Anliyorum
maalesef bu isi insanlarin duygularini hice sayip ticarete dokenler var.
Umarim ameliyatin iyi gecer.
Simdiden iyi sanslar...

UOTE=lenova71;29426638]ınsallah canım belkı de dedıgın gıbı karsılasırız. Ben ay sonu laproskopı ıle mıyom amelıyatı olucam o yuzden 3 ay rahmın toparlanmasını ve hazırlanmasını bekleyecegım.
ama donor ıcınde en az 3ay once basvurmamız gerekırmıs o yuzden mayıs gıbı gorusmelerı yapıp merkeze ve doktora karar verıcem eylul ekım de ınsallah ıslemı sonuclandırıp sonbahara hamıle gırecem:) hep bırlıkte gırerız ınsallah..:)[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

$image.webp

Kızlar bugün aklıma geldikçe beni anlamlı anlamlı gülümseten foto.. Sizler ile paylaşmak istedim..

Dun gece yorumlari okudum firsat bulamadim yorum atmaya; SANIRSAM YANLIS ANLASILMISIM DIGER ARKADASLAR TARAFINDAN YORUMLARI OKUYUNCA OYLE ALGILADIM...! KIMSEYI KOTULEMEK KIMSEYI YERDEN YERE VURMAK GIBI BIR CABAM YOK. YASADIKLARIMI OLUMLU OLUMSUZ HERSEYI PAYLASTIGIMI HATIRLIYORUM YAZDIGIMADA EMINIM. ELESTIRI YAPMIYORUM TEKRARDAN YAZIYORUM YASADIKLARIMI YAZDIM EKSIGI VAR FAZLASI YOK.

BEN ANLATTIKLARIMI YASADIM KEYIFLI de gecti, Kafamin karistigi anlarda oldu, Dunya tup bebek Berk bey ve ekibini inciltecek iftira oldugundan farki birsey yazmadim. Biz orda iyi agirlandik Otel, transfer, klinikte karsilanma, Operasyona alinma kismi, Nasli hanimin damar yolumu yatagimda acmasi cok nasik olmasi benimle konusurken ses tonuna bile dikkat etmesi, yiyecek birseyler getirmeleri dinlenmem uzun surdu asla tepki verilmedi, Operasyonda masada dua okuyordum Berk beyin gelmesini beklerken o arada Berk bey geldi selam verdi hazirmisin dedi evet dedim, sen duami okuyorsun diye sordu evet dedim...! Tamam benim icinde okurmusun dedi; tabiki dedim, Berk bey icinde okudum hayirli bir operasyon olsun kazasiz belasiz dedim sonra hazirmisin uyumaya dediginde evet dedim ve gittim ;)

Ama OLUMSUZLUKLARDA VAR; neden ben bunlari paylasmiyayim keske gecen sene olumsuzluk yasiyanlari bu sayfada okusaydim bilseydim ona gore arastirmadan onceden gidip tanismadan gitmezdim sorularim daha cok olurdu, sorularima cevap alamadigimla bu yolda ilerlemezdim mesela ama ben olumsuz birsey okumadim bu sayfada taki ben yasadiklarimi paylasana kadar.

OLUMSUZLUKLAR MESELA; Bizden bu ilaclari alin dediler aldik gittik, 25 subatta Berk beyin Klinigine DUnya Tup Bebege gittik elimde ultrasonum vardi Birgul Sarikamisin cektigi ve Birgul hanim dedi Berk e soyle ultrasona alsin seni dedigi halde Berk beyle konusurken ultrasona alcakmisin beni dedigimde hayir gerek yok dedi ama beni tanimiyorsunuz ve benim operasyonum anestezili olcak dedigimde ki; ben Kalp filmlerimi bile goturdum anestezisiz mumkun degil operasyonum soyledigim halde hayir Birgul hanim yolladiysa filmide cekmis itimatim var dedi, sagolun vardir tabiki dedik ama bizim doktorumuz cekilsin dedi ayni zamanda dedik defalarca gerek olmadigini ve bende lutfen ultrasona alirmisiniz benim rahimim normal kadina gore 3 santimden buyudu hormon ilaclariyla yani Rahime giden yolda rahime giderken mesafesi kisaymis bakmanizda fayda var dedigimde cok gerilmis artik nerdeyse iptal olsun deyip kalkacak vucut dilindeydim bunu anlamis olmali ki kendisi Berk bey beni ultrasona aldi. SOnrasinda sizin rahminiz kucukmuydu dedi evet dedim belli dedi suan iyi gozukuyor ama dedi yalniz anestezisiz olmaz operasyon dedi kendisi :) yaaa 1. SORUN BU...
kIBRISA gitmeden 2 hafta oncede bilgilerimizi verdigimizde ben donorumun yasini daha once cocuk dogurdumu, meslegini yasini, kilo konusunda rejimlemi zayif oldugunu yoksa bunyesi mi zayif boyunun kesin olarak genlerinde ne oldugunu gibi bir cok soru sordum genlerinde kanser varmi diyede sordum, cok kez aradim zaten 3 kez aradiysam 1 kere ulasabildim, herdefasinda ulasmak o kadar kolay da degildi yani, ve bana Berk beye soralim cunku bunlari size soylememiz dogru degil gibi geri cevrildim, sonrasinda defalarca aradim ama bana bunla ilgili donmediler, bu arada suda var ben hormon ilaci kullaniyorum agustostan beri Losemi hastaligi gecirmisim bunlari daha fazla uzun surede kullanmamam gerek organlarima zarar veriyor bu arada kalp ilacimida icemiyorum gebe kalmami engelliyebiliyormus yani ben hertarafdan SIKISMIS DURUMDA INCE ELIYORUM SIK DOKUYORUM ama bu isteklerim konusunda da beni tatmin etmemeleri beni huzursuz etsede biran oncede olmasi gerekiyorki bu arada bende fazla yipranmiyayim ilaclardan...! Neyse cevap alamadik bu konudan da 2. SORUN da BU :(
Otelimize gittik transfere 2 gun kala estrofem im bitti otel uzak merkeze bu arada hava 2 gun iyiydi diger gunler yagmur yagdi yol bilmeyiz iz bilmeyiz aradik dedik boyle boyle hani ilac yolluyabilirmisiniz yarina yok dedikilacimiz BIZ YOLLAMIYORUZ SIZIN GIDIP HERHANGI BIR ECZANEDEN ALIYORSUNUZ DEDILER :) O ECZANE NEREDE ARAKI BULABILIRSEN? Esim Otele taksi cagirdi taksiyle gitti Eczaneyi aradi eczaneyi buldu aldi geri geldi bence bu da bir sitres SORUN 3 oldu.

Transfer gunu sabah 10 a 10 kala resepsiyonda olun taksimiz sizi gelip alcak dediler, biz saat 10; 45 e kadar bekledik ben gerim gerim gerildim zaten sitresliyim heyecanliyim biri dokunsa degil, yuzume baksa ne bakiyon diyecek durumdayim 55 dakka beklemenin gerginligini siz dusunun SORUN 4 oldu :(

SIZCE BUNLARI YAZMAMDA NASIL BIR HAKSIZLIK YAPMIS KARALAMIS OLSAYDI IYI, OLMADI KOTUMU OLDU OLUYOR... eGER BENIM BEBIM OLSAYDI DA BEN BUNLARI BIRGUL HANIMA SOYLEMEYI ZATEN DUSUNUYORDUM YORUMA ACIK BIR DOKTOR KENDISI, EN AZINDAN BERK BEYI ARAYIP BIRGUL HANIMDA BUNLARI ONUNLA PAYLASIR BIRDAHAKI ANNE ADAYINA BUNLAR YAPILMAZDI EKSIKLERINI ARTIYA CEVIRMEK ICIN NEDEN YORUMA ELESTIRIYE KAPALIYIZ ANLIYAMIYORUM...! BU ARADA SANILMASIN KI OZELESTIRI DE YAPMADIK KENDI EKSIKLERIMIZ NEYDI DIYE DUSUNDUGUMUZDE BEN KIBRISA INDIGIMDE BIRAZ GERGINIMDIM AMA BU SORUN OLDUGUNU DUSUNMUYORUZ DOKTORUMLADA KONUSTUGUMDA SEN BENI DINLIYEN ISTEDIKLERIMI HARFIYEN YERINE GETIRDIN BENI HIC YORMADIN SANA NE YAPTIYSAM SORGULAMADAN HERSEYE UYDUN DEDI. EVET UYDUM CUNKU HERSEYIN ACIKLAMASINI ZATEN O BANA YAPTI ONCESINDE.

SONUC OLARAK EKSILER ARTILAR BUNLAR LUTFEN HERKEZ IYI HABERLERINIDE PAYLASSIN BILMEK ISTERIM OLUMSUZLARIDA YASADIGI SIKINTILARIDA YAZSIN BUNLARIDA OKUMAK ISTERIM, BEN YASADIKALRIMI PAYLASTIM LUTFEN BUNUDA HERKEZ YAPSIN SEVGILERIMLE...

herkes kendi fikrini paylaşıyor canım o konuda rahat olmalısın çünkü memnun kaldığın yeri tavsiye etmen gibi memnun kalmadığın yeri de söylmen forumdaki herkes için aynı derecede önemli biz birzda birbirimizi koruma amaçlı destekleme amaçlı paylaşıyoruz.bilmediğimiz çok şey var o yüzden sen ayne paylaşmaya devam ok?

ya 4ekim haber vermedi acaba ters giden bişi mi oldu?umarım sevincinden unutmuştur bizi gönlüm ancak buna razı olur.ne diyelim inşallah sevinç gözyaşları döküyordur.

herkes kendi fikrini paylaşıyor canım o konuda rahat olmalısın çünkü memnun kaldığın yeri tavsiye etmen gibi memnun kalmadığın yeri de söylmen forumdaki herkes için aynı derecede önemli biz birzda birbirimizi koruma amaçlı destekleme amaçlı paylaşıyoruz.bilmediğimiz çok şey var o yüzden sen ayne paylaşmaya devam ok?

Bunu duyduguma sevindim paylasimlarimda benim onemsemeyip es gectigim sorularima cevap alamadigim halde devam eddigim bu transferimizde; okuyan arkadaslarim es gecmesin bizim dustugumuz hatalari eksikleri bilsinler hazirlik yapanlar daha dikkatli olsun amacla paylasildi...! Birde Berk bey icin gercekten herkez bu site iyi oldugunu soyluyor istanbulda da onu destekleyen cok doktor arkasi var ve gonulden inaniyorlar Berkcim bu iste cok profesyonel diyorlarken subat sonu 2 MART da transfer olanlarda neden basarisizlik bu kadar coooook, neden bu denli buyuk basarisizlik tabiki ben bunu sorgularim... hem psikolojim hemde maddiyat konusunda buyuk eksiklik yasadik, EGER ELDE VAR SIFIR ISE...! ki; oyle elde var sifir (0).

Bir yanlış anlama olmuş galiba düzelteyim.
Senin deneyimin tek bir tane deneyim ve paylaşman çok önemli kesinlikle bu konuda sana bir eleştri yok..

Sadece genelleme o doktorda oluyor yada olmuyor forumun tehlikeye düşmesini sağlayabilir!!! nasılmı? Birisi burayı şikayet edebilir işte o zaman ortak platformumumuz kapanır.

Ben bu tehlikeye dikkat çektim.

Çünkü son zamanlarda bir klinkte yaşananlar kliniğin tüm geleceğinde ve geçmişinde yaptığı iyi şeyleri yok etmemeli..

Bence hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz.

Yeni gelenler içinde bir hatırlatma bunu yapmak zorundayız forum için. Bizler ve bizim gibi kaderi paylaşanlar için..
Sevgiyel kal...

canım sen ne alemdesin ?bayadır bilgi alamadık ne zman gidiyordun?

mrb canım biz yaz gibi düşümuyoz eşim öğretmen olduğu için ama benim yıllık iznım falan yok ayarlamya çalışıcam ama bakalım temmuz başı gitmeyi planlıyoruz bakalım ama hayırlısı ben buralardayım sürekli okuyup takip ediyorum sizleri. bende hsg falan çektirmem gerekiyorr

5000 euro 12000 bin TL cok buyuk bır para ama bebek ıcın deger umarım allah emeklerımızı bosa cıkartmaz.
benım doktorum konaklamanıza gerek yok dedı sabah transferın olur aksam ucagıyla donersınız dedı. tutunmaya olumlu olumsuz bır etkısı yokmus ama bır cok doktor hastaların psıkolojısınden dolayı yatın kalkmayın ve/veya hoplamayın zıplamayn falan dıyormus.
benım doktorum dıyor kı dusunsenıze hamıle oldugunu bılmeden halı sılkeleyen hoplayan zıplayan bır cok kadın dogum yapmıs bu dünyada en basta annelerımız..:) oyuzden transfer sonrası Allah ol dedıkten sonra gerısı bos bana gore...
2 yumurta ıle %70 sans dıyorlar ama %30'da olmama sansı var demek oluyor bu...
yanı sonucta hersey kısmet Allah ıyı vıcdanlı ınsanlarla karsılastırsın. Benım doktorumda Berk Beyı tavsıye edıyor. Bu ısı kıbrısda dogru duzgun yapan ıyı bır doktor arkadasımızdır dıyor..
sonucta guvenmelıyız baska caremız yok. Ancak kıbrısa gıttıgımde HIT ve Fırdevs hanım ıle de gorusecegım..
bu arada Fırdevs hanım dogus tup bebekte dendı ama sıtesınde ısmını bulamıyorum soyadını veya hangı tup bebek merkezınde oldugunu bılıyormusunuz?

selam arkadasim, doktorunun dedigine takildim...hamile oldugunu bilmeden hali silkeleyen hoplayna ziplayan...öyle dogruda, ama o normal gebelik...bence tüp bebek - kendi yumurtan olsun, donasyon olsun - farkli bir durum. rahime öyle yerlesiliyor..bir kac gün icinde rahim duvarina tutunmasi gerek, yani hoplamak ziplamak, agir isler görmek bence hic dogru degil...sen yinede transfer olursan dikkat et derim, bilhassa ilk 3-5 gün sakin gecir derim..

Bir yanlış anlama olmuş galiba düzelteyim.
Senin deneyimin tek bir tane deneyim ve paylaşman çok önemli kesinlikle bu konuda sana bir eleştri yok..

Sadece genelleme o doktorda oluyor yada olmuyor forumun tehlikeye düşmesini sağlayabilir!!! nasılmı? Birisi burayı şikayet edebilir işte o zaman ortak platformumumuz kapanır.

Ben bu tehlikeye dikkat çektim.

Çünkü son zamanlarda bir klinkte yaşananlar kliniğin tüm geleceğinde ve geçmişinde yaptığı iyi şeyleri yok etmemeli..

Bence hepimiz aynı şeyden bahsediyoruz.

Yeni gelenler içinde bir hatırlatma bunu yapmak zorundayız forum için. Bizler ve bizim gibi kaderi paylaşanlar için..
Sevgiyel kal...

:))) demekki sizin yaziniza alindigimi anlamissiniz... Iyi olan yani beni mutlu eden yazdigimin okunmasi ve siz tarafindan bana aciklama yapilmasi buyuk incelik oncelikle onun icin tesekkurederim gercekten cok samimiyim iyiki yazdiniz icim icimi yiyordu direk sizede yazmak istememistim sizi inciltir kirarim diye dusunceli oldugunuz zaten geri donup aciklama yapmanizdan belli cok sagolun tekrardan... evet kesinlikle yukardaki aciklamaniza bende katiliyorum ama inanin yazarken o kadar dikkatli bir Dr dan bile bahsederken isminin bas harfini bile buyuk harfle bile yazma calisiyorum saygisizlik yapmamak adina ama yasadiklarimida dogru ve eksiksiz yazmayada devam edecegim hayir sanmiyorum bunlari yazmaktan klinigin basina birsey gelecegini, ben cocuk dogurup sakat oldugunu yada ben sarisinim atiyorum esim sarisin bu bebek kara gozlu kara kasli ne kani ne kendisi bize benzemiyor yada hastalikli bir bebek yada ne bileyim orda kotu bir klinikle karsilatigimi anlatmiyorum.
Olani olmayani yazdim NET ...
sUNUDA DIYEBILIRDIM IYI OLAN SEYLERDE VARDI KLINIKTE SEVIMSIZ ETIK OLMAYAN DAVRANISLARDA VARDI DERSEM BUNUN ONU ARKASI ACIK OLUR VE HERKEZ ASIL BU CUMLEDE NE DEMEK ISTEDIGIMI SORARDI DEGIL MI? ONUN ICIN BEN KIM NASIL DAVRANDI NERDE NE YASADIGIMI YAZDIM SU GERCEGIDE YAZIYORUM BASKASINA IYI GELEN DR BANA IYI GELMEDI, BIR DAHA DA O KLINIGIN KAPISINI CALMAM KI; ISTANBULDAKI DOKTORLARIM ONU TAVSIYE EDIYORIKEN BILE,
Ben neler yasadim daha onlari paylasmadim bile eger paylasirsam Kibris birbirine girer bence :) Gecen sene bir klinikte calisan araci bayan arkadas bizi o klinik iicn ikna ederken benim baska sorunlarim ciktigi icin ertelemistik, gecen mayis ayinda Eurofertil tup bebegin yonlenirmesiyle bize verilen numaraya dondugumuzde ayni bayan cikti ve telefon rehberinde kayitli oldugumuz icin tanimis bizi :) aaa sizmisin dedigimde evet Klinikten ayrildim orasi cok guvensiz artik migdem kaldirmiyor orda yapilanalara dediginde ASIL BENIM DILIM TUTULMUSTU...! Daha once ovup ovup bitiremedigi klinigi 6-7 ay sonra karalamaya calismasi Sok ediciydi. Onun icin lutfen bilinmesi gereken neyse 2. yi yine denersem olumlu olumsuz paylasirim sizde oyle yapin...

Umarim sizi kircak bir cumle kurmamisimdir SEVGILER...

Canım burada her paylaşım Elbette çok önemli.fakat eğer yanlış anlamadıysam efsune arkadaşımızın bahsettiği kapatılma mevzusu kıbrıstaki klinikler deyil.formun şikayet edilip kapatılmasını kastetti sanırım.bizlerde bunu asla istemeyiz.

ortadoğu ve balkanların tüm dansözleri gelsiiiiiiiiin oynasııııın artık.
değerim 474...
Firdevs hanımla konuştum ikiz olma durumu varmış.
geç gelmemin nedeni tsh normalin biraz üstünde 5.2 çıktı.endokrin uzmanına gittik.rutin kullandığım tiroid ilacım vardı zaten ,doz artırımına gittik.
ben ne diyeyim şükürler olsun Rabbime,Allah hepimizin (sırada AYIZIM var)yüzünü ama hepimizin yüzünü güldürsün.
Allah isteyen herkese nasip etsin ...
BU SÜREÇTE BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN HERKESE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM .ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..

VEEEEE ÇALSIN SAZLARRR,OYNASIN KIZLARRR.BUGÜN 4EKİM...

Soylediklerim evet dogru ama biraz suzmeliyim eger sayfamiz zarar gorecekse daha dikkat ederim,
Site konusunda gercekten buraya girmek burda olmak biseyler paylasmak iyi haberler almak daha iyi geliyor bana,
acele acele paylastim yasadiklarimi cunku umudunu kaybeden herkezde kendimi gordum, istedim kimse benim gibi boslukta umud eddiginden olmasin.
Yok daha dikkatli olacagim ;) cooook uzulurum bu kadar emek verdiginiz biryerden olmaaniza dikkat ederim sevgiyle kalin sizde tesekkurederim...

Değerim 474...
Geç gelmemin nedeni tsh normalin biraz üstünde 5.2 çıktı.endokrin uzmanına gittik.rutin kullandığım tiroid ilacım vardı zaten ,doz artırımına gittik.
Ben ne diyeyim şükürler olsun rabbime,allah hepimizin (sırada ayızım var)yüzünü ama hepimizin yüzünü güldürsün.
Bu süreçte beni yanlız bırakmayan herkese çokkk teşekkür ederim .allah razı olsun hepinizden..

Veeeee çalsın sazlarrr,oynasın kızlarrr.bugün 4ekim...

gozunuz aydın olsun ınsallahhh, cok sevındımmmmm dogdugunu da gormek nasıp olur ınsallah bıze :) 1,5 saattır sneı beklıyorduk guzel haber oldu walla :) masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.

değerim 474...
geç gelmemin nedeni tsh normalin biraz üstünde 5.2 çıktı.endokrin uzmanına gittik.rutin kullandığım tiroid ilacım vardı zaten ,doz artırımına gittik.
ben ne diyeyim şükürler olsun Rabbime,Allah hepimizin (sırada AYIZIM var)yüzünü ama hepimizin yüzünü güldürsün.
BU SÜREÇTE BENİ YANLIZ BIRAKMAYAN HERKESE ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİM .ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN..

VEEEEE ÇALSIN SAZLARRR,OYNASIN KIZLARRR.BUGÜN 4EKİM...

cnmmmmm sonunda güzel haber geldi ohhhhhhhhh be çok şükürrr hadi gözün aydın cnm çok ama çok sevindim bu haber güzel oldu valla:D:D:D:DD:D:D

Back
X