Canim benim, istersen bir Firdevs Hanim in asistaniyla bir gorus; ben asistaniyla bir kac kez telefonda gorustum, maillestik. Bir sene once rahim laporoskopik operasyon gecirdigim icin ilacli filme gerek yok ultrasonu cektirsen de yeterli olur demisti.
Istersen telefon numarasini ozelden gonderebilirim sana, bir ara istedigin herseyi sor.
Cok tatli biri Irem hanim, istedigin herseyi sorabilirsin..
Sen Turkiyedesin sanirim.

canım ben firidese gitmeyi düşünüyorum.evet çok iyi olurdu birlikte giderdik birbirimize güç verirdik.sen doktoru aradın mı hangi testleri yaptırcağını söyledimi.ben ilaçlı rahim filmini 3 sene önce çektirmiştim tekrar mı çektircem bilgin varmı.

Son düzenleme:
Tress cim ben de aynisini dusunuyordum da, dr haziranda gidecegimiz icin kan testlerini nisana atmisti, simdi eylulde gidecegimizi soylersen daha sonraya randevu verir diye korkuyorum. ama bir sorun varsada tedavi olmam gerekebilir dedigin gibi.
yurtdisinda oldugumuz icin burda biraz zor oluyor..

canım hangi testleri yaptırcan yazarmısın.herkes aynı testleri yaptırıyor heralde.sen firidesemi gitcektin.eylülde gitcek arkadaşlar keşke telefonlarınızı bilsem arardım.ben çok heycanlanıyorum şimdiden sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Canim benim, istersen bir Firdevs Hanim in asistaniyla bir gorus; ben asistaniyla bir kac kez telefonda gorustum, maillestik. Bir sene once rahim laporoskopik operasyon gecirdigim icin ilacli filme gerek yok ultrasonu cektirsen de yeterli olur demisti.
Istersen telefon numarasini ozelden gonderebilirim sana, bir ara istedigin herseyi sor.
Cok tatli biri Irem hanim, istedigin herseyi sorabilirsin..
Sen Turkiyedesin sanirim.

canım ben bursadayım telefonu yazarsan sevinirim.

Canim benden rahim ultrasonu
HBS+HCV+HIV
GLUCOSE
AST+ALT
TSH
ACLIK KAN SEKERI
BUN+KREATININ

Testleri istendi

Evet canim bizde eylulde Firdevs Hanima gidicegiz
Ben yurtdisinda yasiyorum

canım hangi testleri yaptırcan yazarmısın.herkes aynı testleri yaptırıyor heralde.sen firidesemi gitcektin.eylülde gitcek arkadaşlar keşke telefonlarınızı bilsem arardım.ben çok heycanlanıyorum şimdiden sizlerin yardımına ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Canım merhaba bende erken menopozum ama yıllarca üzerine düşmedik yani donasyon diye bişey olduğunu çok sonradan öğrendik. öğrendiğimz zamanlar ise hemen maddi durumumuz müsade etmedi. kısmet bu zamanaymış. Allah izin verirse doktor Halil ibrahim tekine karar verdik tedavi için. bu alanda başarılıymış. Allah senin, benim ve hepimizin yardımcısı olsun kremcim.[/

canım sen bu erken menepoz için hormon kullanıyomusun.burda yalnız değilim bunun için sevindim bu konuda kimseyle konuşamıyordum kimseye söyliyemedim menepoza girdim diye burda derdimi anlatabilcem.kaynanam hala adet görürken ben bu durumu yaşıyorum.ilaçla adet görüyorum sadece ve çok üzülüyorum.sen ne zaman gitcen kıbrısa

Canim benden rahim ultrasonu
HBS+HCV+HIV
GLUCOSE
AST+ALT
TSH
ACLIK KAN SEKERI
BUN+KREATININ

Testleri istendi

Evet canim bizde eylulde Firdevs Hanima gidicegiz
Ben yurtdisinda yasiyorum

canım teşekkür ederim testleri not ettim.sadece bunlarımı istiyorlar.eşlerdende istiyorlar dimi.

ARKADASLARIMMM TEST GUNU CRINONE %8 im bittigi icin ayni gun tekrardan aldik biliyorsunuz ki; 100 tl ustu Vajinal Jel...
Benim testim olumsuz cikinca mecburen kullanmayida kesmistik icinde 14 tane var. Dr. una recete yazdiramiyanlar mecbutiyetten parayla alanlar lutfen bana yazsin ben karsi taraftan odemeli olarak yolluyayim ihtiyaci olana giderse cok sevinirim ;)
Sadece kargo parasini odesin 10 tl den fazla tutmaz heralde karsi taraf odemeli gondereyim. SEVGILERIMLE.

kampa benim hamilelik haberindenden sonra kocam donasyon kumbarasini bosaltti türkiye'de bir güzel alisveris yaptik ama ne yazik ki erken davranmisiz. haberin varmi bilmiyorum ama kan degerlerimiz artisini durdurunca bizim 3.tüp maceramiz harika bir blast ve muhtesem savasci bir morula ve 16 hücreli transferine ragmen negatif sonuclandi. dünya basimiza yikildi ama nasip Allahtan. simdi kumbara tekrar eski yerine konuldu. ben anlamam Cek Cumhuriyetindeki pazarliklarda lütfen yanibasimizda ol. bende istiyorum indirim :)

bizimki ne yazik ki devam etmedi. ama yilmak yok. son hakkimi da kullanacagim kendi yumilerimle veya belki de ortaya karisik yaparim. hem benimkiler hem de donörden. ama puffy'nin masallah harika geciyor hamileligi Allah nazarlardan sakinsin.

benim 3 denememde de verdiler. ismi Brevacid. tutunmayi kolaylastiriyormus. ilk iki denemede göbekten 3 kez vuruldum ama son denemede farkli bir klinik 1 kez kalcadan vurdu. transferden 4 gün sonra yaptilar igneyi.

Banada dunya tup bebek soylemedi vermedilerde igne :(

Canim esim icin sperm testi ve HBS+HCV+HIV istediler,
Rica ederim ne demek. Yardimci olabildiysem ne mutlu.
Bizim ilk denememiz olucak; bu form sayesinde cok sey ogrendim.
Sana simdiden bol sanslar :)))

canım teşekkür ederim testleri not ettim.sadece bunlarımı istiyorlar.eşlerdende istiyorlar dimi.

canım aramıza hoşgeldin,bende erken menepozdayım 29 yaşında menepoz teşhisi kondu yaş 32 ve son 3 yıldır ilaçsız adet göremiyorum,bende yumurta donasyonunu yapcam mayısta Allah nasip ederse,irem hanımla bende görüşme içindeyim,benden hsg yada ofis yaptır dediler.aslında biçok doktor ofis daha mantıklı zaten sende embriyo rahme yerleştirilecek tüplerinin tıkalı olması sorun değil dediler.bende ofis yaptırdım.bide kan testlerinde kendin trambofili paneli yaptır,yani pıhtılaşma bozukluğu varmı ona baktır.bu hastanelerde hematoloji bölümünde doktora söyleyince yapıyor.tamam canım...hepimizin kucagı dolcak inşallahhh

Son düzenleme:
kızlar bende irem hanıma mail atmıştım,bu tarnsfer öncesi ve sonrası kulalncagım ilaçları liste olarak göndersinde bende ona göre hangi doktora yazdıracağımı vede ne kadara alcagımı öğrenmek istiyodum,hala cvp gelmedi.ben yurt dışında değilim ama tr.de belki çok tutmaycak ama zaten onca masraf yapıyoruz,bari bişeyleri daha az ödemeyi istiyorum,ne kadar tutarki acaba bu ilaçlar

Canim ilaclari sigorta oduyor mu Turkiyede bilmiyorum, ben yurtdisindayim ve benim sigortam ilaclari odemiyor. Formda arkadaslardan duyduguma gore 1000-1500 tl arasi tutuyormus ilaclar..
kızlar bende irem hanıma mail atmıştım,bu tarnsfer öncesi ve sonrası kulalncagım ilaçları liste olarak göndersinde bende ona göre hangi doktora yazdıracağımı vede ne kadara alcagımı öğrenmek istiyodum,hala cvp gelmedi.ben yurt dışında değilim ama tr.de belki çok tutmaycak ama zaten onca masraf yapıyoruz,bari bişeyleri daha az ödemeyi istiyorum,ne kadar tutarki acaba bu ilaçlar

bıraz once ikinci kez "hala" oldum.
Erkek kardesımın bır erkek bebegı oldu. Ve bırazdan hastaneye gıdecegım. Ama oradakı tum bakıslar emınım bak kardesı ıkıncıyı yaptı sende tık yok bakısı olacak:((
karmasık bır duygu ıcersındeyım ılk yegenım dogdugunda bekardım sorun yoktu ama sımdı 3 yıllık evlıyım ve maalesef mucadelem hala surmekte...:( ve anne olup olmayacagım ıse mechul..

sevgıler

Sizleri bilmem ama ben hamile olmadan şu adet öncesi göbek sendromu yaşayanlardanım. Bu şişkinliğe ne iyi gelir acaba? Alternatif tıpçılar yüzünden hangi ota saldıracağımı şaşırmış durumdayım. Kullanıp fayda gören varsa yazsın lütfen!

Canim ilaclari sigorta oduyor mu Turkiyede bilmiyorum, ben yurtdisindayim ve benim sigortam ilaclari odemiyor. Formda arkadaslardan duyduguma gore 1000-1500 tl arasi tutuyormus ilaclar..

canım ilaçlar o kadar çokmu tutuyomuşş:((( ben irem hanıma tekrar bi mail atayımda ilaçları yollasın burdaki eczacıma bii sorayımmm canım sıkıldı yaa...

Back
X