ben donor bilgilerimi aynen sayfayi aktardim umarim bire bir ayni degildir yumurta paylasimi sorun degil ona zaten raziyiz ama korkum endisem donmus yumurta kullanilmasi cunku bu hamilelik sansini azaltiyor bildigim kadari ile TUNENEHIR cok tebrik ediyorum canim insallah bebis yada bebislerini kucagina aldiginida okuyacagiz buradan...
Arkadaşlar düzenli adet görüp donasyonla hamile kalan var mı? Sorun oluyor mu? Kafama çok takıldı. Yardımcı olursanız çok sevinirim
tabiki var canım iğneyle yumurtlamanı baskılıyorlar.yani çoğu arkadaşımız düzenli adet görüyor zaten endişelenme
selam kızlar bu bölüme ilkkez yazıyorum ara ara okuyorum ama ilk selamım sizlere çok kötüyüm arkadaşlarım geçen hfta 4.tüp 2 yumurta topladılar ama döllenme bile olmadı rezerve düşük çok morelim bozuk dönür olayı hakkında kafam karışık kıbrısta işlem ne kdarı buluyor arkadaşlar merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
merhaba, çok üzüldüm. Zor bir durum gerçekten. Ben yeni üye oldum, diğer arkadaşlar kadar bilgim yok ama sana araştırmalarımı söyleyebilirim. Temmuzda ben düşünüyoru. 4500 e konuştuğum merkezlerde. Konaklama ve uçakbileti dadil oluyorsa berk bey 5500 e firdevs hanım 5200 e
canım bu fiyatlar euro mu? Tl mi anlamadım kusuruma bakma 2 yermi var bu işlemi ypan?
hayır daha fazla yer var ama ben en çok bu ikisini beğenip araştırdım. Euro canım fiyatlar. Ama fiyatlar aynı genelde
kızlaar sonuç çıktııı 84.6ymışşş.cuma günü tekrar bakılacak.inşallah böyle devam eder,sağlıkla doğar evladım benim.ayyyyy kuzucum yaaa.tutunmuşş,nasıl ağladım sonucu alınca anlataamam......annesinin kalbinde büyüyecek evladım benim....
kızlar bebişimi gördük,ilk fotoğrafını aldık,kalp atışlarını aldık.çok şükür.çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başına...
tunadan haber yok mu?
Arkadaşlar aynı dönor bu kadar kısa zaman aralığında bir kaç kişide kullanıla bilir mi şaşırdım.yazışarak bu işin içinden çıkamıyoruz sadece kaygılarımız artıyor.firdevs hanımla bağlantıda olanlar bu konuyu sorabilirler miii.....
canım donasyon öncesi yumurtaları bskılamak için iğne vuruluyosun,yani olumsuz etkisi olmaz merak etme...sağol canım bana o kadar moral verdin ki, öğreneli 3 ay oldu. ne olduğunu anlamadım . halen çok düzenli adet görüyorum. 25 gündebir. bu donasyonda olumsuz etkiler mi beni?
kmehtapsu tüp denemen için hayırlısı diyeyim...kıbrıstaki merkezlere gelince hepsinin fiyatı yuro ve ben paket aldım 5100 yuro..Selam kızlar bu bölüme ilkkez yazıyorum ara ara okuyorum ama ilk selamım sizlere çok kötüyüm arkadaşlarım geçen hfta 4.tüp 2 yumurta topladılar ama döllenme bile olmadı rezerve düşük çok morelim bozuk dönür olayı hakkında kafam karışık kıbrısta işlem ne kdarı buluyor arkadaşlar merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
canim arkadaslarda yazsin eger gercekten bilgiler uyusuyorsa Sabah arayacagim ama arkadas henuz yazmadi ben ayrintili attim umarim görür cevap yazar...
kızlar bende nisanda gidecekler kervanındayım ...
ama nisanda gideceklerin isimlerini sayarken hep beni unutuyosunuz...::((
çok yoğun çalıştığım için foruma çok giremiyorum ondan sanırım..
benim yasminim bugün bitti...adet olunca tam gidiş günümüz netleşecek...
rabbim hepimize hayırlısıyla anneliği yaşatsınü..amin..
ben kendi dönor bilgilerimi yazayim
canım ne güzel haber bunlar,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,siz böyle güzel haberleri verince çok mutlu oluyorum.hayırlı olsuncanım bebişinnnn:)))))))))))kızlar bebişimi gördük,ilk fotoğrafını aldık,kalp atışlarını aldık.çok şükür.çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başına...
tunadan haber yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?