Dun gece yorumlari okudum firsat bulamadim yorum atmaya; SANIRSAM YANLIS ANLASILMISIM DIGER ARKADASLAR TARAFINDAN YORUMLARI OKUYUNCA OYLE ALGILADIM...! KIMSEYI KOTULEMEK KIMSEYI YERDEN YERE VURMAK GIBI BIR CABAM YOK. YASADIKLARIMI OLUMLU OLUMSUZ HERSEYI PAYLASTIGIMI HATIRLIYORUM YAZDIGIMADA EMINIM. ELESTIRI YAPMIYORUM TEKRARDAN YAZIYORUM YASADIKLARIMI YAZDIM EKSIGI VAR FAZLASI YOK.
BEN ANLATTIKLARIMI YASADIM KEYIFLI de gecti, Kafamin karistigi anlarda oldu, Dunya
tup bebek Berk bey ve ekibini inciltecek iftira oldugundan farki birsey yazmadim. Biz orda iyi agirlandik Otel, transfer, klinikte karsilanma, Operasyona alinma kismi, Nasli hanimin damar yolumu yatagimda acmasi cok nasik olmasi benimle konusurken ses tonuna bile dikkat etmesi, yiyecek birseyler getirmeleri dinlenmem uzun surdu asla tepki verilmedi, Operasyonda masada dua okuyordum Berk beyin gelmesini beklerken o arada Berk bey geldi selam verdi hazirmisin dedi evet dedim, sen duami okuyorsun diye sordu evet dedim...! Tamam benim icinde okurmusun dedi; tabiki dedim, Berk bey icinde okudum hayirli bir operasyon olsun kazasiz belasiz dedim sonra hazirmisin uyumaya dediginde evet dedim ve gittim
Ama OLUMSUZLUKLARDA VAR; neden ben bunlari paylasmiyayim keske gecen sene olumsuzluk yasiyanlari bu sayfada okusaydim bilseydim ona gore arastirmadan onceden gidip tanismadan gitmezdim sorularim daha cok olurdu, sorularima cevap alamadigimla bu yolda ilerlemezdim mesela ama ben olumsuz birsey okumadim bu sayfada taki ben yasadiklarimi paylasana kadar.
OLUMSUZLUKLAR MESELA; Bizden bu ilaclari alin dediler aldik gittik, 25 subatta Berk beyin Klinigine DUnya Tup Bebege gittik elimde ultrasonum vardi Birgul Sarikamisin cektigi ve Birgul hanim dedi Berk e soyle ultrasona alsin seni dedigi halde Berk beyle konusurken ultrasona alcakmisin beni dedigimde hayir gerek yok dedi ama beni tanimiyorsunuz ve benim operasyonum anestezili olcak dedigimde ki; ben Kalp filmlerimi bile goturdum anestezisiz mumkun degil operasyonum soyledigim halde hayir Birgul hanim yolladiysa filmide cekmis itimatim var dedi, sagolun vardir tabiki dedik ama bizim doktorumuz cekilsin dedi ayni zamanda dedik defalarca gerek olmadigini ve bende lutfen ultrasona alirmisiniz benim rahimim normal kadina gore 3 santimden buyudu hormon ilaclariyla yani Rahime giden yolda rahime giderken mesafesi kisaymis bakmanizda fayda var dedigimde cok gerilmis artik nerdeyse iptal olsun deyip kalkacak vucut dilindeydim bunu anlamis olmali ki kendisi Berk bey beni ultrasona aldi. SOnrasinda sizin rahminiz kucukmuydu dedi evet dedim belli dedi suan iyi gozukuyor ama dedi yalniz anestezisiz olmaz operasyon dedi kendisi :) yaaa 1. SORUN BU...
kIBRISA gitmeden 2 hafta oncede bilgilerimizi verdigimizde ben donorumun yasini daha once cocuk dogurdumu, meslegini yasini, kilo konusunda rejimlemi zayif oldugunu yoksa bunyesi mi zayif boyunun kesin olarak genlerinde ne oldugunu gibi bir cok soru sordum genlerinde kanser varmi diyede sordum, cok kez aradim zaten 3 kez aradiysam 1 kere ulasabildim, herdefasinda ulasmak o kadar kolay da degildi yani, ve bana Berk beye soralim cunku bunlari size soylememiz dogru degil gibi geri cevrildim, sonrasinda defalarca aradim ama bana bunla ilgili donmediler, bu arada suda var ben hormon ilaci kullaniyorum agustostan beri Losemi hastaligi gecirmisim bunlari daha fazla uzun surede kullanmamam gerek organlarima zarar veriyor bu arada kalp ilacimida icemiyorum gebe kalmami engelliyebiliyormus yani ben hertarafdan SIKISMIS DURUMDA INCE ELIYORUM SIK DOKUYORUM ama bu isteklerim konusunda da beni tatmin etmemeleri beni huzursuz etsede biran oncede olmasi gerekiyorki bu arada bende fazla yipranmiyayim ilaclardan...! Neyse cevap alamadik bu konudan da 2. SORUN da BU

Otelimize gittik transfere 2 gun kala estrofem im bitti otel uzak merkeze bu arada hava 2 gun iyiydi diger gunler yagmur yagdi yol bilmeyiz iz bilmeyiz aradik dedik boyle boyle hani ilac yolluyabilirmisiniz yarina yok dedikilacimiz BIZ YOLLAMIYORUZ SIZIN GIDIP HERHANGI BIR ECZANEDEN ALIYORSUNUZ DEDILER :) O ECZANE NEREDE ARAKI BULABILIRSEN? Esim Otele taksi cagirdi taksiyle gitti Eczaneyi aradi eczaneyi buldu aldi geri geldi bence bu da bir sitres SORUN 3 oldu.
Transfer gunu sabah 10 a 10 kala resepsiyonda olun taksimiz sizi gelip alcak dediler, biz saat 10; 45 e kadar bekledik ben gerim gerim gerildim zaten sitresliyim heyecanliyim biri dokunsa degil, yuzume baksa ne bakiyon diyecek durumdayim 55 dakka beklemenin gerginligini siz dusunun SORUN 4 oldu
SIZCE BUNLARI YAZMAMDA NASIL BIR HAKSIZLIK YAPMIS KARALAMIS OLSAYDI IYI, OLMADI KOTUMU OLDU OLUYOR... eGER BENIM BEBIM OLSAYDI DA BEN BUNLARI BIRGUL HANIMA SOYLEMEYI ZATEN DUSUNUYORDUM YORUMA ACIK BIR DOKTOR KENDISI, EN AZINDAN BERK BEYI ARAYIP BIRGUL HANIMDA BUNLARI ONUNLA PAYLASIR BIRDAHAKI ANNE ADAYINA BUNLAR YAPILMAZDI EKSIKLERINI ARTIYA CEVIRMEK ICIN NEDEN YORUMA ELESTIRIYE KAPALIYIZ ANLIYAMIYORUM...! BU ARADA SANILMASIN KI OZELESTIRI DE YAPMADIK KENDI EKSIKLERIMIZ NEYDI DIYE DUSUNDUGUMUZDE BEN KIBRISA INDIGIMDE BIRAZ GERGINIMDIM AMA BU SORUN OLDUGUNU DUSUNMUYORUZ DOKTORUMLADA KONUSTUGUMDA SEN BENI DINLIYEN ISTEDIKLERIMI HARFIYEN YERINE GETIRDIN BENI HIC YORMADIN SANA NE YAPTIYSAM SORGULAMADAN HERSEYE UYDUN DEDI. EVET UYDUM CUNKU HERSEYIN ACIKLAMASINI ZATEN O BANA YAPTI ONCESINDE.
SONUC OLARAK EKSILER ARTILAR BUNLAR LUTFEN HERKEZ IYI HABERLERINIDE PAYLASSIN BILMEK ISTERIM OLUMSUZLARIDA YASADIGI SIKINTILARIDA YAZSIN BUNLARIDA OKUMAK ISTERIM, BEN YASADIKALRIMI PAYLASTIM LUTFEN BUNUDA HERKEZ YAPSIN SEVGILERIMLE...