Kım şuan hazırlık aşamasında ?????
Ben kan tahlılerı ve regl lerımın gelmesını beklıyorum !
Kan tahlıler sunlar ıstendı
=Hsg
=HBS+HCV+HIV
=Açlık kan şekerı
=AST+ALT
=TSH
=BUN+Kreatın

Ilacrarım ıse
Progynova 2 mg (2kutu)
Folıc asıt 5 mg (1kutu)
Aspırın 100mg (1kutu)
Progesteron kapsül 200mg(1kutu)
Prednısolon tablet 16 mg (kutu)
Doxysıklın antıbıyotık100mg (1kutu)

Bırde bır ıgne varmış onun adını yazmadılar 4-5 gün önceden orda olup o ığneyı yapcaklarmıs

Allahım senı nazarlardan korusun , nekadar güzel sızlerde benım umudum oluyorsunuz bu yazdıklarını okudum çok sevındım .
Canım sen nerde yapmısdın ? Neydı senın tedavın ? Benımkı embriyo olacak kısmetse .

Canım selam , hayırlı olsun tedavın , sana bırşey soracak dım senden ne tür ılaclar kulanmanı ıstedıler bana ığne yazmadılar!
Bende yumurta ve sperm donasyonu ıcın hazırlanacağım .

Normal de Canım ben adet olmak ıcın (agnus castus STADA 4mg) bunu doktorun yazmasına da gerek yok bu ılac tamamen bıtkısel. Ve bununla herzaman düzenlı bır şeklide adet görüyorum. Bu ılac zyklıus progınovanın bır nevı bıtkıselı .
Ben Almanya'da bunu normal eczanelerde alabılıyorum . Tatbiki trde de kesın buna benzer bır ılac vardır markası STADA Internet'ten veya doktorunuza sorun. Araştırın

sımdı bu tüp bebek tedavısınde doktorun yazdığı ılacları kulancam .

Hayat her yönüyle birbirine paralel yollar ve işler ile devam ediyor.
Yani hem eş hem çocuk hem teyze hemde komşu arkadaş vs.. olabiliyoruz
Peki neden çocuk sahibi olma sürecinde normal hayatın devam etmediğini düşünüyoruz yada öyle yapıyoruz???

Çünkü istediğimizin olmaması ve o çaresizlik hissi ile baş edemediğimizden ve eksiklik duygusunun hep ensemizde olmasından..

Zaten hiçbirşeye bağımlı olmayın ama bu foruma bağlı olmak aslında bir tür yardım etmektir.
Hamile kalanların uzak durmasını onaylamıyorum.

Şuanda hamile olupta foruma girip soru cevaplayan arkadaşların çok büyük iyilik yaptıklarını düşüüyorum ve emin olun sevapta aslında..

Kızlar toparlanın bahar geliyor içimizde çiçekler açsın çocuğımuz olsada olmasada..

Öpüldünüz

kızlar birşey soracam..yumurta donörü ortalama ne kadar zamanda bulunabiliyor..
ona göre merkezle ne kadar zaman önce iletişime geçmek gerekir sizce...1 ay yeterlimidir??

gözün aydın bebek....Allah bizlerede bu duyguları yaşamayı nasip etsin....

sana o kadar imreniyorum ki.Allah nazarlardan saklasın,mutluluğunuz daim olsun.darısı başıma.

kızlar ben dün 11 de transfer oldum,hem eşimden hem donörden alınan spermlerle oluşturulan embriyolar nakletildi.karma oldu benim transferim yani.bugün uçakla döndük.
artık beklemece bakalımmm.19 mart test günüm.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeee.başka bir sürprizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
AYKIZIM var bizim forumdan.hatırladınız mı?onunla tanıştık dün transfere giderken.serviste yan yana denk geldik.onun transfer günü belli olacaktı.kulaklarınızı çınlattık,kızlara bu bombayı patlatalım dedik:)))))çok tatlı,güzel ve sevecen biri kendisi,eşi de öyle:))ayy çok heyecenlıydık,konuşa konuşa kendimmizden geçmişiz bir baktık ki merkeze gelmişizz.evet orada aynı döneme denk gelenler mutlaka tanışmalı.insan çok mutlu oluyor.

AYKIZIM sana da buradan bol şans diliyorum.Allah yüzümüze gülsün arkadaşım.

cok sevindim canim ALLAH insallah sorunsuz gelmelerinide nasip eder duaciyim canim benim o kadar ugrasmissin vee ALLAH sana 2 ödül birden veriyor darisi hepimizin basina insallahhhhhhhhhhh

ay çok sağol canım ne bu rezalet iyi ki açıkladın çok sağol.

hayırlı bir sonuç olur inşallah doktorun kimdi nasıl memnun kaldın mı?

ay çok sağol canım ne bu rezalet iyi ki açıkladın çok sağol.

Ben bu yazılanlar üzerine can beyle görüştüm. Yumurta donasyonu tedavisine gitmeden önce hastalar zaten rahim hazir olarak merkeze geliyor dedi. Zaten tedaviye gitmeden önce doktor kontrolüne gönderiyorlar. Kibrista eşimden sperm alındığı gün doktor sadece ultrason ile muayene edip ilaçlarımı düzenlenecekmiş ve sorularimiz yanıtlayacakmış. Transfere kadar olan bekleyiş sürecinde zaten doktorun bilgi vermesini beklemeyin diyor. Embriyolar ile ilgili bilgi için düzenli olarak bana bilgi vereceğini ve her sorunumuzla bizzat ilgilenecegini söyledi. Ben guveniyorum. Zaten transfer gunü doktorum transferimi yapacak. Onemli olan transferin iyi gecmesiymis. Zaten şevket beyi uzun yıllardır işlem yaptıgı icin eşimle tercih ettik. Tecrübe çok önemli bence. Yani icim cok rahat. Gelişmelerden sizi bilgilendireceğim.

Canım kullandığın ilaçlar Donasyon için mi bunlar rünyacım

yaşadıklarına çok üzüldüm.geçmiş olsun canım..bize neden ölümden döndüğünü ve nerde denediğinden bahsedersen çok seviniriz.bizlerde daha temkinli ve dikkatli olmaya çalışırız en azından..bozz canım peki donöre testlerin yapılmadığını nasıl öğrendin.bizleri bilgilendir mutlaka canım ....

arkadaşlar 7 ay önce smear testi yaptırmıştım.bende bir türlü geçmeyen yanma ve ağrı var sonuçlarım temizdi .fakat onca ilaca rağmen yanma ve acıma hissi bir türlü tam 6 aydır geçmiyor.tekrar doktora gittim enfeksiyon var diye ilaç tedavisi başladık.VEE TEKRAR SMEAR VERDİM ARA KANAMALARIM OLDUĞU İÇİN DOKTORUM TAKİP EDELİM DEDİ.SİZLERE SORUM ŞU RAHİM AĞZINDA TEHLİKELİ BİR DURUM OLSA ALTI AY GİBİ BİR SÜREDE İLERLEMİŞ OLABİLİR Mİ..YADA KÖTÜ BİR ŞEY OLSA DOKTOR MUAYENE ESNASINDA AZ ÇOK TAHMİN EDEBİLİR Mİ.....UZUN SÜREDİR GEÇMEYEN YANMA ACIMA HİSSİ BENİ MAHVETTİ ÇOK AFEDERSİNİZ ACIDAN CİNSELLİK BANA İŞKENCE OLDU.BU DURUMDA BENİM DONASYON İŞİM ÖBÜR AYA SARKACAK SANIRIM.SAĞLIĞIMA KAVUŞAYIMDA BİR AY SONRA OLSUN DİYORUM

sagol canim benim..........ne mutlu bana size birazcik umut olabiliyorsam..o yüzdende ara sira gelismelerden bahsediyorum...
ben dogus merkezde dr. firdevs de yaptirmistim. cok sirin ve ince ruhlu bir doktor. benim tedavi yumurta donasyondu canim. kendi yumurtalarimla 6 defa denedim, bir defa düsük olmustu gecen sene, sonrada iste donasyona muracaat ettik, ilk defada Allah a sükür böyle güzelce tuttu.
embyro olucak demek..hadi hayirlisi senin icinde. ne zaman ve nereye gitmeyi düsünüyorsun?

Canim cok haklisin, bende hamile kalip da burdan kaybolanlara da ben cok üzüldüm acikcasi insan hem merak ediyor hemde dedigin gibi burdaki arkdaslara motivasyon olmasi gerekiyor!!! ben sahsen zamaninda daha baslamadan önce burda hamile biri bana cevap yazdikca sorularima cok mutlu oluyordum. bu forum bana cok faydasi oldu ve halada oluyor! inanin donasyona cok cabuk karar vermem burdaki insanlardan oldu, vcünkü positiv destek aldim - Allah razi olsun!!!

ben kendim iyi oldugum sürece burdayim arkadaslar, bebeklerin gelismelerinden sizi haberdar edicegim, istediginiz sorulari cevaplandircam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…