonra tekrar silbaştan tahlillerimi yaptırıcam .yaptıklarımı ve yapacaklarımı burada paylaşıcam...inşallah yardımı olur herkese...bizlere doktorlarımıza inanmaktan başka çare kalmıyor...allah yardımcımız olsun...doktorlarımızın vicdanına sığınacağız...

atessn bizlerin ruh halide havalar gibi...bazen güneşli bazen bulutlu...lütfen pesetmek yok...bebeklerimiz inanıyorum ki biryerlerde bizim gelip onları almamızı bekliyor...inatla yola devam:)))

Merhaba arkadaslar,
Çok yeni arkadaş gelmiş foruma eski arkadaşları çok göremedim. Bende pek fazla yazamıyorum ama girip yazıları okuyorum . Beni tanıyan arkadaslar için biz çok iyiyiz 5. Ayımızı doldurmak üzereyiz oğlumla , yavaş yavaş hazırlıklarımıza da başladık . Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ...

neden memnun kalmadığını sylersen sevinirim bende araştırıyorum ona gre gidyim diyorum

canim 1.sebep gidene kadar cok iyiydiler cok ilgiliydiler ama oraya gidince 1 kere kisa bir muayene transfere kadar dr u gormedim bile oysa gitmeden dr ilgilenecek detayli muayene edecek falan demislerdi 2. sebep spermi verip parayi odedikten sonra o ilgi alaka kalmadi 3.sebep transfer esnasinda cok kanama oldu birsey olmaz dediler ama ögrendimki kanama olunca tutmazmis. transferden sonra degil dr görmek hemsire bile görmedim temizlikci beni gonderdi 4. sebep benden gereksiz testler istedi gerekli olanlari istemedigi icin troit bezlerimde sorun varmis zaten hamile kalamazmisim bununla ilgili hic bir bilgim yoktu yani sonuc olarak paramla rezil oldum umutlarimi kaybettim parayi cöpe attim geldim tabi bu benim kisissel düsüncem herkesin fikrine saygim var

Sana aynen katiliyorum. Bu forum insanda bagimlilik yapiyor. Hic kucumseyemem, arkadaslarin destekleri verdikleri bilgiler harika, ben de elimden geldigi kadar kendi bilgimle katkida bulunuyorum. Burada aile gibiyiz, sicacik, guvenle, guclu devam ediyoruz. Ancak aklindan cikar bu konuyu, saf bir akil ve kalple basla, isin sirri budur diyenler de hakli. Iste bu ikisi birarada cok zor. Her an kim ne yapmis diye merak edince akildan cikmiyor elbette. Belki boyle hissedince biraz mesafelenip, aklini bosaltmak en dogrusu. Benim aklimda da internetten kopup, de-tox gibi bir sure dogaya donmek var. Bu problemim hic yokmus gibi yasamam lazim biraz. Sen de daraltma kendini, bu haftasonunu kendini simartmaya ayir, nasil yasiyorsun bilmiyorum ama, senin kalbini ne guldurecekse onlari siraya koy yap. Bu surecte ruh dengemizi bol keseden riske atarak ilerliyoruz zaten... Amaan tek derdimiz bu olsun! Tamam yoruluyoruz ama ne?! Sonucta hayat yine guzel yine guzel, sagligimiz, esimiz, sevgimiz var. Eger tak derse canimiza baska bir karar verir, bir cocugun hayatini degistirir, ona da bizim hayatimizi degistirme sansi veririz, belki daha hayirli olur, ya da enerjimizi baska yonde iyi bir seye aktaririz, ne yapalim yani! Sevgiler.

gerçekten hayatımda senin gibi bir arkadaşa ihtiyacım var sanırım. aklıyla yola çıkabileceğim hiç arkadaşım yok yakınımda. sanırım böyle zamanlarda senin gibi bir arkadaşımla bir kahve içsem belki biraz ağlasam onun yanından gülerek ayrılacağım kesinnnn.. bütün nazım eşime.. valla çok üzülüyorum onu üzdüğüm için. gözümün içine bakıyor sürekli neyin var demekten bıkmadı bana. yersiz mutsuzum onu da mutsuz ediyorum.. işleri çok yoğun olmasına rağmen günde en az bi defa yanıma geliyor ben nasılım acaba diye bakıp gidiyor. her gün bi türlüyüm ben. kimi zaman çılgın. kimi zaman neyin var dese ağlayan, kimi zaman umursamaz(görünen), çoğu zaman başka bişey anlatamadığı için galiba dişi başı kıçı ağrıyan biriyim bu aralar. ben bile çekmem yani kendimi şu ara:)))

biraz da yaşlanma sendromu galiba bunlar benim dolgu botox düşünmem gereken yaşlarımda ben tüp bebek donasyon peşindeyim..
zaten hiç sıradan bi hayatım olmadı benim napiimm hakkıma hayırlısı inşallah..

haklısın ben biraz uzaklaşıcam buralardan yapabilirsem...doğa ve deniz hep iyi gelmiştir bana. baharda geliyor bu bana yine iyi gelecek umarımm

çok çok teşekkürler paylaşımların için...

Allah emeğini boşa çıkartmasın , canım gıdıp gördüğünü yazmışın , yakınmı sana orası , nerde yasşıyorsun ?pekı hastanelerı nasıl yanı yenı temız bır yermı ???

SEvgili arkadaslarim

bugün 12+1 de bebeklerin ense kalinligi ölcüldü, trisomi 21, 18 ve 13 olma riski hesaplandi. Hersey Allaha sükür cok iyi cikdi...bebeklerim cok iyiydi, bir tanesi bayagi haraketliydi, digeri uyuyordu, doktor uyandirmaya calisti ama daha cok sakin kaldi :)

kalp atisini da dinletti ilk defa sesli olarak, cok tuhaf oldum, göz yaslarim döküldü tabii o an........Allahim insallah tüm bebek isteyenlerde bunlari yasamayi kismet etsin..........

kalin saglicakla........

Bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…