Arkadaşım belki de sen bizden daha şanslısın kendi genlerini taşıyan hangi hastalıklara yatkın hangilerine değil bilebileceğin bir evladın olacak Lütfen bu kadar karamsar olma

Canim Bizde iyikı senınle tanıştık , sende bızımle duygularını gıdecegın yolu paylaş , paylaşkı rahatlarsın bıraz , bızde aynısı yapıyoruz , güçlü ol , kendıne ınan ve güven !

Bende şunları yazayım hakkımda , eşım 3 kere amalıyat gecırdı
1.varıkosel amalıyat ıkı kere de azosperm amalıyatı yanı yumurtanın ıcın de sperm arandı (1.de unı klınık almanya2.Emre bakırcıoglunda ) ıst.bahcecı de .
Yanı anlıcanız onun genınden de olmıyacak , benımde yumurtalar tembel ,ama var .
Ben kapımın önünde yanı bulundugum şehırde cok başarılı bır tüpbebek merkezı var sperm donasyonunu deneyebılırım , ama eşım buna karşı , şımdı bazıları tuhaf kaşılıcak , kı bende öyle karşıladım. Ama napım bende ok deyıp
O yüzden embriyo donasyonu ıcın karar verdık . Yanı benimde genımden olmıyacak . Benım ıcın hıcbır zaman far etmezdı yanı sonucda doğuracak olan benım benım kanımla beslenecek .
Ama ben esımı bu konuda ıkına edene kadar nekadar üzüldüm nekadar kavgalar yaptık .
Yanı demek ıstedıgım hepimizin türlü türlü sorunlarımız var .
Ama şuna da şükür edıyorum ıyıkı böyle bır yöntem var , yanı umudum var .

Rabbim taşıyabileceğimizden fazla yük vermezmiş....biz ne kadar bunu kaldıramam desekte O biliyor ne kadar dayanabileceğimizi...

Canım sana hangı ılacları yazdı doktor rahımı hazırlamak ıcın.

Canım Ben smear testini altı ay önce yaptırmıştım.temiz çıkmıştı.daha sonra bendeki sürekli yanma vajinada acıma geçmeyince doktor Tekrar smear aldı yani 6 ay arayla henüz sonucum çıkmadı.fitil antibiyotik Neler kullandım ama nafile..merak ettiğim altı ay önce temiz.çıkan smear testi 6 ay sonra Tekrar edildiğinde kötü çıkabilir mi..yani. kötü bir şey olsa bu kadar çabukilerlermi.uff ya neden geçmiyor bu enfeksiyon anlamadım.birde erken menepodan dolayı rahim ağzı çok hassasmış.Buda ağrı yapabilirmiş... Durum böyle canım.cihangir beyde bakmıştı rahim ağzına sadece enfeksiyon var demişti...ama nee enfeksiyonmuş.....

teşekkür ederim hazaneylül sağol. sadece kıbrısta yaptırdgmı söyleyebilrim. klinik ve doktor adı veremem canım kötü reklama giriyomuş ayrıca inan gerek yok. sadece uyarıda bulunmak için yazdım. bi hastalık bulaşmadı çok şükür ama ben başka ilaç kullanıyodum ve o ilacı kullanrken transfer yapılmaması gerekmiş ama doktor bana hiçbişey demeden transferi yaptı gözümü açtığımda aradan 15 gün geçmişti yoğun bakıma kaldırmşlar beni annemler falan başımdaydı. tabi donasyon falan hak getire gebe kalamadım zaten. bikaç ay sürdü kendime gelmem. sonradan öğrendikki benim donöre herhangi test, tahlil, iğne falan bişeyde yapılmamış.

Burdaki herkesten ricam merkezi imkanınız varsa gidin görün. donörlere yapılan testleri falan isteyin teyit edin. bebegimze onlar can vercek sonuçta sperm yada yumurta donasyonu olsun farketmz. kullandıgınz ilaç varsa söyleyn zararı varmı yokmu ögrenin.

(Hep ıyı seyler düşündüm ve olacağına ınanadım demış çok hoşuma gıttı ) sızınlede paylaşmak ıstedım ınşallah bebeğini sağlıklı bır şeklide kucağına almıştır

Benide ekleyebilirsin yasım 33 , 3 tüp bebek denemesi iptalle sonuçlandı . 1 kere yumurta donasyon 2 adet transfer edildi ve sonuç pozitif .

face de şimdi okudum çok hoşuma gittiği için sizlerle paylaşmak istedim;

HAYAT BU,
BİR BAKARSIN HERŞEY BİR ANDA SON BULUR.....
HAYAT BU,
SON DEDİĞİN AN HERŞEY YENİDEN CAN BULUR........

İspanyadan gelemn bilgiler!!!!

Min 6 olgun yumurta tahhüt ediyorlar.
6 dan az oluşması durumunda indiirm yapacaklarmış.
Donore yaıplan işlem 6200 €
Embryo oluşturma ve transfer 2000€
8200€ toplam kesin diğer işlemlerde gerekirse diye bilgi için gönderilmiş.

XI gerekirse 800€
Embryo dondurma 2 yıl için 765€
Assisted hatching 309€
Blystocyst oluşumu310€
Sperm bank 550€
Sperm dondurma321€
Bunlardan xXI ve assited hatching ve blysto kesin üzerine geelcek 1400€

Gelelim açıkç yazdıkları koşullara;
1-endrometoriumda sorun yada rahimde polip giib medenlerden transfer iptal edilirse embryolar dondurulur ve tarnsferde embryo transfer ücreti alınmaz
2-eğer donor tedaviye cevap vermez ve süreç yarım kalırsa kullanılan ilaçlara bir ödeme yok yani bunun bize hiç maliyeti yok
3- yumurta sayısı 6 dan az ise indirim yapılıyor ama 6200€ ödenecek elde edilen olgun yumurta sayısına göre fiyat belirlenecek.
4- bir sorun lurda sperm verme işlemi senkron donasyona uygun yapılamaz ise sprem bankası ve sperm dondurma maliyeti ekstra gelecek.

listeye beni eklemek istemezsiniz herhalde;(nede olsa ben hamile kalamayacağım;( yok yok eklemeyin....

tunanehir bence sen bu forumda ilk ve tek olduğun için çok önemlisin.
senin durumunda olanlara yardım edebilecek bir tek sen varsın. burada hepimizin derdi bebek sahibi olmak. lütfen kendini bizden ayrı düşünme. buraya geldin ve bizi bulduysan o listede olmaman için bir neden yok.
çok kısa zamanda sen de bize güzel haberler vereceksin inşallah. doktorunun sana ultrasonda bebek göstermesi de bence hoş birşey. yakında kendi bebeğini göreceksin öyle ultrasonda. kütahyadaki kadınla yüz yüze görüştünüz değil mi? yani ultrason takiplerine gidebileceksin değil mi?
çarşamba günü yumurtaların durumunu yazmayı unutma :))

4 ekim ve aykızım transferiniz hayırlı olsun. sizinle birlikte listemizdeki hamile sayımız da artsın inşallah :))

günaydın efsune,
maliyet bayağı yüksek ancak işi bu kadar detaylandırıp bilgi vermeleri de her aşamanın daha bir ciddiyetle yapıldığını gösteriyor.
kıbrıs bu işi biraz bodoslama yapıyor sanırım.
hayırlısıyla al gel bebecikleri :)
hazırlıklara ne zaman başlayacaksın? nisan kararın kesin mi?
(bu arada ne zaman nisan yazısı geçse, sanki senin kızının adı gibi geliyor. o kadar istiyorum yani :) isim bile koydum kendimce :))

Rüzgar selin,
Nisan kararımız tamamda donör haberi bekliyoruz. Birde ben eşime benzeyen bir donör istedim. Onun saç rengi ve ten rengi olan boy ve yapı itibarıyla ona benzeyen.
Cuma günü haber geldi bakıyoruz size döneceğiz diye.
Hiç aklıma ad gelmemişti ama nisan adını severim. Yıllardır benim çocuğun adı tuna olacak diye bekledim ama ilk düşükte tuna gitti dedim ve yeni bir ada ihtiyaç var)
Bu hafta reglöolacağım bir jinekolog buldum ona gideceğim kontroller yapılacak. Testlerr felan hayırlısı demekten başka birşey yok..

Kızlar cuma günü ailem sağolsun bana karşı duygusuzluklarının tapını yaşattılar!!!

Mantığımın almadığı bir panik korku ve önleyemediğim bir duygusal şiddet yaşadım.

Sonuç şuki bunlar benden gizli işler içinde bana açaktırmamak için bir takım bilgileri söylemeden sorunları getirdiler. Bende anlayamamın içinde kıvranırken. İNsanlar neden bu kadar panik tanrım ne oluyor derken..

Veeeee OLAY ÇIKTI meğer kızkardeşim tüpbebek denemiş 9 haftalık hamileymiş!! kanaması nedeniyle hastanede yatıyormuş .

3 aylık olunca söyleyeceklermişmiş... Bildiğiniz konulardan.

Bir çocuk düşünün ailesinin diğer bireyleri tarafından dışlanmış onun ruh hali nasılsa bende öyleyim şimdi.

Allahtan yardım alıyorum yoksa aile içi yok edici ve yıkıcı duygulara örnek bir duurm bu..

Son düzenleme:
efsune ne güzel yardım alıyorsun keşke bende alabilsem ama yaşadığım yer de imkan yok kilometrelerce yol gitmem gerekiyor ve en az iki vasıta değiştirmem gerekyor benim araba parasını iki donasyonda harcadık ama gerçekten yardım almalıyım 3 gündür kabuslar görüyrum hiç uyuyamıyorum bütün gün ruh gibi ve sinirrliyim ağlama nöbetlerim azalarak devam ediyor.benim etrafım şuan hamile dolu
inanamazsın hemde facebook vardı dondurdum artık ama hayatı donduramyoruz maalesef o kadar bilinç altıma işlemiş ki rüyamda 3 hamile iki deçocuklu arkadaşımla yurtta aynı odada kalıyordum kendi kendime söylenip duruyordum baahtsızım diye başka oda yok sanki b odayı verdiler diye

Rüyalar bizim yolgöstericilerimiz
Mesaj net. Bilinçaltın diyorki facebooku dondursanda hayat içinde kimin hamile olup olmayacağını kontrol edemediğin gibi bundan uzak kalmanda imkansız. Hayatta bu konu ile yaşamayı öğren. Yurt toplum topluluk demek.. kalmak ise yaşamı sürdürmek zorunluluğu..
Toplum içindeki yaşamda çocukluda vra hamilede var.. gerrçek ve sen bunu sindir diyor..
Noooooo şikayettttttttt!!!!
Yardım almak önemli ama sorun çözülmüyor sadece çok biliyorsun o da bazan yük..

Hayatta hiçkimseye imrenme kıskanmam elindekiler ile mutlu ol. İsyanı bırak. Deliyiyi bahtsızı oynamak bize birşey getirmez.

Hayatı evreni kendini olduğun gibi all.. İnan bana insan olarak aslında çok acizizzzz.
Ölümü doğumu belirleyenedikten sonra facebook sayfanı dondurma belirleyiciliğin solda sıfır..
Biraz direk oldu ama inana zaman en önemli şey...

Son düzenleme:

listeye beni eklemek istemezsiniz herhalde;(nede olsa ben hamile kalamayacağım;( yok yok eklemeyin....

burdaki herkesin durumu seninkinden çok iyi değil .kendini üzme ne olur...burda hangimizin aklına gelmemiştir yani kendime adıma söyleyim 2 donasyon denemesi 4 tüp bebek denemesi rahimde tutunamamadıktan sonra taşıyıcı annelik fikri benim hep kafamın bir yerinde kendi yum.olmasa bile eşimin özelliklerini taşımasına bile razı oluyorum hayallerimde.sonuçta hedefimizi bir bebek sahibi olmak değil mi. varsın hamileliği yaşmayım diyorum. annem hep der taşımak doğurmak hiçbirşey .önemli olan onun hamurunu yoğurmak ,beslemek ,büyütmek .der. ben bu fikre sonsuz katılıyorum.
senin yumilerin var spermin var.bebek sizin canınızdan olacak . bebeğine konsantre ol. başka herşey önemsiz .
senin o listede hem de ansu arkadaşımızla en başta olmanızı isterim. herkese örnek oluyorsunuz çünkü zor olana cesaret ediyorsunuz bu yetmez mi .
lütfen sağlığına dikkat et.yumiler herşeyden etkileniyor biliyorsun bebeğin hissetmesin üzüntünü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…