valla harika olmuş yaaaaaaaaaaa
Teşekkür ederim
beni unutmuşsun(
Allahım bizlerede bu günleri göstersin.nasıl mutlu oldum yaaaa sizler böyle güzel haberleri verince bir an önce gitmeliyim diyorum.hayırlı osun canımmm çokkkkk mutlu oldummm.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinkızlaar sonuç çıktııı 84.6ymışşş.cuma günü tekrar bakılacak.inşallah böyle devam eder,sağlıkla doğar evladım benim.ayyyyy kuzucum yaaa.tutunmuşş,nasıl ağladım sonucu alınca anlataamam......annesinin kalbinde büyüyecek evladım benim....
Selam kızlar bu bölüme ilkkez yazıyorum ara ara okuyorum ama ilk selamım sizlere çok kötüyüm arkadaşlarım geçen hfta 4.tüp 2 yumurta topladılar ama döllenme bile olmadı rezerve düşük çok morelim bozuk dönür olayı hakkında kafam karışık kıbrısta işlem ne kdarı buluyor arkadaşlar merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
bende hit le görüşüyorum canım ,rahim filmi istediler ön görüşme gelmem zor olur dediğim için ,gönderdik bakalım.bazen benim de kafam karışıyor hit soğuk diyenler var ben hiç gidip görmedim.firdvs hanıma gidenler çok.çok kararsızım.fiyatta firdevs hanım hepsi dahil5200,hittesenin yazdığın gibi.acaba birde firdevsle mi görüşsem.benimde eğer bir sıkıntı çıkmazsa ve ben hitteki kararımı değiştirmezsem mayıs haziran olabilir.Allahım elimizi boş çevirmesin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:))))))Merhaba canım hoşgeldin :) Benimde yumurta rezervim az olduğu için maalesef gebelik oluşmadı hiç.. Bizde eşimle donasyona karar verdik. Allah izin verirse Mayısta kıbrısa gidiyoruz. Biz Halil ibrahim tekinde tedavi görcez canım. Hatta ona kısaca HİT diyolar :)) çok başarılı bi doktormuş epey araştırdık biz. Halil ibrahim tekinde yumurta donasyonu 5000 euro. uçak ve otelde 1100 euro. inşallah güzel sonuçlarla döneriz hepimiz ...
Canım bu fiyatlar euro mu? TL mi anlamadım kusuruma bakma 2 yermi var bu işlemi ypan?
bende hit le görüşüyorum canım ,rahim filmi istediler ön görüşme gelmem zor olur dediğim için ,gönderdik bakalım.bazen benim de kafam karışıyor hit soğuk diyenler var ben hiç gidip görmedim.firdvs hanıma gidenler çok.çok kararsızım.fiyatta firdevs hanım hepsi dahil5200,hittesenin yazdığın gibi.acaba birde firdevsle mi görüşsem.benimde eğer bir sıkıntı çıkmazsa ve ben hitteki kararımı değiştirmezsem mayıs haziran olabilir.Allahım elimizi boş çevirmesin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin:))))))
Sevgili Dilemma ,
Neyi unutmuşum bana hatırlatman ricasıyla???????
Umarım acil birşey değildi...
Haberini bekliyorum...
selam canım. ben gidip tedavi olan biri olarak cevap vermek istedim :)) şuanda bi oğlum var Rabbim herkese nasip eylesin inşallah. Açıkçası HİT biraz sert görünümlü ve heybetli bi adam zaten maşallah bi boy var bak bak bitmiyo :))) benim boyum kısa zaten :))))) Ama konuştukça o görüntünün altında farklı bi adam olduğunu göreceksin. ben orda çok ağladım çok teselli etti beni resmen abilik etti Nevin hanım arayıp ilgilendi. ben görmeden karar verme derim ama ki gitme şansın yoksa merkezle sürekli irtibat halinde ol. Hatta ara Hitle görüş derim. Açık açık sor istediğin herşeyi içinin rahat olması önemli. Bide mayıs-haziran ayları çok iyi tatilde yaparsınız :)))
Daha önce 2 kez savaş özyiğit e gittim
Negatifler sonrasında HİT le konuştum (dönüşte tel.de)
bir dövmediği kaldı :)) hemşireleri 2 günün sonunda ancak döndüler
çok sertti telefonda, umut vermek şöyle dursun...
Olmayadabilir açıklanamayan durumlar var elbette vs dedi
Bilmiyorum, defalarca kliniğinin önünden geçtiğim halde kıbrısı gezerken,
içeri girip görme hissi oluşmamıştı gitmedikte eşimle
Başarısını bilemem
her yerde protokol hemen hemen aynı, aynı ilaçlar vs
Allah yardımcın olsun
Arkadaşlar merhaba, tunanehir i kutluyorum. Inşallah allah analı babalı büyütür. Size iki tane sorum olacaktı. Cevaplarsanız çok sevinirim. Temmuzda yumurta donasyonu yaptıracağım. Firdevs hanım da karar kıldım. Sizce doğru mu? Bir de benim adetlerim düzenli 25 günde bir oluyorum. Doktorum. Rahim duvarının ince olduğunu söyledi. Sizin eski yazılarınız da adet görenlerde transferin en geç 18 günde yapılmasına ilişkin bir yazı okudum. Rahim duvarım o güne kadar kalınlaşır mı? Birde firdevs hanıma gidenler, firdevs hanım muayene için doktora gönderdiğinde rahim duvarı için gerekli hazırlık yapılıyor mu? Kalınlaşmazsa diye çok korkuyorum.
sağol canım bana o kadar moral verdin ki, öğreneli 3 ay oldu. ne olduğunu anlamadım . halen çok düzenli adet görüyorum. 25 gündebir. bu donasyonda olumsuz etkiler mi beni?
başka bir dr a gitmeyi ve rahim kalınlaştırmayı denemeni daha çok öneriyorum .senin hala yumurtaların var. ilaçlarla nar yiyerek hem kalınlaşma belki de amh da yükselecek .yaşın gençtir kıbrıs kaçmıyor ist damısın diyetle ilaç tedavisiyle üç dört ay beklesen -melea memorial bu konuda iyi diyorlar bi de ben bahçeci kliniğini çok beğenmiştim gittim diyet uyguladılar ama fsh düşmedi zaten yumurta rezervim iyice azalmıştı ama senin şansın yüksek bence. başka bir dr. a gitmenin de sakıncası yok di mi
anladım canımm çok sagol sen tüp denemedinmi hiç?
Alpiknurcum,
ben de de kalınlaşamama problemi var
3 sene önce gittiğimde kliniğin verdiği protokole göre kullandığımda ilaçları istenilen sürede 9.1 oldu
gel gelelim geçen seneyee, aynı klinik aynı ilaç listesi yaş 30 oldu hatta 31 e yakındı, ilk hafta aynen kullandım ilaçları çok az kalınlaşmıştı dediklerinden fazla arttırdılar
oraya gittiğimde 6 lardayda ve 4 günüm vardı olmadı tabii 2 katına daha çıktı ilaçlar bantlar
hatta itiraf edeyim 6 al dedilerse ben 8 aldım ilacı ve zar zor 9.2 felan oldu ama o kadar çok ilaç yüklendim ki
FSH ım 27 lerde en düşük 11 felanfı yıllaaar önce
giderek yükseliyor
yani vücut gereken hormonu üretemiyor ve rahimi hazırlayamıyor..
en hızlı çaresi östrojen almakmış en azından fsh yüksekliği gibi bir sorunda buradaki jinekoloğum söyledi
bu sefer ne olacak bi le mi yo rum amaa
hep beraber göreceğiz
başka bir dr a gitmeyi ve rahim kalınlaştırmayı denemeni daha çok öneriyorum .senin hala yumurtaların var. Ilaçlarla nar yiyerek hem kalınlaşma belki de amh da yükselecek .yaşın gençtir kıbrıs kaçmıyor ist damısın diyetle ilaç tedavisiyle üç dört ay beklesen -melea memorial bu konuda iyi diyorlar bi de ben bahçeci kliniğini çok beğenmiştim gittim diyet uyguladılar ama fsh düşmedi zaten yumurta rezervim iyice azalmıştı ama senin şansın yüksek bence. Başka bir dr. A gitmenin de sakıncası yok di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?