Kusura bakma yazamadim. Ultrason icin ozellikle belli birgun vermediler. ama benim adetim bittikten 4 gun sonra cekildi.

""""I was TTC for a year, and my fertility doctor wasn't able to pinpoint what was wrong with me besides having an elevated FSH. She said I have about a 2% chance of conceiving with my own eggs, and should just consider adoption!

I moved onto a naturopath a month later, and found out I had a gluten sensitivity from my bloodwork. I was then tested via biopsy and was positive for celiac. I stopped gluten cold turkey, and A MONTH later, I became pregnant! One single month was all it took to correct what seemed to be a medical mystery.

If you're searching for explanations for your infertility and haven't found any yet, make sure you didn't overlook celiac!"""

Ekimcim insallah hayirli haberlerini aliriz.
Biz eylulde gidicegiz. Su transfer beni cok korkutuyor. sakinlestirici igne falan yapiyorlar mi?

canım transferden korkmana gerek yok .bende çok korkuyordum.eğer daha önce jinekolojik muayene olduysan ki mutlaka olmuşsundur...tıpkı onun gibi yani ciddi bir acı ağrı olmuyor endişe etme canım

benimde fsh yüksek ama ingilizcem yok anlamadım.genel olarak neden bahsedilmiş canım bahseder misin

canım öncelikle bizleri uyarmak adına yazdığın bilgiler için çok teşekkür ederiz.başımıza gelmesinden ürktüğümüz en kötü şey senin başına gelmiş.merkezin adını vermek istememene saydı duyuyorum.ama en azında donöra testleri yapmadıklarını nasıl anladığını bize yazarsan bizlerde bu konuda daha bilinçli haraket etmiş oluruz.sonuçta dönora tüm testleri yapıyoruz diyorlar bizde inanıyoruz.tabiki test yapmamaları yada eksik yapmaları bizler için hayati önem taşıyor.Allah seni korumuş.kimseye böyle bir şey yaşatmasın.işin garibi bu işi çoğumuz ailelerden gizli yapıyoruz böyle bir terslik olsa kurtulsan bir türlü kurtulmasan bir türlü...

Son düzenleme:
benimde fsh yüksek ama ingilizcem yok anlamadım.genel olarak neden bahsedilmiş canım bahseder misin

Fsh sı yüksek ve nedeni belirsiz kısırlık ve %2 kendi yumurtaları ile hamile kalma oranı verilmişken.
Gluten hassasiyeti teşhisinden sonra Glutensiz diyet yaparak hamile kalmış. Mutlu son!!

ben firdevs hanıma gitcem eklermisin

en hayırlısı, en güzeli senin olsun efsune :)
yeni ad çok mantıklı. ben de ilk denemeden sonra rüzgar ve selin i bir daha koymak istemedim.
sperm çabuk bulunuyor. zatenn dünyada sayılı sperm bankası var. çoğunluk cryos banktan alıyor. sperm çabuk bulunur diye düşünüyorum. ırk tercihin yoksa tabii.

efsune cim onlar seni kendileri gibi zannetmişler ve akıllarınca sana iyilik etmişler.
üzülme diye. hı bir de toplumsal şiddetli nazar korkusu.
senin nasıl biri olduğunun hiç farkında değiller. farkında olsalar davranış şekilleri bundan çoook uzak olur.
ne yazık ki bazen en yakınlarımız bizim aslımızı göremez. kardeş, evlat kavramından öteye geçemezler. belki böyle değil ama benzerlerini hepimiz yaşıyoruz.
bazen en yakının annen, kardeşin değil de, 3-5 sene önce tanıştığın alelade biri oluveriyor.
bu durum insanın canını çok acıtıyor ama malesef böyle (
kardeşin eminim sana söylemeyi çok istiyordur. çünkü bu çok özel birşey ve seninle paylaşmak istediğine eminim. ama dediğim gibi, seni tam olarak tanıyamamış.
inşallah rahatsızlığı düzelir ve sen onunla kendi sevincini paylaştığında ne yaptığını anlayabilir.

rünya sagol canım.derdimi anlatdıgımda destek olmuşsun
Allah nasip ederse mayısın 2. haftası firdevs hanıma gitcez.
eşim işi bırakmadı...zaten bıraksaydı artık benim bebek hayallerim bitmişti...
maddi yönden değil ama benim durumum biraz karışık,şehir değişimi,iş değişimi yeni bi hayat derken düşünmek bile istemiyorum sonumu...
kızlar benden durumlar böyle..bugün tekrar doktora gitcem..
hepinizi öpüyorum

delikedi, online yardım alma sitesi olduğunu duymuştum. bir araştır istersen.
ben de ilk negatiften sonra yardım aldım. benimki psikoterapist değildi ama yine de çok faydasını gördüm.
o yüzden bir yolunu bulabilirsen çok rahatlayacaksın.
sağlıcakla kal.

Eşime benzeyen bir bayanndonör istedim.
Eşime yapılan fish testinde onun spermini kullanabileceğimiz ortaya çıktı..
Benim amh düşük ve yumurtalık reservim az ondan tüp bebek tedavisinde yumurta sayısı 3-4 ü geçmiuor ama 1 embryo oluşuyor ve oda tutmuyor. Aslında ben doğal yoldan kalabilirdim ama eşimdeki sperm morfoljisi 1 ve bazan 0
Şimdide artık ben tüp bebeğe cevap vermiyorum
Tek)Yol donasyon )

aslında bunu yazmıştın ama şiimdi sen yazınca hatırladım.
anlaşıldı henüz uyanmamışım :) pardon :))
mis kokulu bir bebek kollarında olsun.

tunanehir, sperm ve yumurta donasyonunda süreci biliyoruz.
ama açıkçası ben taşıyıcı annelikte bilemiyorum. merak ettiğim şey de yasal süreç.
yani türkiye'de doğum yapan kadının adı nüfusta geçiyor.
peki taşıyıcı annelikte nasıl oluyor. doğum sonrası evlat edinme işlemi mi oluyor?
yoksa yurtdışında doğum mu düşünüyorsunuz?
aslında detayları anlatabilirsen bu yöntemi seçen arkadaşlar için çok iyi olur. hem de biz senin sürecini daha yakından izlemiş, seni daha iyi anlamış oluruz.

Herkese merhaba,

Elimden geldigi kadar uzaktan bu forumu takip ediyorum. Az cok hepinizi taniyor gibiyim, sira kendimi tanitmada sanirim
38 yasindayim, ve malesef yumurtam yok denecek kadar az. 2 yil once kendiligimden gebelik yasadim ama malesef dusuk oldu.
En saglikli yolun donasyon olduguna karar vermek uzereyim. 1 tup bebek denemem var.

Forumda Kampa adli arkadasin verdigi bilgileri dikkatle takip ediyorum. Cunku cek cumhuriyeti de benim aklimda olan yerlerden biri.
Kendisine coook tesekkur ederim, merak ettigim konuda yol gosterdigi icin.

Hepinize cok guzel bir hafta dilerim, beni de araniza kabul edeceginizi umarim....

sevgiler

Merhaba canm hoşgeldn :) buradan çok güzel şeyler öğreniyrz ve sıkıntılarmızı paylaşıyrz aslında bende yeniyim bu forumda ama okumak bile keyif veriyor bana en tuhaf olanı ise kimse birbirini tanımıyo :))

Kızlar bugün mailim geldi aklımdaki tüm soruları cevaplamışlar..
özellikle psikolojik muayeneyi bir psikiyatrist takımının yapması çok iyi..

""""We have received the Caryotyp results and therecipient chart correctly correctly.

Your donor will nor have african black family tree, you can be sure of that.

We always guarantee that the donor has close phenotypical and inmunological similarities and maximum compatibility with the recipient.

The donor will have to undergo blood test including: Hepatitis B, Hepatitis C, HIV and gynecological examination.
She will also complete a psychological test and will meet the psychiatric team for the purpose of detecting any psychological disorder.

As soon as you confirm you want to proceed with the treatment we will start the process of the donor maching."""

Uygun donör bulunmaıs için gereken onayı gönderince arama başlıyor...

Tress cim tesekkur ederim. Jinekolojik muane oldum gecen hafta ultrason cekildi. Ama ben cok rahat olamiyorum. Cok kasiyorum . Bu yuzden basarisiz olmasindan korkuyorum. Onun icin eger sakinlestirici gibi olanak varsa sanirim benim kesinlikle yaptirmam gerekicek..6;29269392]canım transferden korkmana gerek yok .bende çok korkuyordum.eğer daha önce jinekolojik muayene olduysan ki mutlakaolmuşsundur...tıpkı onun gibi yani ciddi bir acı ağrı olmuyor endişe etme canım[/QUOTE]

efsune merhaba,
ispanyaya mı karar vedin ? hangi merkezde yaptıracaksın ? yazılarını çok düzenli olmasada girip okuyorum , kendi adıma hamile kalıp ortadan kaybolanlar açısından şunu demek istiyorumki çok sık bişeyler yazmasamda girip mutlaka yazılanları okuyorum , eşim radyasyon nedeniyle çok bilgisayarı açmamı istemediğinden telefonumdan girip okumaya çalışıyorum . kalben herkesin yanındayım ve eğer sormak istenen bişey olursa canı gönülden cevaplamayada hazırım .

4 ekim canım inşallah mutlu haberini alırız....aykızımı merak ediyorum ne oldu transferi gerçekleşti mi?...benimde terapim bu sayfa...hergün hepinizi düşünüyorum...hamiş olanlar nasıl...tedaviye gidenler ne yaptı...benim gibi elde olmayan sebebler yüzünden donasyonunu bir kaç ay erteleyenler ne durumda...hepimizin umutlarının gerçek olması dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…