SEvgili arkadaslarim
bugün 12+1 de bebeklerin ense kalinligi ölcüldü, trisomi 21, 18 ve 13 olma riski hesaplandi. Hersey Allaha sükür cok iyi cikdi...bebeklerim cok iyiydi, bir tanesi bayagi haraketliydi, digeri uyuyordu, doktor uyandirmaya calisti ama daha cok sakin kaldi :)
kalp atisini da dinletti ilk defa sesli olarak, cok tuhaf oldum, göz yaslarim döküldü tabii o an........Allahim insallah tüm bebek isteyenlerde bunlari yasamayi kismet etsin..........
kalin saglicakla........
Bebek
Merhaba kızlar dün doktorumun istedigi tüm test sonuclarımı aldım ve can beye gönderdim. Doktor Şevket bey değerlendirdi ve tedaviye engel olmadıgını söyledi çok şükür. Adetimin 21. gününde lucrin 3.75 iğne yapıyorum. Yeni adetimle beraber tedavi hazırlığına başlıyoruz. Çok heyecanlıyım. İçimde garip bir sevinç ve merak var. Sizinlede paylaşmak istedim. Lütfen beni yalniz bırakmayın. :))
Ben 2aydır adet göremedim 15gün öncede kadındoğumcuya gittim benden hormon tahlili istedi bana gynelle diye bi doğum kontrol hapı başladı 4gün önce tedavim bitti ama hala adet olmadım bugün sonuçları aldım dra gösterdim.fsh 83.9 estrojen 5inaltı bana menapoza girmişsin dedi ultrasonda yukarıdan baktı çok az olabilirsin yada olmayabilirsinde dedi benim donasyon yaptıracağımı biliyor adet olmasanda olur bu önemli değil ona göre drun sana ilaçlar verecek dedi ama benim içim rahat etmedi biraz daha beklicem adet olmazsam yada bundan sonra bi ilaç kullansammı acaba menapozda olan arkadaşlar siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?...
SEvgili arkadaslarim
bugün 12+1 de bebeklerin ense kalinligi ölcüldü, trisomi 21, 18 ve 13 olma riski hesaplandi. Hersey Allaha sükür cok iyi cikdi...bebeklerim cok iyiydi, bir tanesi bayagi haraketliydi, digeri uyuyordu, doktor uyandirmaya calisti ama daha cok sakin kaldi :)
kalp atisini da dinletti ilk defa sesli olarak, cok tuhaf oldum, göz yaslarim döküldü tabii o an........Allahim insallah tüm bebek isteyenlerde bunlari yasamayi kismet etsin..........
kalin saglicakla........
Bebek
SEvgili arkadaslarim
kalin saglicakla........
Bebek
SEvgili arkadaslarim
kalin saglicakla........
Bebek
ay çok sağol canım ne bu rezalet iyi ki açıkladın çok sağol.canim 1.sebep gidene kadar cok iyiydiler cok ilgiliydiler ama oraya gidince 1 kere kisa bir muayene transfere kadar dr u gormedim bile oysa gitmeden dr ilgilenecek detayli muayene edecek falan demislerdi 2. sebep spermi verip parayi odedikten sonra o ilgi alaka kalmadi 3.sebep transfer esnasinda cok kanama oldu birsey olmaz dediler ama ögrendimki kanama olunca tutmazmis. transferden sonra degil dr görmek hemsire bile görmedim temizlikci beni gonderdi 4. sebep benden gereksiz testler istedi gerekli olanlari istemedigi icin troit bezlerimde sorun varmis zaten hamile kalamazmisim bununla ilgili hic bir bilgim yoktu yani sonuc olarak paramla rezil oldum umutlarimi kaybettim parayi cöpe attim geldim tabi bu benim kisissel düsüncem herkesin fikrine saygim var
sana o kadar imreniyorum ki.Allah nazarlardan saklasın,mutluluğunuz daim olsun.darısı başıma.
kızlar ben dün 11 de transfer oldum,hem eşimden hem donörden alınan spermlerle oluşturulan embriyolar nakletildi.karma oldu benim transferim yani.bugün uçakla döndük.
artık beklemece bakalımmm.19 mart test günüm.
veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.başka bir sürprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
AYKIZIM var bizim forumdan.hatırladınız mı?onunla tanıştık dün transfere giderken.serviste yan yana denk geldik.onun transfer günü belli olacaktı.kulaklarınızı çınlattık,kızlara bu bombayı patlatalım dedik:)))))çok tatlı,güzel ve sevecen biri kendisi,eşi de öyle:))ayy çok heyecenlıydık,konuşa konuşa kendimmizden geçmişiz bir baktık ki merkeze gelmişizz.evet orada aynı döneme denk gelenler mutlaka tanışmalı.insan çok mutlu oluyor.
AYKIZIM sana da buradan bol şans diliyorum.Allah yüzümüze gülsün arkadaşım.
can beyle iletişimdeyim doktorum şefket bey daha .sizin doktorunuz kim . ilk denemenizmi?
ay çok sağol canım ne bu rezalet iyi ki açıkladın çok sağol.
Kım şuan hazırlık aşamasında ?????
Ben kan tahlılerı ve regl lerımın gelmesını beklıyorum !
Kan tahlıler sunlar ıstendı
=Hsg
=HBS+HCV+HIV
=Açlık kan şekerı
=AST+ALT
=TSH
=BUN+Kreatın
Ilacrarım ıse
Progynova 2 mg (2kutu)
Folıc asıt 5 mg (1kutu)
Aspırın 100mg (1kutu)
Progesteron kapsül 200mg(1kutu)
Prednısolon tablet 16 mg (kutu)
Doxysıklın antıbıyotık100mg (1kutu)
Bırde bır ıgne varmış onun adını yazmadılar 4-5 gün önceden orda olup o ığneyı yapcaklarmıs
Merhaba canım benimde başımdan negatif donasyon geçti ve tahmin edemeyeceğinz şeyler yaşadım ölümden döndüm. Burdaki herkesten ricam donörlerin sağlık durumu... Donörlere yapılan belli testler varmış.sonra onların aldığı ilaçlar, iğneler vs. bunların yapılıp yapılmadığından emin olun öyle transfer yapın. ben bunları bilmiyordm iyikide hamile kalmamışım çünkü benim donöre hiçbir tahlil falan yapılmadığnı öğrendm Allah bilir bebekte neler olacaktı.. Yumurta yada sperm donasyonu olsun bebeğimize onlar can verecekler. Nolur bunları iyice araştırın, sorun, sorgulayın öyle karar verin. Parası daha ucuz diye aldanmayın lütfen...Allahım cümlemizin yardımcısı olsun.
Allahım senı nazarlardan korusun , nekadar güzel sızlerde benım umudum oluyorsunuz bu yazdıklarını okudum çok sevındım .
Canım sen nerde yapmısdın ? Neydı senın tedavın ? Benımkı embriyo olacak kısmetse .
Hayat her yönüyle birbirine paralel yollar ve işler ile devam ediyor.
Yani hem eş hem çocuk hem teyze hemde komşu arkadaş vs.. olabiliyoruz
Peki neden çocuk sahibi olma sürecinde normal hayatın devam etmediğini düşünüyoruz yada öyle yapıyoruz???
Çünkü istediğimizin olmaması ve o çaresizlik hissi ile baş edemediğimizden ve eksiklik duygusunun hep ensemizde olmasından..
Zaten hiçbirşeye bağımlı olmayın ama bu foruma bağlı olmak aslında bir tür yardım etmektir.
Hamile kalanların uzak durmasını onaylamıyorum.
Şuanda hamile olupta foruma girip soru cevaplayan arkadaşların çok büyük iyilik yaptıklarını düşüüyorum ve emin olun sevapta aslında..
Kızlar toparlanın bahar geliyor içimizde çiçekler açsın çocuğımuz olsada olmasada..
Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?