allah tamamını erdirsin canım ay ne bence seninki
ikiz
sevgili atesnn ve efsune ve yeni transfer olan kim varsa insallah sonuclariniz pozitif olur..
Benim doktorum sevket beydi can bey gercekten de cok bilgili ve isinin tum detaylarina hakim biri ben kac tane blast var kalitesi ne falan bilmedigim icin hic oyle sorular sormadim sadece 4 adet transfer yapacagini 4 ununde gayet iyi oldugunu soyledi ve test sonucum pozitifti cok sukur yani onlar zaten gerekeni yapiyorlar insallah allah hepimize hayirli bebekler nasip etsin....

allah tamamını erdirsin canım ay ne güel bence seninkilerde

ikiz
sevgili atesnn ve efsune ve yeni transfer olan kim varsa insallah sonuclariniz pozitif olur..
Benim doktorum sevket beydi can bey gercekten de cok bilgili ve isinin tum detaylarina hakim biri ben kac tane blast var kalitesi ne falan bilmedigim icin hic oyle sorular sormadim sadece 4 adet transfer yapacagini 4 ununde gayet iyi oldugunu soyledi ve test sonucum pozitifti cok sukur yani onlar zaten gerekeni yapiyorlar insallah allah hepimize hayirli bebekler nasip etsin....

canım transferin hayırlı olsun...inşallah bebişlerin sana tutunur ikizlerin olur...senin için,tümbebiş isteyenler için dua ediyorum,güzel haberlerini alçağımız günde gelir inşallahhh

:))) canım sonucunu yeni gördüm,hayırlı olsun,ayyy çok sevindim,9 ayı bebişinle sağlık ve huzurla geçirmen dileğiyle inşallah doğum haberinide okuruzz:)))

keseyi 4.5 haftalikken gorebiliyormusuz bir aksilik olmazise tabii. Bana da ikiz olacakmis gibi geliyor hayirlisi saglikli olsun da baska hic birseyin onemi yok.

Tabiiki bir çok insan tüp bebek içinde gidiyor .
Aslında bizimkilerde tüp bebek;))

tabiki sizinki de tüp bebek sadece yanlış karar vermemek adına soruyorum benim 5 tane negatif tüp bebek denemem var taşıyıcı annelik için araştırırken firdevs hanım bana tüp bebek denemek istedi tutunmayı arttırıcı yöntemleri olduğunu söyledi o yüzden kararsızım

Transferleriniz hayırlı olsun güzel arkadaşlarım,Allahım emeklerinizin karşılığını versin bu güzel yüreklere bu güzel insanlara güzel evlatlar nasip etsin,şuan cuma selası okunuyor burada, inşallah güzel allahım minikleriniz sımsıkı tutunsunlar,anacıklarıyla çoookkkkk güzel bir 9 ay geçirsinler yarabbim..

ikinci denememde transferim 31 ağustostaydı.
harika bir yaz geçirmiştim. hatta öyle harikaydı ki donasyonu ertelesem mi diye bile düşünmüştüm.
ama sonra vazgeçip gittim. iyi ki gitmişim.
senin ikinci deneme de ağustos sonu olur belki ne dersin? muhteşem bir yazın ardından...[/QUOTE]

Benim de denemem 31 ağustostu hakikaten muhteşem bir yaz havası vardı,donasyondan sonra otelde duramamış kendimi sahile atmıştım,eşimle balık keyfi yaptık hayaller kurduk,pıhtılaşma sorunundan dolayı başarısız olduk ama rüzgarselin sen ve diğer arkadaşlarım o kadar güzelsiniz o kadar pozitifsiniz ki eminim 2.denemede benim de pozitif olacak ve eminim hepimiz mavi boncukları takacağız:)

sanada hayırlı doğumlar diliyorum rüzgarselin, allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin,o mis kokusuyla mis gibi güzel bir ömür yaşasın ve yaşatsın güzel annesine...

Transfer adımıda hayırlısıyla gerçekleşti..

Firdevs hn bizi zatenn çok hazırlamıştı. Sperm morfolojisi dolayısıyla fazla embryo çıkmayacağına dair..

1 embryo a kalite bir tanesi a kalite olma yolunda bir tane daha olmak üzere 3 embryo transferi oldum.:46::52:

Çok rahattım idrar kesem bayağı doluydu ama kendimi sıkmadan çok relax gülerek duayla tarnsfer oldu.

2 saat dinlendik sonrada otele geldim yatıyorum;)))

Tüm forum sayenizde bugünlere geldim valla;))

Destek oldunuz dualarınızla enerjinizle yanımda oldunuz. Duygusalım foşurduyorum valla!!

Allah sizlere herşeyin güzelini ve iyisini kısmet etsin!!

Hepinizi kucaklıyorum sevgiyle kalın
CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN............ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN .............BU YOLDA OLAN HERKESIN TUM DILEKLERI HAYIRLISI ILE KABUL OLSUNNNNNNNNNNNNNNNN..........
SIMDI DUALARLA O GUZEL GUNU BEKLEMELIYIZ SABIRLA......... :emir_bebek:KENDINE VE MINIK MELEKLERIMIZE COK COK IYI BAK.............
:nazar:AYETÜL KÜRSİ

اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

şimdi bütün sayfaları bir çırpıda okudum. çok ama çok mutlu oldum. insan belli bir yaştan sonra hayatına yeni arkadaşlar sokamıyor en azından ben öyleyim. eski bir elin parmakları kadar bile olmayan birkaç arkadaşım var onlarlada 2 yıldır şehir değiştirdiğim için görüşemiyorum. bu konuyu zaten kimseyle paylaşmadığım için son bir yıldır sadece burada sizlerle konuşuyor ve paylaşıyorum.
ve bu süreçte farkettim ki meğer benim ne kadar çok arkadaşım varmış. inanın bunu hissettim çok teşekkür ederim herkese.

hele efsune ile istesek denk gelmez bu kadarı. okadar mutlu oldum ki bugün transfer için gittiğimizde girer girmez doktoru görmeden kendisini görmek istediğimi söyledim. henüz çıkmıştı transferden sımsıkı birleşti ellerimiz. şans diledik birbirimize. okadar iyi geldi ki bana canım yaa. allahım ol de ne olur. efsune anne olacak öyle hissediyorum. :nazar:

bana gelince herşey mükemmeldi. çok rahattım hiç sıkmadım ilk kez kendimi. şevket bey çok babacan çok sıcak biri beni çok rahatlattı. can bey zaten harika. hem çok bilgili konusunda hemde çok samimi. allah razı olsun onlardan gerçekten çok sevdim onları. ellerinden geleni yaptılar.

can bey 13 embriyomuz vardı bunlardan 8 tanesi blast oldu dedi. hepsi çok iyi bana sorarsanız 2 tane transfer edilmesini öneririm dedi. diğerlerini de dondurmadık. bıcırıklardan 2 tanesi transfer edildi. hakkımızda hayırlısı bakalım. ilk günden beri can bey ne dediyse harfiyen yaptım artık allahım ol derse olacak. onlara çok teşekkür ederim.hele can bey dün gece dua ettiğini söyledi çok mutlu oldum allah ondan razı olsun ben binlerce kere razıyım....

arkadaşlarım tekrar çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.:16::16:

HAYIRLI UGURLU OLSUN .....................DUALARIMIZ SENIN VE EFSUNE ICIN .......ASLINDA HEPIMIZ ICIN........KENDINE VE FISTIGINA IYI BAK .......................:emir_bebek:

sanada hayırlı doğumlar diliyorum rüzgarselin, allahım sağsalim kucağına almayı nasip etsin,o mis kokusuyla mis gibi güzel bir ömür yaşasın ve yaşatsın güzel annesine...

Breeze aminnnnn diyorum yazdıklarına. Sizin güzel dileklerinizle çoook kolay olacak doğumum. Hissediyorum. Bu arada ben artık bu forumda telepati kurabildiğimi farkettim. Çünkü bugün seni ve somtiki düşündüm. Somtikin bebişten ses var mı diye merak ettim. Ve senin de eşinin evlat edinmeye ikna olup olmadığını, donasyonu ne zaman deneyeceğini :). Olacak arkadaşım inşallah bu denemede olacak. İlk denememde benim de pıhtılaşma sorunum bilinmiyordu. İkincide clexane la çözdük olayı :)) dua ediyorum, Allah anne olmayı hepimize yaşatsın. İstediğimiz kadar çok yaşatsın. Yaşatsın ki sizinkiler kadar güzel kalpler çoğalsın.

Ne güzel form almış başını gidiyor baharla beraber burada da çiçekler açıyor. Giden arkadaşlar FB li, ateşsn, Efsune 40 plus enerjisini de adaya taşıdılar. Allah kalplerine göre istedikleri çocukları versin diyorum. Transfer oldu bitti maşallah şimdi tatil zamanı keyfini çıkarın. Adanın yeşil mavi güzelliklerinin :)
Yusufzilancım senin de heyecanına katılıyorum Allah tamamına erdirsin.

Bilginisa ben de seni düşünüyordum geçen gün. Aklımdasın unutmadım.Yeni şiirlerini dinleriz inşallah kalbimizdesin canım.
Baharım sen de çiçeklendireceksin dallarını yakında
Alpiknur ve tatlı dilli içten waltkrayburg biz de yakında Ayşe tatile çıktı yapalım mı ne dersiniz?
Rüzgarselin yakında minik kızının elleri avuçlarında uyuyacaksın.En son rahat zamanın ne zamandı diye yıllar sonra düşündüğünde de onun karnında olduğu zaman olduğunu farkedeceksin.
Tüm güzel insanlara buradan selam olsun hepinizi çoook öpüyorum

şimdi bütün sayfaları bir çırpıda okudum. çok ama çok mutlu oldum. insan belli bir yaştan sonra hayatına yeni arkadaşlar sokamıyor en azından ben öyleyim. eski bir elin parmakları kadar bile olmayan birkaç arkadaşım var onlarlada 2 yıldır şehir değiştirdiğim için görüşemiyorum. bu konuyu zaten kimseyle paylaşmadığım için son bir yıldır sadece burada sizlerle konuşuyor ve paylaşıyorum.
ve bu süreçte farkettim ki meğer benim ne kadar çok arkadaşım varmış. inanın bunu hissettim çok teşekkür ederim herkese.

hele efsune ile istesek denk gelmez bu kadarı. okadar mutlu oldum ki bugün transfer için gittiğimizde girer girmez doktoru görmeden kendisini görmek istediğimi söyledim. henüz çıkmıştı transferden sımsıkı birleşti ellerimiz. şans diledik birbirimize. okadar iyi geldi ki bana canım yaa. allahım ol de ne olur. efsune anne olacak öyle hissediyorum. :nazar:

bana gelince herşey mükemmeldi. çok rahattım hiç sıkmadım ilk kez kendimi. şevket bey çok babacan çok sıcak biri beni çok rahatlattı. can bey zaten harika. hem çok bilgili konusunda hemde çok samimi. allah razı olsun onlardan gerçekten çok sevdim onları. ellerinden geleni yaptılar.

can bey 13 embriyomuz vardı bunlardan 8 tanesi blast oldu dedi. hepsi çok iyi bana sorarsanız 2 tane transfer edilmesini öneririm dedi. diğerlerini de dondurmadık. bıcırıklardan 2 tanesi transfer edildi. hakkımızda hayırlısı bakalım. ilk günden beri can bey ne dediyse harfiyen yaptım artık allahım ol derse olacak. onlara çok teşekkür ederim.hele can bey dün gece dua ettiğini söyledi çok mutlu oldum allah ondan razı olsun ben binlerce kere razıyım....

arkadaşlarım tekrar çok teşekkür ediyorum. iyi ki varsınız.:16::16:

Atessen Tebrikler ,
tebrikler ,güzel sonuclar almak nasip eder insallah. yumurta sayin cok güzel. 8 tanesi blast süper masallah..
Atessn cim neden 2 tane tarasnfer edildi ...merak ettim cnm . ben 4 adet istiyorum ..
Benimde kontagim Can bey cok donanimli bilgili bir biolog.Evet Sevket beyde cok babacan iyi biri sakinlik güven ve rahatlik veriyorlar.
Harfiyen uyman cok iyi her hastasini iyi tanyiorlar..Insallah allahim ol derse olacak.emegimiz bosa gitmez insallah..
dualarimiz kabul olsun ins.
güzel bir sürec beklemek cok zorda olsa tatl i12 gün dilerim cnm.
sevgiler.

İlk denememde benim de pıhtılaşma sorunum bilinmiyordu. İkincide clexane la çözdük olayı :)) dua ediyorum, Allah anne olmayı hepimize yaşatsın. İstediğimiz kadar çok yaşatsın. Yaşatsın ki sizinkiler kadar güzel kalpler çoğalsın.

Ne güzel yazmışsın Rüzgarselin :) çok güzel bir yüreğin var ve iyiki varsın arkadaşım..
benim tarih tam belli değil ama parayı ayarladığım anda gideceğiz,eşim sağolsun çok istekli değil ben istiyorum diye istiyor ama hani çaba da sarfedelim bu kadının yaşı geçti bitti diye kaygısı yok:) ben de bu ay kazandığım paradan biriktirmeye başladım ona haber vermeden sanırım en geç temmuza kadar hazırlanırım yada haziranda üstünü tamamla derim:) ama ağustosa kalmıyacağım,birkaç gün önce 46 yaşıma girdim hani doğum nisana kalmasın 47 de doğurdum demiyeyim diye bu planlarım:))

merhaba somtik,nasılsın canım:)
rüzgarselin yazmış bugün beni ve seni düşünmüş hakikaten temiz kalpliymiş sen girdin foruma,nasıl gidiyor gelişmeler,hazırlıklar tamamlandı mı?

sevgili BİLGİNİSA beni sorduğun için sana teşekkür ederim.ve RÜZGARSELİN SANADA. benden haberler bebeğimiz 1. 2 ay sonra gelebilir.tüm evraklarımızı teslim ettik.hakkımızda olumlu rapor hazırlayacaklarmış.yavaş yavaş hazırlıklara başlıyacağız.kızlar inanamıyorum marketlerde artık bebek mamalarına bakar oldum.kendime inanamıyorum.nerden nereye.bu yolda çok acılar çektik çok savaş verdik.maddi ve manavi kısmet böyleymiş hayırlısı olur inşallah umarım sağlıklı bir evladımız olur.bu arada erkek ismi düşünüyoruz.bir türlü karar veremedik.bana yardımcı olurmusunuz.arkadaşlarım.hepinizi öpüyorum.

Back
X