Canım orayı gördüm Dünya tüp bebek merkezine yürüyüş mesafesinde Girne merkeze yakın sayılır ama yine yürüyorsun. İçinde yemek te istersen veriliyormuş ama dünya kliniğine gitmeyeceksen merkezdeki otellerde güzel ve orda canın sıkılmaz diye düşünüyorum. Pia bella da öğretmenler evi karşısında bence güzel bir yer dünyaya en yakın pia bella ve öğretmenler evi. Hani olumsuz netice aldık diye oraya gideceklere de yardım etmeyecek değiliz heralde :)

pes etmek yok ama yola devam.:) benim doktor dunya tup bebek berk bey dıyor ama ben gıttıgımde bırde fırdevs hanımla gorusecegım. ıkı doktor arasında karar verecegım kafamı cok karıstırmak ıstemıyorum. Zaten on gorusme ıcın gıdıcem. kafam karmakarısık nasıl guvenecem nasıl olucak bu iş bende bılmıyorum:( once onumuzdekı hafta laproskopı amelıyatı atlatmalıyım sonrasında Eylul ekım gıbı ıstıyorum transferi..
kısmet canım hersey umarım allah emeklerımızı bosa cıkartmaz..
sevgıler..

Efsune, runya33 nisan dr Firdevs yolcuları
Tress06, durugen, waltkrayburg, baharım80, alpiknur dr firdevs mayıs yolcuları hadi başkaları da varsa yazsın lütfen!

Kusura bakma sana 71 yerine 21 yazmışım canım :)Nedense hep sana 21 diyesim geliyor donörünün yaşımı ne? :)

Tress06, durugen, waltkrayburg, baharım80, alpiknur dr firdevs mayıs yolcuları hadi başkaları da varsa yazsın lütfen!

kızlar umarım hepınızın hamıle haberını alırım ve eylul ekımde bende o gazla gıderım kıbrıs'a hepınız de fırdevs gıdıyorsunuz:)
sanırım efsune'de fırdevs gıdıyordu? bır fırdevs patlaması var
bu arada fırdev hanımm 14-22 mayıs arası yurtdısında olacakmıs bılgınıze...

Canim bende Firdevs Hanima gidicem eylulde:))
kızlar umarım hepınızın hamıle haberını alırım ve eylul ekımde bende o gazla gıderım kıbrıs'a hepınız de fırdevs gıdıyorsunuz:)

Son düzenleme:
karanfıl eylul'de beraberız desene:) sende mı fırdevse gıdıceksın? ben mayıs'da on gorusmeye gıdıcem ya Berk bey ya da Fırdevs hanım karar verıcem.. sonrasında da donorum ıcın beklemece:)

Başlık yok,var ama yok!
Allah sizi Kahru perişan etsin!
Allah belanızı versin!
Evlat hasretiyle yanıp tutuşanlar var,bi kokusuna bi nefesine hasret insanlar var....bunu nasıl yaparsınız bu yavruya,nasıl onun yaşama hakkını elinden alırsınız!
Allah ne kadar bela varsa yağdırsın üzerinize,asla ve asla bir sebebi geçerli bir nedeni yok bu yaptığınızın!
Bakamıcaksın neden dünyaya getiriyorsun,onun yeri çöplükmü:(
Bi devletin kurumunada teslim edemiyormusun,hayvanlar bile yavrularının bi tanesinin yanından uzaklaştığını görünce kıyameti koparıyor,sen kimsin? sen nesin,nasıl bi yaratıksında bide dövmüşsün ölmesi için çöpe atmışsın:(
Belkide içimizdesin,belkide tanıyoruz,belki tüm bu yazdıklarımı okuyacaksın,belkide aynı şehirde aynı havayı tenefüs ediyoruz,lanet olsun sana LANET!
Rabbim çok büyük,zulmü görende işitende o.
Dilerim azap içinde can verirsin!
Kanım dondu,ağlamaktan helak oldum,bittim elim ayağım titriyor isyan ediyorum artık isyan...
Hastane kapılarında,doktor doktor ayaklarımızın altı su topluyor koşturmaktan,çare arıyoruz ben ve benim gibi çok arkadaşım var burada bebeğimiz olsun yuvalarımız şenlensin,ömrümüze gönlümüze bereket gelsin,bi kokusunu duyayım bi kucaklıyayım diye içim gidiyor.
Yemin ediyorum isyan ediyorum şu an,hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim kendimi,ölürüm onun ellerine ayaklarına,yavrum nasıl acı çekti kimbilir.
Bana verseydiniz Allahın cezaları,ben basardım onu bağrıma,neden yaptınız ki bunu neden neden nedennn?????...

topikte doktor firdevs patlaması var.:))
hepinize tek tek dua edeceğiz kızlar emin olun göbüşler bebiş dolsun.amiiin

Hayatındaki bireyleri bir bütün olarak algılar. yani en ilkel bölme mekanizmasını uygulamaz.
Hayatının her adımını kendisi belirler.
Karşıyı suçlamak yerine kendi farkındalıklarını artırır.
Hassas noktalarını belirler kendini tanır.
Başkaları ile kendini kıyaslamaz.
Başkalarına daha güçlü olduğunda nasıl geçireceğini planlamaz.
Enerjisini ona buna kızmak lanet okumak yerine kendi iyiliği için harcar!!!
Herkesin ve kendisinin kendine ait bir gerçeği olduğunu tek ve birircik ve özel olduğunu kabul eder.
Kendisinin bu hayata geliş ve varoluş hakkını kullanır ama başkalarının varoluş şekline karışmaz , ayıplamaz ve aşağılamazetmez..
İnsanları ve kendini sever ve kapsar kavrar ..

nerelerdesin ,neler yapıyorsun arkadaşım ?günlerin nasıl geçiyor?
güzel haberlerini alacağız cumartesi inşallaaaaaah

Arkadaşlarım benim kıbrısa gidişim mayısın ilk haftasına renk geliyor..benim gibi mayısta gidecekler var mı merak ediyorumm.mayıs nisan diye gruplar olucak sanırım inşallah.bahar tüm bereketiyle uğurlu gelir hepimize....

tress canım benimde orda oluşum mayısın ilk haftası olcak...amin inşallah bahar bereket ugur getirir bizlere..

Canım yaaa bu tarihlere renk gelirsek napıcaz o zaman.irem hanım mı söyledi sana.Neyse firdevs hanım bir formül bulmuştur umarım.

kızlar bugün bi şok yaşadım...17 yıllık arkadaşım benim her halimi bilen,herşeyimi paylaştığım arkadaşım bugün aradı 2 aylık hamileymiş ve bebeğini düşürmüş bugün arayıp çok kötü oldugunu söyledi...:(((
2 aydır birgün olsun hamile olduğunu söylemedi,bugünde kaybedince ilk benle paylaşmışşş...
bebeğini kaybedişine üzüldüm ama ağrıma giden hamileliğini bana söylemeyişi....
demekki ben onu can dostum sanıyodum....

Kızlar ben firdevs hnımın bulduğu donöre ben ve eşim evet dedikkk!!!!!yehuuuuuuuu
Kuş gibi hafifledim.
Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok kaderde kısmette ne varsa o .
Testler yeni yapılmış. İstediğim özelliklerde..
17-18 nisan transfere gözüküyor....
:16::10:

mayıs 14-22 arası yoksa bizim iş kalır gibi.çünkü tam bir aksilik olmazsa adet olursam yani:) ikinci haftaya denk geliyor benim transfer . ama söylemedi ki öyle bir şey..
bi de ben konuşayım bakalım.

allah yolunuzu açık etsin inşallah hepinizin,göbüşleriniz dolu dönün :34::34::34:

Back
X